top of page

OKRUGLI STO

332.jpg

januar 2020

MREŽA OKRUGLOG STOLA - JEDNA OD GLAVNIH MREŽA BRATSTVA - Onaj ko želi zaista shvatiti kako funkcioniše globalistička oligarhija i kroz koje mehanizme, mora imati u vidu njenu organizacionu strukturu. Okrugli sto ima svoje ogranke širom sveta. On je neka vrsta centra iz kojeg se upravlja ograncima, organizacijama za koje ste već do sada čuli.

 

To su:

 

1- Kraljevski institut međunarodnih poslova (RIIA) - osnovan 1920.

2- Savet za međunarodne odnose (CFR) - osnovan 1921.

3- Ujedinjene nacije (UN) - osnovane 1945.

4- Bilderberg grupa (Bil) - osnovana 1954

5- Klub Rim ili Rimski Klub - osnovan 1968.

6- Trilateralna komisija (TC) - osnovana 1972.

 

Svaki od ovih ogranaka osnovan je sa određenim zadacima koje obavlja. Mnoge njuške mogu istovremeno biti članovi više ovih ogranaka, organizacija a takođe i ostalih tajnih društava od masonerije na primer preko vitezova templara, iluminata i ostalih o kojima smo već pisali. Ukratko, svako ko se lansira na ključne pozicije država, pre svega (njihovih) vodećih zapadnih poput SAD i Britanije, mora biti član CFR (SAD) i RIIA (Britanije)...na ovaj način vlastelini sprovode strogu selekciju i odabir poslušnika. Organizacija im i omogućava kontrolu i realizaciju globalnih ciljeva.   

8-47.jpg
round_table05_01.jpg
332.jpg

januar 2020

Okrugli sto, srce elitističkih organizacija koje će se javljati tokom XX veka. Prvi lider Okruglog stola bio je super bogati Sesil Rouds (Cecil Rhodes). Iza scene se nalaze još dve moće familije: Rotšild i Astor. Ovi finansijski magnati su omogućili upumpavanje dovoljnih količina novca da se razvije mreža elitističkih organizacija koje će zagospodariti svetom. Prva je pala Afrika. Rouds je bio na čelu South Africa Company, a zatim je osnovao i De Beers Consolidated Mines i Consolidated Gold Fields. Bezobzirno pljačkanje juga Afrike bilo je na delu. Da bi se osigurao, Rouds je bio i premijer Cape Colony.

Sesil Rouds je imao cilj, da stvori svetsku vladu sa centrom u Britaniji.

Kada je Rouds umro, Okrugli Sto je 1902. dobio naslednika. Bio je to Alfred Milner. On je zaslužan za ostvarenje jednog od ciljeva Okruglog stola: stvaranje Južnoafričke Unije. Pljačka i genocid se nastavljaju sve do današnjih dana sa familijom Openhajmer (Oppenheimer). Zlato, dijamanti, minerali sa juga Afrike išli su u ruke šačice. Rouds je ostavio značajnu količinu novca kojom je osnovana fondacija za stipendiranje: Rhodes Scholarship. Reč je o odabranim studentima iz prekomorskih zemalja na univerzitetu Oxford. 

Najpoznatiji njihov stipendista bio je Bil Klinton (Bill Clinton). U njegovoj pratnji je i Džordž Stefanopulos (George Stephanopoulos), koji je bio Klintonov savetnik u obe izborne kampanje. Aparthejd je očito monstruozno nedelo svetskih razbojnika!

 

Do 1915. godine Okrugli Sto ima svoje ogranke u Južnoj Africi, Kanadi, Americi, Australiji, Novom Zelandu i Indiji. U Americi su njihovi predstavnici finansijeri koji su došli iz Evrope: Rockefeller, J.P. Morgan i Edward Harriman. Oni su koristili kapital familija Rotšild i Pajseur da bi izgradili vlastite korporacijske i bankarske imperije a i da bi upravljali američkom ekonomijom. Slično kao i Oppenheimer u Južnoafričkoj Uniji.


Homogenizaciji doprinose postojeće organizacije kao Skull & Bones Society (društvo Lobanje i kosti na Yale (Jejl univerzitetu) koje vrše selekciju "novih" članova i treniraju nove generacije starim pravilima. Poseban zamajac Okruglom stolu dalo je osnivanje "Instituta za međunarodne odnose". U Britaniji je to bilo 1920, a samo šest godina posle kraljevska kuća institutu daje atribut "kraljevski". Otada je britanski suveren formalno na čelu Kraljevskog instituta za međunarodne odnose. Godinu dana nakon britanskog, 1921, osnovan je američki pandan - CFR.
 

download.png
cfr-logo-og.png
544625_original.gif
261.jpg
trilateral commission 1.jpg
71.jpg

Uloga Okruglog stola je da koordinira rad mreže elitističkih organizacija. (neka vrsta mozga, centrale) Mrežu sačinjavaju: Bilderberg Grupa, Trilateralna Komisija, Savet za međunarodne odnose, Kraljevski institut za međunarodne odnose, Skull & Bones Society.


Tu je i niz drugih:

 

Rimski Klub, za koji se naivno misli da je kreirao ekološki pokret. Aurelio Peccei, broj dva u FIAT-u, odmah do Agnellija inače člana Bilderberg Grupe, je startovao ovu organizaciju po uputsvima Rokfelera, prilikom njihovog susreta 1968. na Rokefelerovom imanju u Belađiu, u Italiji. Vodeći industrijalci kreću u kampanju da "spasu planetu"?!. Nešto tu ne štima.


Budimpeštanski Klub (na čelu sa Ervin Laszioom, kompanjonom Pecceia. Ono što je Rimski Klub za ekologiju, to je Budimpeštanski Klub za spiritualizam. Ovo već postaje interesantno. Bogati formiraju organizacije koje bi verovatno, vremenom, iz potrebe, formirali obični građani. Ovako, bogati manipulšu: navodno daju malo oduška energiji stanovništva, a u stvari, situaciju vode u smeru koji njima odgovara.


Bohemian Klub (selektirana grupa američkih bogataša koja se godišnje sastaje u Bohemian Grove u severnoj Kaliforniji i u tajnosti donose odluke koje kasnije glatko prolaze u Kongresu; na primer, Nikson i Regan su se tu 1967. dogovorili da Regan odustane od kandidature za predsednika u korist Niksona).


download.jpg
332.jpg

Pored ovih, tu su i ostale polutajne i tajne organizacije i one za koje ne znamo da postoje. Mreža. Postoje indicije da je Okrugli sto u njihovom centru. Neki čak znaju da "okrugli sto", preko britanskog ambasadora u Vašingtonu, ima veliki uticaj na politiku SAD.

decembar 2019

Sesil Rouds (Cecil Rhodes) je imao cilj, kažu njegovi savremenici, da STVORI SVETSKU VLADU SA CENTROM U BRITANIJI! (setimo se se Londonskog sitija (City of London) - Engleske banke (Bank of England) - Rojal Tribunala (Royal Tribunal) i u njemu britanske kraljice) - ima smisla, zar ne!

 

“…Tvrdim da smo mi, Englezi, superiorna rasa na svetu i što više Planete naseljavamo, tim bolje po ljudsku rasu… Zašto mi ne bi osnovali tajnu organizaciju kojoj bi bio za cilj dovođenje celog necivilizovanog sveta pod vladavinu Britanije i Sjedinjenih Država i time stvaranja jedne Anglo - Saksonske imperije…”Sesil Rouds  - ,“Confessionof Faith”,1877.)

(I kažu da su rasizam i fašizam-nacizam nemačke tvorevine - po običaju kukavica podmeće svoje jaje žrtvi - žrtva prevarena i žigosana a kukavica fina i glorifikovana zbog svoje "mudrosti")

332.jpg
119.jpg
bottom of page