top of page

naslovi....2024

maj 2024

JAPAN ĆE ZABRANITI mRNA VAKCINE ZBOG PORASTA TURBO RAKA MEĐU VAKCINISANIMA

 

Nakon upotrebe (2020.) prvih mRNA tzv. vakcina protiv kovida i nakon istraživanja posledica te vakcinacije, nebrojeni nekorumpirani stručnjaci, naučnici su već tada upozoravali javnost na ovu (gore navedenu) jednu, u čitavom nizu drugih negativnih nuspojava na zdravlje i živote ljudi. Naravno, njihova upozorenja čuli su retki, koji ne veruju sistemu, i to na alternativnim izvorima informisanja koji dopiru do malog broja ljudi jer su praktično svi masmediji i društvene mreže koje prate mase, bile (i ostale) pod kontrolom globalista/kabalista. A oni, kao što znamo, sigurno nisu i neće sebe optuživati za svoj zločin, očito s predumišljajem. Ipak istina se ne može sakriti i izbija na videlo - usled pritiska nekorumpiranih naučnika, lekara i nastradale javnosti, masmediji su napokon priznali smrtonosne posledice upotrebe mRNA Astra - Zeneka "vakcine" i to opet licemerno, jer istu tehnologiju su koristili i dalje koriste Moderna i Fajzer o čijem democidu , bar za sada , nema ni reči. 

Turbo karcinomi eksplodiraju među vakcinisanima, kaže vodeći japanski onkolog koji je osudio glavne medije i Big Pharma-u na Zapadu zbog prikrivanja obima medicinske krize koja je zahvatila svet. Profesoru emeritusu dr Masanoriju Fukušimi japanska vlada je naložila da istraži zašto je broj smrtnih slučajeva u Japanu naglo porastao poslednjih godina. Njegovi nalazi su bili konačni: mRNA je uništila imuni sistem i otvorila Pandorinu kutiju autoimunih bolesti, neurodegenerativnih bolesti, raka i infekcija.

Profesor ima strašno upozorenje za one na Zapadu – ne slušajte mejnstrim medije i velike farmaceutske kompanije jer se oni ne bave naukom, već eugeničkim eksperimentom, i pokazali su se kao neprijatelji naroda. Prema podacima, višak smrtnih slučajeva u Japanu skočio je za ogromnih 400% otkako je Fajzerova treća doza „buster“ uvedena 2021. Višak smrtnih slučajeva bio je otprilike četiri puta veći od broja onih u 2017, 2018, 2019 i 2021.

194674994_119327513647005_6422552868847963011_n.jpg

BILDERBERG GRUPA - U SLUŽBI ANGLOSAKSONSKE RASE KOJOJ JE GLAVNI PROTIVNIK RUSKI NAROD

Organizacija je utemeljena na anglosaksonskoj političkoj kulturi. Što je logično – jeste se završavalo vreme kad su Britanci vladali svetom, ali stvar je ostajala u kući – uspostavljana je Paks Amerikana (Pax Americana).

U predlogu koncepta organizacije koji je pravio Retinger a onda slao princu Bernardu stajalo je i: „Anglosaksonci, kao rasa, imaju za cilj da istisnu neke rase, asimiluju druge, i tako dok celo čovečanstvo ne bude anglosaksonizovano. Ali, pre svega, neophodno je uspostaviti kontrolu nad Rusijom. Bez toga, svetska dominacija Anglosaksonaca je nedostižna.” I: „Posmatrajući problem sa geostrateške pozicije, mora se konstatovati da je glavni i prirodni neprijatelj Anglosaksonaca na putu svetske hegemonije ruski narod.”

36544373.jpg

KRIZA ZAPADNJAČKE DEMOKRATIJE KROZ PLIŠANI TOTALITARIZAM GLOBALISTA - "DRŽAVA BLAGOSTANJA" I SREĆA ZA SVE JE PRESKUP PROJEKAT ZA KABALA BANKARSKO-KORPORATIVNU OLIGARHIJU 

U pogledu demokratije, evropske zemlje se sve više udaljavaju od načela „više demokratije” u korist novog političkog i društvenog modela „manje demokratije” (videti opširnije u: Samjuel Hantington, Kriza demokratije, 1976). Kao lek za „krizu demokratije” preporučeno je njeno „obuzdavanje” što je u unutrašnjem društvenom praksisu prouzrokovalo ogromne promene, uz napomenu da je „država blagostanja” proglašena za skup eksperiment. Uz to, pod uticajem interesa krupnog kapitala, osmišljen je model „kraja ideologija”, posle čega su npr. levičarske stranke napustile svoju klasnu ideološku poziciju (zaštitu radništva, studenata, seljaštva) i počele da zastupaju interese raznih manjinskih grupa (nacionalne, rasne, seksualne manjine), ne dovodeći u pitanje osnovne premise na kojima počiva kapitalizam. Tako smo došli do jednog obrasca planetarne demokratije u kojem jednostavno nema mesta za narod.

Po svemu sudeći, ono što se najpre dogodilo u Americi, danas je karakteristika društvenog praksisa u Evropi, gde su pokušaji bilo kakvog političkog ili socijalnog osmišljavanja otpora „postdemokratizmu” doživeli ubrzan krah, pre svega zbog podela unutar takvih grupacija, ali i žestokog odgovora aparata sile koji je praktično u funkciji zaštite interesa „apsolutnog kapitalizma” (izraz italijanskog filozofa D. Fuzara). Nema sumnje da se baš zbog toga savremena zapadna društva nalaze na istorijskoj prekretnici. Vili Vimer je na primeru agresije na našu zemlju 1999. godine među prvima uočio ovaj problem.

0000001.jpg

AMERIČKI IDEAL PRAVDE - DVOSTRUKI STANDARDI ILI SILA BOGA NE MOLI SVE DOK SE NE POLOMI - svaka imperija ima svoj uspon i neminovni pad jer sve što je bilo opet biće!

Pozivajući se na svog idola Roberta Kupera, Kejgan, između ostalog, elaborira etiku moći vođa neoliberalne imperije. Njihova etika se svodi na nama dobro poznate dvostruke standarde. „’Izazov za postmoderni svet – tvrdi Kuper – predstavlja navikavanje na dvostruke aršine’. Među sobom, Evropljani mogu ‘funkcionisati u skladu sa zakonima i širiti saradnju u pogledu bezbednosti’. Ali, pri susretu sa spoljnim svetom, ‘Evropa se mora okrenuti surovijim metodama ranijeg razdoblja – sili, preventivnom napadu, obmani, svemu što je potrebno’. Ovo za Kupera”, piše Kejgan, „predstavlja osnovni princip zaštite društva: ‘Između sebe, držimo se zakona, ali kad se bavimo džunglom, moramo da prihvatimo zakone džungle’” 

Ovakav princip ponašanja i delovanja neoliberalne imperije, ne samo da je plagijat prastarog imperijalnog principa, već je i vrlo „etičan”. Zašto postmoderni svet treba navići na dvostruke aršine: jedan za njih, a drugi za sve ostale? Zato što: ako raspolažeš silom i želiš da se dočepaš tuđih prirodnih bogastava i ekonomskog roblja – samo taj prostor proglasi džunglom i postupi po zakonu džungle. I sve je tvoje: i ukrajinska crnica, i sibirski gas, i arapska nafta, i afrički dijamanti, i amazonske šume… jer sve je to u neoliberalnoj viziji sveta – spoljnog sveta – po kojem neoliberalna gola sila uzima sebi za pravo da vršlja kako joj se prohte. Zato interakcija neoliberalnog sveta sa tim spoljnim svetom podrazumeva bezakonu upotrebu sile, obmanu, preventivni napad i ostalo što je potebno. I na kraju krajeva, to je džungla koju treba neoliberalizovati i „civilizovati”, što znači kolonizovati.

ПИСМО НЕМАЧКОГ ПОЛИТИЧАРА И ДИПЛОМАТЕ ВИЛИЈА ВИМЕРА КАНЦЕЛАРУ ШРЕДЕРУ (2000. године) - ПРОРОЧКЕ РЕЧИ : Када је сличну судбину доживело „Друштво народа“, Други светски рат није више био далеко. Начин размишљања, који води рачуна само о сопственим интересима, може да се назове само тоталитарним.

Крајем протекле недеље био сам у прилици да у словачком главном граду Братислави присуствујем Конференцији коју су заједнички организовали Министарство иностраних дела и САД и „American Enterprise Institut“ (спољнополитички институт Републиканске странке). Главне теме скупа биле су Балкан и проширење НАТО-а.

 

Конференцији су присуствовали високи политички представници, на шта указује присуство великог броја председника влада, као и министара иностраних послова и министара одбране из тог региона. Међу бројним важним тачкама, о којима се расправљало, неке од тема заслужују да се нарочито истакну:

1. Организатори Конференције су захтевали да се у кругу савезничких држава што је могуће брже изврши међународно признање независне државе Косово.

2. Организатори су изјавили да се СР Југославија налази изван сваког правног поретка, а пре свега изван Завршног документа из Хелсинкија.

3. Европски правни поредак представља сметњу за спровођење планова НАТО-а. У том смислу, за примену и у Европи знатно је погоднији амерички правни поредак.

4. Рат против СР Југославије вођен је да би се исправила погрешна одлука генерала Ајзенхауера из доба Другог светског рата. Због тога се из стратешких разлога тамо морају стационирати амерички војници, те да се тако надокнади оно што је пропуштено 1945

...

Америчка страна, изгледа, свесна је и спремна да у глобалном оквиру, због остваривања својих циљева, поткопа и укине међународни правни поредак, који је настао као резултат Другог светског рата у прошлом веку. Сила има да стоји изнад права.Тамо где међународно право стоји на путу, треба га уклонити.

ФГФГ.jpg

NADVLADINA ORGANIZACIJA PRIPREMA KADROVE KOJI ĆE VLADATI DRŽAVAMA I ISPUNJAVATI INTERESE GLOBALISTIČKIH MOĆNIKA

Pošto je organizacija tajna, nije jednostavno konstatovati rezultate, ali jasno su se zauzimali da se 1964. De Gol udalji iz vrhovne vlasti u Francuskoj, posle su uticali da se iz vlasti udalje Ričard Nikson i Margaret Tačer, loše su se proveli nedisciplinovani članovi kao Aldo Moro (atentat 1978) ili Ulof Palme (atentat 1986); 1971. su pokrenuli raspravu o „potrebi da se dolar oslobodi zlatne podloge“, sličnu ulogu su imali u uspostavljanju evra (2002) kao zajedničke valute EU; 1971. je istaknuti član Henri Kisindžer tajno išao u Kinu, a iako je bio državni sekretar nije uzeo odobrenje američke države; 1973. su se angažovali oko velikog skoka cena nafte na svetskom tržištu (sa tri na 12 dolara po barelu). Ono što je poznato kao Reganov „Rat zvezda” (1983, Strateška odbrambena inicijativa, Strategic Defense Initiative) prvo je raspravljeno u klubu. Godine 1989. je predsedavajući Bilderberga lord Karington konceptirao plan za likvidaciju SFRJ, pa su 1992. podgrejavali da se na nivo operativnog podigne pravo zaštite ljudskih prava (sprečavanje tzv. humanitarne katastrofe) kad oni to procene, a može koristiti kao povod za vojnu intervenciju nad onima koji „krše” njihove procene, i u Torontu 1996. su bilderbergovci pronašli da je najbolje SRJ bombardovati i otcepiti Kosovo…

102751854-Bilderberg_1.jpg

april 2024

POREKLO Google-a u U AMERIČKOJ DUBOKOJ DRŽAVI 

Majk Benz se osvrće na jedan od najmoćnijih alata cenzure koji su na raspolaganju nadnacionalnim globalističkim korporatistima – Google. (Demokratija je trajna potraga za informacijama i istinom (tako bilo) - dok DANAS korporatisti preko Gugla kontrolišu pretragu).

Benz opisuje nastanak "agencije za slobodu govora":

Google je započeo kao donaciju DARPA-e (Američke agencije za napredne istraživačke projekte u oblasti odbrane) koju su dali Larry Page i Sergey Brin dok su bili doktori nauka na Stanfordu, a sredstva su dobili kao deo zajedničkog programa CIA-e i NSA. A onda su godinu dana kasnije pokrenuli Google i postali saradnici vojske. Ubrzo nakon toga, dobili su Google Maps tako što su u suštini kupili CIA-in satelitski softver i mogućnost korišćenja slobode govora na internetu kao način da zaobiđu državnu kontrolu nad medijima na mestima poput Centralne Azije i širom sveta.

Svu tehnologiju slobode govora na internetu je prvobitno stvorila američka državna nacionalna bezbednost – VPN-ovi, virtuelne privatne mreže za skrivanje vaše IP adrese, obilazak mračnog weba, da biste mogli anonimno kupovati i prodavati robu, end-to-end šifrovani četovi.

Sve ove stvari su prvobitno stvorene kao DARPA projekti ili kao zajednički projekti CIA i NSA kako bi mogli pomoći grupama koje podržavaju obaveštajne službe, da zbace vlade koje su stvarale probleme Klintonovoj ili Bušovoj ili Obaminoj administraciji.

Baš kao što su sistemi za brojanje glasova takođe razvijeni za nameštanje izbora u zemljama u kojima su režimi bili na meti SAD-a, tako su se onda ti sistemi okrenuli domaćim (SAD) „demokratskim“ izborima.

AMERIČKA VOJNA DOKTRINA: CILJANJE I UBIJANJE CIVILA 

Ciljanje civila i ubijanje dece u Gazi je modelovano po brojnim masakrima civila koje sponzorišu SAD  (1945-2023), uključujući napad na Faludžu 2004. godine. (Više od 30 miliona mrtvih, uglavnom civila u ratovima koje su predvodile SAD, u onome što se  eufemistički naziva „postratnom erom“).

 

Ratna dopisnica veterana Felicity Arbuthnot  osvrnula se na neopisivo varvarstvo masakra u Faludži 2004. godine, koji je rezultovao masovnim ubijanjem civila i razaranjem. Bio je to genocid koji je izvršila američka vojska: 

“Amerikanci su izvršili invaziju, jezivo: “od kuće do kuće, od sobe do sobe”, pljuštajuća smrt i uništenje na ponosni, drevni “Grad džamija”. Marinci su ubili toliko civila da je opštinski fudbalski stadion morao da bude pretvoren u groblje… Jedan dopisnik je napisao: „Nije bilo ničeg sličnog napadu na Faludžu od nacističke invazije i okupacije većeg dela evropskog kontinenta – granatiranja i bombardovanja Varšave u septembru 1939, terorističkog bombardovanja Roterdama u maju 1940.“

„Zločini su često počinjeni da bi koristili svojim počiniocima“:

Ko su počinioci?

Izraelski rat protiv naroda Palestine služi interesima Velikog novca, vojnog industrijskog kompleksa, korumpiranih političara... Genocid sprovodi Netanjahu u ime Sjedinjenih Država. Američki vojni i obaveštajni aparat stoji iza izraelskog kriminalnog bombardovanja i invazije na Gazu. Bliskoistočni rat koji se odvija uglavnom je usmeren protiv Irana.

TZV. MEĐUNARODNO PRAVO ZAPADNOJ "CIVILIZACIJI" VAŽI ISKLJUČIVO U SLUČAJEVIMA KADA SE ISTO PODUDARA SA OSTVARIVANJEM NJENIH SEBIČNIH KOLONIJALNO-IMPERIJALNIH I PLJAČKAŠKIH INTERESA -
 
NATO bombardovanje Jugoslavije bilo je grubo kršenje međunarodnog prava i otvoreno nepoštovanje najveće vrednosti moderne civilizacije – ljudskog života. Delovanje zapadne koalicije bilo je potpuno neopravdano i nezakonito. Kao što je poznato, u međunarodnom pravu upotreba sile je dozvoljena uz odobrenje Saveta bezbednosti UN ili u samoodbrani, prema članu 51 Povelje UN. SB nije doneo nikakvu odluku koja bi dozvolila takvu vojnu akciju. Nije se radilo o samoodbrani, nijedna od zemalja uključenih u napad nije ni pokušala da to navede kao razlog. „Nezavisna međunarodna komisija za Kosovo”, koja je imala zadatak da istraži posledice NATO bombardovanja 1999, na osnovu rezultata svog rada objavila je dokument pod nazivom „Izveštaj o Kosovu”. Iako su komisiju stvorili sami zapadnjaci, čak je i ona intervenciju nazvala nelegalnom („ali opravdanom”), što je vrhunac cinizma.

Pokušaji zapadnih kolega da izbegnu diskusiju o zločinima NATO-a nad Jugoslavijom, bilo u SB UN, na Ministarskom savetu OEBS-a u Skoplju bilo na drugim forumima, po mom mišljenju, ukazuju na dva razloga. Prvi je da se zaista plaše razotkrivanja delovanja Severnoatlantske alijanse, jer shvataju da je Jugoslavija samo vrh ledenog brega. Neminovno će uslediti pitanja o arbitrarnim akcijama članica Severnoatlantske alijanse u Iraku, Avganistanu, Libiji, Siriji, a danas i u Jemenu. Kao posledica toga javlja se drugi razlog – ozbiljna diskusija o invazijama alijanse ili njenih pojedinačnih članica, koja dovodi do podrivanja njihovog ugleda u svetu i pojave pitanja unutar njihovih društava: da li žele da i dalje budu nesvesni saučesnici u zločinima svojih vlada; da li žele da sponzorišu krvave krstaške ratove 21. veka i vojne avanture u koje ih uvlače njihove vlasti.

mart 2024

NA METI GLOBALISTIČKOG KOMITETA 300 SU NACIONALNI IDENTITET I REPUBLIKANSKI OBLIK VLASTI - Razaranje nacionalnog identita odvija se ogromnom brzinom. Više nije dobro biti patriota, osim ako to nije deo nekog projekta svetske vlade, poput genocidnog rata protiv Iraka ili mogućeg uništenja Libije. Rasni ponos je danas nešto od čega treba zazirati i u mnogim delovima sveta se smatra nezakonitim činom, uključujući i Sjedinjene Američke Države, Veliku Britaniju, Zapadnu Evropu i Kanadu, u kojima bela rasa čini najveći procenat stanovništva.

Pod vodstvom tajnih društava u Americi, rušenje republikanskih oblika vlasti odvija se ogromnom brzinom još od završetka Drugog svetskog rata. Dugačak je popis vlada koje su srušene od strane Sjedinjenih Američkih Država i neupućenima je teško da prihvate mogućnost da vlada neke zemlje, navodno odane republikanstvu pod jedinstvenim ustavom, može tako da se ponaša, ali činjenice govore same za sebe.

To je cilj koji je Komitet 300 postavio još pre više od sto godina. Sjedinjene Američke Države su predvodile takve napade na strane vlade i još uvek ih predvode, i to uz stalno obezvređivanje republikanske baze Sjedinjenih Američkih Država.

U tom novom parlamentarnom sistemu članovi parlamenta neće biti odgovorni svojim biračima, nego parlamentarnoj stezi i glasaće onako kako im bude naređivano. Tako će Ustav, subverzivnim delovanjem sudstva i birokratije, da nestane, zajedno sa slobodom pojedinca.

0005.jpg

BRITANSKI PREMIJER SE IZNENADA NAŠAO OČI U OČI SA ŽRTVAMA VAKCINA PROTIV KOVIDA 19 U ŽIVOM TV PROGRAMU, IZNENAĐEN I UHVAĆEN POPUT ZECA NA OSVETLJENOJ POZORNICI  - U upečatljivom prilogu uživo na televiziji, britanski premijer Riši Sunak nedavno se suočio sa žrtvom povrede od vakcine protiv COVIDa-19 tokom neskriptovane sesije pitanja i odgovora. Opisujući bol i traumu koju je pretrpeo, iz publike se javio Džon Vat i rekao premijeru kako je ostao bez ikakve pomoći nakon što mu je vakcina prouzrokovala srčano oboljenje. Već pod pritiskom zbog svojih veza sa hedž fondom koji je ostvario ogromne profite od ulaganja u proizvodnju vakcina protiv COVID-19 Moderna, Sunak je bio poput zeca uhvaćen pred jarkim svetlima.

Vidno besan, Vat je takođe pitao Sunaka zašto su desetine hiljada britanskih žrtava vakcine protiv COVID-19 ostavljene da trunu. Rekavši premijeru da takozvana 'Šema plaćanja štete od vakcine' u zemlji nije primerena svrsi, rekao je da je samo u Škotskoj više od 30 hiljada ljudi imalo neželjene reakcije na injekcije. Zanimljivo je da je Vatov istup okupljena publika nagradila oduševljenim aplauzom.

Predvidljivo, Sunakov odgovor nije ublažio Vatovu zabrinutost. Uprkos tvrdnjama da mu je jako žao što je čuo za Vatove okolnosti, brzo je postalo jasno da do iskrenih odgovora na njegova pitanja neće doći. Kako su Sunakova izbegavanja da odgovori na pitanja postala očigledna, Vat ga je prekinuo rekavši da su on i druge žrtve ućutkani na društvenim mrežama. „Mi smo najućutkaniji narod u ovoj zemlji“, rekao je.

KONTROLOM NACIONALNIH EKONOMIJA KA POLITIČKOM I KULTURNOM POTČINJAVANJU SVETA - Politika „sekte bogataša” je ekvivalent njenih ekonomskih interesa. Srbija je za njih samo i jedino kolonija koju treba politički okupirati, ekonomski potčiniti i kulturno preumiti. Prema srpskim nacionalnim interesima se primenjuje ista doktrina koja je oprobana u mnogim sličnim slučajevima kod ostalih država „Trećeg sveta”. Današnje ekonomsko ropstvo u ovakvom konceptu zamenjuje nekadašnju vojnu okupaciju, koja je primenjivama kroz istoriju. Postoji izvesno olakšanje koje je prirodno nastalo kao rezultat „razvoja ideje slobode” u čovečanstvu, odnosno kao rezultat razvoja normi i tehnologije. Srbija se geografski nalazi u Evropi i nemoguće je tretirati je kao brutalnu robovlasničku teritoriju poput Afrike, odnosno neophodno je da se kolonizacija Srbije izvodi suptilno – sa merom i bez vidljivih zločina.

U stvarnosti mi vidimo samo medijsku maglu oko ove teme, gustu mrežu „međunarodnih institucija” i lažljivih medija čiji je zadatak da sakriju suštinu. Sve ove finansiske institucije – koje u svom nazivu sadrže prideve poput „svetski”, „međunarodni”, „evropski”, „američki”, „globalni” i slično – i o kojima se pohvalno govori u srpskoj javnosti kao o dobronamernim „partnerima” u biti su privatne zelenaške banke „sekte bogataša”. Ako ne uspeju da nateraju države „Trećeg sveta” na nepotrebne i nepovoljne kredite (koje oni samo elektronski upumpaju bez ikakvog stvarnog troška po njih) – dolaze plaćene ubice koje vam šalje CIA.

KOMITET 300  - MRAČNE SILE, MAĐIONIČARI ILITI VOJNO-INDUSTRIJSKI KOMPLEKS - UKRATKO: PATOLOŠKO ZLO - Ogromni i sveobuhvatni sistem društvene psihologije koji su izgradili Tavistok institut i njegova ogromna mreža institucija oduvek je u rukama jednog jedinog tela, a tako je i danas, na pragu 1992. To telo, ta hijerarhija zaverenika zove se Komitet 300. To je struktura moći i središte moći koje deluje izvan dometa bilo kog pojedinog svetskog čelnika ili vlade, uključujući i Sjedinjene Američke Države i njihovog predsednika, u šta se uverio pokojni Džon F. Kenedi. Njegovo ubistvo je bila operacija Komiteta 300.

Iz svog iskustva u obaveštajnom poslu znam da čelnici stranih zemalja to svemoćno telo nazivaju „mađioničarima". Staljin je za njih skovao sopstveni izraz, „mračne sile", a predsednik Ajzenhauer, koji nikada nije uspeo da dođe dalje od „hofjudena" (dvorskog Židova), im je dao daleko blaži naziv - „vojno-industrijski kompleks". Staljin je SSSR naoružao do zuba konvencionalnim i nuklearnim oružjem, jer nije verovao, kako ih je nazvao, „porodici". Njegovo duboko ukorenjeno nepoverenje i strah od Komiteta 300 pokazali su se potpuno utemeljeni.

Popularna zabavna industrija, na kraju krajeva, filmska industrija, jagmila se da diskredituje one koji su pokušavali da upozore na tu najveću opasnost po slobodu pojedinca i čovečanstva. Sloboda je Božji zakon, koji je čovek oduvek nastojao da podrije i omalovaži, a ipak, čežnja za slobodom je tako ogromna da nijedan sistem do danas nije uspeo da taj osećaj istrgne iz čovekovog srca. Svi dosadašnji ogledi koji su se sprovodili u SSSR-u, Velikoj Britaniji i SAD-u u svrhu otupljivanja čovekove čežnje za slobodom završavali su bezuspešno.

SRBIJA vs "SEKTA BOGATAŠA" - Sudaranje srpskih nacionalnih interesa sa „sektom bogataša”

Pod Srbijom se prvenstveno podrazumevaju – Srpski nacionalni interesi, dok se pod „sektom bogataša” podrazumeva nekoliko srodnih pojmova od istog tkiva:

1) Kolektivni zapad,
2) Duboka država,
3) NATO pakt,
4) Globalistička ideologija i sl.

Svi ovi pojmovi prozapadne provenijencije – pored lako uočljive sveobuhvatnosti – temelje se na materijalnoj moći iz koje je učvršćivana čitava civilizacija. Koliko god da zvuči uprošćeno, možda čak i zaverenički, čitav spektar masovnih odnosa zapadne civilizacije počiva na bankarskom kapitalu nekoliko porodica, kao i njihovih korporacijskih satelita. Onih istih porodica koje su vlasnici FED-a u Americi (Federalne rezerve u SAD, pandan Narodnoj banci bilo koje evropske države), kao i vlasnici ili akcionari u svim vodećim zapadnim bankama, medijskim monopolima, proizvodnim kompanijama i tržišnim korporacijama.

Na političkom planu, „sekta bogataša”, ili Kolektivni zapad – kako se često označava kod nas, najveći je i trajni neprijatelj srpskih nacionalnih interesa! Svaki dalji korak integracija u evropski politički prostor samo umanjuje potencijal suverenosti srpske države i dovodi nas u dublju okupaciju.

Na ekonomskom planu interesi „sekte bogataša” (Kolektivnog zapada) suštinski su suprotstavljeni srpskim nacionalnim interesima, jer putem kolonijalnog statusa poništavaju ideju ekonomskog suvereniteta Republike Srbije.

Postmoderna kultura koju generiše „sekta bogataša” do poslednjeg atoma predstavlja sveobuhvatnu negaciju srpskih nacionalnih interesa. Srpska narodna kultura – kako je pisao Ava Justin Popović – teži prisustvu Boga u čoveku, da bi tako bilo što više čoveka u čoveku. Postmoderna kultura Kolektivnog zapada teži suprotnom – ubistvu Boga u čoveku, kako bi bilo što manje čoveka u čoveku.

TEROR GLOBALNE VLASTELE NAD DRŽAVNICIMA I OSTALIM POJEDINCIMA KOJI SU JOJ OPONIRALI  - ATENTATI KOMITETA 300:  SLUČAJEVI KENEDIJA I DE GOLA - TERORIZAM ZA KOJI PLEBS I NE SLUTI DA POSTOJI I DA PRIPADA GLOBALISTIČKOJ VRHUŠKI

Ipak, Assassination Bureau je potpuno istinit film. On postoji i u Evropi i u Sjedinjenim Američkim Državama, te isključivo po nalogu Komiteta 300 sprovode ubistva ljudi na visokim položajima, pošto sve druge metode propadnu. Kenedijevim ubistvom je rukovodio PERMINDEX, pod vodstvom Sir Vilijama Stivensona, koji je godinama bio prvi operativac engleske kraljice za „kontrolu gamadi".

Ugovorni agent CIA-e, Klej Šo, upravljao je PERMINDEX-om iz centra Trejd Mart u Nju Orleansu. Bivši državni advokat u Nju Orleansu, Džim Garison, bio je vrlo blizu razotkrivanja zavere o Kenedijevom ubistvu - uspevši da dođe do Kleja Šoa, a potom su ga „rešili" i Šoa proglasili nedužnim u pogledu umešanosti u zaveru za Kenedijevo ubistvo. Činjenica da je Šo eliminisan na isti način kao i Džek Rubi, koji je takođe bio ugovorni agent CIA-e (obojica su umrla od namerno prouzrokovanog brzo delujućeg raka), jasno govori da je Garison bio na pravom tragu.

Ako osoba kao što je bio Džon Kenedi slučajno naiđe na istinu o tome ko upravlja svetskim događajima, i ne bude podkupljen, onda biva ubijen.

U slučaju Džona F. Kenedija ubistvo je počinjeno uz veliki publicitet i krajnje okrutno kako bi poslužilo kao upozorenje svetskim vođama da ne izmiču kontroli. Papa Ivan Pavle I je tiho ubijen zato što se, pomoću masona u Vatikanu, približio Komitetu 300. Njegov nasleđnik Ivan Pavle II javno je ponižen u znak upozorenja da prestane i odustane od svojih namera, što je i učinio. Neki vatikanski čelnici su danas članovi Komiteta 300.

"SEKTA BOGATAŠA" JE UNIŠTILA POSLEDNJE TRAGOVE DEMOKRATIJE I ZAVELA SVOJU DIKTATURU 

„Sekta bogataša” je preuzela upravljanje tradicionalnim zapadnim državama, istorijski modeliranim na principu „nacija – država”. U mnogim segmentima tradicionalni istorijski interesi zapadnih sila su se podudarili sa interesima „sekte bogataša” – naročito kada je reč o brutalnom neokolonijalnom statusu država „Trećeg sveta”. U takvim procesima moćne zapadne države poput Velike Britanije, SAD ili Francuske, postale su platforma za ostvarenje interesa „sekte bogataša”, ostvarujući paralelno i sopstvenu državnu korist.

Na onim poljima gde nije bilo zajedničkog interesa, „sekta bogataša” je uspevala da putem infiltiranja sopstvenih kadrova u vrhove zapadnih država, ostvari separatne interese suprotstavljene interesima tih država. Najbolji primer u tekućem vremenu je sukob u Ukrajini – gde skoro svi evropski lideri podržavaju finansijske interese vojnih i energetskih kompanija u vlasništvu „sekte bogataša” – umesto da podržavaju interese matičnih država. Kupovinom preskupih energenata iz SAD umesto nabavke istih iz Rusije (koji su mnogo pouzdaniji, jeftiniji i kvalitetniji), kao i kupovinom oružja za Ukrajinu koje je takođe proizvedeno u SAD i čija cena se utrostručila u međuvremenu – briselska politička oligarhija iz EU samo potvrđuje lojalnost „sekti bogataša”.

ОКУПАЦИЈА  ЕУ/ЗАПАДА ПОДСЕЋА НА ОНУ ТУРСКУ - извод из текста Светислава Пушоњића - И Европска унија, као некадашња Османска империја, фаворизује оне Србе који се одричу крста и српског имена, који из све снаге хуле на једно и друго, који су српске вредности трампили за „западне“

Невероватно је колико окупаторски механизми Европске уније (Запада) подсећају на вишевековну турску окупацију. Иако су ови први далеко софистициранији (и утолико подмуклији), иако су умотани у меке грађанске форме, свака историјска окупација у бити је један те исти механизам са једним те истим методама подјармљивања поробљеног народа.

И Европска унија, као некадашња Османска империја, фаворизује оне Србе који се одричу крста и српског имена, који из све снаге хуле на једно и друго, који су српске вредности трампили за „западне“, који пристају да спроводе најдеструктивније агенде и друге гадости и ужасе ради привилегованих друштвених позиција. У било којој виђенијој фирми или државној установи такви „потурчени“ Срби имају бољи третман, веће шансе при запошљавању и напредовању у каријери, њима се додељују грантови и стипендије, из њихових редова се бирају управљачке структуре, њиховим писцима и режисерима се додељују књижевне и филмске награде, даје простор у најгледанијим медијима итд. Насупрот томе, Срби одани вери и имену третирају се као „назадни и примитивни“ и постепено своде у ранг грађана другог реда, они су изложени константним институционалним притисцима, свим могућим понижењима, њихова егзистенцијалне могућности су све суженије, њих судски извршитељи избацују на улицу за било коју неплаћену дажбину, њима се одузимају деца због „сиромаштва“ и одводе у неповрат.

ulazak-divac.jpg

februar 2024

TRENUTNE TEHNOLOGIJE ZELENE ENERGIJE/OBNOVLJIVIH IZVORA KOJE PROMOVIŠU UN i WEF NISU ODRŽIVO REŠENJE ZA SVETSKO SNABDEVANJE ENERGIJOM 

O tome svedoči rad naučnika, uključujući profesora Davida MacKaya, bivšeg Regius profesora inženjerstva na Univerzitetu Cambridge i bivšeg glavnog naučnog savetnika u britanskom Odseku za energetiku i klimatske promene u njegovoj knjizi "Održiva energija bez vrućeg vazduha". Njegova analiza pokazuje matematički apsurd energije vetra i da bi područje koje je dvostruko veće od cele zemlje Velsa trebalo u potpunosti prekriti vetroturbinama kako bi se zadovoljile potrebe za energijom u Velikoj Britaniji, na osnovu prosečne potrošnje energije po osobi. Stvaranje infrastrukture za energiju vetra je u većem delu sveta veliko rasipanje postojećih resursa fosilnih goriva. 

F. William Engdahl je opisao da:

  • ova strategija je ekonomska katastrofa. Nemačka je imala jednu od najstabilnijih jeftinih i najpouzdanijih mreža za proizvodnju električne energije u industrijskom svetu, ali je danas Nemačka postala najskuplji električni generator na svetu.

  • energetski neefikasni vetar i sunce, danas koštaju nekih 7 do 9 puta više od gasa. Da bi postigla ciljeve do 2030. godine, Deutsche Bank je čak priznala da će država morati da stvori „eko-diktaturu“.

  • do 2025. procenjuje se da će 25% postojećih nemačkih vetrenjača trebati zameniti, a odlaganje otpada je kolosalan problem

NAJVEĆA SVETSKA STUDIJA O VAKCINAMA PROTIV COVIDA 19 POTVRĐUJE VEZE SA NAJOZBILJNIJIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA - Najopsežnija studija (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0264410X24001270?via%3Dihub) do sada sprovedena o vakcinama protiv COVID-19 potvrdila je njihovu povezanost s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Ispitujući evidenciju o vakcinaciji preko 99 miliona ljudi, istraživači su otkrili značajno povećanje u učestalosti neuroloških, krvnih i srčanih oboljenja. Čini se da će ova otkrića dodatno podstaći tekuće rasprave oko navodne sigurnosti vakcina.

Studija koju je sprovela Globalna mreža podataka o vakcinama i objavljena u časopisu Vaccine , proučavala je podatke o pojedincima vakcinisanim protiv COVID-19 u osam zemalja. Istraživači su identifikovali više od očekivanih slučajeva trinaest zdravstvenih stanja koja se smatraju "neželjenim događajima od posebnog interesa".

Miokarditis (upala srčanog mišića) pokazao je dosledan porast pacijenata koji su primali mRNA vakcine, pri čemu je Moderna verzija injekcije pokazala najveću učestalost nakon davanja druge doze. Slučajevi Guillain-Barreovog sindroma, iscrpljujućeg neurološkog stanja, zabeležili su značajan porast nakon primene virusne vektorske vakcine AstraZeneca.

Povećanje transverzalnog mijelitisa (upala kičmene moždine) takođe je zabeleženo kod vakcina virusnih vektora, dok su slučajevi akutnog diseminiranog encefalomijelitisa (upala i oteklina u mozgu i kičmenoj moždini) povezani i sa mRNA i virusno-vektorskim vakcinama.

Ostala stanja za koja je utvrđeno povećanje uključuju perikarditis (upala sluznice oko srca) i trombozu cerebralnih venskih sinusa (redak oblik moždanog udara).

kompletan tekst na : https://www.globalresearch.ca/world-largest-covid-19-vaccine-study-confirms-links-serious-health-problems/5850490

KLIMATSKE PROMENE NISU UZROKOVANE EMISIJOM CO2 ILI METANOM KOJI OSTAJE IZA STOKE, KAO ŠTO SU KRAVE - OVO NISU I NE MOGU BITI DOMINANTNI FAKTORI KLIMATSKIM PROMENAMA 

Zaključci Climate Intelligence fondacije uključuju sledeće:

“Nema vanrednih klimatskih situacija. Stoga nema razloga za paniku i uzbunu. Prirodni, ali i antropogeni faktori uzrokuju zagrejavanje... Zagrevanje je daleko sporije od predviđenog... Klimatska politika se oslanja na neadekvatne modele... CO2 je biljna hrana, osnova celog života na Zemlji : CO2 nije zagađivač. Neophodan je za sav život na Zemlji. Fotosinteza je blagoslov. Više CO2 je korisno za prirodu, ozelenjavajući Zemlju: dodatni CO2 u vazduhu je podstakao rast globalne biljne biomase. Dobar je i za poljoprivredu, povećavajući prinose useva širom sveta.”

Patrik Mur (Patrick Moore), saosnivač Grinpisa (Geenpeace) i predsednik Grinpisa u Kanadi sedam godina, kaže:

“cela klimatska kriza nije sastavljena samo od lažnih vesti, njena je i cela lažna nauka… naravno da su klimatske promene stvarne, dešavaju se od početka vremena, ali nisu opasne i nisu uzrokovane ljudskim aktivnostima...Većina naučnika koji kažu da je to kriza su na trajnim državnim jaslama.

Bio sam jedan od osnivača (Grinpisa)… do sredine 80-ih… otela nas je ekstremna levica koja je u osnovi prevela Grinpis iz organizacije zasnovane na nauci u organizaciju zasnovanu na senzacionalizmu, dezinformacijama i strahu… vi ne možete nahraniti 8 milijardi ljudi bez fosilnih goriva ili hranu za njih dopremiti u gradove…”

419699930_924694002550830_219354240969350038_n.jpg

NEMA FARMERA - NEMA HRANE - NEMA BUDUĆNOSTI - Nepoštovanje poljoprivrednika je trenutno globalni problem.

Pogledajmo samo situaciju sa početka ove godine u Nemačkoj i Francuskoj pa će nam biti jasno kakav je odnos svetskih elita prema poljoprivrednicima. Šolc i Makron su odličan primer primene moći Klausa Švaba i globalista okupljenih oko njega nad zvanično suverenim državama.

Celokupna ideja Švabovog foruma jeste formiranje brze, nezdrave, industrijske hrane, koja će biti jeftina narodnim masama. Na taj način građani će morati da kupuju đubre od hrane (kakav je GMO) i potrovaće se sami. Jedan od planova je da zdrava hrana i čista voda ostanu dostupni samo najbogatijima.

To je najlakše uraditi onemogućavanjem poljoprivrednicima da se bave svojim poslom, odnosno poskupljenjem proizvodnje uz minimalnu otkupnu cenu. U tom sistemu nema izdvajanja pomoći i podsticaja za poljoprivrednike, što je Nemačka već uradila.

U takvom sistemu osramoćuje se bavljenje poljoprivredom – što se u Srbiji već decenijama radi – a za rezultat će imati (negde već ima) potpuno pustošenje obradivih površina. Protiv tog i takvog sistema se danas bore evropski poljoprivrednici.

Da zaključimo: kontrolisana industrijska revolucija u Srbiji – da. Industrijska revolucija Klausa Švaba – nikako! Ukoliko dozvolimo ovu drugu – sigurno ćemo propasti. Ako se, ipak, opredelimo za ovu prvu – moramo postaviti sistem i izgraditi piramidu prioriteta.

U tom sistemu, odnosno toj piramidi, poljoprivrednik je na vrhu, a svi ostali se ređaju ispod njega. Poljoprivrednik je naš hranitelj i kao takvog ga moramo poštovati. Naposletku, čipovi se ne piju, a metal se jesti ne može.

_132680421_img_4659.jpg

ZELENA STRANKA TVRDI DA JE EKOLOŠKA POLITIČKA STRANKA, ALI BIZARNO PODRŽAVA POLITIKU MEĐUNARODNIH MEGA-BANAKA I MEĐUNARODNIH INSTITUCIJA, KAO ŠTO SU UN I WEF, KOJE POKREĆU EKOLOŠKI DESTRUKTIVNU „globalizaciju obojenu u zeleno“

Sama industrijska globalizacija, i sistem duga i novca u njenom korenu, bili su glavni krivac decenijama stvarnog uništavanja životne sredine i zagađenja zemlje, vazduha i vode. Ipak, zeleni političari koji bi trebali biti zabrinuti za životnu sredinu uskladili su se s institucijama i agendama tih istih sila globalizacije destruktivnih po okolinu – jedina razlika je samo što je „globalizacija obojena u zeleno“.

Čini se da su zelenim političarima previše isprani mozgovi klimatskom propagandom UN-a ili su jednostavno previše glupi da bi to primetili, ili previše vole svoje velike plate kao izabrani članovi parlamenta da bi ih uopšte bilo briga.

Činjenica da su najveće svetske banke i korporacije za upravljanje imovinom, uključujući BlackRock, Goldman Sachs, UN, Svetsku banku, Banku Engleske i druge centralne banke BIS-a, sve povezane kako bi progurale neodređenu, matematički besmislenu 'zelenu' ekonomiju, nije slučajnost.

U igri je još jedan plan koji nema nikakve veze sa zaštitom životne sredine. Zelena ekonomija zajedno sa Agendom UN-a 2030 je program svetske kontrole, a takođe će doneti trilione dolara megabankama iza scene. Kada se najveće svetske banke, korporacije i institucije usklade kako bi gurale plan o klimatskim promenama za koje nema dokaza, može se uvideti da se iza kulisa odvija još jedna njihova velika agenda.

POSLEDNJA ASANŽOVA ŽALBA SUDU PRVE DEMOnKRATIJE SVETA - SUDIJE SUDA SU SLUGE VLADAJUĆE KLASE A NE PRAVDE! 

Osnivač Vikiliksa ostaje u pravnom vrtlogu nakon što je britanski sud odložio njegovu žalbu protiv ekstradicije u Ameriku (20. i 21. februar 2024.)

Odluka Visokog suda Velike Britanije da odloži presudu po poslednjoj žalbi na izručenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža dokazuje da je vladajuća klasa „puna sra**a“, rekao je frontmen Pink Flojda Rodžer Voters.

Posle dva dana usmenih rasprava, sud je u sredu prekinuo zasedanje, a da nije odobrio ili odbio Asanžu novu žalbu protiv njegovog izručenja SAD. Ministarstvo unutrašnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva odobrilo je njegovo prebacivanje u američki pritvor 2022. godine, ali bivši šef Vikiliksa – sada lošeg zdravlja nakon skoro pet godina samice u londonskom zatvoru Belmarš – uložio je više žalbi, od kojih nijedna nije bila uspešna.

Da se podsetimo šta je to Asanžov "zločin"?Džulijanov “zločin” je to što je 2010. godine objavio poverljive dokumente, interne poruke, izveštaje i video zapise američke vlade i američke vojske , koje je dostavila zviždač američke vojske Čelzi Mening (Chelsea Manning). Ova ogromna gomila materijala otkrila je masakre civila, mučenja , atentate , spisak zatočenika u Guantanamu i uslove kojima su bili podvrgnuti, kao i Pravila borbe u Iraku. Oni koji su počinili ove zločine - uključujući pilote američkih helikoptera koji su ubili dvojicu Rojtersovih novinara i 10 drugih civila i teško ranili dvoje dece, a svi su snimljeni na snimku kolateralnog ubistva - nikada nisu procesuirani.

 

Džulijan je razotkrio ono što američko carstvo želi da izbaci iz istorije - otuda nepravično i zversko mučenje ovog čoveka kako bi se drugima dalo do znanja kako će završiti ako se suprostave ili razotkriju zločine ZVERI! 

LYNXNPEG1M02Z.jpg

januar 2024

VLADA SAD-a U KANDŽAMA GLOBALISTIČKE KABALE OPTUŽUJE, SUDI I KAŽNJAVA SVE ONE KOJI STOJE NA PUTU OSTVARENJA ZLOČINAČKOG NOVOG SVETSKOG PORETKA

Danas najprofitabilniji ratovi imaju svoj brend. Zovu ih „večni ratovi” (forever wars): Avganistan, Palestina, Irak, Libija, Jemen, sad i Ukrajina. Svaki od njih zasnovan je na gomili laži. Irak je bio najzloglasniji, zbog oružja za masovno uništavanje koje nije postojalo. Uništenje Libije od strane NATO pakta 2011. je pravdavano masakrom u Bengaziju kojeg takođe nije bilo. Avganistan je zgodno proglašen za osvetnički rat zbog 11. septembra, koji nikakve veze nije imao s narodom Avganistana. Danas nam vesti o Avganistanu govore o tome koliko su talibani zli – a ne o tome kako je Džo Bajden ukrao sedam milijardi dolara avganistanskih bankarskih rezervi, što je dovelo do velike patnje u zemlji. Nedavno je vašingtonski Nacionalni javni radio dva sata svog programa posvetio Avganistanu – a svega 30 sekundi njegovom izgladnelom narodu.

O Palestini se na pogrešan način izveštava otkada znam za sebe. Za Bi-Bi-Si (BBC) tamo postoji samo „konflikt” između „dva narativa”. Nigde se ne spominje da je to najduža, najbrutalnija, najprotivzakonitija vojna okupacija modernog doba.

Ratom pogođeni stanovnici Jemena skoro i da ne postoje – za medije oni kao da uopšte i nisu ljudi. Dok ih Saudijci zasipaju američkim kasetnim bombama i dok britanski savetnici sa saudijskim oficirima određuju nove ciljeve bombardera – više od pola miliona dece se suočava sa glađu.

311479538_8232343773502492_6915121055862027977_n.jpg

NEOKOLONIJALNO I IMPERIJALNO IŽIVLJAVANJE "CIVILIZOVANOG" ZAPADA - SLUČAJ KOSOVA I METOHIJE

 

Okidač za bombardovanje Jugoslavije bio je – prema NATO paktu – odbijanje srpske delegacije da potpiše sporazum na mirovnoj konferenciji u Rambujeu. Ono što je uglavnom ostalo neprijavljeno jeste da je sporazum iz Rambujea imao tajni Aneks B, koji je delegacija Medlin Olbrajt unela poslednjeg dana. On je podrazumevao vojnu okupaciju cele Jugoslavije – zemlje sa gorkim sećanjima na nacističku okupaciju. Kako je ministar spoljnih poslova lord Gilbert kasnije priznao, Aneks B je namerno podmetnut da izazove odbijanje.

 

Od juna 1999. godine – nakon što je bombardovanje završeno – međunarodni forenzički timovi počeli su da na Kosovu sprovode detaljno ispitivanje. Američki FBI je pristigao da istraži ono što su nazivali „najvećim mestom zločina u istoriji FBI-ja”. Nekoliko nedelja kasnije – pošto nije pronašao nijednu masovnu grobnicu – FBI je otišao kući. Španski forenzički tim se takođe vratio kući, a njihov vođa se ljutito žalio da su on i njegove kolege postali deo „semantičke piruete ratnih propagandnih mašina, jer nismo pronašli ni jednu – ni jednu – masovnu grobnicu”.​

​Na samitu neoliberalnih vođa u Davosu 1999. Bler je kritikovao Beograd, ne zbog njegovog postupanja sa Kosovom, već zbog neuspeha da u potpunosti prihvati „ekonomske reforme”. U kampanji bombardovanja koja je usledila – mete su bile državne kompanije – a ne vojni objekti. Uništeno je samo 14 tenkova jugoslovenske vojske od strane NATO pakta, u poređenju sa bombardovanjem 372 industrijska centra, uključujući i fabriku automobila „Zastava”. „Nijedna strana ili privatna fabrika nije bombardovana”, napisao je Klark.

DEMOKRATIJA – TOPUZ U RUKAMA HULJA -  Hilari Klinton se zapitala: „Zašto tog momka ne bismo jednostavno ‘dronovali’?” DEMONKRATSKI, NEMA ŠTA

Tokom nekoliko poslednjih godina neki od najboljih novinara su izbačeni iz mejnstrim medija. Izraz koji se za to koristi je da su „fedenestrirani”. Prostori koji su ranije bili otvoreni za slobodnjake među njima, za novinare koji su išli protiv struje, za one koji su govorili istinu, sada su zatvoreni.

Slučaj Džulijana Asanža je najšokantniji. Dok su Džulijan i njegov „Vikiliks” za Gardijan osvajali i čitaoce i nagrade – Njujork tajms i druge samozadovoljne „važne novine” nisu prestajale da ih slave. Kada je mračna duboka država počela da protestuje i zahteva da njegovi hard diskovi budu uništeni, a da ličnost samog Džulijana bude javno osramoćena i uništena, on je postao državni neprijatelj broj jedan. Predsednik Bajden ga je svojevremeno nazvao „haj-tek teroristom”. Hilari Klinton se zapitala: „Zašto tog momka ne bismo jednostavno ‘dronovali’?”

A kada će i pisci da ustanu, kao što su ustali protiv uspona fašizma tokom 1930-ih? Kada će i filmski stvaraoci da se usprave, kao što su se uspravili protiv Hladnog rata krajem 1940-ih? Kada će se satiričari dići, kao što su generaciju ranije?

000011111122121.jpg

NATO RAZBIJANJE JUGOSLAVIJE U IME PRLJAVIH INTERESA GLOBALISTIČKE KABALE OLIČENE VLADAMA KOLEKTIVNOG ZAPADA

To nije bilo sve, kaže Del Ponte u svojoj knjizi: OVK je kidnapovala stotine Srba i odvela ih u Albaniju – gde su im izvađeni bubrezi i drugi organi – koji su zatim prodati za transplantaciju u drugim zemljama. Ona, takođe, kaže da je bilo dovoljno dokaza za krivično gonjenje kosovskih Albanaca za ratne zločine, jer je istraga „ugušena u korenu” kako bi fokus Tribunala bio na „zločinima koje je počinila Srbija”. Ona kaže da su se haške sudije zastrašivale od strane kosovskih Albanaca – ljudi u čije ime je NATO napao Srbiju.

Zaista, čak i dok je ratni vođa Bler bio na trijumfalnoj turneji po „oslobođenom” Kosovu, OVK je etnički čistila više od 200.000 Srba i Roma iz pokrajine. Prošlog februara „međunarodna zajednica” – predvođena SAD – priznala je Kosovo, koje nema formalnu ekonomiju i kojim, u stvari, upravljaju kriminalne bande koje trguju drogom, bave se krijumčarenjem i trgovinom ženama. Ali ima jednu dragocenu prednost: američku vojnu bazu Kamp Bondstil, koju je komesar Saveta Evrope za ljudska prava opisao kao „manju verziju Gvantanama”. Karli Del Ponte, švajcarskom diplomati, vlada je rekla da prestane da promoviše svoju knjigu.

Do trenutka kada su se Evropljani sastali u Mastrihtu 1991. godine, tajni dogovor je bio sklopljen: Nemačka je priznala Hrvatsku, a Jugoslavija je osuđena na propast. U Vašingtonu, SAD su obezbedile da se jugoslovenskoj ekonomiji – koja je bila u teškom stanju – uskrati kredit Svetske banke, a NATO pakt – koji je ostao vez svrhe – ponovo je osmišljen kao izvršitelj. Na „mirovnoj” konferenciji o Kosovu, 1999. godine u Francuskoj, Srbima je rečeno da prihvate okupaciju od strane NATO snaga i tržišnu ekonomiju, ili će biti bombardovani da bi se pokorili. Bio je to savršena prethodnica krvoprolića u Avganistanu i Iraku.

LAŽNA PANDEMIJA I NAMETANJE LAŽNE VAKCINACIJE. ZLOČINAČKI PLAN SVETSKE DEPOPULACIJE - Nadbiskup Karlo Vigano

Protekle četiri godine svedoci smo sprovođenja zločinačkog plana depopulacije sveta, ostvarenog lažnom pandemijom i nametanjem njene lažne vakcine, za koju sada znate da je biološko oružje za masovno uništenje, osmišljeno sa ciljem uništavanja imunog sistema celokupne populacije, izazivanja steriliteta i nastanka smrtonosnih bolesti.

Ali pre svega potrebno je da svi shvatimo da ovaj sveobuhvatni rat protiv čovečanstva nije motivisan samo njihovom žudnjom za bogatstvom i moći već uglavnom verskim motivom, teološkim razlogom.

Ovaj razlog je sotonina mržnja: mržnja prema Bogu, mržnja prema Božjem stvorenju i mržnja prema čoveku koji je stvoren na sliku i priliku Božju.

Bil Gejts, Klaus Švab, Džordž Soroš i njihove brojne sluge koje ucenjuju u vlade, svi mrze Boga, i mrze život, koji samo Bog može dati. Oni mrze ljubav koja dolazi samo od Boga. Oni mrze mir, koji može vladati samo tamo gde vlada Hrist. Kao što je Taker Karlson rekao pre nekoliko dana, suočavamo se s ljudima koji služe Sotoni i demonima pakla. Baš kao što normalni ljudi obožavaju i služe Bogu.

...

UTIŠAVANJE JAGANJACA. KAKO DELUJE PROPAGANDA - POTČINJAVANJE JAVNOSTI ISPRAZNOSTIMA

Džon Pildžer: Tokom 1970-ih slučajno sam se sreo sa jednom od vodećih Hitlerovih propagandista, Leni Rifenštal, čiji su epski filmovi glorifikovali naciste. Slučajno smo istovremeno odseli u istom kampu u Keniji, gde je ona bila na fotografskom zadatku, nakon što je uspela da izbegne sudbinu ostalih Firerovih prijatelja. Tada mi je rekla da se „patriotske poruke” njenih filmova nisu zasnivale na „naređenjima odozgo”, već na onom što je nazvala „potčinjavanjem ispraznosti” nemačke javnosti. „A da li je tome bila sklona i liberalna, obrazovana buržoazija?“, pitao sam je. „Da, naročito ona!”, odgovorila je.

SAD dominiraju medijima zapadnog sveta. Izuzev jedne, deset najmoćnijih medijskih kompaniju nalaze se u Severnoj Americi. Internet i društveni mediji – Gugl, Tviter, Fejsbuk – uglavnom su u vlasništvu i pod kontrolom Amerike.

Samo tokom mog života SAD svrgnule su ili pokušale da svrgnu više od 50 stranih vlada, uglavnom demokratskih. Mešale su se u demokratske izbore u 30 zemalja. Bombardovale su narode 30 zemalja, od kojih je većina bila siromašna i nesposobna da se odbrani. Pokušale su da ubiju lidere 50 zemalja. Borile su se da suzbiju oslobodilačke pokrete u 20 zemalja. Obim i razmere tih krvoprolića ostali su uglavnom nepoznati i nepriznati, a oni koji su za njih odgovorni nastavljaju da dominiraju angloameričkim političkim životom.

Pre nego što je 2008. godine preminuo, dramski pisac Harold Pinter održao je dva izuzetna govora koji su ovu tišinu prekinuli. „Spoljnu politiku SAD”, rekao je, „možete najbolje ovako opisati: poljubi me u dupe, ili ću ti razbiti glavu.

151.jpeg
World-Economic-Forum_LI.jpg
332.jpg
119.jpg
bottom of page