top of page

industrijska hrana

- lukavo dizajnirani ubica

332.jpg

decembar 2019

INDUSTRIJSKA HRANA DANAS, DIZAJNIRANA JE TAKO DA UBIJA -  Nakon što je nezavisna američka laboratorija Natural News analizirala više od 1000 vrsta različite hrane, od “super” hrane do „džank fuda“, preko vitamina, žitarica i svega što se danas nudi pod oznakom “hrana”, Majk Adams, doktor i glavni naučnik ove laboratorije došao je do jednog jedinog zaključka; “Hrana danas, dizajnirana je tako da ubija!”

“Na temelju onoga što sam video putem atomske spektroskopije i analize svih sastojaka koje ljudi konzumiraju na dnevnoj bazi moram poručiti u grubo da je stanje zaista alarmantno” govori Adams i dodaje “dokazao sam kako je hrana danas namerno dizajnirana, ne da bi čovek pomoću nje preživeo već upravo suprotno, da se što pre usmrti.”

0037.jpg

Adams je rekao javnosti kako su istraživanja njegove laboratorije, a koja traju već dugi niz godina pokazala zastrašujuće činjenice kao na primer, hrana danas izaziva smrt, psihičke bolesti poput demencije, stresa, depresije, pa NEPLODNOST koja se širi, do oštećenja pojedinih organa, ali i ono što je najvažnije, dolazi do gubitka sposobnosti čoveka da razmišlja racionalno; dolazi do smetenosti, nedostatka koncentracije itd.


Tu su i kožne bolesti, tumori, moždani udari i sve druge napasti koje se kriju iza reči “Hrana”. “Puno je toga više nego što su analize pokazale, od kontaminacije hrane TEŠKIM METALIMA koje ljudi svakodnevno konzumiraju, a koje vode u grob same po sebi.

„Ovde se radi o potpuno namernoj formulaciji toksičnih otrova u proizvodima koji se masovno koriste u celom svetu”. Rezultat toga je ono što vidimo: 

“Masovno ludilo, porast kriminaliteta, kolaps masovne radne snage, povećanje ovisnika o državnoj blagajni, kolaps demokratije koje ne mogu zaživeti zbog KOGNITIVNE RETARDACIJE masa koje imaju pravo glasa, porast zatvorske populacije, ali i potpuni kolaps sposobnosti sveopšte javnosti koja ne može SHVATITI ni osnovne informacije a koje im se serviraju u mainstream medijima.”Dugoročne posledice ovog raširenog trovanja hranom su kako upozorava Adams: “potpuna PROPAST moderne ljudske civilizacije i to iz više razloga; ekonomske neodrživosti, ekološkog uništenja, masovne depopulacije stanovništva ali i političkog nasilja koji je sve češći, a zadnji primer imamo u Ukrajini. Da, sve je to zbog hrane”!

0002.png

Zastrašujući otrovi koje ljudsko biće konzumira! - Npr. u svojoj detaljnoj analizi koju je sprovela Adamsova laboratorija, on spominje velike količine “hemijskih spojeva iz podloške za jogu” a koje se kako govori koriste u podzemnim železnicama, ali i u svoj široko rasporostranjenoj brzoj hrani, od restorana, preko, hleba, peciva, salama, sireva i svega suvog i mesnatog što možete naći na policama dućana.

Takođe u velikim količinama u istim namirnicama pronađena je velika količina hemijskog azodikarbonamida koji se povezuje s rakom. No, to nije slučajno, nego, govori Adams taj hemijski spoj namerno se stavlja i bez ikakve potrebe u hranu za masovnu konzumaciju.


“Ne postoji logičan razlog zašto hemikalija pod nazivom azodikarbonamid treba biti dodana primerice, hlebu ili pecivu, i salamama, ona hemijski ne služi tim namirnicama i nema nikakvu nutritivnu ni zaštitničku svrhu. Čini se kako se on dodaje samo kao otrov za stotine miliona potrošača koji ga bespotrebno konzumiraju.”



 

Adams se posebno bazirao i na vitamine te na takozvanu zdravu hranu koja je takođe zatrovana. Primera radi, popularni veštački vitamini koje masovno ljudi koriste kao dodatak prehrani toliko su zatrovani bakrom da je to neverovatno. Vitamini se uzimaju na dnevnoj bazi, a takva konzumacija bakra dovodi do mentalnog ludila i psihoze. Naravno kada ljudi obole od mentalnih bolesti usled vitamina opet se okreću istim farmaceutskim otrovima.

 

Biljke koje kupujete zatrovane su olovom, tvrdi Adams, na temelju istraživanje njegove laboratorije. Biljke su tretirane raznim dodacima iz Kine prepunih olova. Adams upozorava da je čak 90 posto biljaka koje su testirane imale u sebi zabrinjavajuće nivoe olova. Kako govori, olovo je teški metal koji oštećuje ljudski mozak. On uzrokuje demenciju i Alchajmer i ubrzava raspad ljudskog mozga. Zastrašujuće je da to ljudi koriste, napominje Adams.

 

To su samo neki od rezultata ovog istraživanja. Ali ovaj spektroskopski laboratorij pronašao je još nešto. A to su velike količine aluminijuma u vazduhu i na poljoprivrednim površinama, a koje padaju direktno sa neba. Adams tvrdi da su njegova istraživanja potvrdila da je planeta, zemlja i vazduh prekriven aluminijumom.

 

Izmeren je vazduh unutar laboratorije, izvan zgrade, oko poljoprivrednih površina i dokazano je da aluminijuma ima svuda, ne možemo ga izbeći, ali najveće koncentracije su naravno oko useva što dokazuje da se usevi posebno tretiraju iz vazduha otrovnim hemijskim supstancama poput aluminijuma. Za sve oni koje ne znaju Adams upozorava da je udisanje i konzumiranje aluminijuma uzročnik degenerativnih poremećaja mozga, cele ljudske populacije.

0017.jpg

Hrana kao oružje!


Kao što možete videti iz ovih malih primera, hrana se danas koristi kao oružje protiv čovečanstva. To je vrlo podmukao i tihi rat protiv čovečnosti, vrlo dobro zakamufliran, a posledice su strašne. Hrana koju jedemo menja ljudsko biće, a samim time i stvarnost koju živimo.


Prvi svetski rat vodio se u rovovima s vojnicima i stvarnim oružjem od olova! Drugi svetski rat bio je namerno izazvan i bio je genocidnog karaktera. Bitka se vodila naprednim kinetičkim oružjem, ali i hemijskim oružjem osmišljenim od farmaceutske industrije. Nakon Drugog svetskog rata i nacističke ere rat se prividno prikriva, a vođe iz nacističkog doba osnivaju farmaceutsku industriju koja u svojim rukama drži i hranu i lekove celoga sveta. Treći svetski rat je u toku. On se odvija upravo sada protiv svakog živog bića.


Rešenje je, masovno buđenje, Božjom providnošću na koje nisu računali kada su nam u hranu počeli stavljati otrove za masovnu retardaciju stanovništva.

332.jpg

decembar 2019

HRANA  - NAJVEĆA TAJNA JE RAZOTKRIVENA - „Posedujem stotine vladinih dokumenata koji poslednjih 80 godina dokazuju trovanje hrane i vode kako bi se stanovništvo razbolevalo i sterilizovalo zarad eugenike. Sve je objašnjeno u knjizi „Ekonauka“ koju je napisao stručnjak iz Bele kuće John P. Holdren, inače Obamin savetnik za nauku.

 

“Savetnik za nauku, bivšeg američkog predsednika SAD John P. Holdren, zagovara formiranje “planetarnog režima” koji će koristiti “globalnu policijsku snagu” za sprovođenje mera populacijske totalitarne kontrole, uključujući prisilne pobačaje, programe masovne sterilizacije sprovedenih putem hrane, vode i vazduha, kao i ugradnju obveznih telesnih implantata koji će sprečiti parove da imaju decu, i sve to kako bi se konačno rešili 90% “beskorisnih izjelica” i uveli satanistički Novi svetski poredak.

                                                                                                 Aleks Džons

0038.jpg
332.jpg

decembar 2019

KORPORATIVNA PREHRAMBENA INDUSTRIJA - INDUSTRIJA MASOVNOG TROVANJA - Na ABC-u je pre nekoliko godina objavljen članak o viralnom spreju za meso zarad sigurnosti konzumacije – živim virusima prskaju meso kako bi pobili tobožnje štetne bakterije – živa vakcina kojom prskaju većinu mesa koja se konzumira.

37789516_2032883603412905_67437060919446

Postoje još gori primeri...Naftin destilat, odnosno toksični otpad koji nastaje u rafinerijama za preradu nafte , uzimaju na tone i tone  - fluor, živa, olovo..i posipaju ga po usevima kao đubrivo. Isti toksini dospevaju u povrće i žita i ostale biljke – tačnije te biljke pokupe ove toksine i praktično služe za detoksikaciju zemljišta ali i ljudsku ishranu. Zato je Washington Post januara 2008. objavio da je trećina popularne hrane zatrovano živom! Procenat pojave raka, dijabetesa i ostalih bolesti je u abnormalnom porastu a povezuju se sa toksičnim aditivima u hrani i vodi. 


U mleko se se dodaje hormon rasta koji deca uglavnom konzumiraju a koji uzrokuje prevremeno polno sazrevanje! U nekim Mekdonaldsovim proizvodima se nalazi jedna vrsta plastike, slična silikonu. 


Iz intervjua sa neurolozima, neurohirurzima i naučnicima smo saznali  - aditivi koji se koriste u hrani razarajuće deluju na naš organizam: MSG (natrijum-glutamat) razara mozak a eksitotoksin razara jetru  a oba se nalaze u desetinama hiljada industrijskih prehrambenih i drugih proizvoda.  

   

Food Inc. – dokumentarni film

332.jpg

novembar 2019

KUKUKURUZ NAŠ NASUŠNI - Veliki deo industrijske hrane se svodi na lukavo preuređeni oblik kukuruza. Kukuruz je u svakom obliku osvojio svet. Jedno od najvažnijih dostignuća u preradi kukuruza jeste kukuruzni sirup sa visokim sadržajem fruktoze. U supermarketima se može naći i 90% proizvoda koji u sebi sadrže sastojke koji se dobijaju od kukuruza ili soje: kečap, sir, kikiriki puter, kremaste poslastice, baterije, salatni prelivi, koka kola i kole uopšte, želei, sirupi, sokovi, sokovi u prahu, pelene, meso, brza hrana...zrno kukuruza je odlična sirovina za industrijsku proizvodnju hrane: veliko masno jezgro od skroba koje se može razbiti i opet sastaviti da bi se dobio fruktozni kukuruzni sirup, maltodekstrin, digliceridi, soda bikarbona, limunska kiselina, saharin, ksantam guma, gluten, etil acetat, askorbinska kiselina, ksilitol, celuloza, etilen i gomila drugih proizvoda. Kukuruzom se mogu hraniti i životinje. Kukuruz je glavni sastojak prekrupe za piliće, stoku, ribe ili već šta god.  Krave nisu evoluirale da se hrane kukuruzom već travom. A hrane se kukuruzom jer je jeftin i brzo ih goji.                 

0017.jpg

Međutim ta praksa ima veoma loše posledice. Naime, burag, prednji deo kravljeg želuca je prepun mikroorganizama i bakterija, na milione njih – istraživanja su pokazala da ishrana sa visokim sadržajem kukuruza dovodi do razvoja vrste Ešerihije koli otporne na kiselinu. A to je ona opasnija sorta. Dakle hranite krave kukuruzom i Ešerihija koli, jedna vrlo uobičajena bakterija evoluira. Kod nje se javlja određena mutacija i stvara se posebna bakterija koju nazivamo Ešerihija koli 157H7. A ona je sveprisutna na hranilištima krava. Meso dobijeno od njih je prečesto zatrovana ovom bakterijom. Dakle ovaj način ishrane je stvorio novu bakteriju koja je postala ubica ljudi koji dođu u kontakt sa njom konzumirajući takvo meso. Ista je već pronađena ne samo u mesu već i u spanaću i soku od jabuka u koje je dospela preko đubriva sa farmi.


Ako hranite krave na hranilištima samo pet dana travom, one će izgubiti čak 80% bakterija ešerihije koli u svom probavnom traktu! – industrija je našla način da amonijakom tretira meso za pljeskavice (brzu hranu)...  

CAFO – Koncentrisana operacija prehrane životinja     

Industrijski sistem proizvodnje hrane je naštelovan na proizvodnju loših kalorija (čipsevi, gazirani sokovi, brza hrana....)...ona je jeftinija a razlog tome su velike subvencije tokom proizvodnje. Sve te kalorije u njima dolaze iz osnovnih useva: kukuruza, pšenice i soje. Ove kalorije su jeftine i postale su najveći indikator gojaznosti. Slano, masno i slatko je retkost u prirodi a danas su lako dostupni tokom 24 sata u ogromnim količinama. Ishrana bogata kukuruznim sirupom sa visokim sadržajem fruktoze i rafinisanim ugljenim hidratima, dovodi do naglog skakanja insulina u krvi i postepeno iscrpljuje sistem metabolizma šećera. Nakon 2000. jedan od tri rođena Amerikanca bolovaće od dijabetesa!

Najveća klanica – fabrika za preradu svinjskog mesa na svetu je Smithfiled u siromašnoj oblasti u gradiću Tar Heel u  Severnoj Karolini u SAD. 32.000 svinja biva ubijeno dnevno!

NAFTA sporazum je doveo do ogromnog priliva jeftinog SAD kukuruza u Meksiko što je primoralo milion i po meksikanaca koji su se bavili gajenjem ove kulture da pređu u SAD kao nelegalna imigracija i rade u tamošnjoj poljoprivrednoj industriji za male nadnice i u lošim radnim uslovima.  

 

Food Inc. – dokumentarni film
 

cafo-cows-in-excrement-2-e1352825447169_
0007.jpg
332.jpg

novembar 2019

Sve na mestu, HIPNOTISANO STADO veruje sve  zvaničnim institucijama, "stručnjacima", medijima - samo ono što im oni saopšte smatraju istinom. 

 

Kada bi im ti mediji i "stručnjaci" napokon "pljunuli" u facu istinu o fatalnom po zdravlje GMO-u ili industrijskoj hrani ili medikamentima, poverovali bi. Ali to se neće nikada desiti jer stado nije svesno jedne činjenice da su upravo korporacije koje proizvode GMO, industrijsku hranu i medikamente zapravo vlasnici i političara i medija i institucija i njih kao stada koje svakodnevno šišaju na različite načine. A ONI svakako neće sebi skakati u usta i kvariti profite ili svoje mračne globalističke ciljeve koje isto to stado naziva teorijama zavere...

107.jpg
332.jpg

novembar 2019

Korporativno-bankarska vlastela u svojim rukama drži sve industrije pa i industriju hrane. INDUSTRIJSKA HRANA JE PREPUNA TOKSINA , većina nas to dobro zna, ALI POSTOJE NAMIRNICE KOJE U MNOGO VEĆOJ MERI UGROŽAVAJU NAŠE ZDRAVLJE - imaju kumulativno dejstvo - OBZIROM DA SU VLASNICI I MEDICINSKE I FARMACEUTSKE DELATNOSTI JASNO JE DA IM JE U INTERESU DA LJUDI BUDU BOLESNI - OPET SE RADI O ISTIM CILJEVIMA OVIH ZVERI  - PROFIT - DEPOPULIZACIJA - KONTROLA! ISTINITE INFORMACIJE POMAŽU DA BUDEŠ SVESTAN OVE POŠASTI I ZBEGNEŠ NJIHOVE PRLJAVE ZAMKE!

Globalistička korporativna antihumana logika odavno je zašla u sve oblasti društvenog nam života pa i kada je u pitanju industrijska prerada hrane - PROFIT IM JE UVEK NA PRVOM MESTU A ZDRAVLJE LJUDI POSLEDNJA RUPA NA SVIRALI - MARGARIN IM DONOSI POSEBNO UNOSNE PROFITE IAKO JE POGUBAN PO ZDRAVLJE...ovaj tekst objašnjava i zašto:  HIDROGENIZOVANA (NE)HRANA JE TIHI UBICA – kojeg ipak možete zaobići! 

0028.jpg

Hidrogenizovane masti poput margarina su ne-hrana sa toksičnim učincima i treba ih izbegavati po svaku cenu!

Margarin se proizvodi dodavanjem vodonikovih atoma molekulima masti kako bi se učinili zasićenijima, čime se podiže tačka topljenja masti kako bi ona ostala čvrsta na sobnoj temperaturi, odnosno kako se margarin ne bi razlio po stolu. Taj proces se naziva “hidrogenizacija” koji zahteva prisutnost metalnog katalizatora i temperature od oko 260 stepeni celzijusovih da bi se reakcija mogla odvijati.


Hidrogenizacija je u SAD (potom i širom sveta) postala popularna jer se hidrogenizovani tip ulja ne kvari i ne postaje užegao tako brzo kao obično ulje, pa zato ima duži vek trajanja. Možete staviti kocku margarina da stoji godinama, i buđ i insekti i glodari će je zaobilaziti. Margarin je ne-hrana! Čini se da jedino ljudi vole da ga jedu! 

Obzirom da su masti u margarinu delimično hidrogenizovane (tj. nisu potpuno zasićene), proizvođači mogu tvrditi da su “polinezasićene” i prodavati nam ga kao zdravu hranu.

 

Prilikom delimične hidrogenizacije nastaju i mnoge druge masne hemikalije. U knjizi “Fats that Heal, Fats that Kill” (Masti koje leče, masti koje ubijaju) Udo Erasmus tvrdi: “za vreme odvijanja hidrogenizacije može nastati toliko različitih spojeva-jedinjenja da je to zapanjujuće... Ne treba ni reći, industrija nije voljna finansirati ili objaviti detaljna sistemska proučavanja vrsta nastalih hemikalija i njihovog uticaja na zdravlje.”

Erasmus je takođe citirao izjavu o hidrogenizaciji Herberta Duttona, jednog od najstarijih i najupućenijih hemičara ulja u Severnoj Americi: zbog poznatih i nepoznatih zdravstvenih efekata tih nusprodukata hidrogenizacije, vladini zdravstveni propisi  ne bi dopustili korišćenje ovog procesa za dobijanje jestivih proizvoda kada bi se danas isti pokušao uvesti u primenu. 


Još jedna nuspojava hidrogenizacije je da ostaci toksičnih metala, obično nikla ili aluminijuma, ostaju u finalnom proizvodu. Ti metali se koriste kao katalizatori u reakciji, ali se i akumuliraju u našim ćelijama i nervnom sistemu, gde truju enzimske sisteme i menjaju ćelijske funkcije, ugrožavajući zdravlje i izazivajući veliki broj problema. Te metale je teško odstraniti bez posebnih tehnika detoksifikacije i naša “zasićenost toksinima” polako se povećava izlaganjem manjim dozama tokom dugog vremena. Obzirom da ih ima u sve većim količinama u našoj hrani, vodi i vazduhu, kumulativne doze se vremenom mogu nagomilati do opasnih nivoa.

 

Dr. Dane Roubos , lekar koji se bavi ishranom već tri decenije – predavač na Univerzitetu Minesota

0027.jpg
332.jpg

novembar 2019

PITANJE ZA SVE: KOLIKO STE DO SADA POJELI LJUDSKE KOSE? - Nije šala! Veoma je ozbiljno pitanje! Korporativna industrija hrane je industrija svakovrsnog otrova - ko pre TO shvati ima vremena da učini nešto za svoje zdravlje tako što će promeniti svoje navike u ishrani.


Korporacijama je i inače uvek na prvom mestu profit a na poslednjem zdravlje ljudi...bilo o kojoj oblasti proizvodnje i pružanja usluga da je reč!


L-cistein se dobija iz ljudske kose i na primer pačijeg perja a može se dobiti i sintetički u laboratoriji. Ipak najjeftiniji je onaj iz kose a najviše se pravi u Kini. I ako je već najjeftiniji, onda se logikom profita najviše koristi u pekarskoj industriji pa tako i kod nas. 


Koristi se kao supstanca za tretiranje brašna, jer poboljšava elastičnost i kvalitet testa, a time i izgled konačnog proizvoda.


Zbog toga ga dodaju u hleb, keks, peciva, kolače i brzo smrznute proizvode.

0056.jpg

Obzirom da sam dobro upoznat sa proiizvodnjom peciva i hlebova jedne fensi pekare, dobro znam da je ovo i te kako ISTINA! Inače ljudi su navikli da svako jutro kao najlakši obrok potraže u obližnjoj pekari pa čak i onim fensi, skupljim misleći naivno da se zdravo hrane. A kada bi pročitali bar jednu deklaraciju nekog od tih proizvoda koje svakodnevno jedu, našli bi na desetine aditiva, znate već E - jednom sam našao dvadesetak u jednom pecivu!


Lek je naći pouzdanu pekaru koja ne koristi L-cistein iz kose ako se već neodustaje od peciva a što se hleba tiče praviti ga u ličnoj režiji, kupiti mini pekaru i eto...


ko želi nešto da učini, naći će načina, ko ne želi, po običaju tražiće i naći će opravdanja! 

332.jpg

novembar 2019

UNIŠTILI ORGANSKE PROIZVODE JER ZAKON NALAŽE DA MORAJU BITI HEMIJSKI TRETIRANI...MORAJU! - Uvaženi online medija portal Natural News  je otkrio 10 najpoznatijih primera teorije zavera iz 2011. godine koji su se pokazali kao POTPUNA ISTINA.

 

FDA (Food and Drug Administration) je pokrenula nečuveni rat protiv male kompanije Rawsome Food koja je proizvodila sveže i organske proizvode, pred očima javnosti FDA i POLICIJA SU UNIŠTILI SVE NJIHOVE PROIZVODE JER ZAKONI SAD ZABRANJUJU PRODAJU HEMIJSKI NETRETIRANE HRANE! (da ne poverujete) 

Food and Drug Administration, vrhovna agencija za hranu i lekove SAD-a koristi infiltraciju koja podseća na KGB tehnike i koristi špijunažu kako bi onemogućila konzumaciju svežeg hemijski netretiranog mleka! 

 

U SAD-u je ilegalno prodavati i piti nepasterizovani sok od narandže, sve dok ga ne stavite u pakovanje s logom ne možete ga piti ili prodavati. U slučaju da se odlučite piti ili prodavati nepasterizovano mleko osetićete na sebi mere koje su dosledne jednom KGB-u i osetićete osvetu koja priliči mafijaškoj organizaciji, zbog takvih stvari nastradali su mnogi nevini ljudi. Natural News je otkrio kako  je FDA koristila špijunske kamere, tajne infiltracijske tehnike  i druge zamke kako bi prikupljala dokaze protiv Rawsome Foodsa koji je proizvodio svežu hranu, uništavajući 50.000 dolara vrednu hranu pred zapanjenim očevicima.

0004.jpg

Setimo se napora globalne mafije u sprovođenju depopulizacije čovečanstva i biće jasniji ovaj njihov idiotski poduhvat. Hemijske proizvode/otrove oni prave, prodaju i zarađuju, potom njima truju hranu koju ljudi konzumiraju da bi bili, što je logično skloni raznoraznim boleštinama, moraju se lečiti i tako praviti prihode medicinskim i farmaceutskim kompanijama koje ih naravno ne leče već dalje truju medikamentima skraćujući im živote! Ovo je uprošćeni prikaz ali verujem da je svima jasna suština. 

AMERIČKA FDA PROGLASILA ORAH ZA NEDOZVOLJENI LEK - Američka državna Uprava za hranu i lekove (FDA) je jedan od najpoznatijih orašastih plodova na svetu – ORAH – proglasila za nedozvoljen lek, prenosi američki portal Natural Society.
 

332.jpg

Ovakvu tvrdnju FDA je iznela odgovarajući na reklamu kompanije Dajmond Fuds (Diamond Foods) da su orasi zdrava namirnica koja pozitivno deluje na zdravlje. FDA je poslala ovoj kompaniji pismo u kojem je upozorava da je orah nedozvoljen lek.

Zaključci FDA o nelegalnosti oraha


Na osnovu zaključka FDA, orasi Dajmond Fuda sadrže Omega-3 što ih čini „ilegalnim lekom.“ FDA tvrdi da se ovaj „lek“ ne može ilegalno prodavati u SAD pošto nema dozvolu za puštanje u promet. Uprkos sprovedenih 35 naučno priznatih studija o zdravstvenim dobrobitima oraha koje je objavila Nacionalna medicinska biblioteka, FDA ne dozvoljava Dajmnod Fudsu da tako nešto iznese u javnost. Dokazi o blagodeti oraha se očigledno prvo moraju odobriti od strane FDA pre nego što se predstave tržištu.

oktobar 2019

U pismu koje je FDA poslala Fud Dajmondsu stoji sledeće:
„Mi smo zaključili da je vaš proizvod od oraha promovisan za stvari za koje se koriste lekovi jer su ti proizvodi namenjeni prevenciji, ublažavanju i tretmanu bolesti.“

Optužbe FDA o pogrešnom brendiranju FDA je optužila kompaniju Dajmond Fusds da je svoje proizvode pogrešno brendirala, jer je ponudila i izjave o bolestima koje se ne mogu samostalno dijagnostifikovati i samostalno lečiti od strane osoba koje nisu lekari. „Zbog toga se ne mogu objaviti takve stvari osobama koje su laici niti takve osobe mogu sa sigurnošću koristiti takve lekove (ORAHE) na svoju vlastitu ruku.“

 

Famozna FDA je samo produžena ruka globalnih vlastelina, preciznije vlasnika farmaceutskih kompanija kojima je u interesu da bude što više bolesnih ljudi kako bi im prodavala medikamente do kraja života! Ako FDA nešto tvrdi treba verovati u suprotno...jer se toliko puta pokazala zlonamernost ove vladine uprave. Ako znamo ko upravlja administracijom SAD znamo i ko upravlja sa FDA!

0003.jpg
332.jpg

oktobar 2019

fda-mercury.jpg

Dok orahe proglašava nedozvoljenim lekom, FDA DOPUŠTA PROIZVODE KOJI IZAZIVAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME Izgleda da za sve to vreme FDA zadovoljno dopušta reklamiranje i prodaju uzročnika dijabetesa prepunih hemikalijama kao što su proizvodi Epl Džek (Apple Jack) i Frut Lups (Fruit Loops) namenjenih deci.


Ne samo to, za njih su bolji i zdraviji proizvodi koji uzrokuju opasne zdravstvene probleme nego zdravi i prirodni proizvodi.

Finansijske veze


Farmaceutsku industriju, multinacionalne korporacije i vladine službenike spajaju indiskretne i nesumnjive finansijske veze. Proizvođači džank-fuda ili brze nezdrave hrane imaju velike lobiste u državnoj administraciji koji rade u njihovom interesu, a zauzvrat ostvaruju ogromnu novčanu korist. Ljudi koji koriste takvu nezdravu hranu imaju svakakve nezdrave reakcije i zdravstvene komplikacije zbog kojih moraju da potraže pomoć od farmaceutske industrije.

Farmaceutska industrija “ima rešenje”


Upravo zato farmaceutska industrija na sve moguće načine pokušava da nametne svoje proizvode i rešenja za naše probleme čija masovna reklama već godinama stvara vojsku zavisnika od njihovih “lekova”. Na taj način se “lekovi” predstavljaju kao jedino moguće rešenje, umesto da se insistira na promeni prehrambenih navika.
 

332.jpg

oktobar 2019

0015.jpg

INDUSTRIJA HRANE ....INDUSTRIJA OTROVA/PROFITA I DEPOPULIZACIJE - Na selu, u netaknutoj prirodi seljani ujutro rano puštaju svoje krave i ovce na ispašu. Blago, kako su zvali svoje domaće životnije a ne stoka, kako se danas češće naziva, je po ceo dan paslo po prelepim planinskim predelima, pašnjacima, prolazilo kroz čiste četinarske šume. Životinje su pasle na oko 1000m nadmorske visine gotovo lekovite trave i na izvorištima pile kristalno čistu planinsku vodu...po povratku je sledila muža...fantastično ukusnog i zdravog mleka....kakva idila...

 

A šta se dešava danas? Jadne životinje su pozatvarane po farmama, često ni svetlo dana nisu čestito ugledale, smeštene na veoma malom prostoru, boksovima u kojima ih hrane kakvom hranom? Industrijska proizvodnja hrane je koncipirana tako da se sve svodi na jurnjavu za profitom dok je zdravstvena ispravnost hrane na poslednjem mestu....Korporativna “ideologija”, mašina u kojoj nas melju svakako ne vodi računa moralnim principima i prirodnim zakonima...

 

Najjezovitiji primer koji ističe Dr. Robert Elez jeste da od hiljadugodišnjih biljojeda poput krava, korporativni monstrumi na silu stvaraju mesoždere. Dobro ste pročitali. “Zivotinjsko ili stočno (koštano) brašno se tako zove ne zato što je namenjeno za ishranu životinja, nego zato što se pravi od leševa životinja. 

To je "brašno" od životinja, a ne životinjsko brašno. Dakle, "stočno brašno" ne znači brašno za stoku, nego brašno od stoke. Nije ni to slučajno, da je ovome brašnu dato tako nejasno ime. Stoga samo radi jasnoće ću ga nazivati "crkotinsko brašno".

Može li ovako dobijena hrana koja stiže fino upakovana na naše trpeze biti iole zdrava? Ako dodamo činjenicu da se telad po rođenju odmah odvajaju od majki a potom kljukaju raznim hormonima rasta i antibioticima a pri tome hrane ovakvom hranom  često neokusivši ni travu tokom svojih kratkih života, šta možemo zaključiti...Korporativna industrija hrane je u stvari organizovana proizvodnja ukusnih otrovnih supstanci kojima od nas stvaraju zavisnike i bolesnike...pored profita koje zgrće prehrambena industrija i farmakobiznis, monstrumi uspešno ostvaruju svoje umobolne planove depopulizacije... 

Codex alimentarius

332.jpg

CODEX ALIMENTARIUS – GLOBALNI ZAKON SMRTI - Kodeks Alimentarijus je globalni “zakon o hrani” koji mora biti prihvaćen i usvojen od strane država koje žele pristupiti Svetskoj trgovinskoj organizaciji (STO), takođe i zakonodavstva tih država moraju biti “harmonzovana” sa zakodovastvom EU. Pošto su naši političari veoma poslušni kada im “ino – poslodavaci” namignu i dakako servilni, uradiće sve da zadovolje svog globalnog gazdu pa će tako, kako se čini, uskoro poraditi  na prihvatanju Kodeks Alimentarijusa. Srbija a i ostale države ex-yu prostora “žarko žele” u EU i STO kako bi bile deo fašističke Globalne unije a narode ko pita šta!  Ranije smo već pisali o tome da su većina ako ne i sve svetske organizacije u službi ZVERi (piramidalna organizacija svetske vlade u senci) jer su sastavni deo svetskih integrativnih procesa na putu stvaranja Globalne unije (NWO). Isto važi u ovom slučaju i za EU i STO.

0005.jpg

Hajde da se upoznamo sa ovim famoznim kodeksom o kojem po običaju ovaj uspavani svet ne zna ništa iako se to praktično tiče čitavog čovečanstva. No svetskim gospodarima je u interesu da žrtve što manje znaju o klopkama koje su im namenjene. Na primer, zanimljivo je da je jedan od osnivača Codexa iz 1962. godine Fric ter Mir iz IG Farbena korporacije koja je svojevremeno finansirala naciste i koja je stekla enormne profite u II sv. ratu. Ter Mir je po odsluženju kazne zbog zločina protiv čovečnosti (prosto neverovatno – nije prvi ni poslednji) primljen u službu sa svojim prijateljima, saradnicima u UN  gde je osnovao Komisiju za Codex Alimentarius ( trgovinska komisija namenjena trgovini hranom). Moralni integritet jednog takvog čoveka nas sigurno navodi na zaključak da je nešto što je on osnovao sigurno za dobrobit čovečanstva - kako da ne! Nije to prvi slučaj da su bivši nemački nacisti nastavljali svoje “časne karijere” kako bi učestvovali u izgradnji četvrtog rajha ili onoga što nazivamo NWO, kada im je već treći kolapsirao, verovatno kako je ranije planirano.

0014.jpg

Ljudi koji razmišljaju svojom glavom i koji su svesni ove globalne prevare uveliko upozoravaju javnost na posledice koje će nastati ako se pomirimo sa još jednim mešetarenjem ZVERi. O čemu je reč. Imali smo postove posvećene pogubnom uticaju GM hrane na zdravlje ljudi. E pa ovim kodeksom se države obavezuju da dozvole upotrebu GM hrane! Pametnom svetu je jasno da se ovde ne radi o standardima za bezbednost hrane , nego o ostvarivanju interesa velikih korporacija od prehrambenih do farmaceutskih  iza kojih se nalaze pomenuti “gospodari sveta” a koji opet imaju još po koji skriveni podmukao cilj među kojima je svakako depopulacija! (još jednom da podsetimo da su švajcarski istraživači-novinari došli do frapantne činjenice da svetskom ekonomijom upravlja 147 krupnih internacionalnih kompanija od kojih su dve trećine bankarske – a dobro znamo ko su svetski bankari).

Tako na primer farmaceutske kompanije teže da dokrajče prirodnu medicinu, prirodne preparate koji se neće moći lako patentirati jer da bi mogli da se nađu u prodaji moraju dobiti licencu koja u EU košta od 100 000 evra pa nadalje! Zamislite taj apsurd – oprobani prirodni lek koji leči ali leči ljude već stotinama godina neće biti dostupan ljudima jer neko neće moći da plati licencu. Sa druge strane ljudi će biti osuđeni isključivo na hemijske medikamente ( a gro medikamenata se pravi od derivata nafte) koji ne leče već samo ublažavaju dnevne tegobe a kumulativno na duge staze uništavaju organizam čoveka!  

0010.jpg

Potom , vitamini i minerali se ovim kodeksom prebacuju u kategoriju koju kontrolišu pravila toksikologije, pa im se određuju gornje maksimalne granice. To znači će one biti postavljene tako da neće imati nikakvu hranljivu vrednost po zdravlje. Dakle i na taj način će se narušavati zdravlje ljudi. Takođe se kodeksom na listi dozvoljenih materija nalaze dokazani “otrovi” poput aspartama za koji je naučno dokazano da izaziva atrofiju mozga ili fluora koji je korišćen u nacističkim logorima smrti kao dodatak vodi  ne bili uticao na biohemijske procese u mozgu radi promena u ponašanju  - poslušnost, pokornost - zombiranost! Gle apsurda i danas se fluor pod izgovorom prečišćavanja pitke vode gradskih vodovoda koristi naveliko širom sveta (u SAD 2/3 vodovoda)!


I to je jedan vid masovne kontrole stanovništva – da se isključi sposobnost ljudi da misle svojom glavom – sećate se ONI misle za nas!

332.jpg

decembar 2019

0012.jpg

NAMETANJE CODEX ALIMENTARIUSA ČITAVOM SVETU nije ništa drugo nego globalni fašizam. Kako li je prikladno što su Codex Alimentarius podstakli i pokrenuli oni koji su upravljali  I. G. Farbenorn, farmaceutskim kartelom koji je bio u samom centru nacističke ratne mašinerije. Tada je vodio koncentracioni logor u Aušvicu. Kartel je bio sastavljen od korporacija kao što su BASF, Bayer i Hoechst koje, naravno, postoje i dan danas. I. G. Farben je bio najveći pojedinačni finansijer Hitlerovog izbora i ostvario je fantastičan profit za vreme Drugog svetskog rata. U istrazi američke vlade sprovedenoj 1946. godine zaključeno je da rat u kojem je poginulo više od pedeset miliona ljudi bez I. G. Farbena ne bi bio moguć. Takođe, I. G. Farben vršio je testiranja opasnih lekova i vakcina na logorašima iz nacističkih logora i mnogi su od posledica tih testiranja umrli. Na Sudu za ratne zločine u Nirnbergu dvadeset i četvorici Farbenovih rukovodilaca i clanova upravnog odbora suđeno je za zločine protiv čovečanstva, uključujući masovna ubistva i ropstvo. 

Telford Taylor, glavni američki tužilac u Nirnbergu, rekao je o Farbenovim rukovodiocima sledeće: 
“Za rat nisu krivi nacistički fanatici nego ovi ovde optuženi. Ne kazne li se za te zločine, šteta koju će naneti budućim generacijama biće mnogo veća od one koju bi Hitler ikada mogao naneti da je živ.”

                                                                                Dejvid Ajk

Upravo se to dešava...zlikovci su pošteđeni, vraćeni na položaje, unapređeni i ušli u same vrhove zločinačke globalističke piramidalne strukture i sprovode globalni teror preko trovanja hrane GMO, kao i  ostalim otrovima, teže zavesti kontrolu nad hranom jer će tako postići i globalnu kontrolu nad stanovništvom...to je surova realnost svidelo se to nekom ili ne...i sigurno se ovakve činjenice neće pojaviti na drugom dnevniku ili bilo kom mediju jer njih odavno čvrsto kontrolišu!

“Tačno to su i učinili. Onima koje je Telford Taylor osudio i na koje je upozorio dopušteno je da se vrate na svoja mesta u Hoechst u, Bayeru i BASF-u, 'Farbenovoj trojci', zahvaljujući... Nelsonu Rockefelleru, američkom državnom podsekretaru i bivšem Farbenovom poslovnom partneru. Jedan od njih, Fritz ter Meer, najviše rangirani 'naučnik' u Farbenovom upravnom odboru, o eksperimentima nad ljudima u koncentracionim logorima je rekao: "Prisilni rad zatvorenicima nije prouzrokovao nikakve posebne ozlede, bolove ili patnju, posebno zato što bi im druga opcija bila smrt." Upravo je ter Meer smislio slogan sa ulaza u Aushwitz - "Arbeit macht frei" ("Rad oslobađa"). Taj isti Fritz ter Meer oslobođen je nakon što je odslužio četiri godine sedmogodišnje kazne pa je 1955. godine ponovo postavljen u nadzorni odbor Bayera, a godinu kasnije postao je i predsednik tog odbora. Upravo ter Meer i drugi rukovodioci BASF-a, Bayera i Hoechsta stajali su iza izrade Codexa Alimentariusa koja je službeno pokrenuta 1963. godine. Namera im je bila uspostaviti kontrolu nad hranom jer ona donosi kontrolu nad ljudima. Njihovo delo sada se primiče tom cilju.” 

0011.jpg

novembar 2019

332.jpg
img-codex-alimentarius-588.jpg
29910_Codex_Alimentarius_16x9.jpg

RATNI ZLOČINCI NA ZADATKU PREUZIMANJA SVETSKE TRGOVINE HRANOM - Kodeks alimentarijus - Samo petnaest godina nakon što su bili osuđeni na Nirnberškom sudu za ratne zločine, „Bayer“, „BASF“ i „Hoechs“ su postali kreatori Komisije za Kodeks alimentarijus, kao osnovu za mnogo manje primetan genocid.

Da, oni su prosto nosioci ideje da UN treba da preuzme svetsku trgovinu hranom. Fric ter Mir je po izlaska iz zatvora okupio svoje kolege i rekao im: „ Hej, hajde da učinimo da UN preuzmu svetske zalihe hrane“. UN su smesta izjavile da je to veoma dobra ideja i formirale su Kodeks alimentarijus ili Komisiju za pravila o hrani (1962). Komisija je počela sa radom 1963. i njome su od tada udruženo upravljale Svetska zdravstvena organizacija i Organizacija za hranu i poljoprivredu. I kao što su Federalne rezerve SAD privatna korporacija, tako su i Svetska zdravstvena organizacija i Organizacija za hranu i poljoprivredu, i neke druge organizacije UN, zapravo privatne korporacije i one rade u korist privatnog biznisa. One su odgovorne svojim deoničarima a ne vama, meni ili dobrobiti ljudi. 

 

Razumevajući da Svetska zdravstvena organizacija prima oko 70% svog godišnjeg prihoda od farmaceutske industrije, i sa razumevanjem da čista i zdrava hrana predstavlja pretnju za program genocidalista i pretnja su i za farmaceutsku industriju zato što zdrava i čista hrana pravi od ljudi veoma loše mušterije za farmaceutsku industriju, podrazumevajući da je farmaceutska industrija najmoćniji finansijski sistem na planeti (prema Forbsovom magazinu u rangiranju četristo najbogatijih daleko je profitabilnija od nafte i ratova zajedno), postaje vam sasvim jasno da govorimo o najvećoj ekonomskoj sili koja je odabrala da pomogne Svetskoj zdravstvenoj organizaciji u istrebljenju populacije.

Dr Rima Lejbou (Rima E. Laibow M.D) doktor medicine najpoznatiji je borac protiv globalističke eugenističke agende 

332.jpg

novembar 2019

Međunarodne organizacija ’’Kodeks alimentarijus’’ (Codex alimentarius),  propisuje pravila za kontrolu hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani. Između ostalog, taj protokol podržava korišćenje velikog broja aditiva u hrani koju jedemo, kao i genetski modifikovanu hranu, a ova organizacija će insistirati na upotrebi ovakvih namirnica u EU, a pre svega u zemljama bivšeg "komunističkog bloka", među kojima je i Srbija.

’’Kodeks alimentarijus’’ je organizacija koju je 1963. godine osnovala Svetska zdravstvena organizacija (WHO) i Organizacija za hranu i agrokulturu (FAO). Mnogi smatraju da je ova ustanova tesno povezana sa Svetskom trgovinskom organizacijom (WTO) i da je cilj ostvarivanja profita na štetu zdravlja ljudi. Posledice su obaranje dosadašnje kontrolne norme u oblasti proizvodnje hrane na svetskom tržištu i nesmetano puštanje na tržište hrane koja sadrži supstance štetne po ljudski organizam.

0008.jpg

Svo povrće i seme će biti izloženo zračenju. Trenutno se to radi samo kod semenja i povrća koje je dugo u transportu, kako bi ostalo sveže što duže. Prema pravilima ’’Kodeksa’’, to će biti obavezno za svo povrće, seme, životinje i meso.


Uvođenjem ovih pravila će sve životinje, koje se uzgajaju za hranu ili mleko, morati da dobiju ’’Monsanto’’ hormon rasta i ’’Monsanto’’ antibiotike. Poljoprivrednici će biti prinuđeni da koriste semenje iste kompanije, za koje se smatra da smanjuje plodnost zemljišta. Inače, kompanija ''Monsanto'' je najveći proizvođač genetski modifikovanih životinja na svetu.

''Kodeks'' dozvoljava korišćenje raznih aditiva hrani, kao što su aspartam, BHA,BHT, potasijum bromat i tartrazin. Oni su proglašeni da su bezbedni po ljude, ali nije uzeto u obzir koje posledice mogu da izazovu pomenuti aditivi u dužem vremenskom periodu. Tako se, recimo, za aspartam smatra da je opasan po mozak čoveka i da izaziva tumor.

 

Kodeks Alimentarius propisuje zaista neverovatne stvari. Na primer, prirodni dodaci prehrani, alternativni lekovi, vitamini i minerali postaju nezakoniti, dok će se otrovne hemikalije legalno ozakoniti i koristiti kao „normalni“ dodaci prehrani. Većina hrane biće ubuduće podvrgnuta radioaktivnom zračenju, a na genetski modifikovane proizvode više se neće smeti stavljati oznaka GMO (obratite pažnju na termin neće smeti!? – toliko za one koji još uvek veruju u poštenje zvaničnika). Drastično će se smanjiti standardi za organski eko uzgoj, a biće dopuštene velike količine pesticida i to više od 3.275 vrsta pesticida u hrani, uključujući i one za koje se već sada zna da su kancerogeni. Pojednostavljeno rečeno, cilj Codexa Alimentariusa je u osnovi sprečiti i potpuno ukinuti prirodnu organsku poljoprivredu. Ako se dosledno primeni, u roku od 10 godina ćemo na policama u trgovinama imati samo genetski proizvedenu hranu, a organske, ekološke i biološke hrane više jednostavno neće biti.

 

Inače "Kodeks alimentarius" se u svetu smatra kao "nezavisno" savetodavno telo za pitanje ishrane i standarda u toj oblasti, ali se smatra da ova organizacija odavno radi za interese krupnog kapitala. 

332.jpg

novembar 2019

OTROVNE UMESTO LEKOVITIH SUPSTANCI – I SVE PO KODEKSU - Kodeks Alimentarius, u doslovnom prevodu znači zakon o hrani. Naime, od 31. decembra 2009. godine stupio je na snagu kontroverzni plan međunarodne organizacije ’’Kodeks alimentarijus’’, koji propisuje pravila za kontrolu hrane, aditiva i ostalih dodataka hrani. Između ostalog, taj protokol podržava korišćenje velikog broja aditiva u hrani koju jedemo, kao i genetski modifikovanu hranu, a ova organizacija će insistirati na upotrebi ovakvih namirnica u EU, a pre svega u zemljama bivšeg "komunističkog bloka". (Još jednom da ponovimo – u zemljama bivšeg komunističkog bloka i trećeg sveta – niže rase spremne za eliminaciju, odakle li je ovo poznato – treći propao a uzdižu četvrti rajh, cccc). 

0015.jpg

’Kodeks alimentarijus’’ je organizacija koju je 1962. godine osnovala Svetska zdravstvena organizacija (WHO) i Organizacija za hranu i agrikulturu (FAO). Mnogi smatraju da je ova ustanova tesno povezana sa Svetskom trgovinskom organizacijom (WTO) i da je cilj ostvarivanja profita na štetu zdravlja ljudi. (prosto neverovatno – WHO, FAO, WTO....za koga li rade?).

 

Iako je Kodeks Alimentarius osnovan s dobrom namerom u cilju zaštite potrošača i kontrole sigurnosti hrane, on se do danas pod uticajem krupnog kapitala preokrenuo u svoju suprotnost u zaštitnika interesa moćnih svetskih korporacija, proizvođača genetski modifikovane (GM) hrane i nasilno se uz pomoć UN-a, WTO-a i zapadnih zemalja, prvenstveno nameće širom svijeta, posebno u zemljama trećeg sveta (kome trebaju gladna usta – ugasiće ih).

Kanadski političar Paul Hellyer u svojoj knjizi "Zlo carstvo" napisao je: 


“Codex Alimentarius podršku dobija od strane međunarodnih banaka i multinacionalnih korporacija od kojih se neke nalaze i u Kanadi. On je u stvari povelja prava banaka i korporacija koje one kontrolišu. Naša suverena prava odlučivanja ko sme a ko ne sme ulagati u naše države biće predata privatnoj svetskoj organizaciji koju pokreće isključivo novac. 


Sporazum bi onemogućio provincijskim i federalnim zakonodavcima u Kanadi menjanje ili poboljšavanje standarda životne sredine zbog straha od tužbe od strane multinacionalnih korporacija. 


Ovo bi stvorilo svet bez granica čiji bi diktatori bile svetske centralne banke i multinacionalne kompanije. To će se sigurno dogoditi nastavimo li sediti skrštenih ruku.”

332.jpg

novembar 2019

CODEX ALIMENTARIUS  - ZLOČINAČKA VLASTELINSKA IGRA - “Jedan od glavnih napada farmaceutskih kompanija na lični izbor i zdravstvenu slobodu je nešto što se naziva "Codex Alimentarius", što bi prevedeno s latinskog značilo "zakon o hrani" ili "knjiga o hrani", i delo je komisije Codex Alimentarius. Komisijom upravljaju farmaceutski kartel, Svetska zdravstvena organizacija (koja je sama pod kontrolom farmaceutskog kartela) i Ujedinjene nacije, tvorevina globalističke vlastele/mafije. 

Komisija, koristeći svoj uobičajeni orvelovski jezik, tvrdi da nastoji ostvariti međunarodnu 'harmonizaciju' dodataka prehrani i zdravstvenih dodataka. 


Prava namera im je kriminilazovati zdravstvene dodatke i informacije o njima koje nisu pod njihovom kontrolom i da se njihovo doziranje žestoko ograniči, do tačke kada će njihovo korišćenje praktično biti traćenje vremena i novca. 

 

Zakoni koje je odredio taj kartel velikih farmaceutskih  kompanija trebali bi zameniti zakone u vašoj zemlji, a nametnula bi ih Svetska trgovinska organizacija pod kontrolom globalističkih vlastelina koja ima ovlšćenja odrediti drakonske kazne i trgovinske sankcije državama koje im se ne pokore. 

 

4140143_f248.jpg

Sa tim povezani zakoni i sporazumi tiho se uvode dok svet gleda "Prijatelje", "Milionera", fudbal ili košarku, ili im se pak misli odvraćaju najnovijim 'vestima' o slavnima. Sve te priče o 'harmonizaciji' su orvelovski novogovor za globalne zakone kojima se mora pokoriti svaka država. “                   

                                                                                                                                            Dejvid Ajk

0006.jpg

Potpuno uvođenje Codexa alimentariusa značilo bi: 


• Dodaci prehrani ne bi se mogli prodavati za preventivnu ili terapeutsku upotrebu. Učinak bi im bio ograničen na ekstremno male doze. Samo velike farmaceutske kompanije imale bi pravo proizvoditi proizvode sa snažnijim učinkom i određivati njihovu cenu.

• Za sve osim gore spomenutih ekstremno niskih doza bili bi potrebni recepti.

• Neke uobičajene prehrambene namirnice bile bi klasifikovane kao lekovi, odnosno kao treća kategorija (ni hrana ni lek) koje bi samo farmaceutske kompanije mogle regulisati i prodavati. Svaka hrana s bilo kakvim terapeutskim učinkom mogla bi se smatrati lekom. 
Pravila kodeksa za dodatke prehrani bila bi obvezujuća bez ikakvih izuzetaka.

• Svi novi dodaci prehrani bili bi zabranjeni sve dok ih ne ispita i veće za Codex alimentarium.


• Gotovo sva hrana morala bi se ZRAČITI. 


GENETSKI MODIFIKOVANA HRANA prodavala bi se širom sveta i NE BI MORALA BITI  OZNAČENA posebnim oznakama.
 

MSG - aditivi - emulgatori

332.jpg

decembar  2019

Da bi večito povećavala svoj profit prehrambena industrija baš kao i duvanska čuva svoju malu prljavu tajnu. U hranu svesno i promišljeno stavlja posebne sastojke, jer ti tajni i u mnogim slučajevima zabranjeni sastojci izazivaju željene efekte kod potrošača.

 

Postoji više od 15.000 toksičnih hemijskih supstanci koje je dopušteno stavljati u namirnice , a ne treba ih navesti u deklaraciji (zahvaljujući dilu sa zakonodavcima)! 

 

Da podsetimo, konačni cilj je uvećanje profita a šta postižu dodavanjem tolikog otrova/aditiva u hranu?

 

Idemo redom:

 

1-Očuvanje hrane – pojedini proizvodi mogu trajati čak i godinama

2-Poboljšanje ukusa i sastava

3-Izazivanje osećaja gladi – više hrane kupujemo – veći profit...

4-Debljanje potrošača – dodaci koji izazivaju debljanje – deblji ljudi više jedu

5-Izazivanje zavisnosti od proizvoda – fizičku i emocionalnu zavisnost

6-Izazivanje bolesti – sprega sa farmaceutskom industrijom

 

I da dodam...hranljiva vrednost današnje hrane je pet puta slabija od one koju su jeli naši preci!

Prirodni lekovi za koje Oni ne žele da vi znate – Kevin Trudo

0004.jpg
0019.jpg
332.jpg

decembar  2019

NE DOZVOLIMO DA NAŠA DECA UNOSE U SVOJE ORGANIZME VEŠTAČKE BOJE, ADITIVE, NITRATE, FOSFATE, VEŠTAČKE ZASLAĐIVAČE I OSTALE OTROVE INDUSTRIJSKOG SMEĆA KOJU ZOVU HRANOM! TO BAR MOŽEMO! - Istraživanje britanskog Asthma and Allergy Research Center (Centra za istraživanje astme i alergije) potvrđuje zaključak da hrana može snažno uticati na ponašanje, raspoloženje, sreću i celokupni kvalitet naših života. Tokom dve sedmice 277 trogodišnjaka hranjeno je voćnim sokom koji je sadržavao četiri veštačke boje ukupne težine 20 mg i konzervans natrijum benzoat. Te  su količine znatno niže od nivoa dopuštenih u piću i hrani za decu. Sledeće dve sedmice deca su dobijala običan voćni sok.

0002.jpg
0034.jpg

Roditeljima nije rečeno tokom koja dve sedmice su deca dobijala običan sok, niti tokom kojeg razdoblja su dobijala sok s dodacima. Od njih je zatraženo da pišu izveštaje o ponašanju svojih trogodišnjaka. Opisali su ponašanja kao što su “prekidanje, koncentracija, ometanje drugih, teškoće s uspavljivanjem, poigravanje s predmetima i izlivi besa.” Podaci su ukazivali na značajne razlike između dva eksperimentalna razdoblja. Zapravo, istraživanjem se zaključilo kako je boja u hrani mogući uzročnik problema svakog četvrtog deteta koje ima napade besa.

Istraživači kažu kako se “značajne promene hiperaktivnog ponašanja deteta mogu postići uklanjanjem boje i aditiva iz ishrane.” Tvrde kako bi “sva deca osetila korist od takve promene, a ne samo deca koja već pokazuju hiperaktivno ponašanje ili koja su sklona alergijskim reakcijama.”

Seme uništenja - Džefri Smit
http://www.cps.org.rs/seme_unistenja.pdf

Ako aditivi i nezdrava hrana mogu tako snažno uticati na decu, učenike i kriminalce na uslovnoj slobodi, koliki deo naših nervoza, manjka koncentracije, nemira, nesanica, besa ili depresija određuje ono što jedemo? Ako molekuli hrane mogu delovati poput hormona u našem organizmu, analogijom postavimo pitanje kako i koliko štetno mogu delovati tek molekuli GM hrane na naše zdravlje? Dosadašnja istraživanja nekorumpiranih i progonjenih naučnika od strane biotehnološke industrije, pokazuju – fatalno!

332.jpg

decembar  2019

MSG - EKSITOTOKSIN E621 - 'Pojačavač ukusa' mononatrijumov glutamat (MSG / u Evropskoj uniji aditiv sa šifrom E621) još je jedan eksitotoksin koji vara mozak da dekodira više ukusa nego što u stvari postoji. Većina navodnog ukusa u industrijski proizvedenoj hrani je prevara mozga. Kada na proizvodu piše da nešto ima 'ukus' sira ili 'ukus' govedine, to znači da u njemu nema ni malo sira ili govedine. 

Sve je hemijski proizvedeno. Istraživanja na životinjama pokazala su da visoki nivoi glutaminske kiseline uzrokuje oštećenja na mozgu u područijima koje ne štiti barijera krv-mozak, koja mozak štiti od toksina. Mnoge od tih hemikalija u hrani i piću mogu uništiti tu barijeru što može imati  i smrtonosne posledice.”

“Svaka osoba u sebi ima ogromne količine toksičnih/otrovnih materija koje uzrokuju bolesti. Jednostavnim čišćenjem debelog creva, jetre/žučne kese, bubrega i bešike, oslobađanjem od  nagomilanih teških metala, otklanjanjem kandide i čišćenjem tela od masnoća, možete apsolutno i zauvek sprečiti pojavu bolesti. Jednostavno čišćenje je jedan od “prirodnih lekova” koje pomno skrivaju od vas.”

 

Prirodni lekovi za koje Oni ne žele da vi znate – Kevin Trudo

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje/kevin_trudeau_prirodni_lekovi.pdf

0010.jpg
332.jpg

decembar  2019

0003.jpg
332.jpg

decembar  2019

EMULGATORI/POLIFOSFATI/NITRATI/GLUTAMINATI I OSTALE KANCEROGENE MATERIJE U SLUŽBI GLOBALNIH TROVAČA - Šunke u crevu i “pica šunke” takođe spadaju u vrlo loše prerađevine koje, ako se dugo i često jedu, mogu da izazovu rak debelog creva. Šunka se pravi od svinjskog buta, čija je cena oko 500 dinara, a ona je duplo jeftinija. A to je zato što na 100 kilograma svinjskog buta ide od 100 do 150 kilograma leda.

Da bi se ta masa ujedinila, dodaje se soja, a u to još ulaze i već pomenuti polifosfati, kao i poboljšivači ukusa i glutaminati - priča Miroslav Stojšić, doktor veterinarske medicine i naglašava da tu nije kraj “recepturi”. U masu se dodaje i emulgator karagenan, koji se dobija iz morskih algi i spada u hidrokoloide, materije koje vezuju vodu, pa je takođe kancerogen.

Doktor Stojšić dalje naglašava da za kancerogene materije nema bezbedne granice vrednosti zbog čega i NAJMANJE KOLIČINE MOGU UTICATI NA RAZVOJ I POJAVU RAKA!!! - Ni viršle nisu bezbedne. Isto kao i šunka, upola su jeftinije od mesa od kojeg se prave. U njihov sastav ulaze šija, leđa, trtica i kosti od pilića koji su puni ANTIBIOTIKA, HORMONA, TEŠKIH METALA I BAKTERIJA. 

KAKO ŠUNKA IZAZIVA KANCER


Kada čovek pojede šunku i ona se razloži u digestivnom traktu, karagenin se lepi za sluzokožu debelog creva izazivajući njegovu upalu ili kolitis, a nuspojava je zatvor. Posle pražnjenja debelog creva, na zidovima se prave ranice koje dovode do ulceroznog kolitisa. Nitritna so iz šunke s proteinima iz mesa i soje pravi nitrozoamine, a oni, kada dođu u dodir s ranicama, na sluzokoži debelog creva izazivaju rak - ističe Miroslav Stojišić i dodaje kako se “sad svi čudimo odakle toliki broj obolelih od raka”.

OPASNI EMULGATORI


Prema rečima doktora Stojšića, emulgator je materija koja se dodaje u industrijski proizvedenu 

0011.jpg

hranu da bi ona imala lepši ukus, miris ili boju. Emulgatori se takođe koriste i kao konzervansi. Njihov dugotrajan unos štetan je po zdravlje. U zemljama zapadne Evrope veoma se strogo kontrolišu i gotovo ne koriste. U zemljama koje su nedavno “ušle” u Evropu postoji zakonska obaveza da na etiketi proizvoda bude deklarisano koji su emulgatori dodati i u kojim količinama. Kod nas je ta “politika” u povoju i ima dosta proizvoda nakojima to nije jasno ili nije uopšte deklarisano (čudna mi čuda).

​Svakodnevno obraćajte pažnju na proizvode koje kupujete, čitajte deklaracije, ako je potrebno bolje se odreći mesnih prerađevina prepunih ovih otrova, tražite informacije o tome kako se gaje životinje proizvođača mesa, koliko su zbog profita prodali đavolu dušu trujući ljude. Bolje je i jesti manje a kvalitetnije količine hrane, kupujte hranu od individualnih proizvođača koliko je to god moguće, saznajte više o njegovim metodama proizvodnje na svom imanju... 

slatki otrovi

332.jpg

februar 2020

SLATKIŠI I AGRESIVNOST - šećer, slatki otrov  - zapitajmo se šta su ljudi kao zaslađivače koristili pre pojave šećera? 

Deca koja svakodnevno jedu slatkiše imaju veće šanse da budu agresivna kad odrastu, pokazalo je novo istraživanje britanskih naučnika.

Istraživanje naučnika Univerziteta u Kardifu, u kome je učestvovalo oko 17.500 ljudi, prvo je koje je pronašlo vezu između nasilnog ponašanja u odrasloj dobi i konzumacije velike količine ušećerene hrane u dečjem uzrastu.

0021s.jpg

Istraživanje, objavljeno u stručnom časopisu "British Journal of Psychiatry", pokazalo je da desetogodišnjaci koji svaki dan jedu ušećerenu hranu imaju znatno veće šanse da će biti osuđeni zbog nasilnog ponašanja od 29. do 34. godine života.

69 odsto učesnika koji su bili nasilni u tim godinama svakodnevno je jelo slatkiše dok su bili deca, u poređenju sa samo 42 odsto učesnika koji nisu bili nasilni, piše portal "Moj doktor".

Vođa istraživanja dr Simon Mur je rekla da je omiljeno objašnjenje naučnika da će deca, ako im se svaki dan daju slatkiši, naročito čokolada, teže naučiti kako čekati nešto što žele.

- Zbog tog pomanjkanja zahvalnosti mogli bi da počnu da se ponašaju impulsivnije, a impulsivno ponašanje je usko povezano s delikvencijom - rekla je Mur.

Inače, dr Mur je i ranije radila s maloletnim prestupnicima i na osnovu vlastitih iskustava je zaključila da pravilna ishrana može da smanji agresiju.

izvor: Tanjug

332.jpg

januar 2020

ASPARTAM - SLATKI kumulativni OTROV!!! - Aleks Džons (Alex Jones) koristi knjigu „Ekonauka“ John P. Holdrena, koji je po njemu jedan od perjanika sprovođenja eugenike danas, da bi rasvetlio ključne momente:


„Planetarna policijska država će izvršiti sterilizaciju, kao i kombinovanje vode i hrane zarad sterilizacije ljudi.„ – ovo je napisano decenijama ranije a ponovljeno u knjizi Obaminog savetnika za nauku John P. Holdrena. Delovi ove knjige se uz pomoć korporativnih medija širi vestima u javnost kao „dobra stvar“ 

 

Gro industrijske hrane koju smo primorani kupovati sadrži veštačke hemikalije koje su otrovne i štetne po zdravlje. ONI (korporativna mafija) to znaju sve vreme i odobrili su ih za upotrebu. 

0016.jpg

Ne možete više u prodavnici naći žvaku sa običnim šećerom kao nekada. Sve su proizvedene sa veštačkim zaslađivačima, gotovo svaka je proizvedena sa aspartamom kao dodatkom. Sedamdesetih godina XX veka kompanija Searle & Comapny je pokušala dobiti odobrenje od FDA za dozvolu upotrebe njihovog pronalaska Aspartama koji je slučajno otkrio 1965. hemičar  James M. Schlatter  prilikom proizvodnje leka za čir na želucu. Bila su potrebna tri pokušaja da bi se dozvola napokon dobila, jer je prilikom testiranja aspartama na majmunima većina test subjekata umrla ili obolela od kancera. Danas već imamo mainstream članke u kojima se iznose rezultati istraživanja sprovdenih u okviru EU prema kojima postoje slučajevi rađanja dece sa premalom težinom, preranim porođajima ili pobačajima  kod onih žena koje su pile pića na bazi aspartama, kao na primer toliko reklamiranu Coke-Zero.

Šta je ASPARTAM: To je fekalni otpad E-koli bakterije. Oni je genetski modifikuju, nahrane toksičnim otpadom i potom ona “pražnjenjem” izbaci aspartam!

Toliko puno ima nuspojava proisteklih konzumiranjem aspartama: Kancer mozga, ostala oštećenja mozga, povezuju ga sa leukemijom, epilepsijom ..spisak je neverovatno dug... uz sve to aspartam razvija i zavisnost!

332.jpg

decembar 2019

ASPARTAMSKA BOLEST - ”Izveštaj govori da je aspartam predmet 75 % prijava podnesenih sistemu za kontrolu nuspojava američke Uprave za hranu i lekove (FDA). Tegobe koje uzrokuje uključuju glavobolje, vrtoglavicu, poremećaje pažnje, gubitak pamćenja, otežan govor i probleme s vidom. Ti simptomi su sada poznati pod nazivom 'aspartamska bolest', isto kao što se posledice koje izaziva pojačivač ukusa mononatrijum glutamat (MSG) naziva simptomski kompleks mononatrijimovog glutamata. 

 

Neurolog, naučnik John W. Olney s Medicinskog fakulteta Washingtonskog univerziteta u St. Louisu smatra da bi mogla postojati veza između aspartama i tumora mozga. 

U članku objavljenom u naučnom časopisu Journal of Neuropathology and Experimental Neurology kaže da su istraživanja na životinjama otkrila visoke nivoe tumora na mozgu kod pacova hranjenih aspartamom kao i  da je takođe otkrio da asparamska kiselina (jedan od sastojaka aspartama) stvara rupe u mozgu mladih miševa.”   

                                                                                                                                     Dejvid Ajk

0002.jpg
332.jpg

decembar 2019

0004.jpg

ASPARTAM - HEMIJSKO ORUŽJE? - 'Veštački  zaslađivač', koji se zove aspartam poznat je pod komercijalnim nazivima poput NutraSweet, Equal i Spoonful i dvesta je puta slađi od šećera. Gotovo sve na čemu piše "bez šećera", "bez dodatka šećera" ili "dijetalno piće" zatrovano je aspartamom. 

Manipulacijom ga je na tržište doveo Bušov ministar odbrane Donald Ramsfeld početkom 1980-ih godina kada je bio izvršni direktor farmaceutske kompanije G. D. Searle, pre nego što ju je kupio ...Monsanto. Ramsfeld je to radio između dva putovanja na kojima se sastajao s ljudima kao što je Saddam Hussein i dogovarao brodske pošiljke hemijskog i biološkog oružja. Mogu razumeti tu vezu jer za mene je aspartam hemijsko oružje koje deluje na ljudski mozak i koje se opsežno koristi u bezalkoholnim pićima koja u velikim količinama konzumiraju deca, čiji su mozgovi još u razvoju.

                                                                                                                        Dejvid Ajk

332.jpg

decembar 2019

ZNAJU DA JE ASPARTAM OTROV ALI GA IPAK PLASIRAJU NA TRŽIŠTE -  “Coca-Cola je znala za opasnosti aspartama. Kao član Nacionalnog udruženja proizvođača bezalkoholnih pića protivila se FDA-ovom odobrenju njegove upotrebe u gaziranim sokovima. Ti prigovori objavljeni su u kongresnom izveštaju od 5. jula 1985. godine. Udruženje je izjavilo da je aspartam inherentno nestabilan i da se u limenki razlaže na formaldehid, metil alkohol, mravlju kiselinu, diketopiperazin i druge toksine.

Pa, šta onda aspartam DANAS radi u dijetalnoj Koka koli čija se prodaja, nakon što joj je dodat, vinula u nebesa zato što je toliko adiktivan? Isto vredi i za druga kokakolina pića, uključujući poslednje smeće zvano Coca Cola Zero i 'sportski napitak' zvani Powerade, koji nije ništa više od blještavog hemijskog koktela.”

                                                                                                                         Dejvid Ajk

0007.jpg
332.jpg

NITI JE DIJETALNO NITI ZDRAVO -  "Nemojte dozvoliti da vas varaju natpisima na industrijskim pakovanjima pića i hrane tipa DIJETALNO – jer sadrži aspartam umesto šećera ... naprotiv... Aspartam povećava apetit i želju za unošenjem ugljenih hidrata jer suzbija proizvodnju serotonina. Evo nas opet... potiskuje proizvodnju serotonina - ključnog dela telesnog sistema električne transmisije. Niski nivoi serotonina kod čoveka izazivaju ljutnju, teskobu, apatiju, strah, osećaj beskorisnosti, nesanicu i umor. 

Aspartam je takođe takozvani 'eksitotoksin' koji uzrokuje preteranu aktivnost moždanih ćelija i oštećuje ili ubija neurone. To može uzrokovati moždane udare i neurodegenerativne bolesti centralnog nervnog sistema kao što su autizam, multiplaskleroza, Alzheimerova bolest, Parkinsonova bolest, Huntingtonova bolest i mnoge druge.”

                                                                                                                            Dejvid Ajk

332.jpg

decembar 2019

DESET NAČINA KOJIMA VEŠTAČKI ZASLAĐIVAČI UNIŠTAVAJU ZDRAVLJE:


1. pogoršanje metaboličkih procesa tela
2. hormonski disbalans
3. povećanje telesne težine
4. promena i poremećaj čula ukusa
5. promena crevnih bakterija
6. povećanje rizika od dobijanja dijabetesa
7. povećanje rizika za dobijanje hipertenzije i kardiovaskularnih oboljenja
8. trovanje mozga
9. zagađivanje životne sredine
10. moguća kancerogenost

332.jpg

decembar 2019

ASPARTAM BEZOPASAN? - DA ALI ZA STICANJE PROFITA - “NutraSweet”, odnosno aspartam, sadrži metanol, drveni alkohol koji je zapravo smrtonosni otrov. Aspartam je odobren na osnovu 112 istraživanja koja je FDA podneo izvorni proizvođač, kompanija G. D. Searle koju je preuzela kompanija Monsanto. Ta je farmaceutska kompanija platila i finansirala sva istraživanja. Kritičari koji su pregledali ta istraživanja, a posebno prvih 15 na osnovu kojih je FDA odobrila aspartam, zaprepastili su se kako je iko mogao zaključiti da je apsartam bezopasan. 

0006.jpg
0014.jpg

Neverovatno je što je jedan od ispitanika u istraživanju umro godinu dana nakon uzimanja aspartama. Neka od istraživanja navode da su ljudi koji su uzimali aspartam doživljavali moždani udar. Kad je aspartam uklonjen iz prehrane ispitanika, napadi su prestali. Sva istraživanja su bila potpuno kratka i obuhvatala su samo nekoliko ispitanika, a trajala su do nekoliko meseci. FDA dobija više žalbi zbog aspartama nego zbog bilo koje druge odobrene namirnice, ali ipak niko ništa nije preduzeo.”

Prirodni lekovi za koje Oni ne žele da vi znate – Kevin Trudo

 

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje/kevin_trudeau_prirodni_lekovi.pdf

332.jpg

decembar 2019

KORISNO ZNATI I IZBEGAVATI! - pogubnost po zdravlje koju izazivaju veštački zaslađivači - primer aspartama je posebno zanimljiv: prvi GM proizvod iz osamdesetih XX veka - oni koji nisu znali će se zaprepastiti: u pitanju je fekalni otpad bakterije ešerihije koli....ona se genetski modifikuje i hrani toksičnim otpadom a rezultat je aspartam kojeg imate u izobilju u tzv. dijetetskim proizvodima ili pak, danas ni žvaku ne možete naći bez ovog otrova....

0013.jpg

brza a otrovna hrana 

decembar 2019

332.jpg

BRZA HRANA IZVORIŠTE MNOGOBROJNIH PROBLEMA - Čuveni američki forenzički psiholog Čarls Patrik Iving, smatra da je “junk food” (“hrana smeće” zbog niske nutricionističke vrednosti – čokoladice, čipsevi, tečni pudinzi i tako redom, prepuni veštačkih boja, emulgatora/aditiva, šećera, soli, zasićenih veoma štetnih masti i ostalih pogubnih sastojaka po zdravlje – gora varijanta od fast-fooda- brze hrane koja je takođe veliko zlo) glavni uzrok nasilja u porodici, psihopatskog ponašanja i narkomanije.

To je potvrđeno u istraživanju Stivena Šentalera, američkog kriminologa koji je tokom perioda od deset godina menjao ishranu stanovnika domova i zatočenika američkih zatvora. Ispitanicima je davao voćne sokove umesto hemijskih bućkuriša prebogatih šećerima, prirodnu hranu bogatu vitaminima i mineralima umesto industrijske hrane koja obiluje trans-masnoćama. Utvrdio je da je prelaskom sa industrijske na prirodnu prehranu došlo i do promene ponašanja ispitanika. Ispitanici koji su se hranili sintetičkom hranom pokazivali su simptome psihopatskog i agresivnog ponašanja, a oni koji su prešli na prirodnu hranu ponašali su se mnogo tolerantnije i smirenije.   

332.jpg

NEZDRAVA HRANA UZROKUJE HIPERAKTIVNOST, MRZOVOLJU I  NASILJE -  “U eksperimentu s miševima u jednom kavezu tri su miša jela nezdravu hranu; u drugom su tri miša jela integralne namirnice. Razlika između dve grupe bila je šokantna. Miševi koji su jeli nezdravu hranu, postali su “vrlo usamljeni i nedruželjubivi.”

Kad su stupali u interakciju, često su se tukli. U svakom kavezu nalazila se kartonska cev načinjena od rolne papirnatih ubrusa. Miševi hranjeni nezdravom hranom poderali su svoju cev na komadiće, dok je grupa hranjena zdravom hranom koristila svoju cev kao spavaonicu. činilo se da su miševi hranjeni nezdravom hranom zaboravili na svoje normalno noćno ponašanje, jer su tokom dana toliko jurili uokolo da su morali biti prekriveni kako bi se stišala buka koju su pravili.

Nakon dva meseca hranjenja nezdravom hranom dva su miša ubila trećeg i pojela ga. Na kraju tromesečnog eksperimenta dva preživela miša hranjena nezdravom hranom počela su jesti integralne namirnice. Za oko tri sedmice njihovo je ponašanje ponovno postalo mirno i pitomo.”

Seme uništenja - Džefri Smit
http://www.cps.org.rs/seme_unistenja.pdf

0021.jpg
332.jpg

decembar 2019

0007.jpg
0014.jpg

ZDRAVLJE NA USTA ULAZI ALI I PRISTOJNO PONAŠANJE -  “Godine 1996. Gregu Bretthaueru ponuđen je posao koji je smatrao sjajnim - upravnik za studente pri Centralnoj alternativnoj srednjoj školi u Appletonu u državi Wisconsin. Ali, kad je posetio školu i video kako izgleda, nije hteo prihvatiti posao. Tinejdžeri su bili “nepristojni, odbojni i bez manira”, rekao je, i škola je bila bez ikakve kontrole.


Bio im je potreban policajac koji bi se bavio disciplinom i oduzimanjem oružja.

Ali, 1997. godine škola se počela menjati na gotovo čudesan način zahvaljujući Barbari Reed Stitt autoru knjige Food and Behaviour, A Natural Connection (Hrana i ponašanje, prirodna veza). O snažnom delovanju ishrane saznala je radeći kao savetnica za kriminalce na uslovnoj slobodi. Najpre bi svakom klijentu koji joj je bio poveren promenila ishranu. To  bi im svaki put promenilo život.

 

 “Preko 80% klijenata na uslovnoj slobodi s kojima sam radila od 1970. do 1982. godine postali su zdravi, produktivni članovi društva nakon što bih započela s terapeutskim programom promene ishrane”, kaže Stitt. Promene u njihovim životima bile su tako vidljive da je jedan sudija neprestano govorio novim klijentima: “Poslaću vas Barbari Reed i držaćete se ishrane koju vam ona odredi. Ako to ne učinite, opet ćete upasti u nevolje - a sledeći put idete u zatvor!”

Stitt je bila uverena kako su mnogi problemi s kojima se suočavaju škole u Americi uzrokovani lošom ishranom. Nakon što je uspela promeniti ponašanje kriminalaca, verovala je da će uticaj na srednjoškolce biti dečja igra.

Nakon primene njenog programa, posle izvesnog vremena škola je postala mirna, deca su se dobro ponašala, neopravdani izostanci nisu problem, a svađe su bile retke. Ocene su se popravile, a učitelji su se mogli posvetiti podučavanju umesto da neprestano disciplinuju učenike. “Više u razredu nema ometanja niti poteškoća s ponašanjem učenika kakve sam imala pre novog programa ishrane - kaže nastavnica Mary Bruvette.

Čak su i problematični učenici zahvaćeni ovom revolucijom. Brojevi su impresivni. Otkad je program započeo pre pet godina, nije bilo unošenja oružja, odustajanja od škole, izbacivanja, samoubistava, pa čak ni droga.

Bretthauer je posetio školu četiri godine nakon što je odbio posao dekana i zapanjio se nad onim što je video. Kaže: “Došao sam na razgovor radi drugog posla i otkrio kako se atmosfera potpuno promenila. Ipak je odlučio prihvatiti posao.”

Seme uništenja - Džefri Smit - http://www.cps.org.rs/seme_unistenja.pdf

332.jpg

decembar 2019

“U dokumentarnom filmu ”Supersize Me” je predstavljen eksperiment: šta će se dogoditi sa zdravljem čoveka koji će se 30 dana hraniti isključivo u restoranu brze hrane McDonalds?


- Rezultati: Povećana mu je telesna težina za 11 kilograma – jetra mu se pretvorila u masnoće – holesterol se povećao za 65 bodova – procenat telesne masnoće je porastao sa 11% na 18% - udvostrčila mu se verovatnoća koronarne srčane bolesti – postao je depresivan i iscrpljen – raspoloženje mu se neprestano menjalo – izgubio je zanimanje za seksualne odnose – što je više jeo McDonaldsovu hranu to je više žudeo za njom a kada je nije dobijao imao je teške glavobolje ....

0023.jpg

Lekari koji su ga pregledali zaključili su da kada bi ispitanik ostao na ovoj prehrani, svakako bi mu se razvila koronarna srčana bolest, upala i ciroza jetre, možda i desetak drugih različitih bolesti i da bi svakako prerano umro.”   

“Podaci nezavisnih istraživanja ukazuju da deca koja se hrane u restoranima brze hrane i to u proseku tri puta nedeljno, imaju povišenu abnormalnu funkciju jetre. Pod mikroskopom se opažaju oštećenja jetre, fibroza i rani stepen skleroze. Sve to uzrokuje brza hrana.”

Prirodni lekovi za koje Oni ne žele da vi znate – Kevin Trudo

https://www.ivantic.info/Ostale_knjiige/Zdravlje/kevin_trudeau_prirodni_lekovi.pdf

332.jpg
119.jpg
Postojeći SISTEM je svojevrsna tapiserija satkana od laži i obmana na kojima počiva i opstaje! Rasparajmo je! 
forumantiglobalista@gmail.com

© 2019 by Forum Antiglobalista. Proudly created with Wix.com

  • Facebook
  • X
  • Telegram
bottom of page