top of page

industrijska hrana - lukavo dizajnirani ubica

332.jpg

decembar 2019

INDUSTRIJSKA HRANA DANAS, DIZAJNIRANA JE TAKO DA UBIJA -  Nakon što je nezavisna američka laboratorija Natural News analizirala više od 1000 vrsta različite hrane, od “super” hrane do „džank fuda“, preko vitamina, žitarica i svega što se danas nudi pod oznakom “hrana”, Majk Adams, doktor i glavni naučnik ove laboratorije došao je do jednog jedinog zaključka; “Hrana danas, dizajnirana je tako da ubija!”

“Na temelju onoga što sam video putem atomske spektroskopije i analize svih sastojaka koje ljudi konzumiraju na dnevnoj bazi moram poručiti u grubo da je stanje zaista alarmantno” govori Adams i dodaje “dokazao sam kako je hrana danas namerno dizajnirana, ne da bi čovek pomoću nje preživeo već upravo suprotno, da se što pre usmrti.”

0037.jpg

Adams je rekao javnosti kako su istraživanja njegove laboratorije, a koja traju već dugi niz godina pokazala zastrašujuće činjenice kao na primer, hrana danas izaziva smrt, psihičke bolesti poput demencije, stresa, depresije, pa NEPLODNOST koja se širi, do oštećenja pojedinih organa, ali i ono što je najvažnije, dolazi do gubitka sposobnosti čoveka da razmišlja racionalno; dolazi do smetenosti, nedostatka koncentracije itd.


Tu su i kožne bolesti, tumori, moždani udari i sve druge napasti koje se kriju iza reči “Hrana”. “Puno je toga više nego što su analize pokazale, od kontaminacije hrane TEŠKIM METALIMA koje ljudi svakodnevno konzumiraju, a koje vode u grob same po sebi.

„Ovde se radi o potpuno namernoj formulaciji toksičnih otrova u proizvodima koji se masovno koriste u celom svetu”. Rezultat toga je ono što vidimo: 

“Masovno ludilo, porast kriminaliteta, kolaps masovne radne snage, povećanje ovisnika o državnoj blagajni, kolaps demokratije koje ne mogu zaživeti zbog KOGNITIVNE RETARDACIJE masa koje imaju pravo glasa, porast zatvorske populacije, ali i potpuni kolaps sposobnosti sveopšte javnosti koja ne može SHVATITI ni osnovne informacije a koje im se serviraju u mainstream medijima.”Dugoročne posledice ovog raširenog trovanja hranom su kako upozorava Adams: “potpuna PROPAST moderne ljudske civilizacije i to iz više razloga; ekonomske neodrživosti, ekološkog uništenja, masovne depopulacije stanovništva ali i političkog nasilja koji je sve češći, a zadnji primer imamo u Ukrajini. Da, sve je to zbog hrane”!

0002.png

Zastrašujući otrovi koje ljudsko biće konzumira! - Npr. u svojoj detaljnoj analizi koju je sprovela Adamsova laboratorija, on spominje velike količine “hemijskih spojeva iz podloške za jogu” a koje se kako govori koriste u podzemnim železnicama, ali i u svoj široko rasporostranjenoj brzoj hrani, od restorana, preko, hleba, peciva, salama, sireva i svega suvog i mesnatog što možete naći na policama dućana.

Takođe u velikim količinama u istim namirnicama pronađena je velika količina hemijskog azodikarbonamida koji se povezuje s rakom. No, to nije slučajno, nego, govori Adams taj hemijski spoj namerno se stavlja i bez ikakve potrebe u hranu za masovnu konzumaciju.


“Ne postoji logičan razlog zašto hemikalija pod nazivom azodikarbonamid treba biti dodana primerice, hlebu ili pecivu, i salamama, ona hemijski ne služi tim namirnicama i nema nikakvu nutritivnu ni zaštitničku svrhu. Čini se kako se on dodaje samo kao otrov za stotine miliona potrošača koji ga bespotrebno konzumiraju.”



 

Adams se posebno bazirao i na vitamine te na takozvanu zdravu hranu koja je takođe zatrovana. Primera radi, popularni veštački vitamini koje masovno ljudi koriste kao dodatak prehrani toliko su zatrovani bakrom da je to neverovatno. Vitamini se uzimaju na dnevnoj bazi, a takva konzumacija bakra dovodi do mentalnog ludila i psihoze. Naravno kada ljudi obole od mentalnih bolesti usled vitamina opet se okreću istim farmaceutskim otrovima.

 

Biljke koje kupujete zatrovane su olovom, tvrdi Adams, na temelju istraživanje njegove laboratorije. Biljke su tretirane raznim dodacima iz Kine prepunih olova. Adams upozorava da je čak 90 posto biljaka koje su testirane imale u sebi zabrinjavajuće nivoe olova. Kako govori, olovo je teški metal koji oštećuje ljudski mozak. On uzrokuje demenciju i Alchajmer i ubrzava raspad ljudskog mozga. Zastrašujuće je da to ljudi koriste, napominje Adams.

 

To su samo neki od rezultata ovog istraživanja. Ali ovaj spektroskopski laboratorij pronašao je još nešto. A to su velike količine aluminijuma u vazduhu i na poljoprivrednim površinama, a koje padaju direktno sa neba. Adams tvrdi da su njegova istraživanja potvrdila da je planeta, zemlja i vazduh prekriven aluminijumom.

 

Izmeren je vazduh unutar laboratorije, izvan zgrade, oko poljoprivrednih površina i dokazano je da aluminijuma ima svuda, ne možemo ga izbeći, ali najveće koncentracije su naravno oko useva što dokazuje da se usevi posebno tretiraju iz vazduha otrovnim hemijskim supstancama poput aluminijuma. Za sve oni koje ne znaju Adams upozorava da je udisanje i konzumiranje aluminijuma uzročnik degenerativnih poremećaja mozga, cele ljudske populacije.

0017.jpg

Hrana kao oružje!


Kao što možete videti iz ovih malih primera, hrana se danas koristi kao oružje protiv čovečanstva. To je vrlo podmukao i tihi rat protiv čovečnosti, vrlo dobro zakamufliran, a posledice su strašne. Hrana koju jedemo menja ljudsko biće, a samim time i stvarnost koju živimo.


Prvi svetski rat vodio se u rovovima s vojnicima i stvarnim oružjem od olova! Drugi svetski rat bio je namerno izazvan i bio je genocidnog karaktera. Bitka se vodila naprednim kinetičkim oružjem, ali i hemijskim oružjem osmišljenim od farmaceutske industrije. Nakon Drugog svetskog rata i nacističke ere rat se prividno prikriva, a vođe iz nacističkog doba osnivaju farmaceutsku industriju koja u svojim rukama drži i hranu i lekove celoga sveta. Treći svetski rat je u toku. On se odvija upravo sada protiv svakog živog bića.


Rešenje je, masovno buđenje, Božjom providnošću na koje nisu računali kada su nam u hranu počeli stavljati otrove za masovnu retardaciju stanovništva.

332.jpg

decembar 2019

HRANA  - NAJVEĆA TAJNA JE RAZOTKRIVENA - „Posedujem stotine vladinih dokumenata koji poslednjih 80 godina dokazuju trovanje hrane i vode kako bi se stanovništvo razbolevalo i sterilizovalo zarad eugenike. Sve je objašnjeno u knjizi „Ekonauka“ koju je napisao stručnjak iz Bele kuće John P. Holdren, inače Obamin savetnik za nauku.

 

“Savetnik za nauku, bivšeg američkog predsednika SAD John P. Holdren, zagovara formiranje “planetarnog režima” koji će koristiti “globalnu policijsku snagu” za sprovođenje mera populacijske totalitarne kontrole, uključujući prisilne pobačaje, programe masovne sterilizacije sprovedenih putem hrane, vode i vazduha, kao i ugradnju obveznih telesnih implantata koji će sprečiti parove da imaju decu, i sve to kako bi se konačno rešili 90% “beskorisnih izjelica” i uveli satanistički Novi svetski poredak.

                                                                                                 Aleks Džons

0038.jpg
332.jpg

decembar 2019

KORPORATIVNA PREHRAMBENA INDUSTRIJA - INDUSTRIJA MASOVNOG TROVANJA - Na ABC-u je pre nekoliko godina objavljen članak o viralnom spreju za meso zarad sigurnosti konzumacije – živim virusima prskaju meso kako bi pobili tobožnje štetne bakterije – živa vakcina kojom prskaju većinu mesa koja se konzumira.

37789516_2032883603412905_67437060919446

Postoje još gori primeri...Naftin destilat, odnosno toksični otpad koji nastaje u rafinerijama za preradu nafte , uzimaju na tone i tone  - fluor, živa, olovo..i posipaju ga po usevima kao đubrivo. Isti toksini dospevaju u povrće i žita i ostale biljke – tačnije te biljke pokupe ove toksine i praktično služe za detoksikaciju zemljišta ali i ljudsku ishranu. Zato je Washington Post januara 2008. objavio da je trećina popularne hrane zatrovano živom! Procenat pojave raka, dijabetesa i ostalih bolesti je u abnormalnom porastu a povezuju se sa toksičnim aditivima u hrani i vodi. 


U mleko se se dodaje hormon rasta koji deca uglavnom konzumiraju a koji uzrokuje prevremeno polno sazrevanje! U nekim Mekdonaldsovim proizvodima se nalazi jedna vrsta plastike, slična silikonu. 


Iz intervjua sa neurolozima, neurohirurzima i naučnicima smo saznali  - aditivi koji se koriste u hrani razarajuće deluju na naš organizam: MSG (natrijum-glutamat) razara mozak a eksitotoksin razara jetru  a oba se nalaze u desetinama hiljada industrijskih prehrambenih i drugih proizvoda.  

   

Food Inc. – dokumentarni film

332.jpg

novembar 2019

KUKUKURUZ NAŠ NASUŠNI - Veliki deo industrijske hrane se svodi na lukavo preuređeni oblik kukuruza. Kukuruz je u svakom obliku osvojio svet. Jedno od najvažnijih dostignuća u preradi kukuruza jeste kukuruzni sirup sa visokim sadržajem fruktoze. U supermarketima se može naći i 90% proizvoda koji u sebi sadrže sastojke koji se dobijaju od kukuruza ili soje: kečap, sir, kikiriki puter, kremaste poslastice, baterije, salatni prelivi, koka kola i kole uopšte, želei, sirupi, sokovi, sokovi u prahu, pelene, meso, brza hrana...zrno kukuruza je odlična sirovina za industrijsku proizvodnju hrane: veliko masno jezgro od skroba koje se može razbiti i opet sastaviti da bi se dobio fruktozni kukuruzni sirup, maltodekstrin, digliceridi, soda bikarbona, limunska kiselina, saharin, ksantam guma, gluten, etil acetat, askorbinska kiselina, ksilitol, celuloza, etilen i gomila drugih proizvoda. Kukuruzom se mogu hraniti i životinje. Kukuruz je glavni sastojak prekrupe za piliće, stoku, ribe ili već šta god.  Krave nisu evoluirale da se hrane kukuruzom već travom. A hrane se kukuruzom jer je jeftin i brzo ih goji.                 

0017.jpg

Međutim ta praksa ima veoma loše posledice. Naime, burag, prednji deo kravljeg želuca je prepun mikroorganizama i bakterija, na milione njih – istraživanja su pokazala da ishrana sa visokim sadržajem kukuruza dovodi do razvoja vrste Ešerihije koli otporne na kiselinu. A to je ona opasnija sorta. Dakle hranite krave kukuruzom i Ešerihija koli, jedna vrlo uobičajena bakterija evoluira. Kod nje se javlja određena mutacija i stvara se posebna bakterija koju nazivamo Ešerihija koli 157H7. A ona je sveprisutna na hranilištima krava. Meso dobijeno od njih je prečesto zatrovana ovom bakterijom. Dakle ovaj način ishrane je stvorio novu bakteriju koja je postala ubica ljudi koji dođu u kontakt sa njom konzumirajući takvo meso. Ista je već pronađena ne samo u mesu već i u spanaću i soku od jabuka u koje je dospela preko đubriva sa farmi.


Ako hranite krave na hranilištima samo pet dana travom, one će izgubiti čak 80% bakterija ešerihije koli u svom probavnom traktu! – industrija je našla način da amonijakom tretira meso za pljeskavice (brzu hranu)...  

CAFO – Koncentrisana operacija prehrane životinja     

Industrijski sistem proizvodnje hrane je naštelovan na proizvodnju loših kalorija (čipsevi, gazirani sokovi, brza hrana....)...ona je jeftinija a razlog tome su velike subvencije tokom proizvodnje. Sve te kalorije u njima dolaze iz osnovnih useva: kukuruza, pšenice i soje. Ove kalorije su jeftine i postale su najveći indikator gojaznosti. Slano, masno i slatko je retkost u prirodi a danas su lako dostupni tokom 24 sata u ogromnim količinama. Ishrana bogata kukuruznim sirupom sa visokim sadržajem fruktoze i rafinisanim ugljenim hidratima, dovodi do naglog skakanja insulina u krvi i postepeno iscrpljuje sistem metabolizma šećera. Nakon 2000. jedan od tri rođena Amerikanca bolovaće od dijabetesa!

Najveća klanica – fabrika za preradu svinjskog mesa na svetu je Smithfiled u siromašnoj oblasti u gradiću Tar Heel u  Severnoj Karolini u SAD. 32.000 svinja biva ubijeno dnevno!

NAFTA sporazum je doveo do ogromnog priliva jeftinog SAD kukuruza u Meksiko što je primoralo milion i po meksikanaca koji su se bavili gajenjem ove kulture da pređu u SAD kao nelegalna imigracija i rade u tamošnjoj poljoprivrednoj industriji za male nadnice i u lošim radnim uslovima.  

 

Food Inc. – dokumentarni film
 

332.jpg
cafo-cows-in-excrement-2-e1352825447169_
0007.jpg

novembar 2019

Sve na mestu, HIPNOTISANO STADO veruje sve  zvaničnim institucijama, "stručnjacima", medijima - samo ono što im oni saopšte smatraju istinom. 

 

Kada bi im ti mediji i "stručnjaci" napokon "pljunuli" u facu istinu o fatalnom po zdravlje GMO-u ili industrijskoj hrani ili medikamentima, poverovali bi. Ali to se neće nikada desiti jer stado nije svesno jedne činjenice da su upravo korporacije koje proizvode GMO, industrijsku hranu i medikamente zapravo vlasnici i političara i medija i institucija i njih kao stada koje svakodnevno šišaju na različite načine. A ONI svakako neće sebi skakati u usta i kvariti profite ili svoje mračne globalističke ciljeve koje isto to stado naziva teorijama zavere...

107.jpg
332.jpg

novembar 2019

Korporativno-bankarska vlastela u svojim rukama drži sve industrije pa i industriju hrane. INDUSTRIJSKA HRANA JE PREPUNA TOKSINA , većina nas to dobro zna, ALI POSTOJE NAMIRNICE KOJE U MNOGO VEĆOJ MERI UGROŽAVAJU NAŠE ZDRAVLJE - imaju kumulativno dejstvo - OBZIROM DA SU VLASNICI I MEDICINSKE I FARMACEUTSKE DELATNOSTI JASNO JE DA IM JE U INTERESU DA LJUDI BUDU BOLESNI - OPET SE RADI O ISTIM CILJEVIMA OVIH ZVERI  - PROFIT - DEPOPULIZACIJA - KONTROLA! ISTINITE INFORMACIJE POMAŽU DA BUDEŠ SVESTAN OVE POŠASTI I ZBEGNEŠ NJIHOVE PRLJAVE ZAMKE!

Globalistička korporativna antihumana logika odavno je zašla u sve oblasti društvenog nam života pa i kada je u pitanju industrijska prerada hrane - PROFIT IM JE UVEK NA PRVOM MESTU A ZDRAVLJE LJUDI POSLEDNJA RUPA NA SVIRALI - MARGARIN IM DONOSI POSEBNO UNOSNE PROFITE IAKO JE POGUBAN PO ZDRAVLJE...ovaj tekst objašnjava i zašto:  HIDROGENIZOVANA (NE)HRANA JE TIHI UBICA – kojeg ipak možete zaobići! 

0028.jpg

Hidrogenizovane masti poput margarina su ne-hrana sa toksičnim učincima i treba ih izbegavati po svaku cenu!

Margarin se proizvodi dodavanjem vodonikovih atoma molekulima masti kako bi se učinili zasićenijima, čime se podiže tačka topljenja masti kako bi ona ostala čvrsta na sobnoj temperaturi, odnosno kako se margarin ne bi razlio po stolu. Taj proces se naziva “hidrogenizacija” koji zahteva prisutnost metalnog katalizatora i temperature od oko 260 stepeni celzijusovih da bi se reakcija mogla odvijati.


Hidrogenizacija je u SAD (potom i širom sveta) postala popularna jer se hidrogenizovani tip ulja ne kvari i ne postaje užegao tako brzo kao obično ulje, pa zato ima duži vek trajanja. Možete staviti kocku margarina da stoji godinama, i buđ i insekti i glodari će je zaobilaziti. Margarin je ne-hrana! Čini se da jedino ljudi vole da ga jedu! 

Obzirom da su masti u margarinu delimično hidrogenizovane (tj. nisu potpuno zasićene), proizvođači mogu tvrditi da su “polinezasićene” i prodavati nam ga kao zdravu hranu.

 

Prilikom delimične hidrogenizacije nastaju i mnoge druge masne hemikalije. U knjizi “Fats that Heal, Fats that Kill” (Masti koje leče, masti koje ubijaju) Udo Erasmus tvrdi: “za vreme odvijanja hidrogenizacije može nastati toliko različitih spojeva-jedinjenja da je to zapanjujuće... Ne treba ni reći, industrija nije voljna finansirati ili objaviti detaljna sistemska proučavanja vrsta nastalih hemikalija i njihovog uticaja na zdravlje.”

Erasmus je takođe citirao izjavu o hidrogenizaciji Herberta Duttona, jednog od najstarijih i najupućenijih hemičara ulja u Severnoj Americi: zbog poznatih i nepoznatih zdravstvenih efekata tih nusprodukata hidrogenizacije, vladini zdravstveni propisi  ne bi dopustili korišćenje ovog procesa za dobijanje jestivih proizvoda kada bi se danas isti pokušao uvesti u primenu. 


Još jedna nuspojava hidrogenizacije je da ostaci toksičnih metala, obično nikla ili aluminijuma, ostaju u finalnom proizvodu. Ti metali se koriste kao katalizatori u reakciji, ali se i akumuliraju u našim ćelijama i nervnom sistemu, gde truju enzimske sisteme i menjaju ćelijske funkcije, ugrožavajući zdravlje i izazivajući veliki broj problema. Te metale je teško odstraniti bez posebnih tehnika detoksifikacije i naša “zasićenost toksinima” polako se povećava izlaganjem manjim dozama tokom dugog vremena. Obzirom da ih ima u sve većim količinama u našoj hrani, vodi i vazduhu, kumulativne doze se vremenom mogu nagomilati do opasnih nivoa.

 

Dr. Dane Roubos , lekar koji se bavi ishranom već tri decenije – predavač na Univerzitetu Minesota

0027.jpg
332.jpg

novembar 2019

PITANJE ZA SVE: KOLIKO STE DO SADA POJELI LJUDSKE KOSE? - Nije šala! Veoma je ozbiljno pitanje! Korporativna industrija hrane je industrija svakovrsnog otrova - ko pre TO shvati ima vremena da učini nešto za svoje zdravlje tako što će promeniti svoje navike u ishrani.


Korporacijama je i inače uvek na prvom mestu profit a na poslednjem zdravlje ljudi...bilo o kojoj oblasti proizvodnje i pružanja usluga da je reč!


L-cistein se dobija iz ljudske kose i na primer pačijeg perja a može se dobiti i sintetički u laboratoriji. Ipak najjeftiniji je onaj iz kose a najviše se pravi u Kini. I ako je već najjeftiniji, onda se logikom profita najviše koristi u pekarskoj industriji pa tako i kod nas. 


Koristi se kao supstanca za tretiranje brašna, jer poboljšava elastičnost i kvalitet testa, a time i izgled konačnog proizvoda.


Zbog toga ga dodaju u hleb, keks, peciva, kolače i brzo smrznute proizvode.

0056.jpg

Obzirom da sam dobro upoznat sa proiizvodnjom peciva i hlebova jedne fensi pekare, dobro znam da je ovo i te kako ISTINA! Inače ljudi su navikli da svako jutro kao najlakši obrok potraže u obližnjoj pekari pa čak i onim fensi, skupljim misleći naivno da se zdravo hrane. A kada bi pročitali bar jednu deklaraciju nekog od tih proizvoda koje svakodnevno jedu, našli bi na desetine aditiva, znate već E - jednom sam našao dvadesetak u jednom pecivu!


Lek je naći pouzdanu pekaru koja ne koristi L-cistein iz kose ako se već neodustaje od peciva a što se hleba tiče praviti ga u ličnoj režiji, kupiti mini pekaru i eto...


ko želi nešto da učini, naći će načina, ko ne želi, po običaju tražiće i naći će opravdanja! 

332.jpg

novembar 2019

UNIŠTILI ORGANSKE PROIZVODE JER ZAKON NALAŽE DA MORAJU BITI HEMIJSKI TRETIRANI...MORAJU! - Uvaženi online medija portal Natural News  je otkrio 10 najpoznatijih primera teorije zavera iz 2011. godine koji su se pokazali kao POTPUNA ISTINA.

 

FDA (Food and Drug Administration) je pokrenula nečuveni rat protiv male kompanije Rawsome Food koja je proizvodila sveže i organske proizvode, pred očima javnosti FDA i POLICIJA SU UNIŠTILI SVE NJIHOVE PROIZVODE JER ZAKONI SAD ZABRANJUJU PRODAJU HEMIJSKI NETRETIRANE HRANE! (da ne poverujete) 

Food and Drug Administration, vrhovna agencija za hranu i lekove SAD-a koristi infiltraciju koja podseća na KGB tehnike i koristi špijunažu kako bi onemogućila konzumaciju svežeg hemijski netretiranog mleka! 

 

U SAD-u je ilegalno prodavati i piti nepasterizovani sok od narandže, sve dok ga ne stavite u pakovanje s logom ne možete ga piti ili prodavati. U slučaju da se odlučite piti ili prodavati nepasterizovano mleko osetićete na sebi mere koje su dosledne jednom KGB-u i osetićete osvetu koja priliči mafijaškoj organizaciji, zbog takvih stvari nastradali su mnogi nevini ljudi. Natural News je otkrio kako  je FDA koristila špijunske kamere, tajne infiltracijske tehnike  i druge zamke kako bi prikupljala dokaze protiv Rawsome Foodsa koji je proizvodio svežu hranu, uništavajući 50.000 dolara vrednu hranu pred zapanjenim očevicima.

0004.jpg

Setimo se napora globalne mafije u sprovođenju depopulizacije čovečanstva i biće jasniji ovaj njihov idiotski poduhvat. Hemijske proizvode/otrove oni prave, prodaju i zarađuju, potom njima truju hranu koju ljudi konzumiraju da bi bili, što je logično skloni raznoraznim boleštinama, moraju se lečiti i tako praviti prihode medicinskim i farmaceutskim kompanijama koje ih naravno ne leče već dalje truju medikamentima skraćujući im živote! Ovo je uprošćeni prikaz ali verujem da je svima jasna suština. 

 AMERIČKA FDA PROGLASILA ORAH ZA NEDOZVOLJENI LEK - Američka državna Uprava za hranu i lekove (FDA) je jedan od najpoznatijih orašastih plodova na svetu – ORAH – proglasila za nedozvoljen lek, prenosi američki portal Natural Society.
 

332.jpg

Ovakvu tvrdnju FDA je iznela odgovarajući na reklamu kompanije Dajmond Fuds (Diamond Foods) da su orasi zdrava namirnica koja pozitivno deluje na zdravlje. FDA je poslala ovoj kompaniji pismo u kojem je upozorava da je orah nedozvoljen lek.

Zaključci FDA o nelegalnosti oraha


Na osnovu zaključka FDA, orasi Dajmond Fuda sadrže Omega-3 što ih čini „ilegalnim lekom.“ FDA tvrdi da se ovaj „lek“ ne može ilegalno prodavati u SAD pošto nema dozvolu za puštanje u promet. Uprkos sprovedenih 35 naučno priznatih studija o zdravstvenim dobrobitima oraha koje je objavila Nacionalna medicinska biblioteka, FDA ne dozvoljava Dajmnod Fudsu da tako nešto iznese u javnost. Dokazi o blagodeti oraha se očigledno prvo moraju odobriti od strane FDA pre nego što se predstave tržištu.

oktobar 2019

U pismu koje je FDA poslala Fud Dajmondsu stoji sledeće:
„Mi smo zaključili da je vaš proizvod od oraha promovisan za stvari za koje se koriste lekovi jer su ti proizvodi namenjeni prevenciji, ublažavanju i tretmanu bolesti.“

Optužbe FDA o pogrešnom brendiranju FDA je optužila kompaniju Dajmond Fusds da je svoje proizvode pogrešno brendirala, jer je ponudila i izjave o bolestima koje se ne mogu samostalno dijagnostifikovati i samostalno lečiti od strane osoba koje nisu lekari. „Zbog toga se ne mogu objaviti takve stvari osobama koje su laici niti takve osobe mogu sa sigurnošću koristiti takve lekove (ORAHE) na svoju vlastitu ruku.“

 

Famozna FDA je samo produžena ruka globalnih vlastelina, preciznije vlasnika farmaceutskih kompanija kojima je u interesu da bude što više bolesnih ljudi kako bi im prodavala medikamente do kraja života! Ako FDA nešto tvrdi treba verovati u suprotno...jer se toliko puta pokazala zlonamernost ove vladine uprave. Ako znamo ko upravlja administracijom SAD znamo i ko upravlja sa FDA!

0003.jpg
332.jpg

oktobar 2019

fda-mercury.jpg

Dok orahe proglašava nedozvoljenim lekom, FDA DOPUŠTA PROIZVODE KOJI IZAZIVAJU ZDRAVSTVENE PROBLEME Izgleda da za sve to vreme FDA zadovoljno dopušta reklamiranje i prodaju uzročnika dijabetesa prepunih hemikalijama kao što su proizvodi Epl Džek (Apple Jack) i Frut Lups (Fruit Loops) namenjenih deci.


Ne samo to, za njih su bolji i zdraviji proizvodi koji uzrokuju opasne zdravstvene probleme nego zdravi i prirodni proizvodi.

Finansijske veze


Farmaceutsku industriju, multinacionalne korporacije i vladine službenike spajaju indiskretne i nesumnjive finansijske veze. Proizvođači džank-fuda ili brze nezdrave hrane imaju velike lobiste u državnoj administraciji koji rade u njihovom interesu, a zauzvrat ostvaruju ogromnu novčanu korist. Ljudi koji koriste takvu nezdravu hranu imaju svakakve nezdrave reakcije i zdravstvene komplikacije zbog kojih moraju da potraže pomoć od farmaceutske industrije.

Farmaceutska industrija “ima rešenje”


Upravo zato farmaceutska industrija na sve moguće načine pokušava da nametne svoje proizvode i rešenja za naše probleme čija masovna reklama već godinama stvara vojsku zavisnika od njihovih “lekova”. Na taj način se “lekovi” predstavljaju kao jedino moguće rešenje, umesto da se insistira na promeni prehrambenih navika.
 

332.jpg

oktobar 2019

0015.jpg

INDUSTRIJA HRANE ....INDUSTRIJA OTROVA/PROFITA I DEPOPULIZACIJE - Na selu, u netaknutoj prirodi seljani ujutro rano puštaju svoje krave i ovce na ispašu. Blago, kako su zvali svoje domaće životnije a ne stoka, kako se danas češće naziva, je po ceo dan paslo po prelepim planinskim predelima, pašnjacima, prolazilo kroz čiste četinarske šume. Životinje su pasle na oko 1000m nadmorske visine gotovo lekovite trave i na izvorištima pile kristalno čistu planinsku vodu...po povratku je sledila muža...fantastično ukusnog i zdravog mleka....kakva idila...

 

A šta se dešava danas? Jadne životinje su pozatvarane po farmama, često ni svetlo dana nisu čestito ugledale, smeštene na veoma malom prostoru, boksovima u kojima ih hrane kakvom hranom? Industrijska proizvodnja hrane je koncipirana tako da se sve svodi na jurnjavu za profitom dok je zdravstvena ispravnost hrane na poslednjem mestu....Korporativna “ideologija”, mašina u kojoj nas melju svakako ne vodi računa moralnim principima i prirodnim zakonima...

 

Najjezovitiji primer koji ističe Dr. Robert Elez jeste da od hiljadugodišnjih biljojeda poput krava, korporativni monstrumi na silu stvaraju mesoždere. Dobro ste pročitali. “Zivotinjsko ili stočno (koštano) brašno se tako zove ne zato što je namenjeno za ishranu životinja, nego zato što se pravi od leševa životinja. 

To je "brašno" od životinja, a ne životinjsko brašno. Dakle, "stočno brašno" ne znači brašno za stoku, nego brašno od stoke. Nije ni to slučajno, da je ovome brašnu dato tako nejasno ime. Stoga samo radi jasnoće ću ga nazivati "crkotinsko brašno".

Može li ovako dobijena hrana koja stiže fino upakovana na naše trpeze biti iole zdrava? Ako dodamo činjenicu da se telad po rođenju odmah odvajaju od majki a potom kljukaju raznim hormonima rasta i antibioticima a pri tome hrane ovakvom hranom  često neokusivši ni travu tokom svojih kratkih života, šta možemo zaključiti...Korporativna industrija hrane je u stvari organizovana proizvodnja ukusnih otrovnih supstanci kojima od nas stvaraju zavisnike i bolesnike...pored profita koje zgrće prehrambena industrija i farmakobiznis, monstrumi uspešno ostvaruju svoje umobolne planove depopulizacije... 

332.jpg
119.jpg
bottom of page