top of page

tehnologije zveri

332.jpg

maj 2022

ОЧИТО ДА НАУЧНИЦИ СЕБЕ ДОЖИВЉАВАЈУ КАО СУПЕРИОРНА БИЋА - ГЛЕДАЈУ НА ОНЕ КОЈИ НИСУ НАУЧНИЦИ КАО НА НИЖУ ВРСТУ. У друштву је успостављена нека врста религијског обожавања науке, ми смо допустили научницима да поред добрих раде и веома лоше ствари, тако да они експериментишу над целокупном популацијом, или бар њеним највећим делом, и чекају да виде шта ће се догодити пошто нанотехнологија невидљиво запоседне наша тела. И када погледате све те многобројне тинк-тенк организације за нанотехнологију и вештачку интелигенцију и финансијере компартментализованих истраживања – фондације породица попут Рокфелера, Ротшилда и осталих, јасно вам је колико је све то непоштено. Агенда трансхуманизма и агенда нанотехнологије уско су повезане и у најмању руку требало би да свако буде веома забринут због стављања нанотехнологије у нашу храну. Због чега је стављају а да нам то нису ни рекли да раде. Уколико желе да експериментишу на људима – нека изведу истраживања на онима који желе да добровољно учествују у огледу. Не можете и не смете да једноставно запрашите највећи део човечанства и ставите нанотехнологију у храну, и посматрате шта ће се догодити. Нешто се веома мрачно дешава на планети. 

 

Макс Иган (децембар 2015)

0063.jpg
332.jpg

jul 2021

КАКВА ЈЕ УЛОГА ПАМЕТНЕ (СМАРТ) ТЕХНОЛОГИЈЕ И ДИГИТАЛИЗАЦИЈЕ (која се мандаторно намеће и чије увођење глобалисти издашно финансирају) У УСПОСТАВЉАЊУ МРЕЖЕ КОНТРОЛЕ?

"Ради се о систему дигиталне контроле која се успоставља на читавој планети. Све постаје дигитализовано; следећи корак је увођење дигиталног новца и тзв. дигитализованог енергетског кредита. Увођење дигиталног новца је врло опасна прекретница после које управљачи системом могу да прате све што радите. Помоћу интернета, мобилних телефона и осталих платформи они добијају веома прецизну мапу људског терена.

KINEZI.jpg
max-igan-pozari.jpg

Увођењем смарт технологије они улазе у вашу кућу и могу да вас преко свих ваших смарт уређаја надгледају: колико пута сте отворили фрижидер, испекли тост или укључили било који уређај, и онда ћете плаћати на основу употребе кредитном дигиталном валутом за коришћење енергије, коју настоје да уведу, и коју ће и увести уколико им то будемо дозволили. Да би то урадили, морају да стабилизују систем, и рат против тероризма и колапс Европе имају управо то за свој примарни циљ. Један од првих задатака дигитализације је праћење сваког покрета сваке особе.

 

Уколико преко дигиталног новца буду контролисали сваки аспект вашег живота – онда ће вас имати у шаци, имаће потпуну контролу над вама јер ће, уколико се не будете слагали и будете преиспитивали њихове акције – искључити ваш дигитални потпис, угасиће вам рачун и искључити вас из система. Нећете моћи да платите рачуне, да једете, нећете моћи ништа да радите. Чак и уколико имате дигитални кључ од своје куће, постоје паметне браве, скенери палца и бројне друге методе којима вас могу спречити да уђете у рођену кућу. Осим тога, уводи се и врло софистицирана контрола преко вештачке интелигенције.

 

Уколико се читав овај систем уведе, биће веома, веома тешко од њега побећи, јер када једном добију такав систем надзора и све постане дигитализовано и економски утемељено, премало ће слободе остати у тој реалности. 

Ако и успоставите пермакултурну заједницу, на пример, и одете да живите изван система, још увек ћете морати да учествујете у њему – својим аутомобилом, трактором, земљом за чије одржавање ће вам и даље бити потребан новац а уколико је тај новац – кредитна енергетска валута – мораћете да имате посао унутар система. Дигитализација, дакле, закључава све унутар система и онемогућава вас да направите самоодрживу заједницу.

                                                                                      Макс Иган

332.jpg

avgust 2020

КАКВА ЈЕ УЛОГА НАНОТЕХНОЛОГИЈЕ И ГЕОИНЖЕЊЕРИНГА У СИСТЕМУ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА?

"Геоинжењеринг је мултиплатформски систем запрашивања из авиона којим можете деловати на различите начине: рецимо, медикаментозно на популацију коју желите да учините безопасном. Ми смо, проучавајући геоинжењеринг, пронашли нанотехнологију и то не само у материјалу којим нас запрашују, већ и у храни. Са каквим циљем се то ради? Уколико желите да спроведете трансхуманистичку агенду и људе спојите са машинама, што је прокламовани циљ гуруа трансхуманизма, онда је најбоље да то урадите путем генетичког материјала и спроведете изнутра. Масивни експеримент се спроводи над људским родом. Чак и званичне агенције за контролу хране, овде у Аустралији, постављају питање компанијама за производњу хране – због чега стављају нанотехнологију у дресинге, сосове, лизалице и остале ствари које купује већина људи.

Они дистрибуирају нанотехнологију и уносе је у људски организам. Због чега то раде?Нанотехнолошке структуре могу да хибридизују нашу ДНК. У филму Трансхуманизам анализирали смо документарац Трансцендентни човек који прати живот, рад и предвиђања водећег гуруа трансхуманизма Реја Курцвејла, директора инжењеринга у Гуглу, који верује да ће се људска и вештачка интелигенција синтетисати у једном тренутку, укидајући границу између човека и машине. 

dnk.jpeg
download.jpg

Ову трансформацију Курцвејл назива „сингуларност“. Он у овом филму говори о технологији која постаје „паметна“, „интелигентна“ и све улази у фузију са нанотехнологијом."

                                                                                                            Макс Иган

332.jpg

jun 2020

OD D - TALAS  (D - WAVE) KOMPJUTERA DO SUPER ENTITETA (ZVER) KOJI ĆE KONTROLISATI SVAKU OSOBU NA OVOM SVETU, ZAMENITI JE AVATAROM ILI JE, NEPOSLUŠNU VELIKOM BRATU, ZAUVEK IZBRISATI 

 

 Po običaju, nekada teorija zavere sada surova realnost : https://www.facebook.com/Alterglobalista/videos/593061181319099/

 

Biološka teleportacija je elektromagnetno povezivanje genetski modifikovanog čoveka koji ima treći lanac DNK i adiabatskog kvantnog kompjutera.

 

Počeće se korisititi ova tehnologija (mašina) u oblasti koja je fundamentalno važna, srž naše ljudske budućnosti, kako bi se napravile mašine slične nama ili poput nas. Krajnji cilj je da se arhivira dovoljno podataka o svakoj osobi na osnovu kojih  bi se napravio kompjuterski model za sve ljude na svetu.

„Ono što gradimo u kompjuterskim bazama podataka predstavlja stvarni život i sve informacije su neophodne i dovoljne da bi se vodili  svi DNK životni oblici. Kada govorimo o simulaciji živog sveta, Purdue univerzitet je objavio nacrt autoritativnog izveštaja 2006.godine, 2007. program je išao uživo a u njemu su ljude opisivali kao čvorove (osnovne jedinice) i svaka osoba na svetu je u kompjuterskom softveru predstavljena kao čvor podataka, i tako se dobija avatar“

 

"Jedna od najvažnijih stvari na ovom svetu jeste činjenica da se lako mogu napraviti kopije robota baš kao što isto tako lako možemo dobiti kopije filmova ili muzike. Roboti mogu da putuju elektronski umesto da fizički putuju po svetu – samo pošaljete  njihove bitove preko linije za komunikaciju a na drugoj strani ih preuzmete."

J. Craig Venter

unnamed.png
Screen-Shot-2019-03-14-at-9.22.18-AM-730

D wave (D talas) je tačka između biološkog i digitalnog sveta i kreira dvosmernu vezu između digitalnog i biološkog uma. To omogućuje da se biološki um programira kao kompjuter. Može da ojača čoveka i pruži mu nadljudske sposobnosti ili kao što je slučaj kod ciljanih pojedinaca, može im uništiti život. Glasovi, slike i osećaji koje opaža ciljana osoba su rezultat direktne povezanosti sa digitalnom kopijom sveta. To je kao da ste na dva mesta u isto vreme.

„Povezani ste kao organski kompjuter. To je jedna od najvećih zavreničkih „teorija zavere“ koja postoji mnogo godina odnosno decenija. Ali mi se suočavamo sa tom stvarnošću i to više nije teorija, Nauka je to realizovala i to je sledeći korak nakon naočara za virtuelnu stvarnost. To je zastrašujuće i zato pokušavam da probudim ljude.

 

Dr. Graham Downing

dr-graham-downing.jpg

„NASA, Gugl, Amazon, NSA računarski centri, centri za prikupljanje podataka u Juti i Teksasu, koriste (D: wave) D - talas kompjutere ali nikada ne govore o njihovom umrežavanju. Oni te operacije javnosti predstavljaju kao nezavisne operacije sa nezavisnim organizacijama. Koliko je nezavisan Gugl ili Džef Bezos i njegov Amazon? Zašto je u Amazon u partnerstvu sa Guglom i D-talasom?“

 

Anthony Patch istraživač

Anthony-Patch-CERN-D-WAVE-Abyss.jpg
1_jmcZkLfEnUx4R_RhlPsqIA.jpeg
unnamed.jpg

„Postao sam svestan nečega što opisujem kao program socijalnog inženjeringa i istraživačko razvojnim programom koji vode Tajna obaveštajna služba (SIS) i naši klijenti iz Sijetla – Amazon korporacija. Kasnije sam saznao da su eksperimentisali, tu mislim na tehnologiju “glasovi u glavi“, “um košnice“, “modifikacija ponašanja“ koja se zasniva na frekfencijama a usmerena je na ciljanu osobu kako bi je kontrolisali. To se radi pomoću uređaja koji emituje radio frekfenciju ka nekoj osobi. Ta radio frekfencija će se zakačiti za rezonantnu frekfenciju uma osobe ili telo, a u ovom slučaju, za DNK.“

 

Brayan Kofron, zviždač i bivši specijalista za industrijsku bezbednost

“Treći lanac naše DNK se može upravo sada modifikovati pomoću nano čestica, nano mašina. Mi smo te čestice udisali kroz aerosolno zaprašivanje iliti chemtrailsima, unosili kroz GMO hranu, naše okruženje nas je zagadilo, kontaminiralo. Imamo uspavane nano-ćelije, nano mašine u našim telima koje će aktivirati mikrotalasni impulsi.“ - Anthony Patch

“Potom se pronađe rezonantna frekfencija u ciljanoj osobi pa se frekfencija emitovanja podudari sa tom rezonantnom frekfencijom, te dve frekfencije se ukopčaju i postaju jedna frekfencija, jedna energija.“ - Brayan Kofron

maxresdefault (1).jpg

“Nano čestice se aktiviraju, vaš DNK se modifikuje u formi trećeg heliksa, lanca, mi prirodno imamo dva lanca, a treći će se razviti i promeniće vaše telo i promeniće vaš um. To je direktno poteklo od DARPA. Pročitao sam dokumenta. Razumem proces. Oni su digitalizovali DNK, sećate se da sam rekao da digitalni DNK dolazi kroz portal. Digitalni DNK u binarni kod. Prebacuju kroz Cloud.“ - Anthony Patch

“Potom emitovana frekfencija i osoba koja prima tu frekfenciju dolaze u stanje rezonanse. Tada se kreira super autoput frekfencija kroz koji se šalje informacija. To je slično optičkom kablu koji se koristi za slanje signala na internetu i koji povezuje ljude na internetu. Ista stvar je u pitanju ali se ova sprovodi kroz bežičnu aplikaciju. Jednom kada povežete ciljanu osobu sa frekfencijom, kada počnu zajedno da rezoniraju, dobijate fantastičnu vezu preko koje možete da šaljete i primate informacije. I to je način kako mogu da manipulišu nečijim mislima, šalju glasove u nečiju glavu, manipulišu njihovim emocijama i ponašanjem dok takođe od osobe dobijaju u realnom vremenu vitalne znake, emocije, šta osoba vidi i čuje. Potom se sve te informacije reprodukuju u kompjuteru pomoću softvera, i mogu se pratiti u realnom vremenu.“ - Brayan Kofron

3036-2.jpg

“Živimo u okruženju koje  se naziva “Simulacija živog sveta“ – SWS. D-talas kvantni kompjuter pokreće virtuelnu kopiju čitave planete. Za model 512 iz 2013.godine je Gordie Rose rekao da ima ekvivalentnu moć obrade kao sedam milijardi ljudskih mozgova, a svaki ljudski mozak procesuje petaflop podataka.“ -  Anthony Patch

 

“Ovaj kompjuter će vladati svetom, mislim da donekle već vlada svetom, a pošto je u pitanju veštačka inteligencija stvoriće ZVER i trag zveri sistem, jedan entitet koji će kontrolisati svakoga na svetu, svaku osobu na svetu.“ - Brayan Kofron

EFKTtDzW4AAa7ax.jpg
maxresdefault (2).jpg
48360970_1535838286518674_43929763022110
332.jpg

maj 2020

0066.jpg

RADIOFREKFENTNI MIKROČIP (RFID) su tvorci Novog svetskog poretka planirali da bude masovno ugrađivan na pogodnom mestu ispod kože ljudi, najčešće se pominje šaka desne ruke ili podlaktica, mesta kako je navedeno, gde postoji razlika energetskog potencijala koja bi omogućila neprekidno napajanje istog.

 

Narodu bi bilo objašnjeno da će putem ovog čipa objediniti veliki broj kartica koje takođe imaju čipove, kreditne, platne, vozačke dozvole, lične karte, zdravstvene itd. Takođe bi u svrhu lakog ubeđivanja ušle i one priče o opasnostima od terorizma ili pak od otmica ili već čega drugog što bi u međuvremenu osmislili. Naravno nad celim ovim poduhvatom stoji zla namera iluminatskih i ostalih srodnih mafija da putem moćnih kompjutera, koji bi kontrolisali ove čipove, upravljaju ljudima po svojim bolesnim željama! (podsetio bih da već jedan superkompjuter odavno obavlja ovu svoju funkciju, nalazi se u Briselu i naziva se ZVER... pogodan i sasvim odgovarajući naziv obzirom da je i potekao iz jazbina globalističke vlastelinske nemani).

 

Njima bi bilo moguće neposlušnima blokirati kartice preko kojih dobijaju novac ili uticati na raspoloženje, izazivati oboljenja, sterilitet i tako redom. Najveća kazna bila bi potpuno isključivanje čipa što bi bilo ravno ubistvu u postojećem sistemu pa čak i fizičku eliminaciju neposlušnih. Dakle u pitanju je najgori totalitaristički poredak gori i od fašizma, ni Orvel ne bi tako daleko otišao.

Međutim, zahvaljujući antiglobalistima i ostalim borcima za istinu, ovaj podmukao plan je naširoko razotkriven i predstavljen javnosti, bar onima koji nisu hipnotisani i zavedeni. Zbog toga zlikovci moraju biti korak ispred. Ulažu ogromne količine novca u razvoj tehnologija a jedna od njih je nano. Ona može biti izuzetno korisna ljudima ali u rukama zlotvora postaje podla i smrtonosna. Naime nanočipovi su sada veličine zrna peska a verovatno je da će biti još manji. Zlotvorima u budućnosti neće ni biti potrebna saglasnost ljudi da ugrade sada već stari RFID čip već će svoj monstruozni izum bukvalno ubrizgavati putem obavezne vakcinacije!

0067.jpg
0068.jpg

Znamo da su UN, SZO ali i ministarstva zdravlja vlada i vlade država širom sveta pod kontrolom iliminatske mafije. Ko će ih onda sprečiti da tajno, a koliko su bahati i sigurni u svoju nadmoć nad čovečanstvom, i javno sprovedu u (ne)delo ovaj pakleni plan? Ljudi moraju biti spremni na masovne proteste, spremni na istinu o vakcinaciji uopšte kao velikoj podvali i laži da bi napokon izašli na ulice i tražili obustavu obavezne vakcinacije! Mnogi lekari su odgovorni za sprovođenje ove prevare u delo jer se nisu potrudili osvestiti se i spoznati da ih od početka na sistemskim fakultetima indoktriniraju lažima koje prihvataju zdravo za gotovo bez preispitivanja! 

332.jpg

april 2020

NANOTEHNOLOGIJA – NAUKA U SLUŽBI TVORACA NOVOG SVETSKOG PORETKA - Znanje je vrednosno neutralna kategorija. Od toga ko ga i  u koje svrhe primenjuje, može poslužiti u korist ili protiv interesa čoveka i čitavog čovečanstva. Takav je slučaj i sa nanotehnologijom (interdisciplinarna nauka koja uključuje fizikuhemijubiologiju, nauke o materijalima, kao i širok skup inženjerskih disciplina). Naučnici, entuzijasti svih boja i biznismeni su saglasni sa činjenicom da je u pitanju nauka budućnosti čija primena bi dovela do revolucionarnih promena u svim sferama društvenog života. Tako na primer stručnjaci sa kalifornijskog Univreziteta Singulariti tvrde da će za 20 godina nanotehnologija omogućiti popravku odumrlih ljudskih ćelija pomoću mikroskopskih mašina kao i da će računari misliti, osećati čak i formirati moralne stavove! Možete li primetiti da nas ova nauka uvodi u epohu stvaranja jednog novog “čoveka” koji je evoluirao u stvorenje sa već ugrađenom tehnologijom u sopstvenom telu (neka vrsta himere?)

1115156.jpg

Nekima će se na prvi pogled svideti mogućnost upliva nanotehnologije u živote ljudi. Drugima će to biti zastrašujuće postavljajući pitanja tipa hoće li čovek uopšte biti sposoban da kontroliše razvoj sve suptilnijih i moćnijih tehnologija uključujući i njihove posledice. Obzirom da je sve više ljudi svesno da živimo u nekoj vrsti matrixa koji počiva na obmanama i lažima u svim sferama društvenog života, programiranog od strane razgranate strukture agenata ZVERi (piramidalna organizacija svetske vlade u senci), nije li logično zaključiti da će svaka nova tehnologija pa i ova nano, samo proširiti čitavu lepezu daljeg potčinjavanja i podjarmljivanja čitavog čovečanstva na putu formiranja Globalne unije ili Novog (Zverskog) svetskog poretka.

Danas se još uvek, vrlo malo zna o potencijalnim zdravstvenim i drugim rizicima povezanim sa nanotehnologijom. A koga  se pa to tiče – naučnika koji su zaboravili na humane aspekte svoga rada, zaslepljeni svojom trkom za uspehom i slavom ili njihove poslodavce čije je jedino božanstvo profit? – o kako da ne!

Prisetimo se one prašine koja se digla zbog uvođenja biometrijskih čipova u LK i pasoše i namere ZVERI da u skorijoj budućnosti ugrađuje čipove ljudima  - nešto poput žigosanja stoke? I dok smo se mi bunili i protivili ovoj  skaradnoj nameri nemani, stigle su vesti da je ta ista neman namerno podigla usijane strasti kako bi nas zamajala dok  je svoju nameru počela ostvarivati upravo ubrizgavanjem nanočipova u ljudska tela putem vakcina a da toga naravno nismo bili ni svesni! Po običaju perfidno i podmuklo!  

vreme-kiborga.jpg

Do 2030.godine – sve što kežemo ili napravimo biće zabeleženo  - najavljuje časopis “The Futurist” koji sublimira prognoze popriličnog broja naučnika iz raznih oblasti. Već krajem ove decenije , nevidljivi nano-uređaji omogućiće nadzor nad komunikacijama svih ljudi u svim krajevima sveta. Svaka će osoba imati svoju jedinstvenu IP adresu , a budući da će kapaciteti računarskih memorija biti gotovo neograničeni, svi razgovori će se snimati!

Šta kažete – potpuna kontrola nad svakim ljudskim bićem nad svim aspektima njegovog života od strane najgorih psihopata!!!

332.jpg

april 2020

Гледали смо вам жене, децу преко екрана, пратили и снимали сваки ваш потез… Не слутите ШТА РАДИ МОБИЛНИ ДОК ЈЕ ИСКЉУЧЕН! У мемоарима који су објављени под називом „Permanent record" ("Трајно забележено"), Сноуден открива много нинтересантних чињеница које смо могли само наслутити:

„Најгора ствар је кад сам схватио колико сам био наиван и пун поверења и како је то могло да ме претвори у алат система који ће користити моје вештине да би се направила глобална штета. Глобална технолошка заједница, чији сам и ја део, најдуже је била аполитична. Наша историја размишљања је: „Учинићемо свет бољим.“ А онда сам сплетом околности схватио шта заправо радим.“

„Морате да знате да сам у почетку радио за ЦИА-у и нисам ни знао за масовни надзор. Тек кад су ме вратили у седиште НСА, одакле сам на крају дао отказ, добио сам задатак да радим с тим алатом за надзор. Дошао је тип који ме подучавао том програму ‘Присм’. Понекад би се вртео на столици и забављао се показујући ми голотињу код циљаних особа. Kад би се појавила на екрану и гола жена оног кога би надзирали, он би задовољно узвикнуо: ‘Бонус!’.“

„Схватио сам да користим алате за масовни надзор. Али све је то било врло апстрактно. И одједном заправо видите особу која вас гледа кроз екран. Она наравно не зна да те гледа. Али схватате да, док људи с компјутерског екрана нешто читају, ми читамо њих. Требала ми је цела вечност да развијем осећај скепсе и нелагоде. Али једном кад је почело, некако је наставило да се развија јер сте све свеснији. Све више уочавате контрадикцију између оног што вам ваши послодавци говоре и оног што заправо раде.“ 

„На пример, пратили бисмо рачунар у библиотеци и укључили камеру да стварно посматрамо кориснике. И снимили бисте их и онда снимак спремили у датотеку видеозаписа у случају да касније та особа постане занимљива. Имамо неколико таквих слика из ирачких сајберкафеа. Тако сам некако наишао на снимак једног момка, инжењера негде у југоисточној Азији, који се пријавио за посао на неком универзитету за који се сумњало да је повезан с нуклеарним програмом или сајбер-нападом, не сећам се више. Углавном, увек постоји неко оправдање зашто некога треба снимити. А тај човек је у том тренутку у крилу држао своје дете које је невино куцало по тастатури“.

SNOUDEN-767x0-0000742456690.jpg
hack.jpg

"Kад гледате свет, када гледате растућу поделу друштва, када видите овај нови талас аутократа који се надвија над многим земљама. Политичке и комерцијалне класе схватају да могу да користе технологију како би утицале на свет у таквом обиму какав раније није био могућ. Видимо да су наши политички, правни, социјални системи нападнути“.

„Префињена способност вештачке интелигенције, попут препознавања лица и узорака. Надзорна камера опремљена вештачком интелигенцијом није само пука направа за снимање, она би могла да се претвори у нешто попут аутоматизованог полицајца“.

 

„Мислим да је један од највећих проблема у свету шпијунаже што се обавештајни подаци не одвајају од прикривених акција, пропаганде и утицаја. Тајне службе су нам потребне, оне смањују вероватноћу рата. Проблем је када те службе постану сопствена институција која не реагује на жеље законодаваца, креатора политика и јавности, већ је заправо обликују и усмеравају. Увек ће рећи: „Гледајте, ако не знате ово или оно, људи ће умрети’. Али то скоро никада није истина. Морамо зауставити прикупљање података. Ако све време гледате све на свету као опасност, то је заиста проблематично, јер то мења карактер друштва“.

303.jpg

„Шта данас имамо? Имамо Фејсбук, Гугл, велике центре података у целом свету, а ти момци даљински управљају нашим рачунарима.

Своја питања шаљете Гуглу. Kад тражите прави пут, питате Гугл мапе. Гугл обрађује захтев и враћа вам резултате. Исто је и с препознавањем гласа, Сири, Алекса и осталима. Али данас су телефони енормно способнији него што су некад били. Захтеви су решиви без ослањања на ‘облак’. А како да то учинимо? Тако да све ове могућности можемо почети да премештамо натраг, јер на крају крајева, зашто Гугл мора да зна где идете? Не треба то да знају да би апликација географске карте функционисала. То није истина иако тврде да јесте“

„Погледајте свој мобилни. Можете ли ми рећи шта ради док је екран угашен? Са својим ауторитетом и искуством могу вам рећи да тај телефон комуницира стотине или хиљаде пута сваког минута. 

Повезује се с огласном мрежом, анализира ваше понашање, праћење ваше локације и тако даље. Главни проблем је што се то догађа без вашег знања и не види се. Претпоставимо да бисте једноставно могли да уклоните икону и све би скривене активности престале, али да ли бисте то учинили? Стално вас терају да одете на овај или онај прозор и притиснете једноставно ‘слажем се’ и онда вам живот постаје бољи. Ако вам то нико други није оспорио, ја ћу“.

332.jpg

novembar 2019

ЕЛЕКТРОМАГНЕТНО ЗРАЧЕЊЕ ФРЕКФЕНЦИЈА КОЈЕ СУ У УПОТРЕБИ  - ТИХИ УБИЦАЧињенице: Необични карцином назван Schwannoma, карцином срца, код мушких пацова изазван је електромагнетним зрачењем. Поред тога, истраживање зрачења предајника мобилне телефоније открило је и пораст злоћудних тумора мозга (глијални тумори).

Пред нама је читава лепеза електромагнетног загађења које потиче од предајника мобилне телефоније, мобилних телефона, бежичних уређаја попут рачунара, бежичних рутера итд. Ниједна студија безбедности није одговорила на то које количине електромагнетног зрачења су тренутно присутне у нашем окружењу и које су количине истог штетне по здравље човека. Можда је то зато што постаје толико очигледно да не постоје сигурни нивои изложености. Сада се појављују и вишеструке студије о теми која изазива јасан разлог за забринутост.

393.jpg

Већ постоје проблеми са постојећим технологијама, али тренутно, 5Г бежична технологија прави велику буку. Истраживање је такође показало да исте фреквенције које Министарство одбране САД користи као оружје за масовне контролу «стада» чине основу мреже 5Г. Dr. Sharon Goldberg, лекар интерне медицине и професорка недавно је на саслушању у Мичигену сведочила о опасностима електромагнетног зрачења. То је веома моћно сведочење:

 

"Бежично зрачење има биолошке ефекте.  Ови ефекти се виде у свим животним облицима; биљке, животиње, инсекти, микроби. Код људи сада имамо јасне доказе о карциному: нема сумње Имамо доказе о оштећењу ДНК, кардиомиопатији, која је претеча конгестивног затајења срца, неуропсихијатријских ефеката ... примена 5Г технологије је штетна; то знамо на основу научних истраживања. У академским круговима то се  назива истраживањем људских субјеката (предмета)."

Тренутно стотине научника траже од Уједињених нација да дубље размотре ову тему. Запитајте се, зашто постоји више од 2.000 рецензираних студија које показују да излагање постојећим електромагнетним фрекфенцијама није сигурно?

У апелу упућеном Антонију Гутересу, генералном секретару Уједињених нација, по питању ЕМФ-а стоји:

"Бројне научне публикације откриле су да ЕМФ утичу на живе организме на нивоима далеко испод границе међународних препорука о изложености усвојених од стране већине индустријализованих земаља.  СЗО је прихватио препоруку Међународне агенције за истраживање рака (ИАРЦ) која класификује и ЕЛФ / ЕМФ и РФ / ЕМФ као Групу 2Б "Могуће канцерогени". Ово становиште је  у директној супротности са упозорењима упућеним од стране међународне Комисије за заштиту од јонизујућег зрачења (ИЦНИРП) за стандарде изложености која сматра да је „могуће“ сувишно. Ова упозорења су игнорисана од стране науке која је сада успостављена."

Ове информације, поред многобројних других утврђених чињеница, управо су разлог због којих је више земаља широм света потпуно забраниле мобилне телефоне када су у питању млади корисници -  мобилне телефоне у школама, бежични интернет у основним школама, вртићима и предшколским установама.

Чини се да свест у Европи напредује бржим темпом од свести у Северној Америци. Узмимо за пример Француску, они су   2015. днели закон о забрани Wi-Fi-a у свим обдаништима. Поред тога, закон каже да Wi-Fi мора бити искључен у свим основним школама када се не користи. Пожељна је жичана веза, ако је то могуће. Када су у питању мобилни телефони у Француској, током њиховог рекламирања морају се препоручити слушалице како би се смањила изложеност мозга зрачењу. Поред тога, забрањени су огласи у којима су мобилни телефони намењени малој деци.

0018.jpg

„Најблаже речено, (електромагнетни таласи) они оштећују живе ћелије у нашим телима и убијају многе од нас прерано.“ – др Мартин Бланк са одељења за физиологију и ћелијску биофизику на универзитету Колумбија.

Истраживачи са познатог Ramazzini Institute (RI) у Италији објавили су да је опсежним истраживањем код лабораторијских животиња које су биле изложене зрачењем предајника мобилне телефоније, дошло до развијања канцера. Истраживањем, вредним 25 милиона долара, америчког националног токсиколошког програма (US National Toxicology Program (NTP),  много виших нивоа радиофреквентног зрачења мобилних телефона  се дошло такође до закључка да се појавио исти необични канцер срца, назван Schwannom, код мушких пацова изложених највећој дози зрачења . Поред тога, истраживање Ramazzini Institute (RI) зрачења предајника мобилне телефоније такође је открило пораст малигних тумора мозга код женских пацова и преканцерозних стања, укључујући хиперплазију Schwann ћелија и код мушких и женских пацова.

 

Наши налази о канцерозним туморима код пацова изложених нивоима радиофреквентног зрачења у складу су и појачавају резултате америчких (US National Toxicology Program (NTP) студија о зрачењу мобилне телефоније, јер су оба извештавала о повећању истих врста тумора мозга и срца код пацова. Заједно, ове студије пружају довољан доказ да Међународна агенција за истраживање рака (ИАРЦ) позове на поновну процену и поновну класификацију њихових закључака у вези с канцерогеним потенцијалом РФР код људи ", рекла је Dr Fiorella Belpoggi Ph.D, аутор студије и директор истраживања Ramazzini Institute (RI). 

 

Студијом је било изложено 2448 пацова од рођења, све до њихове природне смрти, зрачењем предајника мобилне телефоније током 19 сати. Излагања су опонашала емисију зрачења из постојећих базних станица којима су изложени људи.

0_xbx-etBYB5FQ9G9K.jpg
maxresdefault.jpg

„Све изложености зрачењу коришћене у студији Ramazzini Institute (RI) биле су испод важећих америчких ФЦЦ граница. Била су то дозвољена излагања према ФЦЦ-у. Другим речима, особа може бити легално изложена овом нивоу зрачења. Ипак, код ових животиња су се појавили карциноми на овим законом дозвољеним нивоима." Ronald Melnick Ph.D. токсиколог.

images (2).jpg
images.jpg

Ево још једног цитата студије, који долази од др Леннарт Харделл, доктора медицине, лекара-епидемиолога са Одељења за онкологију, Универзитетске болнице, Оребро, Шведска, који је опширно објавио еколошки узрок рака, укључујући Agent Orange, пестициде и радиофреквентно зрачење мобилне телефоније.

„Резултати НТП-а у САД-у у комбинацији са Рамаззини-јевом студијом појачавају студије људи из нашег тима и других који пружају јасан доказ да РФ зрачење изазива акустичну неурому и глиоме и треба их класификовати као канцерогене за људе. " 

 

Истраживачи Института Рамаззини завршили су скоро 500 биолошких испитивања рака на више од 200 једињења, а њихов дизајн студија јединствен је по томе што је животињама дозвољено да живе до своје природне смрти како би се омогућило откривање тумора у касном развоју. Осамдесет процената свих карцинома код људи  касно се јавља, после 60. године живота.

 

Па, шта можете учинити у вези с овим? Па, могли бисте искључити мобилни телефон када добијете прилику. Могли бисте имати жичану интернетску везу, која је такође бржа од бежичне. Пре него што одете у кревет, можете искључити неке уређаје, можете купити заштитне материјале, попут надстрешница за кревете, чаршаве, одећу, боје да бисте заштитили цео дом итд. Ови материјали постоје, све што требате је претрага путем Интернета, нађите их.

Такође можете јачати свој имуни систем, који се може изборити и одбранити се од сваке болести или штете проузроковане  излагањем штетном зрачењу.  Страх ће само погоршати ствари, увек има начина изборити се против ове пошасти. Свест да то можемо ће нам помоћи у изградњи плацебо ефекта.  

Могу се користити и сигнали за мобилну телефонију без спектра штетног високофреквентног зрачења, па се запитајте шта се овде заправо дешава? Зашто су намерно изабране фреквенције које штете људима?

 

Ово је један од многих примера где се корпоративна наука јасно показује лажном, јер постоје бројне поновљиве научне студије које то потврђују. Ово је важно питање, а још важније је признавање корпоративне контроле над владином политиком. Јасно је да не живимо у демократији, то потврђује чињеница да када толико много људи постане свесно и забринуто због неког питања, то никада не добија никакву пажњу главних медија и стално се трпа под тепих, док корпорације одржавају своју сигурност и моћ.

https://anonhq.com

332.jpg
119.jpg
bottom of page