top of page

terorizam

332.jpg

mart 2024

TEROR GLOBALNE VLASTELE NAD DRŽAVNICIMA I OSTALIM POJEDINCIMA KOJI SU JOJ OPONIRALI  - ATENTATI KOMITETA 300:  SLUČAJEVI KENEDIJA I DE GOLA - TERORIZAM ZA KOJI PLEBS I NE SLUTI DA POSTOJI I DA PRIPADA GLOBALISTIČKOJ VRHUŠKI - U filmove koje smo do sada videli ubrajaju se filmovi sa Džejmsom Bondom, Assassination Bureau, Matarese Circle, itd. Ti filmovi su bili bajke čija je svrha da se sakrije istina o tome da takve organizacije zaista postoje i to u daleko većim razmerama nego što i najplodniji holivudski tvorci ideja mogu da zamisle.

Ipak, Assassination Bureau je potpuno istinit film. On postoji i u Evropi i u Sjedinjenim Američkim Državama, te isključivo po nalogu Komiteta 300 sprovode ubistva ljudi na visokim položajima, pošto sve druge metode propadnu. Kenedijevim ubistvom je rukovodio PERMINDEX, pod vodstvom Sir Vilijama Stivensona, koji je godinama bio prvi operativac engleske kraljice za „kontrolu gamadi".

Ugovorni agent CIA-e, Klej Šo, upravljao je PERMINDEX-om iz centra Trejd Mart u Nju Orleansu. Bivši državni advokat u Nju Orleansu, Džim Garison, bio je vrlo blizu razotkrivanja zavere o Kenedijevom ubistvu - uspevši da dođe do Kleja Šoa, a potom su ga „rešili" i Šoa proglasili nedužnim u pogledu umešanosti u zaveru za Kenedijevo ubistvo. Činjenica da je Šo eliminisan na isti način kao i Džek Rubi, koji je takođe bio ugovorni agent CIA-e (obojica su umrla od namerno prouzrokovanog brzo delujućeg raka), jasno govori da je Garison bio na pravom tragu.

Jedna druga kancelarija za ubistva nalazi se u Švajcarskoj i donedavno je na njenom čelu bila osoba iz senke čija se nijedna fotografija nije pojavila od 1941. Operacije te kancelarije finansirala je i verovatno ih još uvek finansira porodica Oltramejr - švajcarska crna aristokratija, vlasnici Ženevske banke Lombard-Odier (Lombard-Odier Bank of Geneva), koja je takođe deo Komiteta 300. Prva osoba za kontakt bio je Žak Sostel (prema podacima tajne službe G2 Američke vojske).

337.jpg

Ova grupa bila je tesno povezana i sa Alenom Dulsom i Žan de Menilom, važnim članom Komiteta 300 i vrlo važnim imenom u teksaškoj naftnoj industriji. Baza podataka vojno-obaveštajne službe G2 pokazuje da je ta grupa bila duboko umešana u trgovinu oružjem na Bliskom istoku. Ta služba je, uz ostalo, organizovala najmanje 30 pokušaja ubistva generala De Gola, u koje je Žak Sostel bio direktno umešan. Isti taj Žak Sostel je bio osoba za vezu sa gerilskom grupom Sendero Luminoso (Blistava staza), koja je štitila Komitetove proizvođače kokaina u Peruu.

Kada su svi mogući pokušaji ubistva francuskog predsednika De Gola propali, zahvaljujući odlično obavljenom poslu francuske obaveštajne službe DGSE (bivše SDECE), taj posao je poveren tajnoj službi MI6 (Military Intelligence Department Six = Vojno-obaveštajna služba, Odelenje šest), poznatoj i pod nazivom Secret Intelligence Service (Tajna obaveštajna služba), skraćeno SIS, pod šifrom „Jackal" (Šakal). Francuska služba SDECE je uposlila pametne mlade ljude koji su uglavnom bili diplomirani stručnjaci, tako da nije bilo suviše infiltrirana agentima iz MI6 i KGB-a. Zbog svojih uspeha u pronalaženju stranih agenata, francuska obaveštajna služba je postala predmet zavisti tajnih službi svih zemalja i upravo je ta grupa sledila "Šakala" do krajnjeg odredišta i ubila ga pre nego što je uspeo da ispali metak na svečanu automobilsku povorku generala De Gola.

Tajna služba SDECE otkrila je i sovjetsku krticu u De Golovoj Vladi, čoveka koji je bio i veza CIA-e u Langliju. Da bi diskreditovao SDECE, Alen Dules, koji je mrzeo De Gola (osećanja su bila obostrana) smestio je agentu SDECE-a Rodžeru de Lutjeu da ga uhvate s količinom heroina vrednom 12 miliona dolara. Posle dugotrajnog „ispitivanja" De Lutje je „priznao", ali nije mogao da objasni zašto je krijumčario drogu u SAD. Ceo slučaj je beskrajno smrdeo na nameštaljku.

Tada su saznali metode koje je SDECE primenjivao u zaštiti De Gola, posebno svečane automobilske povorke, pa su FBI, Tajna služba (Secret Service) i CIA tačno znali kako predsednika Kenedija da liše osiguranja i PEMINDEX-ovim strelcima olakšaju njegovo ubistvo na Trgu Delej, u decembru 1963.

 

Ako osoba kao što je bio Džon Kenedi slučajno naiđe na istinu o tome ko upravlja svetskim događajima, i ne bude podkupljen, onda biva ubijen.

U slučaju Džona F. Kenedija ubistvo je počinjeno uz veliki publicitet i krajnje okrutno kako bi poslužilo kao upozorenje svetskim vođama da ne izmiču kontroli. Papa Ivan Pavle I je tiho ubijen zato što se, pomoću masona u Vatikanu, približio Komitetu 300. Njegov nasleđnik Ivan Pavle II javno je ponižen u znak upozorenja da prestane i odustane od svojih namera, što je i učinio. Neki vatikanski čelnici su danas članovi Komiteta 300.

Upravo zbog toga filmske i književne parodije o raznim ograncima i podkancelarijama Komiteta 300 imaju svrhu da odvuku pažnju od stvarnosti, ali nikada ne smemo da dovodimo u pitanje da li ta stvarnost zaista i postoji. Uzmimo još jedan primer takvih „književnih" dela - knjigu The Day of the Jackal (Šakalov dan), na osnovu koje je snimljen veoma dobar film.

Događaji povezani sa radnjom te knjige su istiniti, iako su, iz očiglednih razloga, promenjena imena nekih likova i mesta, ali podatak - da je samo jedan operativac tajne službe MI6 bio zadužen za ubistvo Šarla de Gola -apsolutno je tačan. Generala De Gola je postalo nemoguće kontrolisati jer je odbio saradnju Komitetu 300, za čije postojanje je dobro znao budući da je bio pozvan da se učlani. Stanje je došlo do usijanja kada je De Gol povukao Francusku iz NATO-a i odmah započeo sa izgradnjom sopstvenih nuklearnih snaga, takozvane „force de frappe" (udarne sile).

To je tako razljutilo Komitet da je naredio De Golovo ubistvo. Ali je francuska tajna služba uspela da preseče „Šakalove" planove i da odbrani De Gola. U svetlu podataka službe MI6, za koju bih mogao da dodam kako je to glavni izvor Komiteta 300 kada je reč o obaveštavanju, posao koji je obavila francuska obaveštajna služba graniči se s čudom.

00000000000.jpg

MI6 vuče korene sve od ser Frensisa Volšingema, glavnog stratega kraljice Elizabete I za operaciju prljavih trikova. Tokom vekova MI6 je stvorila arhivu koju nijedna druga strana služba ne može ni približno da stvori. Agenti službe MI6 su prikupljali podatke sa svih strana sveta i sprovodili tajne operacije koje bi, kada bi se obelodanile, zapanjile i najupućenije i upavo zbog toga važi za „glavnu službu" Komiteta 300.

MI6 ne postoji zvanično. Novac dobija od kraljice i od „privatnih fondova", a smatra se da je to iznos između 300 i 500 miliona dolara godišnje, ali niko ne zna tačnu sumu. U današnjem obliku MI6 postoji od 1911, kada je na njegovom čelu bio ser Mensfild Kaming, kapetan Kraljevske ratne mornarice, koga su uvek označavali slovom ,,C" pa odatle i slavni ,,M" u filmovima Džejmsa Bonda.

Ne postoji nikakva zvanična arhiva o uspehu i neuspehu službe MI6, toliko je tajanstvena, iako je katastrofalna izdaja grupe Bardžis, Meklin, Blejk i Blant nanela veliku štetu moralu njenih agenata. Za razliku od drugih tajnih službi, budući članovi se uzimaju sa univerziteta i drugih područja obrazovanja, a angažuju ih uvežbani „lovci na talente", kao što smo videli i u slučaju Rodsovih stipendista koji su uvučeni u Okrugli sto. Jedini uslov je znanje stranih jezika. Kandidati prolaze kroz strogo „privikavanje na krv" (blooding).

Uz pomoć takve strašne sile Komitet 300 nije imao strah od svoga mogućeg razotkrivanja i to stanje će trajati još decenijama. Ono što postojanje Komiteta 300 čini neverovatnim jeste neverovatna diskrecija koja ga prekriva. Nijedan mediji nije nikada ni spomenuo tu zavereničku hijerarhiju. Zato ljudi, što je i za očekivati, sumnjaju u njegovo postojanje.

Komitet 300 je pod većinskom vlašću britanskog monarhizma, danas Elizabete II. Veruje se da je kraljica Viktorija bila prilično paranoična u pogledu tajnosti ovog društva, te se veoma trudila da prikrije masonske poruke ispisane krvlju žrtava „Džeka Trboseka", koje su aludirale na povezanost Komiteta 300 s tim „ogledima", koje je sprovodio jedan član kraljevske porodice koji je u isto vreme bio i visoki član Škotskog obreda masona (Scottish Rite of Freemasonry), Komitet 300 čine pripadnici britanske aristokrati je koja ima poslovne interese i udruženja u svakoj zemlji na svetu, uključujući i SSSR.

Džon Kolman - Komitet 300

332.jpg

novembar 2022

PROIZVODNJA TERORIZMA U SVRHU OPSTANKA VOJNE MAŠINERIJE NATO KAO KLJUČNOG SREDSTVA NASILNIČKE SVETSKE DOMINACIJE - Danas su terorizam i politička manipulacija terorizmom jedan od osnovnih činilaca na kojem Amerikanci grade svoju dugoročnu globalističku strategiju. Naime, od pada komunizma u jugoistočnoj Evropi, rasturanja Varšavskog pakta i drastičnog slabljenja uticaja Rusije na svetska zbivanja, prestali su da postoje svi konkretni razlozi za opstanak glomazne zapadne vojne mašinerije, a bez te mašinerije bilo bi nezamislivo ostvarivanje globalne dominacije „Novog svetskog poratka“, pa je, doskorašnju „Crvenu opasnost“ trebalo pod hitno zameniti nekim novim, za najšire javno mnjenje prihvatljivim, „neprijateljem čovečanstva“. Izbor je pao na terorizam kao bezličnu kategoriju, koji se pokazao apsolutno pogodnim za zastrašivanje i sopstvenog i tuđeg stanovništva.

10.jpg
164.jpg

Veštom manipulacijom islamističkim terorističkim grupacijama, koje su inače, odigrale značajnu ulogu u obaranju komunizma, imajući u vidu da je uglavnom preko njih izazvana destabilizacija i raspad SSSR-a, uz permanentni snažni medijski pritisak, kod svetskog javnog mnjenja je razvijena nova vrsta lične i kolektivne nesigurnosti zbog koje nikome ne pada na pamet da postavlja pitanja svrsishodnosti kontinuiteta održavanja i finansiranja monstruoznog vojno-bezbednosnog aparata, u koji se u međuvremenu transformisao NATO. Sa druge strane, bezličnost „svetske terorističke opasnosti“ postavljena je kao unapred opšteprihvaćeni generalni povod za mogućnost američkog uplitanja u unutrašnje stvari drugih zemalja, to jest, oružanu intervenciju i vojno prisustvo bilo gde u svetu. Masovnim strahom najbolje se manipuliše ako se on usmeri prema „bezličnom“, misterioznom i nepoznatom. To je osnovni razlog što moderni zapadni teoretičari uporno nameću stavove u kojima se terorizam, kao negativna društvena pojava, niti može niti sme bliže određivati i definisati, a to se najviše ogleda u nastojanjima da se ospori ili bar prikrije ideološka pozadina terorizma. Na primer, danas je u svetu dominantan islamski terorizam, ali je uočljivo da se prvi deo sintagme islamski najčešće izostavlja, jer po vodećoj, američkoj doktrini, ta vrsta društvene opasnosti ne sme biti „nečija usmerena protiv nekog“, već mora biti isključivo „ničija usmerena protiv svakog“. Tako se u praksi realizuje teza da je američki problem svačiji problem, pa je samim tim i američko reagovanje svačije reagovanje.

Anatomija globalističkog smrada – Dragan Filipović

https://kupdf.net/download/anatomija-globalistickog_5afb4027e2b6f5b37e17a8dc_pdf

332.jpg

maj 2022

ЦИЉ АГЕНДЕ ГЛОБАЛИСТА - ГЛОБАЛНО ЗАКЉУЧАВАЊЕ ЧОВЕЧАНСТВА У ТОТАЛИТАРНИ СИСТЕМ - ТЕРОРИЗАМ ПОД ЛАЖНОМ ЗАСТАВОМ (FALSE FLAG) ЈЕ САМО ЈЕДНА ОД МНОГОБРОЈНИХ ПОЛУГА ГЛОБАЛИСАТИЧКИХ КРИМИНАЛАЦА - Макс Иган - извод из интервјуа недељнику Печат од 15.12.2015.године - Ми који истражујемо ове процесе одавно смо упозорили да ће, уколико људи глобално не буду реаговали на прави начин, доћи до затварања система у тоталитарни поредак у коме ће човечанство бити закључано. То је правац у којем идемо и који је опасно ескалирао од напада у Паризу 13. новембра. И видећемо још напада. Отпочела је снажна кампања застрашивања у Енглеској. Одиграла се невероватно изрежирана пуцњава у Сан Бернардину (САД). Тешко је закључити да је било ко страдао у свим овим догађајима. Данас уопште није потребно имати прави терористички напад. Само треба да се тог дана одржава дрил (војна и полицијска вежба која се у земљама Запада одвија у реалном времену и простору, њоме се увежбава реаговање на ситуације попут терористичких напада, пожара, поплава и сл. при чему се комбинују кадрови упознати са правим стањем ствари и они који то нису, као и глумци који играју случајне учеснике – грађане, прим. Б. Ђ.). Наравно, медији спинују ове догађаје по утврђеном сценарију и људи наседају, прихватајући ову режију као реалност. Но, чак и уколико већина не поверује у симулакрум и представу – нема везе. Медији ће наставити са тамбурањем, а владе ће увести сваки закон који су намеравале да уведу. 

254.jpg

Дакле: данас прави терористички догађај није потребан. Потребна је перцепција претње, а она се одлично и даље постиже медијским спиновањем које је све екстремније. Погледајмо: дрилови су одржавани у случају свих ових појединачних терористичких напада већих размера. Да ли то било коме било шта открива? Да ли је било ко у стању да сагледа образац? Требало би да је свима јасно да се ове ствари дешавају како би се спровела одређена агенда – а та агенда је глобално закључавање човечанства у тоталитарни систем. Суочавамо се са тешким, мрачним временима која су пред нама – и уколико се коначно не супротставимо на прави начин – не постоји ништа што ће нас спасити од тоталитарног стиска система који има за циљ тоталну и тоталитарну контролу, истребљење и трансформацију људског рода.

332.jpg

februar 2020

BIOTERORIZAM - "DA NAPRAVE BIOLOŠKO ORUŽJE KOJE BI BILO U STANJU DA IZ MASE "IZABERE" ČLANA ODREĐENE RASE ILI ČAK ETNIČKE GRUPE I NAPADNE GA" - kada se već uveliko vodi medijska kampanja o opasnostima koje sa sobom nosi korona virus, treba obratiti pažnju da se već 30-tak godina u laboratorijama globalističke ološi "kuva" selektivno biološko oružje...pitanje je koliko su uspeli i gde su u svojim zlim nakanama stigli...

0014.jpg
images.jpg

"U nekoliko vojnih centara izučavani su brojni uzročnici bolesti ljudi, životinja i biljaka. Zemlje NATO su se zanosile idejom o pravljenju "genetske mape" naroda, što bi omogućilo da se napravi biološko oružje koje bi bilo u stanju da iz mase "izabere" člana određene rase ili čak i etničke grupe i napadne ga. Međutim, neki podaci kazuju da je SAD 1994. uložila oko 11 milijardi dolara za istraživanja u biotehnološkoj oblasti. Veliki utrošak novca, korišćenje genetičkog inžinjeringa, kao i povezanost svih istraživačkih laboratorija u mrežu, kazuje da je razvoj ove oblasti veoma dinamičan. Podaci o ovoj problematici su oskudni u naučnostručnoj literaturi, jer bi i samo opitovanje ovog oružja naišlo na bezrezervnu osudu međunarodne javnosti. Međutim, činjenice govore da se u razvijenim zemljama intenzivno radi na usavršavanju i opitovanju biološkog oružja, uprkos postojanju međunarodnih konvencija kojima se zabranjuje upotreba, skladištenje i opitovanje."

GENETIČKI INŽENJERING U „VOĐENJU“ BIOLOŠKOG RATA Profesor Dragan Petrović , Dr med Ljubica Milinčić , student Ivan Biočanin - rad iz 2009.godine.

Popularni ruski strateški analitičar, koordinator Analitičke asocijacije ODKB prof. dr Igor Panarin, tvrdi da su epidemiju korona virusa u Kini organizovali – Britanci.

Šta više, da je ona potekla iz čuvene laboratorije za hemijsko i biološko oružje u Solzberiju.

Po njemu, radi se o operaciji hibridnog ratovanja, koja ima za cilj da uz pomoć Korona virusa, totalne antikineske propagande i ekonomskih sankcija postigne sledeće:

1. Delimičnu dezintegraciju Kine (povratak Hongkonga Britaniji);
2. Promenu unutrašnjeg i spoljnopolitičkog kursa Kine i smenu Si Đinpinga sadašnjim premijerom, koji se smatra liderom prozapadne liberalne grupacije;

3. Uspostavljanje inostrane ideološke i finansijako-ekonomske kontrole nad Kinom;
4. Pogoršanje odnosa Kine i Rusije; i

5. Likvidaciju Šangajske organizacije za saradnju.

januar 2020

332.jpg

TERORIZAM JE PRODUKT GLOBALISTIČKE MAFIJE odnosno njenih tajnih - obaveštajnih službi poput CIA, Mossad-a, MI6 ... Jedna od funkcija terorizma i monstruoznog nasilja koje seju terorističke grupe i organizacije od na primer "Crvenih brigada", preko "Alka Ide" do ISIS-a i drugih, je sejanje straha i nesigurnosti među ljudima širom sveta, koji će se rado odreći svojih ljudskih prava u korist ingerencija države, tačnije u korist onih koji upravljaju njima, odnosno globalističke vlastele koja ih kontroliše. Cilj ove oligarhije je stvaranje Novog svetskog luciferijanskog poretka (NWO) i jedne globalne totalitarne unije, apsolutno kontrolisane od strane ovih psihopata. Svakim terorističkim aktom u kojem su žrtve pre svega nevini građani, teži se napraviti haos, atmosfera nesigurnosti i usmeriti mržnja ka onima koji su "izazvali" napad...dakle stvaraju PROBLEM i očekuju REAKCIJU uplašene javnosti a iz haosa izroniće već unapred kreirano REŠENJE nametnuto od strane države (vlasti iza kulisa) i stvaranje novih konfrotacija. Novi poredak se rađa iz haosa! Oduvek je bilo tako i opet će naivni ljudi biti žrtve njihovih manipulacija. 

Neposredni zločinac, izvršilac krvoprolića ima ime i prezime i neka se pozove na odgovornost. Za nedela terorista ne treba prozivati i okrivljavati čitav kolektivitet (narod, religija, država) iz kojeg ovi potiču a koji su zasigurno instrumentalizovani i izmanipulisani da odrade posao za globalnu vlastelu. Ljudi se mogu deliti samo na dobre i loše, sve ostale podele i razlike produbljuju manipulatori oduvek i zato toliko dugo ostaju i opstaju na vrhu vlastelinske piramide!

332.jpg

januar 2020

PROBLEM - REAKCIJA - REŠENJE 
Stvorite terorističke ćelije ISIS-a ili Al-kaide, potom im date instrukcije (izvršioci nemaju pojma da su marionete već su duboko uvereni da se tobože bore za nekakav svoj cilj) da prave haos - bombe, žrtve, strah - PROBLEM stvoren - čeka se REAKCIJA nasamarenog građanstva - naravno da se očekuju besne reakcije, nešto se pod hitno mora učiniti da se zaštitimo od terorista - potom se nameće unapred kreirano REŠENJE - građani su se spremni odreći dobrog dela svojih prava na uštrb bezbednosti...policija, vojska na ulicama sa ozbiljnim naoružanjem, kontrole, kamere, ograničenja itd...uvod u orvelovsku državu a da naravno isti ti građani te činjenice nisu ni svesni a kako bi bili kada su im misli zarobljene strahom i sveopštom medijskom manipulacijom.

332.jpg

januar 2020

cia-jesuits-vatican1.jpg
147.jpg
157.jpg
125.jpg

PODMUKLA PODMETAČINA/PREVARA KORPORATISTA -  FALSE FLAG TERORIZAM - terorizam/operacija pod lažmom zastavom

 

"Korporatisti su oduvek imali i imaju raznovrsna oruđa i metode koje koriste zarad postizanja svojih uglavnom nečasnih ciljeva kao što su komunistička struktura rada, masovno ispiranje mozga, kontrolisanje obrazovanja i informacija, kontrolisanje prehrambene i zdravstvene industrije, otimanje naučnih istraživanja i obračun sa nepotkupljivim naučnicima, ponovno pisanje istorije, osiromašenje građana, neprekidni rat i strah, uzurpaciju energije i resursa, nameštanje izbora i tako dalje i dalje a jedno od najdelotvornijih koje koriste oduvek a posebno u poslednje vreme jeste FALSE FLAG terorizam – sintetički terorizam kako ga je nazvao Vebster Tarpli (Webster Tarpley)."

 

 

Džefri Grup - Korporatizam

http://www.scribd.com/doc/54085336/Jeffrey-Grupp-Korporatizam#scribd

 

Kratka definicija false flag (operacija pod lažnom zastavom) terorizma bi bila: tajna operacija koju sprovodi vlast, korporacija ili druge organizacije a koja je oblikovana tako da se čini da ju je neko drugi sproveo.

 

Najpoznatiji primer false flag terorizma je naravno onaj od 11.septembra 2001.

12239625_1049873078390519_22085108158146
168.jpg

NI BIN LADEN NIJE ZNAO DA JE VOĐA AL KAIDE – ALI ZNALI SU ONI KOJI SU JE STVORILI

 

U BBC-evoj dokumentarnoj seriji Moć noćnih mora (The Power of Nightmares) koju je 2004. snimio Adam Curtis, o 'al-Qaedi' se kaže:

 

“Istina je da su bin Laden i Ayman Zawahiri postali žarište labavo povezanih i razočaranih islamskih militanata privučenih novom strategijom. Ali nikakve organizovanosti nije bilo. To su bili militanti koji su uglavnom planirali sopstvene operacije, očekujući od bin Ladena finansijska sredstva i pomoć. On nije bio njihov zapovednik. Takođe nema nikakvih dokaza da je bin Laden koristio izraz 'al-Qaeda' u nazivu neke terorističke grupe. I sam je tek nakon 11. septembra shvatio da su im taj

naziv dali Amerikanci.”

 

Ironično, većina muslimana takođe je prihvatila postojanje „terorističke mreže" pod nazivom 'al-Qaeda' i njenu ulogu u događajima od 11. septembra, samo zato što su o tome govorile američke vlasti. To je prihvaćeni termin, nastao pukim ponavljanjem jedne te iste laži. Sada imate militante koji tvrde da su „pripadnici al-Qaede" iako takva al-Qaeda kakva se prikazuje u medijima NE POSTOJI. Eto kolika je MOĆ PROPAGANDE.”                                                                                Dejvid Ajk

332.jpg

Bin Laden je odlučno odbio da ima ikakvog udela u ovom napadu i odmah je sugerisao da je napad na STC, 11 septembra,orkestriran od strane Cionista. BBC je objavio Bin Laden-ovu izjavu:
"Ja nisam učestvovao u septembarskom napadu na SAD, niti sam išta znao o tome. U SAD postoji vlada unutar vlade. Amerika treba da potraži počinioce ovoga akta unutar sebe same, među ljudima koji žele da naprave od ovog veka - vek sukoba između Islama i hrišćanstva. Pitajte svoju tajnu vladu ko je počinio taj napad…američki sistem je pod totalnom kontrolom Jevreja, kojima je na prvom mestu Izrael, a ne Amerika."

AL-KAIDA = iISIS =... Bivši američki predsednik Husein Obama je svojevremeno voleo koristiti za monstrumsku terorističku organizaciju „ISIL“ naziv  - Islamska Država Iraka i Levanta – to je radio s namerom da prikrije pravi naziv i pravi CILJ te organizacije za uništenje SIRIJE: Islamska Republika Iraka i Sirije. Dakle pravi naziv ove himere glasi ISIS.

 

KO JE I ZAŠTO STVORIO ISIS? Kada je čak i američkim vazalima iz naci-pakta NATO (North Atlantic Terrorist Organization) postala medijski neprijatna otvorena podrška zvaničnog Vašingtona (koji inače igra u ritmu dirigentske palice globalističke oligarhije) AL-Kaidi, protiv koje se navodno bori već 20 godina, zvaničnici Al- CIA-ide su se dosetili i promenili naziv organizacije u ISIS. Pri tome ne treba zaboraviti da je isti gestapo globalističke vlastele CIA uz podršku ostalih ogranaka poput Mosada i MI6 stvorio i tu toliko opevanu AL-Kaidu – (Osama je bio već član CIA tokom sedamdesetih pa nadalje).

 

Dakle manipulacije javnim mnjenjem ne prestaju. Istom se svakodnevno serviraju putem njihovih medija bezgranične laži...na Zapadu ništa novo!

332.jpg

Bivši saradnik CIA, izraelskog Mossada i britanskog MI&6 Abu Bakr Al-Bagdali je postavljen za vođu nove, reformisane  „američko-demokratske“ Al-Kaide, ISIS-a. Sa novim imenom ali i starim ciljevima: destabilizacija Blisko-Istočne regije, nasilno obaranje režima u državama tog regiona i najvažnije OSVAJANJE SIRIJE koja je zvaničnom Vašingtonu trn u oku već dugo vremena. Ta zemlja inače ne koristi petro-dolar prilikom prodaje nafte, a geografski je veoma značajna za kopnenu invaziju na Iran.

332.jpg

decembar 2019

decembar 2019

decembar 2019

332.jpg

decembar 2019

BEZ “SPOLJNOG NEPRIJATELJA” NE BI BIO MOGUĆ “RAT PROTIV TERORIZMA” – scenario globalističke klike  - kreirati neprijatelja i terorizam pa ostvariti svoje interese

 

“Kada je u Belu kuću ušao aktuelni predsednik Barak Obama, profesor Majkl Čosudovski je zapanjio Amerikance izjavivši globalnoj ruskoj TV-mreži „Rusija danas“ da je pretnja broj jedan svetskoj sigurnosti i miru Obama, a ne Osama! Tim povodom je u uvodu svoje najpoznatije knjige „Rat protiv terorizma“ napisao i ovo:


„Ključ vojne doktrine Bušove administracije oslanjao se na mitove o ‘spoljnjem neprijatelju’ i ‘islamskim teroristima’ i poslužili su kao izgovor da se napadnu Avganistan i Irak, da i ne pominjem potpuno odbacivanje građanskih sloboda i ustavne vladavine u Americi. Bez ‘spoljnjeg neprijatelja’ ne bi bio moguć ‘rat protiv terorizma’… Invazija na Avganistan je odavno planirana u sprezi Sjedinjenih Država i NATO-a. Napad od 11. septembra je bio samo potreban izgovor da ta invazija konačno započne…“

332.jpg

decembar 2019

33.jpg

STARO SAVEZNIŠTVO U NOVOJ AKCIJI - SAD i Al-Kaida na istoj strani u destabilizaciji Sirije

 

Nekadašnji američki državni sekretar Hilari Klinton priznala je da Al-Kaida i druge organizacije sa američkog “spiska terorista” podržavaju sirijsku opoziciju.

 

Ipak istovremeno u intervjuu BBC-u, Hilari Klinton je ponovila otrcanu tvrdnju Zapada da se u Siriji goloruko stanovništvo nalazi pod “nemilosrdnim napadom” sirijskih vladinih snaga.

 

Profesor Majkl Čosudovski je istakao: “Sirija , NATO-ov sledeći “humanitarni rat” (Global Research – 11.mart 2012.) – Od sredine marta 2011. naoružane islamističke grupe – uz tajnu podršku zapadnih i izraelskih obaveštajnih službi – sprovode terorističke napade na zgrade sirijske vlade, uključujući podmetanja požara. Temeljno je dokumentovano  da su obučeni razbojnici i snajperisti uključujući i plaćenike napadali policiju, oružane snage i nevine civile. Postoje brojni dokazi, kao što je izloženo u izveštaju Misije posmatrača Arapske lige, da su te naoružane grupe plaćenika odgovorne  za ubijanje civila.”

 

Velika ironija je da su neizabrani fundamentalistički sunitski režimi Persijskog zaliva podržavali grupe povezane sa Al-Kaidom unutar Sirije, koje bi navodno trebale “dovesti do demokratskih reformi”. To je ista dinamika koja je svojevremeno važila u Libiji, gde je, nakon što su zapadne i arapske sile svrgle vladu te zemlje, došlo do sloma ljudskih prava i socijalnih uslova.

 

Još jednom Sirija otkriva isto savezništvo: Vašington, London i druge NATO sile dele istu postelju sa sunitskim/salafitskim tiranima i teroristima, tvrdeći da podržavaju demokratske slobode i ljudska prava.

                                                                                           GlobalResearch.ca, Montreal 27.februar 2012.  http://tinyurl.com/6u3z9p7 

  • Nadam se da je mnogima  jasno da iza US administracije i NATO baš kao i izmišljenog false flag terorizma sa oštricom u vidu terorističkih organizacija poput Al-Kaide ili ISIS-a, stoji jedna te ista vlastelinska globalistička klika. U ime stare otrcane fraze širenja “demokratije i ljudskih prava” u arapskim državama zapravo dovode fundamentalističke režime  da bi nakon Sirije krenuli na Iran a potom u skladu sa Hantingtonovim “sukobom civilizacija” postavili pozornicu za Novi svetski rat – sve je tu -  odavno pripremljeni i postavljeni Izrael – isfabrikovani sukob islamista sa njim, fundamentalističke vlade arapskih država...baš kao što su zakuvali i oba prethodna svetska rata postavljajući samo druge igrače....po običaju opet će ginuti ljudi a ONI ostvarivati svoje NWO ciljeve! Zašto? Zato što većina hipnotisane mase odbija prihvatiti surovu realnost u kojoj žive uporno je poričući, u čemu im pomažu matrix mediji, pre svega...a sve one širom sveta koji jasno vide šta se zaista dešava, izbegavaju i optužuju za remećenje njihovog matrix sna!       

332.jpg

decembar 2019

1500.jpg

AKO IZNEVERIŠ  MENTORA BIĆEŠ ELIMINISAN - slučaj Robina Kuka 

 

...da se ne zaboravi. Svako ko želi do istine mora složiti mozaik od dobijenih informacija koje nisu po volji kretora iluzija i laži kojima pletu mrežu NWO. Ovom pričom može se steći uvid u to kako se manipulacije kreiraju i kako prolazi onaj ko pokuša iste razotkriti. Po istom principu globalistička oligarhija kroji matrix u kojem se iživljava nad čovečanstvom.

 

Svima vam je poznat od bombardovanja SRJ Robin Kuk. Čuli ste da je umro prirodnom smrću tj. od srčanog udara. A da li ste se zapitali da li je to baš sve tako? On je među prvima otkrio tajnu Alka ide i osmišljenog terorizma svetu, evo citata bivšeg ministra spoljnih poslova Velike Britanije:" Istina se ogleda u tome da ne postoji nikakva islamska armija ili teroristička grupa koju zovemo Al-Kaida. I svaki informisani oficir obaveštajac to zna. No, postoji propagandna kampanja čiji je cilj ubediti narod da postoji nekakva organizacija koja predstavlja "djavola" i to sve zbog toga da bi naveli televizijske gledaoce na priznanje jedinstvenog medjunarodnog liderstva u ratu protiv terorizma. Zemlja koja stoji iza te propagande jeste SAD." Ovaj citat je objavljen tek u decembru 2008. tri godine od njegove smrti.

 

Jula 2005. "Gardijan" objavljuje Kukov članak " Al-Kaida u doslovnom prevodu znači "Baza podataka". Bila je u početku kompjuterski fajl hiljadu mudžahedina koji su bili zavrbovani i pripremljeni od strane CIA za borbu protiv Rusa.

Kuk je takodje napisao da je Bin Laden produkt monumentalnog promašaja zapadnih specijalnih službi. Tokom osamdesetih ga je naoružala CIA i finansirali Saudijci da bi počeo džihad protiv Rusa u Avganistanu.

 

Četiri nedelje posle publikovanja njegovog članka o Alka ida prevari u Gardijanu, Kuk je iznenada osetio bol u srcu i munjevito skončao. To se dogodilo 6.avgusta 2005.godine za vreme njegovog boravka u Škotskoj. Saglasno oficijelnoj verziji o uzroku smrti, Robin Kuk je umro od hipertenzijske bolesti srca, iako su lekari hitne pomoći koja je došla da ga spasi utvrdila da je umro od preloma šije!!! Budući da je Kuk bio predsednik Palate opština britanskog parlamenta od 2001 do 2003. godine , žestoko je istupao protiv upada u Irak marta 2003.godine na njegovom grobu u svojstvu epitafa su urezane njegove reči:" Možda nisam uspeo da zaustavim rat, ali sam obezbedio pravo parlamenta da rešava pitanje o ratu."

332.jpg

decembar 2019

False Flag terorizam je verovatno najmoćnije oruđe globalne vlastele koje koristi uveliko za uspostavljanje njihove Globalne Unije/Novog svetskog poretka. To se odvija naočigled svih građana sveta “dok se ljudi zabavljaju raznim svojim brigama” kako je na prvoj stranici svoje slavne knjige “Rat svetova” napisao zagovornik svetske vlade Herbert Džordž Vels (H. G. Wells).

 

False Flag terorizam se javlja kada jedna grupa, poput vlade ili bolje rečeno pravih kontrolora jedne države, napadnu sopstvene građane ili infrastrukturu, a za to potom okrive grupu  s kojom korporativistički upravitelji/kontrolori žele zaratiti ili koju žele terorisati, ne bi li građane toliko razbesneli da postanu željni osvete i rata protiv te grupe! Brojni su primeri False Flag terorizma a najpoznatiji i najšokantniji je onaj rušenja kula bliznakinja u NY 11.9.2001.

344.jpg

Većina ljudi misli da je pomenuti H.G. Wels bio samo autor naučne fantastike. Međutim on je bio agent Novog svetskog poretka pa se mnogi tajni planovi stvaranja NSP mogu naći u njegovim knjigama!

Pazite sad ovo: pri kraju uvoda njegove knjige “Oblik stvari koje dolaze” (The Shape of Things to Come), u zadnjem odlomku NAPISANOM 1936. Wells opisuje da se Novi svetski poredak treba utemeljiti rušenjem solitera na Menhetnu u NY kako bi se otišlo dalje na učvršćivanju NSP! On opisuje takođe čitav niz drugih događaja koji su sastavni deo planova globalnih mafijaša od 1929. do zaključno sa krajem 2105. godine, gde opisuje sravnjivanje sa zemljom ostataka “kostura” slavnih “Solitera” u centru NY na novu 2106!

 

Da li je moguće da može biti toliko slučajnosti? Džordž Buš stariji je 11. septembra 1991. (dakle tačno deset godina od rušenja kula) govoreći o Prvom iračkom ratu rekao: Rat u Iraku je retka prilika za pomak prema istorijskom razdoblju saradnje. Iz ovih teških vremena... može se roditi Novi svetski poredak! Njegov sin Buš Junior je potom primenio nakon 11.septembra 2001. ostatak oruđa False Flag i okrivio za napad Al Kaidu nepostojeću terorističku mrežu/postojeću samo u glavama  hipnotisanih ovaca do dana današnjeg!

332.jpg

novembar 2019

156.jpg

...ono što mali broj ljudi širom sveta zna pa čak i u SAD jeste da su tokom takozvanog napada Al-Kaide 11.9.2001. srušene tri zgrade STC - pored blizanaca i zgrada WTC 7.... ova niža zgrada koja se nalazila u podnožju blizanaca je praktično razneta eksplozivom baš kao što su eksplozivom - kontrolisanim eksplozijama razneti i blizanci! Borci za razotkrivanje istine o 11.septembru ne odustaju - traže istinu!

11.9.2001 - je najspektakularniji i ujedno najveći slučaj false-flag terorizma ikada u svetu - dakle izvođenje terorističkog akta od strane struktura moći iza kulisa - globalističke mafije za šta je optužena tzv. Al - kaida (koju su takođe izmislili) da bi pokrenuli akciju protiv talibana u Avganistanu - okupirali tu državu a potom uspešno - pored ostalih koristi za sebe - pokrenuli proizvodnju maka - danas Avganistan proizvodi 90% svetskih zaliha opijuma! Da apsurd bude veći tamo poslate snage NATO i UN-a praktično obezbeđuju useve a da vojnici toga nisu ni svesni!

Globalistički mafijaši/vlastelini se oduvek bave preprodajom narkotika, o tome možete mnogo saznati na ovom sajtu -  ljudi koji to nisu znali bi trebali pokrenuti istraživanja u tom smeru - biće svakako iznenađeni!

332.jpg

novembar 2019

174.jpg

"Zakon o spremnosti zemlje za terorizam" je među prvim "izglasanim" zakonima u SAD posle 11.9.2001. Za terorizam u čijoj režiji? U glas bi rekli "pa u režiji Alka Ide". Bilo bi to logično da se iza svega ne krije po običaju obmana cionističkih dinastija. Najpre ovu vrstu agresivnog terorizma su upravo one projektovale i plasirale. One su srušile kule WTO u Njujorku, izmislile Alka-idu na čije čelo su ni krivog ni dužnog postavili Bin Ladena.

 

Šta je cilj? Ima ih više ali neki su očigledni. Jedan od njih je donošenje ovog zakona kojim se značajno uskraćuju ljudska prava i slobode  - na ulicama su horde bezbednjaka sa punom ratnom opremom . Još jedan od ciljeva je opravdanje pred javnošću SAD da okupiraju Avganistan u kojem se danas pod njihovim pokroviteljstvom proizvodi 90% svetskih zaliha opijuma od kojeg dobijaju svež novac za dalje prljave poslove. Naravno tu je večita potreba da stanovništvo SAD drže u konstantnom strahu tako da je ono tobože zbog svoje sigurnosti spremno da se odrekne i ljudskih prava. Setimo se samo stotina FEMA konc kampova po SAD - probni balon za čitav svet. Buduća Orvelova država?!

"Politička taktika hazarskih bankara, zasniva se na načelu prikrivenog ratovanja, putem prevare, odnosno na medijskim manipulacijama, kontrolisanim i namernim izazivanjem terorizma. Krajnji cilj je izazivanje totalnog haosa (globalnog ratnog sukoba), nakon čega bi se, stanovništvo na Planeti prilično redukovalo, a u potpunoj globalnoj konfuziji formirao bi se Novi Svetski Poredak pod njihovom apsolutnom kontrolom - Novi poredak iz haosa."- Dr. Albert Pastore! Deluje sumanuto zar ne? A da li je i dogadjaj u Nujorku bio sumanut? Ipak, dogodio se stvarno.

Ko stoji iza 11.septembra? Pomenuti hazarsko-cionistički mediji su vas ubedjivali a možda i ubedili da je glavni krivac Osama bin Laden i Alka Ida! Ako ste im poverovali onda vam istina nije draga! Prevara,medijska manipulacija,kontrolisano izazivanje terorizma...Orudja kojima se koriste Hazar-bankari! Da oni su izveli čitav spektakl!U SAD postoje ljudi koji misle svojom glavom i ne dozvoljavaju da hazarski mediji njima manipulišu!

332.jpg

oktobar 2019

NEMA RATA PROTIV TERORIZMA AKO NE PROIZVEDU TERORIZAM

 

“Prividni predvodnik otpora sovjetskoj okupaciji bio je Osama bin Laden, slugan CIA-e i saudijske 'kraljevske' familije, a CIA-ina baza podataka o pripadnicima mudžahedina poslužila je kao nadahnuće za naziv Al-Kaida ('al-Qaeda'). Ta reč doslovno znači „baza ili baza podataka", kao što je otkrio bivši britanski premijer Robin Cook mesec dana pre nego što  je umro od “srčanog udara”. U britanskom listu Guardian od 8. jula 2005. Cook je napisao:

 

“Tokom 80-ih [bin Ladena] je naoružavala CIA, a finansirali Saudijci kako bi pokrenuli džihad (sveti rat) protiv ruske okupacije Avganistana. Al-Kaida, što

doslovno znači „baza podataka" prvobitno je bila kompjuterska datoteka o hiljadama mudžahedina koji su regrutovani i obučeni uz pomoć CIA-e kako bi pobedili Ruse. Čini se da vlastima u Vašingtonu ni u jednom trenutku nije palo na pamet – što  je samo po sebi neobjašnjivo, a imalo je i katastrofalne posledice - da će bin Ladenova organizacija, jednom kada potera Ruse, svoju pažnju usmeriti na Zapad.”

 

217.jpg

Ovde se jedino ne bih složio sa mišljenjem da američke vlasti, 'neobjašnjivo', nisu predvidele „katastrofalne posledice". Naravno da su ih predvidele, jer takav je bio plan, a ISI (Inter-Services Intelligence (Međuagencijska obaveštajna služba) koja je u stvari pakistanski ogranak CIA-e, a vodi državu unutar države)  će i dalje biti jedan od značajnijih nosača torbi i kanala za sakupljanje sredstava i organizovanje obuke grupa koje će kasnije voditi izmišljeni „rat protiv terorizma". Ne možete povesti rat protiv terorizma ukoliko nemate nikakav 'terorizam' na delu, a to je bila, i ostala, jedna od važnijih uloga ISI-a.”                                                                               

                                                                                                               Dejvid Ajk

332.jpg
119.jpg
bottom of page