kovid 19 - najveća globalna ujdurma 

332.jpg

            BAUK KORONA VIRUSA UBIJA USLED NEZNANJA LEKARA I PRIMENE SZO PROTOKOLA - IZBEGAVATI KOVID BOLNICE - Posle skoro godinu i po od kako je buknula navodna najsmrtonosnija pandemija od Španskog gripa, sve je više podataka koji pokazuju da se radi o najvećoj i najsmrtonosnijoj prevari u istoriji, za koju bi neko morao da odgovara.

081.jpg

Dr Milutin Milošević je lekar u malom mestu, Donjem Milanovcu, pa, iako je hirurg u privatnoj ordinaciji, zbog lošeg stanja našeg zdravstva i nedostatka lekara često je angažovan i na lečenju pacijenata koji ne zahtevaju hiruršku intervenciju. To je postalo posebno učestalo od izbijanja ove “pandemije” i sa njom povezane histerije koja se namerno podstiče sa malih ekrana.

Dolazeći u kontakt sa zaraženima od korone, od kojih mnogi nisu imali poverenje u državno zdravstvo, pa su se lečili kod kuće, dr Milošević je primetio jednu anomaliju o kojoj je više puta obaveštavao javnost, ali od strane države angažovani “stručnjaci” nisu reagovali.

Naime, na rezultatima analize krvi svih pacijenata videlo se kako su i leukociti i limfociti u granicamma normale, što bi ukazivalo na to da ne postoji zaraza, iako su i testiranja, ali i simptomi pokazivali da u organizmu nešto nije u redu.

Dr Milošević nam objašnjava: “Kada čoveka napadne virus totalni leukociti rastu i to se zove imunim odgovorom. Ako dođe do virusne bolesti treba da dominiraju limfociti.”

332.jpg

           AGENSIMA BLOKIRAJU IMUNI SISTEM OMOGUĆUJUĆI ŠTETNIM MIKROORGANIZMIMA DA UNIŠTE ORGANIZAM!? - Da je prvenstveni uzrok komplikacija, pa i smrti, nešto izvan virusa pokazuju dosadašnja iskustva sa HIV virusom. Lekari su odavno primetili da se on “čudno” ponaša, odnosno da u telu domaćina miruje sve dok ne dobije neki signal za napad. To, u stvari, nije signal za napad već anesteziranje imunog sistema, kako u žargonu nazivaju supresiju. A to nešto nije u virusu samom, već u terapijama koje se daju. Konačno, niko nije umro od HIV virusa, već od nekog drugog virusa protiv koga se organizam ne bori. HIV je samo razlog da se uključi terapija koja izaziva supresiju imunog sistema.

“Za svojih preko 30 godina lekarske prakse nisam sreo nijednog pacijenta koji je imao HIV, još manje nekog ko je pokazivao simtome, a o umrlima da ni ne govorim”, tvrdi dr Milošević (lekar iz Donjeg Milanovca). “Virus je otkriven početkom 80-ih i do sada je trebalo da zarazi bar trećinu stanovništva sveta.”

Pacijenti koje je lečio bili su napadnuti virusom, ali imunog odgovora nije bilo. Kao da je nešto blokiralo imuni sistem organizma domaćina. Ova otkrića su u prvom momentu dovela do toga da su mnogi poverovali kako se ne radi o virusu, već o nekom otrovu na koji imuni sistem ne reaguje.

Problem sa teorijom o otrovima je bio taj da oni bez razlike napadaju sva živa bića, pa bi tako i životinje bile isto pogođene kao i ljudi, a neka posebno visoka smrtnost među životinjama nije primećena. Za razliku od hemijskih sredstava, virusi su specijalizovani, pa napadaju ili samo ljude, ili samo životinje i to samo određene vrste.

Sedamdesetih godina se pojavila ideja kombinovanja virusa sa bojnim otrovima, tako da bi oni delovali samo na ljude, a ne bi ugrožavali životinje, niti kontaminirali zemljište. Ova ideja je u međuvremenu odbačena kao naučna fantastika i kao potpuno nemoguća.

Ponovo se sve vrtelo oko bojnih otrova koji su na neki način dospevali do ljudi, ali nikako nije mogao da bude otkriven zajednički imenitelj zaraženih, odnosno šta ih je to povezivalo i gde su se otrovali. Trovanje iz vode i vazduha je bilo isključeno upravo zbog životinja.

Zatim se pojavila teorija kako se ljudi truju tek po dolasku u bolnicu. Naime, notorna je činjenica da još niko ko se lečio u kućnim uslovima nije preminuo od posledica zaraze koronom. Umiru samo oni koji se “leče” po bolnicama.

Još na početku “pandemije” nemački imunolozi i virusolozi su javno upozoravali svoje italijanske kolege da primenju terapije koje dodatno slabe organizam i da kombinacije lekova koje su u panici davani pacijentima često same izazivaju smrt pacijenta, a ne komplikacije bolesti. Kao dokaz njihovim tvrdnjama poslužila je činjenica da je na vrhuncu krize iz Italije avionom-bolnicom nemačkog ratnog vazdugoplovstva u Nemačku prebačen 41 pacijent čije su stanje italijanski lekari procenili kao beznadežno. Od njih je u Nemačkoj umro samo jedan, ostali su se kao izlečeni vratili kući.

Problem sa ovom teorijom „ubijanja u bolnicama” bio je što je i kod pacijenata koji su se lečili u kućnim uslovima, bez primene lekova koje propisuju protokoli Svetske zdravstvene organizacije, primećeno da su i leukociti i limfociti, bar na početku lečenja u granicama normale. Rebus je rešen tek kada su se putem društvenih mreža uključili ne samo i drugi lekari, već i stručnjaci iz različitih oblasti.

Egzaktni statistički podaci nam pomažu da rešimo jedan deo rebusa, onaj koji se odnosi na visoku smrtnost pacijenata u bolnicama. Najnižu smrtnost imaju najsiromašnije zemlje, umesto da bude obrnuto, jer one nemaju dovoljno para da nabavljaju velike količine lekova koje propisuju protokoli Svetske zdravtsvene organizacije.

Primetna je i razlika u smrtnosti pacijenata u zemljama koje su se pridržavale protokola i onih u kojima su lekari od početka imali skeptičan odnos prema SZO-u, ali i gde im je Ministarstvo zdravlja dozvoljavalo da pacijente leče u skladu sa stečenim znanjem, a ne sa direktivama. O tome kako se naši lekari ponašaju govori nam dr Milošević: “Većina bez razmišljanja primenjuje dobijene protokole i pacijenti uopšte nisu lečeni od slučaja do slučaja, svako individualno. Na ovaj način lekari nam nisu ni potrebni.”

Milan Malenović - https://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=493&cl=09

000.jpg
330706_szo-korona-123_f.jpg

Na prisustvo HIV-a se redovno testiraju samo stanovnici pojedinih područja Afrike, ostatak sveta kao da se ne brine. A ni nema zbog čega da se brine. Pošto je ovim virusom najviše ugrožena najmoćnija grupacija - gej stanovništvo, bilo bi logično da su do sada potrošene milijarde i milijarde dolara da se nađe lek, ili vakcina. Umesto toga, HIV i SIDA su pali u potpuni zaborav. Lečenje od HIV-a, koje se eksperimentalno nastavlja još samo u Africi, bilo je proba za otkrivanje najpovoljnijeg agensa koji za neko vreme blokira naš imuni sistem. Zatim se potražio virus koji može da se upotrebi.

Porodica virusa korona je lekarima poznata već više decenija i tu ne bi trebalo da bude nekih iznenađenja. Sa virusima i drugim mikroorganizmima živimo od kako je sveta i veka i vremenom smo stekli solidan odbrambeni mehanizam. Da nije tako čovečanstvo bi odavno izumrlo. Da bismo se odbranili potrebno je samo da naš imuni sistem funkcioniše uz eventualnu spoljnu podršku (medikamenti). A to se u slučaju Kovid-19 ne dešava.

Pretpostavlja se da se hemijski agens koji blokira imuni sistem raspršuje iz aviona kemtrejlersima. On sam po sebi nije opasan, ali otvara put mikroorganizmima. Iz tog razloga protokoli SZO najstrože zabranjuju testiranje krvi na prisustvo bojnih otrova. U našem Ministarstvu zdravlja na upit nekolicine lekara zašto se ne dozvoljava ovo testiranje odgovaraju kako je ono skupo, a i nepotrebno kod pacijenata kod kojih je utvrđeno prisustvo korona virusa?!?

Dr Milošević: “Kolega iz Sarajeva mi je kazao da lek Klacid (makrolidni antibiotik) deluje kao imunomodulator, tojest da stimuliše aktivnost imunog sistema. Pokušao sam na taj način da delujem kod imunodeficijentnih pacijenata i zaista je broj leukocita porastao, što bi ubrzavalo lečenje.”

Zaprašivanje iz vazduha je bilo samo prva faza, sada se agens širi ciljano, putem vakcina. Do eksplozije smrtnih slučajeva dolazi posle primanja vakcine i to najviše neke od četiri koje se proizvode u Kini. Najsiromašnije zemlje sveta nemaju dovoljno para da kupuju skupe zapadne vakcine (koje nešto slabije ubijaju), pa ih nabavljaju od Kineza, posebno ako na čelu države imaju gramzivog vladara kao što je Aleksandar Vučić koji želi da dobije i milione provizije koju plaćaju Kinezi.

Za donošenje konačnog zaključka još je rano, ali sve ukazuje na to da agens i virus odvojeno stižu u organizam. U slučaju zaraze koristiti samo jedan antipiretik i jedan imunomodulator, koji može da bude i prirodni (beli luk, na primer). U svakom slučaju, prepustiti se savetima stručnjaka u koga se ima poverenje. Izbegavati kovid-bolnice, a posebno vakcinaciju.

 

Milan Malenović - https://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=493&cl=09

332.jpg

             DA SE NE ZABORAVI! HRONOLOGIJA KORONA UJDURME - Narod ima kratko pamćenje, toliko puta već viđeno, zar ne? Brzo zaboravlja šta mu se dešavalo u proteklom periodu, bližoj ili daljoj prošlosti. Ovo nepisano pravilo važi i za plandemiju iliti korona ludilo,  koja je odlično organizovana od strane globalističke mafije i traje nesmanjenim intenzitetom od marta 2020.

Da najupečatljivija dešavanja ne odu brzo u zaborav, vredi ih hronološkim redosledom zabeležiti, zapisati sve ono što je za nas od značaja a tiče se najveće svetske predstave ikada:

1# Simulacije plandemije su održane 2010.godine i oktobra 2019, nekoliko meseci pre zvaničnog objavljivanja da je ista otpočela. Očito da je postojeća pandemija isplanirana. Reči jednog od najvećih pobornika i zagovornika iste, Bila Gejtsa na svetskom ekonomskom forumu u Davosu 2017.godine to i potvrđuju: “Mislim da…epidemija bilo prirodno bilo NAMERNO izazvana, najverovatnija je stvar koja će recimo izazvati 10 miliona smrti.”

2# Bil Gejts napušta upravni odbor Mikrosofta marta 2020, na početku plandemije, ulažući novac, pre pronalaženja bilo kakvog leka, u proizvodnju vakcina, propagirajući, još tada, tzv. kovid-pasoše te čipovanje vakcinisanih. Tokom godinu dana trajanja plandemije u medijima se pominje cifra od tri milijarde dolara koje je ovaj uložio u očito profitabilan biznis.

3# Na samom početku svetske ujdurme, na medijima su se smenjivali političari, odabrani “stručnjaci”, prosipajući pred javnost kontradiktorne informacije, kako tokom trajanja plandemije tako i dan danas. Najpre smo čuli od njih da je bolest bezazlena pa da se trebamo ipak paziti, pa potom da je smrtonosna, najsmrtonosnija, itd.. Niko sa sigurnošću nije znao sa čim se svi suočavamo, dok naredba, s vrha piramide svetske moći, koordinisano, od strane korumpirane SZO a pod kontrolom globalista, nije stigla pod šifrovanim nazivom - Covid-19, najsmrtonosniji virus ikada.

4# Kao jedan, po naredbi iz jednog svetskog centra, sve vlade sveta su počele sa formiranjem kriznih štabova. Iz alternativnih izvora, a kako drugačije, dobijali smo vesti da su vlasti država bogato isfinansirane od strane globalista da bi u (ne)delo 

058.jpg

sprovele sve one mere kojima smo bili svedoci i žrtve a koje su već planirane u njihovim simulacijama. Opšte zaključavanje (lockdown), nova normalnost, nošenje maski, socijalna distanca, kovid bolnice, zatvaranje zdravstva za ostale bolesti, policijski čas i vanredno stanje, globalni reset…Beloruski predsednik Lukašenko nam je otkrio da mu je nuđeno čak 900 miliona dolara da prihvati ovu igru. Naravno, odbio je a onda su počeli koordinisani protesti tzv. prozapadne liberalne opozicije protiv njegove vlasti…predvidivo i odavno već, dosadno.

044.jpg

5 # U Srbiji krizni štab su u početku činili Kisić Darija, Predrag Kon, Branimir Nestorović. Vremenom, Nestorović je shvatio da ima posla sa velikom manipulacijom, na šta je sve vreme upozoravao javnost i iznosio suprotne stavove od ostatka štaba koji je potom i napustio. Da se ne zaboravi dr Kon Predrag, je već poznat srpskoj javnosti iz 2009.godine, kada je bio pod lupom istražnih organa povodom sumnjive nabavke velikih količina vakcina protiv tadašnje “nemani” svinjskog gripa čime je oštećen državni budžet. Zdušno je sve priznao istražiteljima zamerivši se farmako-mafiji pre svih britanskom farmaceutskom divu Glaksosmitklajnu a istraga je prekinuta kada se saznalo da se na vrhu podmuklog poduhvata nalazio tadašnji predsednik Boris Tadić. Spasio mu je glavu, dr Zoran Radovanović i evo ga potom opet u velikoj igri nakon deset godina mirovanja, 2019. Verovatno je postao častan i pošten, u međuvremenu. U svakom slučaju marljivo, uporno i dosadno je prosipao i prosipa sve ono pred narod što od njega traže njegovi nalogodavci.

6 # Narod je izložen neviđenoj medijskoj torturi, svo vreme trajanja svetske ujdurme. Neviđenoj hajci, histeriji, panici, plašenju, zaista, ali zaista do sada nikada viđenoj. Svi masmediji kao jedan svakodnevno i napadno započinju sa iznošenjem brojeva zaraženih, hospitalizovanih, umrlih. Čuju se poruke, “ostani kod kuće”, “budimo odgovorni”, prave se reklamni spotovi u kojima učestvuju poznate javne ličnosti. Nosite maske, održavajte socijalnu distancu, testirajte se, budite u izolaciji ako ste pozitivni itd itd.

7# “Stručnjaci” su procenili da je glavna odbrana od najsmrtonosnijeg virusa ikada, obična hirurška maska ili krpa, kako se ko snađe. Za nepoverovati. I dan danas ljudi, bar oni racionalni, ne mogu se načuditi ovoj apsurdnoj odluci, očito potpuno nekopetentnih nazovi lekara. Ili oni zaista veruju u nešto što uravnoteženi lekari i naučnici širom sveta prozivaju potpuno neefikasnim i smešnim ili pak strogo prate po svaku, cenu instrukcije onih koji ih plaćaju s vrha svetske piramide moći, pa i po cenu da budu ismejani.

059.jpg
025.jpg

U svakom slučaju mnoge studije su jasno pokazale da je čak i preko 85% onih koji su disciplinovano nosili masku,  bilo pozitivno.

S druge strane, u većini država pa i u Srbiji, pojedinci su debelo zarađivali na prodaji hirurških maski. Izazvana je u jednom trenutku i nestašica a iste su prodavane čak i više od deset puta skuplje u odnosu na raniju, redovnu cenu. Hoće li zbog toga neko odgovarati? Teško. U septičkom sistemu poput ovoga, fekalije ostaju zaštićene. 

91382158_2946469102080784_54214666643130
017pin.jpg

9 # “Brižne” vlasti su se potrudile zaštiti najstarije sugrađane, one starije od 65 godina, tako što su im naredile da pod pretnjom kazne, dakako, moraju ostati u svojim domovima, dakle uopšte ne izlaziti napolje tokom trajanja vanrednog stanja i policijskog časa. Svima nam je potrebno kretanje i izlazak na sunce a pogotovo starijoj populaciji jer joj je to preduslov za očuvanje krhkog imuniteta i zdravlja. Koliko štete je naneseno najstarijima, nikada tačno nećemo utvrditi, ali je svako od nas svedok da im je načinjena ogromna nepravda!

8 # Napadno pumpan, broj zaraženih famoznim virusom se utvrđivao i utvrđuje se potpuno nepouzdanim PCR testom. Nepouzdanim, jer isti ne služi za te svrhe (isti koriste forenzičari prilikom utvrđivanja identiteta preko DNK) što je potvrdio i njegov izumitelj  Kari Malis rečima: Koji problem ima čovečanstvo, kada želi u testu videti sve detalje i sve stvari? Čovek je ocrnio Faučija iz kriznog štaba SAD i slične, da su neznalice i da imaju agendu a ne bave se činjenicama i istinom. Imao bi on sigurno još šta dodati ali je umro i to nekoliko meseci pre izbijanja svetske ujdurme. Slučajnost? U svakom slučaju logičan zaključak je da je broj “zaraženih” prenaduvan i potpuno netačan a baš na toj laži su temeljili plandemiju koju su proglasili. Sramotno.

10 # Odlazak kod lekara opšte prakse u dom zdravlja postao je prava noćna mora. Na ulazu vas dočekuju trake (poput policijskih) sa upozorenjem da unutra ne možete sem ukoliko ne sumnjate da ste zaraženi famoznim virusom, tj. bolesni sa simptomima koje su oni utvrdili da važe za pomenutu pošast. Pojedini medicinski radnici su izlazili napolje da izmere pritisak pacijentima ili da pokušaju utvrditi dijagnozu. Bukvalno, vrata bolnica i medicinskih ustanova, bila su zatvorena za ostale bolesnike, hronične bolesnike. Neki su satima čekali za neophodnu pomoć a mnogi su i preminuli zbog neukazane pomoći na vreme ili nedolaska hitne pomoći. Kada bi hitnoj pomoći uputili poziv a oni upitali koliko godina pacijent ima a da je ta brojka bila visoka, tek tada se ne bi pojavili. Zdravstveni sistem je doveden u stanje kolapsa.

060.jpg
111111.jpg
061.jpg

11# Javnost je svakodnevno zasipana lažnim izveštajima o broju preminulih od famozne korone. Od korone su “umirali” i oni od srčanog udara, kolapsa bubrega, moždanih udara… Svesni i racionalni ljudi su ismevali ove njihove “istine” karikaturama kojima je u tom periodu, gotovo svaka smrt proglašavana da je uzrokovana koronom. I onaj što je pao s merdevina, onaj koga su udarila kola, pa i onaj što se obesio, umro je od korone. Stigle su i vesti da su pojedini lekari plaćeni da proglase što veći broj smrtnih slučajeva kao posledicu delovanja korona virusa. Još jedna laž u nizu laži koje prate najveću svetsku predstavu na Zemlji ikada! Naravno, masmediji, koji su svi od reda pod kontrolom istih tih globalističkih manipulatora, nisu davali prostora drugačijim stavovima, mišljenjima a pogotovo su izbegavali javne debate na kojima bi se raspravljalo o ovakvim apsurdnim dešavanjima. Ista su ostala nerazjašnjena, očito s namerom. I na takvim lažima je građena njihova plandemija!

12 # Veliki broj ljudi koji je dospeo u bolnice, umro je usled primene potpuno diletantskih i pogrešnih protokola lečenja. Primena imunopresiva i nestručnog korišćenja respiratora je dovelo do mnogobrojnih smrtnih slučajeva. I oni lekari koji su to jasno uvideli, nisu se smeli suprostaviti zacrtanoj dogmi, jer bi ostali bez posla. I ovakvi slučajevi pogrešnog lečenja su svrstani u preuveličane brojeve nastradalih od “najveće smrtonosne bolesti ikada”. I pored tolikih manipulacija i truda da namaknu što veći broj onih koji su umrli od korona ujdurme, procenti stradalih od iste su bili minorni i dalje su minorni u odnosu na stradale od kancera, srčanih bolesti, upotrebe otrovnih medikamenata, alkohola, cigareta itd, u istom periodu statisitičkog beleženja.

063.jpg

13# Famozna SZO je finansirana od strane globalista, koji i stoje iza ove najveće svetske predstave ikada. Treba pomenuti pre svih Bila Gejtsa i naravno Rokfeler fondaciju, lidere eugeničkog pokreta. Upravo je SZO davala preporuke koje su bile više no protivurečne i sumnjive, očito u cilju razbuktavanja korona ujdurme. Pored ostalog, dala je preporuku da se ne vrše obdukcije preminulih od “korona virusa” da tobože ne bi došlo do širenja istog. Naravno, časni lekari su se oglušili o ovu glupost iz logičnog razloga nebili doznali šta se usitinu dešava u organizmu stradalog. Tako su u startu izvršene obdukcije u Njujorku i od strane italijanskih lekara. Došli su do istih rezultata. Kod preminulih je uočen neverovatan stepen tromboze, zgrušavanja krvi u celom telu pa i u  ekstremitetima. Pluća su bila najranjivija. 

Treba se podsetiti i reči jednog njujorškog lekara na početku ove neverovatne priče. Kada su mu rekli da prima pacijente obolele od korona virusa, nije se iznenadio, i ranije je čuo za korona virus i znao sa čim bi se trebao suočiti. Međutim, ono što je video na rentgenskim snimcima nije bila korona naprotiv, izjavio je pored otalog sledeće: “Nikada nisam video ovako nešto, u smislu onoga što vidim u plućima ovih ljudi, od čega oni pate i umiru. Njihova pluća izgledaju kao kod osobe koja leti u avionu na visini od 9 km, i kada nestane pritisak u kabini, nestane kiseonika, oni polako umiru usled nedostatka istog. Njihova pluća izgledaju kao nešto što bih očekivao kod osobe koju stavite na vrh Mont Everesta bez ikakve aklimatizacije i aparata za disanje. Ne znam šta je u pitanju ali ovo nije Kovid 19, nije zarazna bolest i nikada nisam video do sada ovako nešto.” Snimak je bio na Jutjubu i naravno izbrisan je kao i more onih materijala koji bi ugrozili operaciju globalista zvanu “korona plandemija”.

unnamed (15).jpg
unnamed (8).jpg

14 # U pokušaju da dođu do istine, svesnim ljudima su nakon korumpiranih i kontrolisanih masmedija na kojima očito neće čuti istinu, preostale društvene mreže za međusobnu komunikaciju, čemu uostalom i treba da služe. Ali avaj. Poput masmedija i one su potpuno pod kontrolom globalističke klike. Ako su jednom predsedniku SAD Donaldu Trampu blokirali nalog na Jutjubu, Fejsbuku i Tviteru, kako bi tek prošli svi mi ostali? I prošli smo i prolazimo ko bosi po trnju. Blokiranje, brisanje, upozorenja da će nam se nalozi ugasiti itd. Nova normalnost za koju ranije nismo čuli ili nismo obraćali pažnju, jesu i tzv. agencije za proveru tačnosti iznetih informacija iliti fakt-čekeri koje su društvene mreže unajmile da poput gestapoa češljaju postavljene postove i ukoliko bi se pokazalo da isti nisu u skladu sa donetim zaključcima tj. dogmama od strane zdravstvenih “autoriteta” ( dakle plaćenih sistemskih “stručnjaka” alopatske medicine, odnosno od strane kreatora ove svetske ujdurme), bili bi izbrisani, zamagljeni, blokirani sa naznakom da korisnik širi “lažne vesti” a stranicama sa takvim sadržajima bi bio ograničen domet do korisnika. Pojam “lažna vest” je takođe čedo njihove nove normalnosti. Čak su se vlasnici društvenih mreža javno oglasili da će brisati sve one informacije koje navode ka suprostavljanju vakcinaciji. Naravno, zato što su znali da je sledeća etapa ujdurme, agende, prisilna vakcinacija (iako je tako zvanično ne zovu, ipak je natopljena ucenama i uslovljavanjem) i tako i bi.

15# U svetu je, dakako bilo a i danas ima časnih lekara i naučnika, koji se za razliku od njihovih kolega, poltrona i plaćenika farmako-medicinske mafije, nisu niti se mire sa njihovim nečasnim i netačnim dogmama. Za razliku od tih plaćenika, oni su radili na traganju za lekom kako bi spasili ljude od ove pošasti. Došli su do istih zaključaka i svoje tretmane primenjivali i spasili hiljade i hiljade ljudi od dalje golgote u bolnicama gde bi bili izloženi pogrešnom lečenju i lošem završetku.  

Treba pomenuti francuskog lekara Didije Raula, američku doktorku Stelu Imanuel i čitav niz lekara iz Italije, Francuske, Kine i SAD koji su primenjivali istu recepturu. Dakle lečili su ljude i to uspešno kombinacijom antibiotika za pluća, hidroksihlorokinom (antimalarikom), spuštali temperature paracetamolom i sprečavali zgrušavanje krvi aspirinom. 

Naravno, farmako-mafiji i njihovim globalističkim vlasnicima su časna postupanja ovakvih lekara bila pretnja, pretnja po dalje odvijanje njihove globalne agende. Usledio je kontraudar, blaćenje ovih lekara u njihovim “uglednim” medicinskim časopisima. Lažima su preplavili svoje masmedije a društvene mreže su njihova dostignuća jednostavno podveli pod “lažne vesti”. Učinjena je šteta, laž se daleko čula. Časni lekari su podigli svoj glas i primorali manipulatore da povuku svoje laži. Oni su to učinili ali velikog odjeka povlačenja ove laži, u njihovim masmedijima nije bilo. Tako da je do malog broja ljudi stigla vest kako je pomenuti postupak lečenja bio ispravan i efikasan. Agenda se mora odvijati kako su to kriminalci zamislili, nema tu mesta lečenju, bilo kakvim lekovima, osim njihovim toksičnim vakcinama. Nema drugačije priče, sem kovid pasoša, čipovanja ili već, ostalih dostignuća psihopatije.

109594823_122407346217308_41344596102846
064.jpg
111111111.jpg

16 # Nailazimo i na druge časne lekare i istraživače, koji su nakon svojih istraživanja i informacija koje su dobili od drugih kolega, došli do zanimljivih i nadasve logičnih zaključaka. Među njima je i američki praktičar naturopatije iz Kalifornije,  Dr Robert Jang, koji je otkrio da ono što nazivaju kovidom nije povezano sa bilo kojim virusom već sa patološkom koagulacijom (zgrušavanjem) krvi usled toksičnosti. Neke od ovih toksičnosti se unose direktno u krvotok putem vakcina, ali postoje i mnoge druge vrste. On kovidom smatra biohemijsko trovanje telesnih tečnosti koje izaziva ćelijski raspad i genetsku mutaciju. Simptomi kovida su povezani sa problemima cirkulacije. Takođe, ovu pošast povezuje sa nivoom, odnosom kiselosti/alkalnosti u telu. Efekat korona pokazuje deformisanost crvenih krvnih zrnaca koji ukazuju na nedostatak kiseonika i trovanje radijacijom.

Korona je latinska reč za krunu, pa ovaj termin Jang koristi za opis šiljaste prirode mikroorganizama, egzozoma i sličnih čestica koje se stapaju sa ćelijama i odvajaju od njih. Smatra da korona nema veze sa virusima. Dakle sve navedeno se potpuno slaže sa gore iznetim saznanjima.

17# Nakon protoka određenog vremena, očito nedovoljnog i po njihovim naučnim dogmama i protokolima, jer se radi o mesecima a ne godinama, usledilo je masovno i globalno vakcinisanje stanovništva. Dakle, od početka smo imali nejasnu i maglovitu predstavu nekog virusa koji je proglašen najsmrtonosnijim ikada, a uverili smo se da to nije bio po bilo kojoj statistici, jer se broj nastradalih  izjednačava ili je manji od broja nastradalih od sezonskog gripa. Kao nanjefikasniju odbranu od “najsmrtonosnijeg” virusa ikada, istakli su hiruršku masku uz obaveznu “socijalnu distancu”, novu normalnost. Izbegli su primenu bilo kakvog leka protiv pošasti i blatili sve one koji su ga pokušali ili jesu primenili. Zašto. Samo da bi došli do svoje sledeće etape u realizaciji psihopatske agende – vakcinacije. 

065.jpg
066.jpg
068.jpg
154299375_10217519561410480_374747194739

Za razvoj vakcine protiv već koje zarazne bolesti, potrebne su godine istraživanja i eksperimentisanja na životinjama. Umesto toga, vakcine su na scenu isplivale nakon nekoliko meseci od izbijanja takozvane pandemije. I opet kao i ranije, niko nije smeo postavljati pitanja zašto su to tako brzo, nespretno i očito nasilnički sproveli u (ne)delo. Počela su tržišna utrkivanja proizvođača a vlasti država jedva dočekale da kupe “spasonosnu” vakcinu. Očito jer su zajedno sa “stručnjacima” koje su izabrali za krizni štab, imali i imaju dobre provizije od uvaljivanja vakcina. Da ne pominjem plaćeničke i kontrolisane masmedije koje su nastavile još žešću kampanju. Ovoga puta ubeđjući sluđeni narod da će se spasiti ukoliko se ufiksa spasonosnim vakcinama koje prethodno nisu ispitane ni na eskperimentalnim životinjama, fabulozno.

069.jpg
071.jpg
169070265_2156986247766157_7277268171278

18# Sa klasičnim vakcinama (proizvedenim u skladu sa dosadašnjom praksom alopatske medicine), poput ruske i kineske, na tržište su, očito planirano, došle novotarije koje javno nazivaju vakcinama a zapravo to nisu. U pitanju je tzv. mRNK-a, dakle ne vakcina, već operativni sistem koji može da programira vašu DNK, zapravo “životni softver”, kako već piše na stranici jednog od proizvođača, Fajzer. U pitanju su tri najpoznatija proizvođača ove novotarije, pored Fajzera tu su Moderna i Astra Zeneka. Naravno, ubrizgavanje sadržaja ovih novotarija u krvotok čoveka je očito eskpermentalno ispitivanje istih, in vivo. Mogu uzrokovati čitav niz nepredvidivih posledica.  Životi ljudi očito nisu u prvom planu, već prikupljanje informacija o delovanju novotarije, jezivo.

 

Naravno, kao što se i da predpostaviti, usledile su informacije o negativnim posledicama ovih “sintetičkih patogena”, kako ih nazivaju časni lekari. Usledile su anafilaktičke reakcije, ubrzano lupanje srca, pareza iliti paraliza jedne strane lica i tako dalje. Ovo se dogodilo već u prvoj nedelji primene. Možemo samo zamisliti koliko će takvih i sličnih neželjenih reakcija biti nakon godinu dana. Naravno, opet je na sceni skrivanje informacija i podataka o neželjenim dejstvima istih. Istina se ne može sakriti od korisnika društvenih mreža koji se međusobno informišu. Stigle su vesti, na primer da je osoba nakon vakcine dobila baš aktuelnu bolest protiv koje je  vakcinisana ili je nakon druge vakcine (revakcinacija se podrazumeva, novi kontigenti, nova zarada posrednika) osoba dobila upalu pluća ili je pak posle nekoliko dana nakon vakcinisanja preminula. Ali, o tome je zabranjeno javno pričati, masmediji o takvim slučajevima ne prenose ni slovca, sve je podređeno nasilničkoj i brutalnoj vakcinaciji stada. 

19# Ipak i pored neviđene nasilničke i bezobrazne kampanje u prilog vakcinaciji a koju sprovode udruženo farmako-mafija preko svojih plaćenih kadrova u liku političara, takozvanih stručnjaka i masmedija, većina ljudi je ipak shvatila prljavu igru i nije se odazvala njihovim pozivima. I dve trećine građanstva pojedinih država se nije odazvalo njihovom pozivu. U panici, počeli su sa pretnjama, ucenama, plašenjima i ostalim prljavštinama, kako to već samo oni umeju. Dakle, vakcinacija i dalje nije obavezna, ali ako se ne vakcinišeš biće ti otežano ili zabranjeno ulaženje u javne ustanove, prodavnice itd. Pretnje su diskriminatorske i vredne osude zdravog razuma. Perjanicama korona diktature nije svejedno jer nisu ostvarili "uvaljivanje" stanovništvu potrebnog broja vakcina koji je ugovoren sa farmako-mafijom. Usledilo je blaćenje, na njihovim masmedijima, ne samo antivaksera, već i onih koji se zalažu za slobodan izbor, kada je u pitanju vakcinacija. Pretnja su jer ugrožavaju njihovu "svetu" vakcinaciju. Nameštena hapšenja, ucene, pretnje, suđenja, govore u prilog tome da je korona diktatura u svom usponu. Ljudska prava i slobode, to bahatima, oholima, licemernima, pokvarenima, diktatorski nastrojenima,  ne znače ništa.

20# Širom sveta, svesni i probuđeni ljudi ipak ne spavaju. Digli su svoj glas i izašli na ulice. Mesecima unazad, ljudi na ulicama gradova širom Nemačke, Francuske, Holandije, Italije, pa i Srbije i okruženja, bore se protiv korona dikatature i apsurdnih odluka kriznih štabova koje i tvore opštu društvenu krizu. Bore se za poštovanje sloboda i prava građana, protiv nasilničke i ucenjivačke vakcinacije,  za

slobodu izbora kada je ista u pitanju, protiv njihovih mera i nove normalnosti. Bore se za povratak starih vrednosti i normalnog života koji su im oduzeti odlukama neodgovornih vlasti u sprezi sa onima koji ih kontrolišu na globalnom nivou, tj. globalističkom mafijom. Isti revnosno i dalje rade na globalnom zaključavanju, globalnom resetu, stvaranju nove transhumanističke vrste ljudi koji će im biti poslušna preko veštačke inteligencije. Ukratko psihopate rade na stvaranju svog novog satanističkog svetskog poretka u kojem će biti mesta samo za njih malobrojne i preživele robove, preživele nakon svih pošasti koje su im priredili. Manipulatori se neće zaustaviti a nadam se da se neće zaistaviti ni svesni i probuđeni ljudi kojima su njihova prava i slobode prioritet, preduslov za očuvanje ljudskog dostojanstva.

                                                                                         ...nastaviće se....

332.jpg

               LIČNO ISKUSTVO SA "KORONOM" I STAV O NAJVEĆOJ PREDSTAVI NA ZEMLJI, IKADA - Prolazi polako i godinu dana od početka najveće svetske predstave na Zemlji ikada, u režiji najgorih psihopata, obožavaoca i poštovaoca božanstava svakojakog zla. Kada neko takav štampa već decenijama unazad novac bez pokrića i ima ga ko pleve, kontroliše globalne finansijske tokove, poseduje sve korporacije i banke na ovom svetu, ima “ugled” i moć u ovakvom posrnulom sistemu, bez duha i zakržljale duše, koji smatra da je ovaj svet “sve što postoji” i da mu je dopušteno da ispoljava svoje psihopatske porive, jer mu je neviđeno dosadno,  šta takvom jadniku preostaje no da se igra i  uspostavi apsolutnu kontrolu nad svakim ljudskim bićem na ovom svetu, usmerava čitavo čovečanstvo ka oltaru svojih božanstava, koja su naravno suprotnost Bogu, bar onako kako ga velika većina nas  zamišlja i shvata, suprotnost čestitosti, vrlinama, empatiji, ljubavi, časti i poštenju… suprotnost svemu što potpada pod termin dobra.

129.jpg

Veliki mikrobiolog Antoan Bešam je pre skoro 150 godina jasno izneo teoriju po kojoj bolest, pa i zarazna u našem organizmu nastaje isključivo kao posledica toksikacije i metaboličkog disbalansa, te da se iste ne prenose. Uklonite uzroke bolesti (toksikaciju), uklonićete bolest. Jednostavno i iz iskustva, svakom ko je o tome razmišljao, sasvim logično i tačno.

 

Isprobavah lično protekle godine ovu tvrdnju. Na poslu, gde sticajem okolnosti cirkuliše stotine i stotine ljudi, bejah u društvu prehlađenih, gripoznih i naročito onih za koje je njihovim “pouzdanim” testovima utvrđeno da imaju ovu famoznu koronu. Bez ili sa maskom, potpuno je svejedno, jer i deca u osnovnoj školi mogu zaključiti da je nošenje krpe na licu da bi se zaštitili od “najsmrtonosnijeg” virusa u istoriji ikada, najsmešnija i najapsurdnija naredba pod pretnjom kazni, koju su “stručnjaci” mogli doneti, što izaziva podsmeh i sprndnju sa likovima tzv. kriznog im štaba..

I naravno, kao što pretpostavih, nisam se razboleo. Nisam, jer tajna leži, kao što je i Bešam naglasio, samo u jačanju i jakom imunitetu.

 

Jedan trenutak nepažnje, toplo i sunčano vreme, kožna jakna, znojenje i promena vremena u vetrovito i hladno su pogodni uslovi za prehladu. Mislim da je malo njih koji ovo nisu iskusili. Promena životnih uslova u kojima organizam boravi, dovodi i do “okidanja” bolesti, u ovom slučaju prehlade. Dakle, da ponovim, niko mi ništa nije preneo mesecima unazad iako sam boravio u društvu onih kojima je ustanovljena tzv. korona i tačno znam trenutak kada sam se prehladio.

 

I najjačim imunitetima se dešava da se prehlade jednom godišnje ili jednom  u nekoliko godina, što je sasvim prirodna stvar u podneblju u kojem živimo, u kojem se smenjuju godišnja doba a i česte su klimatske promene vremena. Posebno je kritično tokom trajanja zime. Uostalom, teorija egzozoma, nasuprot teoriji virusa, jasno ističe da se organizam na ovaj način oslobađa toksina nagomilanih u proteklom periodu života. Toksine u sebi, obzirom da živimo u neviđeno zatrovanom životnom okruženju, u svakom smislu, svi imamo. Izbacivanje šlajma, curenje nosa, dijareje i ostale prateće pojave tokom prehlada i gripa, jesu upravo ti toksini koje Pasterova teorija virusa naziva virusima a koji se po istoj, prenose i izazivaju zarazu ljudi u bliskom okruženju. Sa druge strane, teorija egzozoma koja očito počiva na Bešamovim postulatima, jasno ističe da svaki organizam stvara svoje mikroorganizme, dakle bakterije i viruse koji ne mogu opstati u drugom organizmu, pa se prema tome bolesti, pa i zarazne ne mogu prenositi.

Sledi malaksalost, potreba za snom, samo dan dva kašljanja, i što je zanimljivo gubitak čula ukusa i mirisa na pet šest dana, simptom koji su naveli za obolele od tzv. korone.  Iz predostrožnosti sam tri dana pio antibiotike za pluća, kako je i preporučio, pored ostalih lekara, čuveni doktor Raul Didije, doduše bez hidroksihlorohina jer ga kod nas nema. Za nedelju dana sam se potpuno oporavio, ponavljam, zahvaljujući prethodno odličnom imunitetu ( kod lekara zvanične alopatske medicine, nisam bio više od 30 godina, ni jedan dan bolovanja, nemam karton kod državnog lekara a i ne bih kod njih nikada ni išao sem u slučajevima hitne i neposredne opasnosti, lekari koji su se vratili prirodnim lekovima i prirodnoj medicine, za mene imaju prednost i uživaju poverenje). Da sam, kojim slučajem imao temperaturu, koristio bih paracetamol a za sprečavanje jače koagulacije krvi, aspirin.

Sans_titre-1-48.jpg

Dakle, lično sam iskusio da se zaraza (virusi i bakterije) ne prenosi, kako tamburaju iz sve snage korumpirani masmediji i takozvani stručnjaci, kojima ne bih dao ni ovcu da čuvaju jer bi i nju izgubili. Nošenje maske je totalna budalaština i idiotarija neviđenih razmera, faktički je samo simbol potčinjavanja stada od strane psihopata.

 

Mnogi, koji su takođe uvereni da je Bešamova teorija ispravna, su nudili da provedu, bar nedelju dana sa zvanično proglašenim slučajevima zaraze koronom u bolnici i dokažu da je Pasterova teorija zaraze i prenošenja iste, potpuno netačna. I sam sam spreman na to. Međutim, to ne bi dozvolili niti su do sad dozvolili  “stručnjaci” i lekari. Razlozi su mnogobrojni a najveći je svakako moguće urušavanje temelja na kojima počiva njihova virusologija, farmakologija i uopšte alopatska medicina.

Jedino pitanje na koje još uvek nemam odgovor a tragam za njim i dalje, jeste kojim nas to toksinima zasipaju kako bi izazvali kod ljudi iste simptome, kako one bezazlene poput kraćeg gubitka čula mirisa i ukusa, tako i teške upale pluća i neviđenu trombozu (zgrušavanje krvi). Uslovi u kojima živimo, tj. toksikacija kojoj smo trenutno izloženi, izazivaju imuni odgovor organizma, što je prirodno i normalno a simptomi su kod svih ljudi slični! Jasno je da rešenje postoji a to je, kako reče davno Bešam: uklonite uzroke bolesti (toksine), uklonićete i bolest! Traženjem odgovora na ovo pitanje vodilo bi ka okončanju ove ujdurme. Treba raskrinkati manipulatore.

93204714_10218795004560668_1227015626107

I inače Bešamova teorija, koja je suprotna Pasterovoj, usvojenoj od strane zvanične alopatske medicine i farmako-mafije, je što se mene tiče i pre no što sam saznao za nju, “pila vodu”. Setimo se, roditelji dece koja nisu obolela od malih boginja ih šalju u društvo one dece  koja jesu, da bi se “zarazila” i što pre preležala ovu bolest, koja je do danas postala famozna i “opasna”, dabome, kako bi se propagirala i obavljala obavezna vakcinacija. I desilo bi se da deca ipak ne obole jer su u tom trenutku imala dobar imunitet. Tek bi se kasnije, pa i godinama kasnije, razbolela i po običaju bez problema preležala male ili velike boginje. Koliko ste puta bili u društvu gripoznih, prehlađenih pa se niste razboleli i obratno, koliko puta su drugi bili u vašem društvu kada ste bili gripozni a nisu se prehladili? Jedino, ukoliko se dogodi da je u istom periodu, imunitet slab kod osoba koje žive zajedno, one se zajedno i razbole, u suprotnom, a obično je tako, jedna osoba se prehladi a ostale oko nje ne.

 

U skladu sa ličnim iskustvom i zato što sam uveren da je teorija Antoana Bešama ispravna i tačna, logično je da i čitava priča o vakcinaciji pada u vodu, jer se kao što napisah, bazira na potpuno netačnoj Pasterovoj teoriji.

Odavno mi je jasno, da u ovakvom posrnulom, materijalističkom sistemu i potrošačkom društvu, glavnu reč i moć imaju bankari i korporatisti koji sve stvari i odnose među ljudima mere isključivo profitom i naravno ostvarivanjem svojih paklenih agendi. Otuda i savremena kapitalistička alopatska medicina (stvorena pre nešto više od 100 godina, od strane neprijatelja čovečanstva, Rokfelerovih i njihove fondacije Rokfeler) i današnja farmacija, za cilj imaju enormne profite i stvaranje večitih mušterija uz neizbežnu depopulizaciju, a ne da pomognu i izleče čoveka. Vakcine zajedno sa njihovim ostalim otrovnim medikamentima,  upravo služe tom nečasnom i ogavnom cilju!

 

Čitav ovaj sistem je pod njihovom kontrolom. Lažljivi masmediji, korumpirani paraziti političari, indoktrinisani i dobro plaćeni “stručnjaci”, obrazovanje, ekonomija…bukvalno svaki segment ovog sistema radi u korist i za interese svojih vlasnika a ne poštenog sveta. Zato je prvi korak ka oslobađanju, potpuno nepoverenje u ovakav sistem i sve njegove perjanice koje vas napadno svakodnevno ubeđuju, plaše i prete da će svet nestati, ako se pobogu ne ufiksate. Šta će ološ, radi za proviziju. Što više vakcina “uvali”, više love će strpati u svoja nepresušna ogavna ždrela.

122162869_3707106479322387_3318995359763

Ali, karma je zakon. Ne zaboravlja adrese. Ova ološ će neminovno osetiti šta je sudbina i kako su se osećali ljudi koje su osakatili i unesrećili svojom ohološću, bahatošću, gramzivošću, licemerjem, lažima, obmanama… jer će morati proći kroz te muke koje su nametnuli i nameću drugima. Nije ovaj svet sve što postoji.  Ne poseduje telo dušu već duša telo. Duša je večna, kako tvrde stare istočnjačke filozofije i pred Boga mora pročišćena, čista. Ovoj ološi ovaj put je očigledno  mnogo, mnogo duži jer zakon karme kaže da sve što su činili drugima i sami moraju kroz to proći. Tako treba!

 

Jedini problem je što su ograničeni i gordi da bi i pokušali sve ovo razumeti, jer ih njihova materijalistička božanstva uče da će posle njih biti potop. Zašto bi se i trudili posvetiti kontemplaciji i promišljanju, nije to za njih, to spada u duhovne sfere postojanja a oni duha nemaju. Za njih su pare, vlast, položaji, vile i stanovi, luksuzne limuzine i letovanja, svakojaka petočulna uživanja … e pa, na kraju će se ipak iznenaditi. 

29547599_1114900555317952_1425014551_n.j
48391527_10158122705148009_1672350915195
161423222_4153492484694735_8025134682566
332.jpg

            PRED VAMA JE TEKST KOJI ĆE POMOĆI OTKLANJANJU NEDOUMICA VEZANIH ZA NAJVEĆU PREDSTAVU NA ZEMLJI, IKADA - ISTINA JE PREDUSLOV ZA MENTALNO OSLOBOĐENJE I PREDUSLOV OČUVANJA DRAGOCENE SLOBODE - PAMFLET na putu ka ISTINI je pred vama!

 

Udružena sredstva masovnog dezinformisanja, neviđenom i nasilničkom medijskom propagandom i kampanjom projekta “Kovid 19”, su uspešno stvorili kritičnu masu izbezumljenih i preplašenih.

 

Često možemo čuti kako zapanjeno vrište: "Pogledajte, koliko u bolnicama ima ljudi sa upalom pluća". Potom, prema svom ustaljenom običaju, olako prisvajaju bez razmišljanja i promišljanja, preispitivanja unapred lukavo pripremljene teorije i “istine” koje su milion puta već čuli i koje jedino i mogu čuti na kontrolisanim masmedijima: virus kovid hara i uzrokuje do sada neviđenu smrtonosnu epidemiju, nosite maske kao glavnu zaštitu od istog, vakcinišite se i čekajte u skoroj budućnosti kovid pasoše, čipovanje ili već. Dalje polemike sa njima nema.  Zašto bi uopšte razmišljali i donosili zaključke sopstvenim moždanim ćelijama datim od Boga, kada to za njih i njihovo “dobro” čine masmediji  i na njima silni "stručnjaci", političari ili već, bez obzira što su isti u vlasništvu ili pod kontrolom manipulatora odnosno kreatora cele ove kovid ujdurme. Jednom, u budućim vremenima otkriće se  i pokazati da je u pitanju bila, bar do sada, najveće prevara u istoriji čovečanstva.

 

Uspešno programirani i ispranog mozga, pomenute žrtve sistema ali ujedno i njegovi najveći štovaoci i podržavaoci (stokholmski sindrom) nastavljaju sa grickanjem noktiju i buljenjem u TV ekrane, prateći najveći rijaliti ikada, iz dana u dan, verovatno do konačnog ludila.

91382158_2946469102080784_54214666643130
fear_channels_tina_toon.jpg
124557557_3761199213913113_2319396793313

Sve je očiglednije da ova vrsta žrtava septičkog sistema nije kadra, usled zaraze “leming” sindromom, shvatiti da iza cele ove ujdurme stoji jedan od najmoćnijih stubova globalističke vlastele,  farmako-medicinska mafija, dobro uvezana sa ostalim centrima moći globalista, poput bankarsko-korporativnog, hemijsko-naftnog, biotehnološkog, vojnog kompleksa i drugih, u sprezi sa univerzitetima, istraživačkim naučnim centrima, institutima koje i inače obilato finansiraju i usmeravaju ka lansiranju “istina” koje će doprineti ostvarenju njihovih sebičnih  interesa, bez obzira na štetu koju nanose čovečanstvu i prirodnom okruženju. Njihov  novac naveliko kupuje i političare, kvazistručnjake, masmedije, da kao jedan, po komandi, širom sveta, plasiraju iste unapred kreirane "istine", koje će na kraju verujuće stado dovesti do željenog šišanja.

104201569_3339576182740460_5808723232853

Da li je toliko teško shvatiti da se istine u farmaciji i medicini (kao uostalom u svim ostalim sferama društvenog nam života)  prikrivaju i potiskuju već decenijama unazad,  više od jednog veka. Da se više čita, istražuje, proučava, preispituje, došlo bi se i  do stavova, mišljenja, teorija i postavki koji su drugačiji pa i suprotni od usvojenih,  koje diskreditovani sistem smatra i nameće istinitim. Istiniti su, da ponovim,  jer donose benefite i ostvaruju interese vlasnika ovog sistema.

Jedan od primera suprostavljenih naučnih stavova, a čijim bi preispitivanjem došli do spasonosne istine koja bi nas oslobodila stega nametnute nam korona diktature, jeste davnašnje sukobljavanje teorija na relaciji Luj Paster-Antoan Bešam. Dobili bi konačan odgovor na pitanja, da li se virusi prenose ili ne, pa samim tim da li se zarazne bolesti prenose ili su pak posledica veoma lošeg imuniteta, oslabljenog toksinima.

 

Učenje svima poznatog mikrobiologa i hemičara Luja Pastera je opšte poznato i usvojeno kao neprikosnoveno i neupitno. Njegova teorija je nazvana “Teorija mikrorganizama” (preciznije Teorija kliconosnih bolesti) jer je Paster zaključio da se organizam razboli kada u njega spolja uđu patogene bakterije i druge klice. Dakle po Pasteru, mikroorganizmi dolaze od nekud spolja i prenose se sa čoveka na čoveka šireći određenu zaraznu bolest. 

Za njegovog rivala na polju mikrobiologije, Antoana Bešama malo ko zna, posebno na ovim našim prostorima gde je uobičajeno prihvatiti kao istinu sve što nam dolazi upakovano sa “naprednog” Zapada. Ipak, na tom Zapadu obitava mnogo više ljudi no ovde kod nas, koji su skloni preispitivanjima i traganjima za istinom i opravdano sumnjaju u nametnute teorije koje su, što se njih tiče i te kako otvorene za kontinualnu nadgradnju, a ako se pokaže opravdanim, podložne su kompletnom odbacivanju i zameni. Rivalstvo Pastera i Bešama na polju mikrobiologije, se može, primera radi, posmatrati kao rivalstvo Nikole Tesle i Tomasa Edisona u oblasti elektrotehnike.

ET5g9aCxQejkKIgQMqfw_Terrain_blog.jpg

Bešam je, za razliku od svog savremenika Pastera,  tvrdio da  sve mikro životne forme koje su otkrivene mikroskopom u našem organizmu nastaju u nama samima i to u krvi i da ih karakteriše pleomorfizam.  Tvrdio je da klice u organizmu nisu uzrok bolesti već posledica biohemijskog poremećaja, odnosno kiselosti sredine u kojoj se one nalaze. Bešam je pod mikroskopom video u krvi bele tačkice i nazvao ih protitima. To su najmanje proteinske tvorevine, najmanje žive jedinice. Protiti se u manje ili više kiseloj sredini formiraju kao virusi, bakterije ili gljivice sa ciljem da očiste kiselu sredinu. Taj proces i period čišćenja našeg organizma, smatramo bolešću.

Klice u organizmu moraju da postoje normalno, ali one zbog bolesti (poremećaja) menjaju oblik. One su pleomorfne. Protiti su sićušne tačkice i vidljivi su na svakom mikroskopu kada se krv analizira na crnoj podlozi.

Da virus raka postoji i da se pojavljuje bar u četiri oblika, otkrio je prvi još Rojal Rejmond Rajf, a kasnije to potvrdila dr Virdžinija Livingston. I Rajf je na kraju, poput Bešama svesrdno ostavljen u hodnicima zaborava, iako je prvi  na svetu svojim elektromagnetnim uređajem 100% lečio kancer u poodmaklim fazama baš kao i ostale bolesti i to pre 90 godina. Pronalaske ovakvih naučnika, ovakvih velikana, filantropa i altruista, globalisti su zadržali za sebe i svoje uske krugove sebičnih psihopata sa vrha piramide zla a njih su bukvalno uništili.

Takva je sudbina i dan danas, svih velikih, brilijantnih i humanih umova kojima su istina i korist čovečanstvu draži od svih naslova, položaja, novca, nagrada i etiketa ionako posrnulog društva i sistema. Takve istine ne donose profite i ostale nečasne benefite farmako-mafiji i uopšte globalističkoj vlasteli, tačnije patokratiji. Zato će radije izmisliti svoje teorije, svoja “znanja”, “istine”, “nauku” i nametnuti ih čovečanstvu putem obrazovanja, nauke i kvazistručnjaka, masmedija koje su oformili, koje kontrolišu i koji im služe pored ostalih oruđa njihovog septičkog sistema za laganje, obmanjivanje, varanje čovečanstva zarad “ceđenja” i eksploatacije, dakako u svoju korist i ostvarenje sebičnih i psihopatskih ciljeva.  

"Đubrivo (podloga) je sve, klica je ništa", izjavio je i Luj Paster na samrtničkoj postelji. Dakle, Paster je na kraju ipak priznao da nije bio u pravu kada je tvrdio da su klice (bacili) izazivači bolesti i da oni ulaze spolja u organizam. One su zapravo posledica bolesti.

unnamed (1).jpg
0069.jpg
NO+DISEASES+CAN+BE+SUCCESSFULLY+CURED+UN

Ali, ovo priznanje je okasnelo, a sve  i da nije, svakako bi bilo zanemareno, jer je farmako-medicinska mafija njegovu teoriju prihvatila kao korisnu pre svega za biznis i na njoj gradila današnju savremenu alopatsku medicinu (Rokfeleri). Zbog toga i dan danas se kao istina smatra da zaraza dolazi negde s polja, da se mikrobi prenose sa organizma na organizam (iako su drugi istinoljubivi naučnici dokazali da svaki organizam poseduje sopstvene viruse koji ne mogu opstati u drugoj sredini), zašto? Pa zato što su na ovoj teoriji mogli razviti svoj najunosniji biznis ikada, a to je vakcinacija. Svrha vakcine po njihovim proračunima je da zaustavi zarazu i spreči prenošenje iste sa čoveka na čoveka.

Danas je svim racionalnim ljudima, koji su upoznati sa Bešamovim učenjem, koji misle i donose zaključke svojom glavom i na osnovu svog životnog iskustva, jasno da je vakcinacija opasna besmislica baš kao i teorija prenošenja zaraze sa čoveka na čoveka. Primera radi, mnogi se sećaju, da su kao deca bili s namerom smeštena u društvo dece koja su imala male boginje, kako bi ih dobili i što mlađi preležali. Ipak, na kraju, odoleli su zarazi a istu dobili kasnije, u trenutku pada imuniteta. (lično iskustvo). 

Dobili, jer su prethodno “pokupili” mikrobe boginja upravo vakcinom protiv istih. Koliko puta ste bili u društvu prehlađenih i gripoznih ljudi pa ipak se niste prehladili ili dobili grip, zbog  jakog imuniteta u tom trenutku, a kasnije, jer ste se, na primer, po hladnom vremenu oznojili a potom izloženi hladnoći razboleli. Nije li to jedan od primera promene uslova u kojima organizam boravi?  

Da ponovimo, u skladu sa Bešamovom teorijom, protiti (klice) menjaju oblik i “prelaze” u bakterije, viruse odnosno gljivice u zavisnosti od sredine, uslova u kojima čovek živi. Primera radi,  nastala kisela sredina, uzrokovana lošom i ishranom punom toksina, elektromagnetnim zagađenjem, toksinima aeroslonog zaprašivanja, fluoridisanom vodom za piće, farmaceutskim medikamentima, vakcinama, itd,  stvara prirodnu reakciju organizma koji se brani, dakle brani se od nastalog “kvara”, bolesti. Jasno je da je nastanak bolesti individualna, lična stvar svakog pojedinca a da li će nastati ili neće, zavisi samo od snage i stanja imuniteta. ZARAZNE BOLESTI I UOPŠTE BOLESTI SE NE PRENOSE!

0072s.jpg
0059.jpg
0045s.jpg

 Priroda je sama odredila mehanizme i načine odbrane organizma od napada spolja. Savremena alopatska medicina i farmacija  je svojim metodama i medikamentima ometaju u tom procesu. Nekadašnja  efikasna i blagotvorna prirodna medicina koju je farmako-mafija pretvorila u alternativnu i neželjenu, je svojim preparatima samo pomagala organizmu u procesu ozdravljenja.  Ono što se smatralo efikasnim se prenosilo sa kolena na koleno i koristilo a što nije, odbacivano je  jednom zauvek. Za razliku od prirodne medicine, alopatska uporno ponavlja mnoge svoje neefikasne metode i primenu medikamenata bez obzira što ne donose rezultate (“lečenje” kancera, na primer), ne donose ozdravljenje, ali zato donose bezobrazne profite!   

 

Još jednom:

Virusi se ne prenose, i svaki organizam ima svoje specifične viruse!

Dakle, ni zarazne bolesti se ne prenose već su odraz stanja zdravlja, odnosno “kondicije” imuniteta.

Samim tim nisu nam potrebne ni maske ni vakcine, već pre svega i iznad svega traganje za načinima jačanja imuniteta. I to se, verovali ili ne, može i pored opšteg i istinitog stava da nas praktično sa svih strana guše toksinima. Ali to je već za neku drugu priču.

karikatura-struka-koronavirus.jpg

Da se vratimo ovoj pošasti koja nas je zadesila, kratko rečeno “korona diktaturi”. Kao što napisah, organizam se brani ukoliko je napadnut. Tako ga je priroda “programirala”. Napadnut je spolja. Elektromagentnim talasima, biohemijskim toksinima ili već ko zna kojim sredstvima koja nam i ne padaju na pamet, ali psihopatama, svakako.  Izvršene su obdukcije ( i pored protivljenja, očito korumpirane SZO – glavni sponzori su naši dobri poznanici fondacije Gejts i Rokfeler) pokazale da su otrovi izazvali neverovatnu koagulaciju ili zgrušavanje krvi (trombozu) u svim organima. Organizam ophrvan hroničnim bolestima ili stariji slabijeg imuniteta, jednostavno nije imao šansi izboriti se sa ovim stepenom trovanja.

 

"Kovid nije povezan sa bilo kojim virusom već sa patološkom koagulacijom krvi usled toksičnosti", izjavio je "Dr Robert Jang. Uz Janga i drugi časni lekari i naučnici su došli do istog zaključka. Njima je istina bitnija od hiljada, desetina hiljada ili stotina hiljada evra, koje su dobijali a i dalje dobijaju portparoli farmako-mafije, takozvani stručnjaci,  pa i ovdašnji.

130248810_10221536014782481_437602435979

Neki od sjajnih i časnih kineskih i italijanskih lekara, i  francuskog profesora Didje Raula su na kraju došli do spasonosnog rešenja, terapije za mnoge koji su je dobili pravovremeno : hidroksihlorohin u kombinaciji sa antibiotikom, uspešno spašava pogođene bolešću ili otrovima u ovom slučaju. Hiljade i hiljade pacijenata u Italiji, Francuskoj, Kini, SAD-u i drugde koji su prošli kroz ovaj tretman na vreme je spaseno!

 

Šta je potom usledilo? Farmako-mafija je uzvratila udarac. Prevarantskim opanjkavanjima u svojim “uglednim” medicinskim časopisima, napada i proglašava ovu terapiju lažnom i neučinkovitom. Hidroksihlorohin, kojeg je oduvek bilo u apotekama, volšebno nestaje (u Francuskoj). Ugledni lekari su se usprotivili ovoj prevari, dokazali da manipulanti lažu i izdejstvovali da se takve tvrdnje povuku iz medija, ali je bilo kasno. Prvobitno odaslana laž je po običaju opstala i ostala “istina” u svetini koju isti kontrolišu i kojom manipulišu.  (Sve navedeno možete i sami proveriti u francuskom dokumentarcu, nastalom trudom istraživačkog novinarstva, “Hold-Up”)  . I, sada već toliko poznate i omražene “nezavisne” agencije za proveru činjenica, i dalje proganjaju ovu istinu na društvenim mrežama baš kao i sve ostale istine koje se kose sa zvaničnom “naukom”, medicinom, uopšte “istinama” mejnstrima stvorenog od strane vlasnika ovog posrnulog sistema. Uostalom, to im je i svrha.  

Sjajan produkt francuskog istraživačkog novinarstva, film "Hold-Up" možete pogledati na ovoj web adresi:

109594823_122407346217308_41344596102846

Sve  informacije  na društvenim mrežama i masmedijima koje bi pomogle čoveku  da se izbavi iz ove korona ujdurme i diktature, svesrdno  se svrstavaju u lažne vesti.  Proverivači činjenica, tzv. "fakt čekeri", angažovani i plaćeni od strane društvenih mreža, idu u svojoj nečasnoj misiji toliko daleko da se, da bi diskreditovali istinu, kače za minorne elemente u informaciji, (koji pri tome uopšte ne zadiru u srž i suštinu iste), proglašavaju za netačne  što je po njima, sasvim dovoljno da čitava informacija postane lažna vest.

Da zaključimo. Iza cele ove ujdurme zvane “korona diktatura” stoje SEPTIČKI SISTEM, njegovi konstruktori i njihova oruđa, poput masmedija, kvazi stručnjaka, korumpiranih političara, naučnika i ostalih vernika (“uzornih” i poslušnih građana ispranog mozga – iliti korisnih idiota sistema), udruženi u zajedničkom poduhvatu  da se laži, propaganda, panika i strah šire i održavaju kako bi se ostvario konačan cilj....fiksanje stanovništva, zgrtanje novih profita ali pre svega dalja trovačina stada u svrhu depopulacije i kontrole...

 

...ali i daljeg razvoja tzv. transhumanizma...otuda su na scenu stupila fajzerova modernina i astrazenekina GM oruđa iliti GM preparati koji su sve ali ne i vakcine, iako izgledom podsećaju na njih. U pitanju su GM tretmani, GM terapije, umetanje nekog njihovog gena u genetsko stablo primaoca, dakle genetski inženjering - početak modifikacije današnjeg čoveka, eksperimentisanje in vivo.

RETROSPEKTIVA:

Aerosoli i elektromagnetno zračenje štetnim frekfencijama

Najpre su ishisterisali i proglasili pandemiju bez osnova. Potom su istu pravdali širenjem dezinformacija o velikom broju zaraženih.  Iznosili lažne podatke o broju umrlih  od korone, uvrstivši u iste i one koji su podlegli drugim bolestima (mnogi lekari su bili plaćeni da krivotvore podatke, pa su u preminule od korone uvrštavali koga su mogli i stigli). One koji su već otrovani (aerosolima, na primer) su pogrešno lečili nestručnom upotrebom respiratora i primenom imunopresiva. I na takav način se uvećavao broj onih koji su uvršćeni u preminule od korone.

 

PCR testovi

 

Zarazu kod ispitanika su utvrđivali, kako je na kraju i potvrđeno, potpuno nepouzdanim PCR testom za tu svrhu. Pokrenuli su kampanju za masovno testiranje stanovništva. Pre ove plandemije PCR testovi su uspešno služili samo forenzičarima za utvrđivanje identiteta preko DNK. Oni su uzorke uzimali iz usta. Sada su taj metod promenili i uzorke uzimaju iz nosa. Zašto? Odgovor je jednostavan. Ako su sami testovi zaraženi, da bi se osoba inficirala nije prikladno sa se uzorci uzimaju iz usta jer na taj način toksin ne mora da se zadrži u telu, osoba može da ga ispljune, a i sama pljuvačka je dezinfekciono sredstvo. Da bi se toksin iz PCR štapića dobro ubacio u telo mnogo je praktičnije da se zavuče duboko u nos, do sinusa. Odatle lako može disanjem da se uvuče u pluća. Tako se i radi. I na takav način se uvećavao broj onih koji su zaraženi a potom usled slabijeg imuniteta i preminulih od korone, tačnije trovanja.

Vakcine

I na kraju, započeli su masovnu vakcinaciju potpuno neproverenim i neispitanim vakcinama, prekršivši sve svoje protokole, teorije i "nauku". I po njihovim protokolima, vakcina se razvija i testira godinama a oni su je primenili nakon nekoliko meseci. I šta možemo uočiti. Trovanje se nastavlja. Nakon početnog vršenog aerosolima i elektromagnetnim talasima, potom otrovnim PCR testovima isto se nastavlja i vakcinama. Gro ljudi koji su dobili njihove vakcine su se potom suočili sa upalom pluća i svim ostalim simptomima trovanja koje manipulatori nazivaju "korona virusom".

Ljudi opravdano postavljaju pitanje da kada nas već sve truju zašto su se pojedini otrovali i razboleli a ostali nisu. Odgovor leži u individualnim svojstvima svakog organizma. Svi smo međusobno različiti i po DNK strukturi, biohemiji, načinu života (emotivno, navikama, načinu ishrane), imamo različite imunitete, različiti i po još mnogim drugim pitanjima. Zato ne čudi da pri istoj količini toksina kojima smo zajedno i istovremeno izloženi, različito i odreagujemo. Znamo da su upravo ljudi sa hroničnim bolestima i stariji ljudi slabijeg imuniteta, bili prve žrtve trovanja, jer se njihov imunitet teško borio ili se na žalost nije mogao izboriti sa intenzitetom otrova kojima su bili izloženi.

 

I inače u svakodnevnom životu zasuti smo otrovima sa svih strana (iz vode, vazduha, zemljišta, industrijske hrane, medijski itd). Čovek je u suštini, od Boga i prirode, stvoren da bude zdrav, ali su ga tvorci ovog posrnulog sisitema učinili zavisnim i bolesnim. Zato su svesni ljudi, svesni istine da su im ovakav sistem i oni koji stoje iza njega neprijatelji, uzeli stvar u svoje ruke, spoznali istine (poput ove gore opisane) i nalazili i našli načina da se odupru takvom sistemu i pored sve njegove sile, perfidnosti i pokvarenosti. Zato su i prve talase njihove masovne toksikacije bez ikakvih problema iliti simptoma izdržali. Kojim trovanjima su planirali i kojim intenzitetima da nas ubuduće izlože, ne znamo još uvek...pred nama je. 

139280894_3987661077944544_5418043694004
039.jpg
023.jpg
047.jpg
014.jpg
022.jpg
053.jpg
046.jpg
037.jpg
051.jpg
044.jpg
040.jpg

KO JE SPOZNAO ISTINU, NE BOJI SE OVE ŠARADE. NE BOJI SE VIRUSA, JER SE ISTI NE PRENOSI, NE BOJI SE ZARAZNIH BOLESTI ALI STRAHUJE OD TOKSINA KOJI BI MU MOGLI BITI UBRIZGANI U ORGANIZAM NJIHOVOM PEĆINSKOM TEHNOLOGIJOM, VAKCINAMA.

LJUDI SA SLABIJIM IMUNITETOM, NA ŽALOST PODLEŽU TROVANJU. IMAJU MANJU TOLERANCIJU NA INTENZITET I KOLIČINU TOKSINA KOJIMA NAS SVE TRUJU! ZATO MANIPULATORI POPUT GEJTSA NAJAVLJUJU NOVE SOJEVE VIRUSA KOJI SU ZAPRAVO TALASI INTENZIVNIJIH TOKSINA OD PRETHODNIH.

ŠTA MISLITE, ČEMU IM SLUŽE AEROSOLNA ZAPRAŠIVANJA KOJA OBAVLJAJU SVIH PROTEKLIH GODINA I DECENIJA? (PORED OSTALIH NEČASNIH RABOTA). 

 

ČASTAN ČOVEK SE NE BOJI OVIH GNJIDA KOJIMA ĆE BOG SUDITI. DOBRO ZNA DA JE SVE OVO ŠTO SE DEŠAVA VELIKO ISKUŠENJE NA KOJE TREBA ODGOVORITI BORBOM I ISTINOM.

 

GORČINU MU STVARAJU VELIKI BROJ NAIVNIH KOJI PODILAZE I PODLEŽU VELIKIM LAŽIMA JER ĆE SA SOBOM POVUĆI I SVE NAS...jer ako većina veruje u ove prevare, većina će se prikloniti i biti eksperimentalna životinja a onda će se kola lako slomiti i na svima nama koji smo svesni istine.

 

NEMA SPAVANJA I NEMA PREDAJE!

151799491_4404379816246130_4848602953598
146829337_10224628811408721_402433181888
144672553_4252161001479321_8730115783748
332.jpg

              PlANDEMIJA 1918. -  ISTORIJA SE PONAVLJA S VREMENA NA VREME. TO I NIJE NEKA NOVOST. ODUVEK JE TAKO. Problem je u tome što narod kratke pameti, zbog ove poražavajuće istine, prolazi ponovo kroz iste prljave matrice i strada.

 

Kratke pameti je jer se istine koje se tiču života ljudi ne prenose s kolena na koleno, ne ponavljaju, ne proučavaju, ne prepričavaju i to s namerom.  A s druge strane, večite laži zdušno talasaju svakodnevno na  masmedijima, uče se u školama, dok nam sistemski tumači stvarnosti iste stručno i redovno nabijaju na nos.

 

I iza prenošenja neistina i ne prenošenja istina stoji isti manipulator, vlasnik ovog degradirajućeg, dekadentnog, nehumanog sistema, globalistička vlastela, bolje rečeno globalna kriminalna organizacija iliti mafija.

001.jpg
002.jpg
003.jpg
008.jpg
010.jpg
011.jpg
012.jpg
004.jpg

Sjajan primer sistemskog zaboravljanja nekadašnjih dešavanja su  ove fotografije stare 100 godina,  snimljene u Kaliforniji, San Francisku. Veoma malo, bolje rečeno ni malo ljudi zna za iste i za isti scenario maltretiranja i ponižavanja ljudi a koji se sprovodi danas tokom ove mnogo organizovanije i propagiranije plandemije od te prikazane na starim fotografijama.

 

Dakle, proglašena je pandemija španskog gripa, od kojeg je po zvaničnim procenama tzv. sistemskih stručnjaka umrlo, pazite sad ovo, između 50 i 100 miliona ljudi širom sveta. Neverovatno precizno. 

Zvanična toliko utabana "istina", kojoj se jednostavno mora verovati (jer ne verovanje spada u domen fantastike) jeste da su ljudi umrli od gripa. Nezvanična ISTINA (jer su joj svedočili oni koji su tada živeli a nemaju razloga lagati za razliku od farmako-mafije koja od laži profitira)  je da su svi ti ljudi umrli baš nakon vakcinacije.  Naravno, ova informacija, ova istina, godinama unazad programiranom mozgu se čini nemogućom i spada u domen teorija zavere, dakako već zilion puta viđeno. Međutim u domen fantastike bi spadala i mogućnost da takav korisni idiot sistema krene u preispitivanje “istina“ kojima ga je isti filovao tokom čitavog mu života.

Proglašena je pandemija španskog gripa 1918.godine. Iste i slične mere su se tada sprovodile kao što se sprovode i danas. Dakle firme, pozorišta, restorani i ostali javni objekti su zatvoreni a vlasti savetuju ljudima da izbegavaju velike gužve i okupljanja. Naravno, propisano je obavezno nošenje maski na javnim mestima pa i na ulicama, baš kao što se ta mera i danas tako revnosno sprovodi, opet a gde no u većini država Zapada koje trebaju poslužiti kao reper poželjnog ponašanja svima ostalima širom sveta.

U prve redove „gluposti“ iskaču revnosni, poslušni i dakako naivni građani koji uredno slušaju savete korumpiranih vlasti. Nose svoje maske koje su se tada pravile od gaze i drugih poroznih materijala koje ni hladnoću nisu mogle zaustaviti a kamo li, po njihovim zvaničnim i trulim teorijama, mikroorganizme. Neki su, kao ova persona dole na slici, nosili oko vrata na kartonu ispisane preteće poruke, ukratko, maska ili zatvor. I danas kao što znamo preplašeni golubovi panično zahtevaju obavezno nošenje maski u njihovoj blizini preteći prijavama i kaznama. Uvek je bilo, jeste i na žalost biće takvih pilićara i korisnih idiota sistema koji mu pomažu da se njegova volja provodi čitavim društvom ma koliko ista bila pokvarena i štetna za građanstvo a da naravno iste te naivčine neće imati moždanih potencijala shvatiti svu svoju glupost i mizeriju.

005.jpg
006.jpg
009.jpg
013.jpg

Potom na scenu stupaju „oni koji samo rade svoj posao“, organi reda iliti servis pokvarenog  sistema, tačnije servis prisile onih koji su ga stvorili i koji ga kontrolišu. Upozorenja neposlušnim građanima a potom hapšenja i isporučivanja istih sudiji za prekršaje. Plaćanje kazni, sve baš kao i danas.

 

Ovakva situacija izbacuje iz takta svakog racionalnog građanina koji ne želi da se vlast koja se zaklinje u slobode i ljudska prava, iživljava svojim stupidnim i beskorisnim pravilima nad njima. Ti koji su imali mozga u glavi mesto promaje su jasno izašli i zahtevali da se te maske ne nose jer su beskorisne i nehigijenske te da ugrožavaju njihova ustavna prava. Isto kao i danas, mnogi su te maske nosili iz apatije, straha od kazne, ljutnje, nepropisno uz gužvanja sa policijom a kako se navodi bilo je i pucnjave. Bilo je i hrabrijih koji su otvoreno apelovali na sugrađane da bace u đubre to parče beskorisne tkanine.

007.jpg
014.jpg
016.jpg
017.jpg
018.jpg
019.jpg

A onda, kada je većini prekipelo i kada su mnogi shvatili da je maska i sva ostala iscenirana ujdurma zapravo politička manipulacija, prešlo se na stvaranje pokreta koji će se obračunati i to pravnim putem sa manipulatorima. Osnovana je 25.januara 1919.godine Liga protiv maski okupivši na svom prvom zboru 4.500 ljudi. Zahtevi su bili jasni. Ukidanje nošenja maski i pozivanje na odgovornost političkih i zdravstvenih glavešina. Ujdurma nošenja maski je tako prekinuta 1.februara 1919.

 

Poučno i za ovu današnju ujdurmu. Samo oni kojima su sloboda i imperativ da ih poštuju kao ljudska bića a ne da ih smatraju poslušnim robljem, imaju dovoljno motiva, hrabrosti i snage da se organizuju i zajednički suprostave ludilu i gluposti manipulatora.

 

Narod koji ne poznaje svoju prošlost, ne može da razume svoju sadašnjost i nema budućnost…

332.jpg

         NOSIĆEMO MASKE I DRŽATI SOCIJALNU DISTANCU, BITI U REŽIMU ZAKLJUČAVANJA I NAKON VAKCINACIJE - ZABRANJENO NAM JE PITATI ZAŠTO, ZABRANJENO NAM JE  PREISPITIVATI TAKVE ODLUKE VLASTI!!! - Koji je to glavni problem sa vakcinama, bilo da se radi o fajzerovim, moderninim ili astra-zenekinim? Ne radi se ovde samo o riziku  nakon dobijanja bilo koje od ovih vakcina. Ne radi se samo o nepoznanicama vezanim za štetne učinke samih vakcina. Radi se o činjenici da ne smemo postavljati pitanja o njima niti možemo verovati tvrdnjama koje dobijamo kroz društvene mreže i glavne ili masmedije.

Neki zdravstveni radnici su već primili vakcinu (jednu od ove tri pomenute),  uz pojavu veoma čudnih nuspojava,  uključujući nesvesticu jedne medicinske sestre odmah po primanju iste. Agencije za proveru činjenica su odmah odbacile tu povezanost objavivši da ona ima medicinsko stanje zbog kojeg pada u nesvest kada oseti bol. Imamo primere u kojima su posledice vakcinacije bili anafilaktički šokovi. Jedan od primera je slučaj bostonskog lekara koji ima alergiju na školjke.  Razvio je tešku alergijsku reakciju nakon što je dobio moderninu vakcinu, o čemu je izvestio Njujork Tajms, citirajući lekara:"Dr Husein Sadrazeda, gerijatrijski onkolog Bostonskog medicinskog centra je izjavio da je imao tešku alergijsku reakciju odmah po primanju vakcine. Osetio je vrtoglavicu i ubrzan srčani ritam. Ovo je prva teška reakcija koja je javno povezana sa Moderninim vakcinama u prvoj nedelji nacionalnog programa vakcinacije."

Treba spomenuti da su Moderna i Fajzer imali slične komplikacije  u određenom broju slučajeva. Fajzer je zabeležio šest slučajeva neželjenih reakcija na vakcinu uključujući osobe sa anafilaktičkim reakcijama. Njujork Dejli Njuz piše (20.12.2020.): “FDA izjavljuje da istražuje pet alergijskih reakcija nastalih nakon primanja Fajzerove vakcine protiv Covida 19 u SAD. Ženska osoba koja ranije nije imala istoriju alergijskih reakcija je imala anafilaktičku reakciju deset minuta nakon primanja vakcine u Bartlet regionalnoj bolnici u gradu Džuno. Službenik bolnice  je izjavio da je dobila osip po licu i telu, imala otežano disanje i ubrzano lupanje srca."

Ono što je fascinantno u vezi sa ovim je da nam stalno ponavljaju da je vakcina apsolutno nužna i da će u nekom momentu biti obavezna za sve a istovremeno,  stalno dobijamo kontradiktorne poruke u vezi ovih vakcina,  uključujući i one o obaveznom nošenju maski i držanju distance, uprkos vakcinisanju. Dr Entoni Fauči tvrdi da ćete morati nositi maske i nakon vakcinacije,   držati

62306752_10218810889213343_1485298247571
3AId2IdcFX-pic-of-dr-anthony-fauci-affil

distancu i da će se zaključavanje (lockdown) i dalje moći primenjivati. To je dokaz da vakcinisanje nema veze sa javnim zdravljem niti propisanim merama. Ne možete narediti da se svi vakcinišu kako bi ste zaštitili javno zdravlje, a potom izjaviti da vakcine zapravo ne štite javnost. Ako i dalje morate nositi maske, držati distancu, i ako se i dalje bude smatralo, kao što je slučaj sada, da vakcine ne sprečavaju infekciju, da ne sprečavaju prenos infekcije sa jedne osobe na drugu, morate se zapitati koji je onda smisao vakcina uopšte a to onda poteže i ostala ozbiljna pitanja.

sscensor.jpg

Očito je da postoje stvari o kojima se ne raspravlja, nije dozvoljeno,  a to je i da vakcina ne uspeva u svojoj osnovnoj nameni da okonča postojeću pandemiju koronavirusa.  Ne uspeva to na bilo kom nivou. Postavimo onda sledeće pitanje: Zašto uopšte primiti takvu vakcinu? Zašto bi bilo ko primio vakcinu protiv bolesti ili virusa kod kojeg je stopa preživljavanja 99,98%, ako vakcinisanjem ne sprečimo infekciju i širenje bolesti, ne ukinemo nošenje maski, socijalnu distance i zaključavanje? Koja je onda svrha vakcinacije?

Nalazimo se u neverovatnoj situaciji. Koja je uistinu stvarna pretnja koja se vezuje za ovu vakcinu? Šta je najveća pretnja javnosti u ovom trenutku?

 

Istina je da glavna pretnja dolazi od strane društvenih i glavnih medija (masmedija) koje nedopuštaju nikakvo preispitivanje vakcina. Svedočićemo uvođenju obavezne vakcinacije širom sveta. Svedočićemo obaveznom pokazivanju imunizacionih pasoša, kako bi smo mogli putovati. To nas čeka. Ipak, govore nam da ako ne prihvatimo vakcinu bićemo pretnja onima oko sebe, dok istovremeno, čak iako je prihvatite , ne znači da će pretnja onima oko vas nestati.  Ništa od ovoga ne smete preispitivati jer vam nije dopušteno sumnjati u vakcine, u njene sastojke, u to kako deluje ili ne deluje.  Nije vam dopušteno postavljati ikakva pitanja i to je upravo najveća pretnja našoj slobodi na početku 2021.godine. Nemogućnost preispitivanja.

 Realnost je upravo takva, da nam trenutno  ne dopuštaju da preispitujemo išta,  izbore, izborne rezultate, vođstvo, ne smemo preipitivati vlast, i kako je uopšte neko došao do svoje pozicije u vlasti. Jel uopšte smeo doći na vlast. Sve je trenutno zasnovano na ideji da jednostavno moramo biti poslušni, pokoriti se, izvršiti nalog.

 

Verujem da će se ova uverenja 2021.godine promeniti. Ljudi ustaju širom sveta i neće više samo sedeti i ćutati, jer su shvatili da što duže sediš i što duže ćutiš, to će i oni duže od tebe zahtevati da uradiš ono što žele.

Ben Svon (Ben Swann) – Istina u medijima  - emisija od 01.01.2021.  https://www.bitchute.com/video/3IRNkeP8ukep/

d41586-020-02706-6_18411594.jpg
332.jpg

              KOJI PROBLEM IMA ČOVEČANSTVO, KADA ŽELI U TESTU VIDETI SVE DETALJE I SVE STVARI?

Dr Kari Malis, ekscentrični naučnik koji je opisao PCR metodu, zbog čega je  dobio Nobelovu nagradu za hemiju 1993. godine,  preminuo je 07.08.2019. u 75-oj godini.

Zato što je bio drugačiji, nekonvencionalan, ekscentričan i odstupao od "šablona" uobičajenog naučnika, nekako je vest o smrti ovog velikana molekularne biologije i nauke uopšte, prošla neopaženo, gotovo nevidljivo, što je, naravno, potpuno neopravdano!

Naime, lančana reakcija polimeraze (PCR) je metoda koja je dovela do ubrzanog razvoja molekularne biologije i svih primenjenih grana biologije/hemije - medicine, veterine, farmacije, biohetnologije, poljoprivrede i dr.

 Danas je nezamisliv rad bez upotrebe PCR metode u laboratoriji.  Danas nauka ne bi izgledala isto bez PCR metode - ne bismo imali sekvenciran genom čoveka i drugih vrsta, mnoge lekove, pouzdane dijagnostičke metode i druga broja otkrića koja su proistekla iz upotrebe PCR-a!

 

Stoga, HVALA dr Kari Malisu za otkriće PCR-a!

 

Neka tvoj nemirni istraživački duh počiva u miru!

izumitelj-pcr-testa-moj-test-ne.jpg

RT PCR test se tokom globalne plandemije uporno koristi za detekciju, kako su ga nazvali planeri, korona virusa, bilo da ste bolesni ili ne. Test je tokom protekle godine trajanja najveće svetske prevare u istoriji čovečanstva, ostao kontraverzan i pokazalo se bezboroj puta, potpuno nepouzdan. Setimo se, kamen, ovca, koza, kanalizacioni otpad, lubenica, papaja itd itd su, kako je otkriveno ovim testom, bili zaraženi korona virusom. Da ne pominjemo slučajeve da je ispitanik bio pozitivan, kako je to utvrđeno uzorkom dobijenim iz jedne nozdrve a negativan na osnovu uzorka dobijenog iz druge. Primera nepouzdanosti ovog testa, kada je u pitanju utvrđivanje zaraženosti, je zaista mnogo.

maxresdefault (2).jpg

A evo šta je izumitelj PCR testa Kari Malis izjavio o svom sjajnom izumu, koji stručni i upućeni  ljudi koriste u svrhe za koji je predviđen, za razliku od globalnih prevaranata koji će i ovakve sjajne izume pretvoriti u ruglo samo da bi ostvarili svoje nečasne i sebične ciljeve:

 

“Koji problem ima čovečanstvo, kada  želi u testu videti sve detalje i sve stvari. Na primer kada doktor Fauči (U SAD je  isto što i dr Kon u Srbiji…zastupnik interesa farmako mafije) počne javno da priča, a on nema pojma ni o čemu i to mogu da mu kažem u lice, nula. On smatra da možete da uzmete uzorak krvi, stavite pod elektronski mikroskop i ukoliko tu ima virusa, vi ćete to znati. On ne razume elektronsku mikroskopiju i ne razume medicinu i ne bi smeo da bude na toj poziciji. Većina ljudi na vrhu su samo ljudi iz administracije koji nemaju pojma šta se dešava na dnu.

Ti ljudi imaju agendu, a mi to ne želimo. Mi ih plaćamo da brinu o našem zdravlju. Imaju ličnu vrstu agende. Sami kreiraju svoja pravila, i onda ih menjaju kada god to požele. I onda tip kao što  je Entoni Fauči, nema problem kada se pojavi na televiziji i pred ljudima koji ga plaćaju laže direktno ispred kamere.

 

Ne možete da očekujete od stada da poštuje najbolje i najsjajnije. Ovce ne znaju razliku. Nemojte pogrešno da me razumete, ja volim ljude. Većina njih nema sposobnost da proceni ko jeste a ko nije dobar naučnik. To zapravo i jeste najveći probem za nauku u ovom veku, jer nauku ocenjuju ljudi, finansiraju je ljudi koji je ne razumeju.

 

I kome mi verujemo? Faučiju? On ne zna dovoljno. Ako bi Fauči imao debatu na televiziji, sa nekim ko zna o ovakvim stvarima, a on se može pojaviti na istoj, on to može jer je ranije pozvan na istu. Dosta ljudi me je pitalo, predsednik univerziteta  u Južnoj Karolini me je pitao da li bi Fauči pristao na javnu debatu samnom pred studentima. Želeo sam da neko sa druge strane dođe i napravi balans jer sam pomislio da će me saslušati, jer treba da bude tu i neko sa druge strane. Ali, on je to odbio.”

332.jpg

               PlANDEMIJA 2020 ZASNOVANA NA UMREŽENIM LAŽIMA. Planirana pandemija, i to do detalja, predstavljena je simulacijama  “LOCK STEP” iz 2010 i "EVENT 201" iz oktobra 2019.godine. Realizovane stavke:

- lažni izveštaji o umrlima, prijavljivani su svi umrli kao da su žrtve "korona virusa" iako je većina stradalih imala slab imunitet i bila već ophrvana hroničnim bolestima 

- lažno testiranje - RT-PCR test ne služi za otkrivanje virusa. Nepouzdanim testom su  pozitivni na korona virus bili koza, ovca, papaja, kamen, kanalizaciona voda itd, itd.

- kao glavnu odbranu od najsmrtonosnijeg "virusa" ikada , "stručnjaci"  su neprekidno i napadno preporučivali a i dalje preporučuju nošenje hirurških ili već kakvih drugih krpenih zaštitnih maski, što se pokazalo po mnogim studijama, pa i američkog CDC-a, čak i izjavama predstavnika korumpirane SZO, potpuno neučinkovitim i besmislenim. Ipak propisivane su i dalje se propisuju kazne od strane vlasti, za  nenošenje maski, što će ostati upamćeno kao neviđeni i najgluplji apsurd ikada! Po jednom od mnogobrojnih istraživanja je čak 85% ispitanika, kod kojih je ustanovljeno postojećim nepouzdanim metodama da su zaraženi kovidom, disciplinovano nosilo maske.

 

 - mnogi za koje je već kako utvrđeno da su "pozitivni na covid-19", umrli su usled pogrešnog načina "lečenja" koje je podrazumevalo teško trovanje imunospresivnim otrovima ("lekovima") i upotrebu respiratora na pogrešan način (kada se pritisak vazduha smanji na minimum niko ne umire na respiratoru, to su otkrili u Nemačkoj i ta informacija se naravno skriva od javnosti) 

- mnogima koji su zaista imali pneumoniju takvo stanje je izazvano 5G predajnicima (koji su se sistematski povremeno uključivali na određenim područjima da bi se povećao broj obolelih) u kombinaciji sa štetnim "lekovima" - frekvencija koju koristi 5G sprečava dotok kiseonika u pluća

016.jpg
102907527_555856011987625_41202214293643
017.jpg
118404760_10222904829830218_586958315130
118090810_636212950371743_21663067629019

- pojedini istraživači teške simptome kod obolelih za koje tvrde da su zaraženi kovidom, dovode u vezu sa aerosolnim zaprašivanjima, tzv. chemtrailsima  u čijem sastavu se pored aluminijumske prašine, barijuma, stroncijuma po "potrebi" nalaze  i gljivice, sojevi bakterija ali i otrova u kontrolisanim količinama, poput sarina, hlorocijana i drugih. Treba napomenuti da su se kontrolisana eksperimentalna aerosolna zaprašivanja bakterijama  pojedinih zaraznih bolesti i otrovima, u prošlosti već vršila nad pojedinim "zabačenim" krajevima

 

- mnogi su umrli zatrovani PCR testovima. Pre ove plandemije PCR testovi su uspešno služili samo forenzičarima za utvrđivanje identiteta preko DNK. Oni su uzorke uzimali iz usta. Sada su taj metod promenili i uzorke uzimaju iz nosa. Zašto? Odgovor je jednostavan. Ako su sami testovi zaraženi, da bi se osoba inficirala nije prikladno sa se uzorci uzimaju iz usta jer na taj način toksin ne mora da se zadrži u telu, osoba može da ga ispljune, a i sama pljuvačka je dezinfekciono sredstvo. Da bi se toksin iz PCR štapića dobro ubacio u telo mnogo je praktičnije da se zavuče duboko u nos, do sinusa. Odatle lako može disanjem da se uvuče u pluća. Tako se i radi.

- nigde u svetu nije bilo niti jednog forenzičkog dokaza da je neko umro od virusa covid-19, sve se zasnivalo na medijskim lažima i vrištanju "stručnjaka" plaćenih od strane farmako industrije. Obdukcije koje su rađene i pored preporuka SZO da se ne vrše zbog tobožnje povećane opasnosti od širenja zaraze (zapitajmo se šta je uistinu pravi razlog) su pokazale da su žrtve umrle usled teške tromboze koja je zahvatila gotovo sve organe pa čak i ekstremitete 

- priča o virusu covid-19 je samo to, priča, tačnije velika laž. isti nije nigde, nikada izolovan i dokazan, njegova slika i svojstva su lažni, egzozomi se lažno prikazuju javnosti kao da su virusi

mere zaštite su daleko izvan zdravstvene zaštite, većina se odnosi na veću kontrolu i smanjivanje prava i sloboda građana. "Nova normalnost" tj. nova pravila društvenog ponašanja koja nam se nameću usled ove planirane globalne cirkuske ujdurme, zapravo pokazuju elemente mentalnih poremećaja i srozavaju dostojanstvo ljudskog bića do granica pucanja!

 

 I zato NE Korona diktaturi! NE prisilnoj vakcinaciji!!!! NE globalističkoj manipulaciji!  Budimo LJUDI, a NE robovi satanista/globalista!

332.jpg

         КАКО ЋЕ ВАКЦИНА ЗА КОРОНУ БИТИ ЛАЖНО ПРИКАЗАНА КАО УСПЕШНА: Постојање вируса САРС-КоВ-2 још није чак ни доказано. ПЦР-тест такође није тако направљен, да би могао доказати постојање инфекције.  Кључни фактор је број „циклуса“ на који је тест подешен. Сваки циклус значи велико увеличавање узете пробе ткива. Ако увећате овај узорак ткива више од 34 циклуса, добићете гигантски број лажно позитивних резултата, чак и према стандардима теста. Фаучи (Fauci) је то признао:

Истакао сам да смернице ФДА и даље препоручују спровођење теста до 40 циклуса." Сама ова чињеница објашњава извештаје о „растућем броју случајева КОВИД“. Више о томе у детаљном чланку о ПЦР- тесту: Корона: Шта ПЦР-тест заиста значи (Corona: Was der PCR–Test wirklich bedeutet).

Рецимо да Фајзер, (Pfizer) а затим Модерна (Moderna) добију одобрење ФДА за пуштање својих вакцина у САД. Пошто војска преузима логистику за доставу, милиони доза ће бити распоређени и неуобичајено велики број Американаца ће направити дуге редове да би добили вакцину.

 

Тако ће то изгледати и у Немачкој. После неког прикладног временског периода, елитни медицински планери ће променити начин извођења ПЦР-теста. Број циклуса биће драстично смањен. Шта то значи? То значи да ће на тесту бити много мање позитивних резултата.

Стога се тренд „нових случајева КОВИД-а“ неће даље повећавати. Мало ће стагнирати, а онда ће се смањивати. Ова манипулација ће се славити као доказ да је вакцина извојевала победу над вирусом.

125924479_3590224427690037_3943884371375
125552618_1249270265457800_5554132792077

Постоји и једна друга стратегија: промена дефиниције „случаја КОВИД-а“. На пример: „Пацијент мора имати 48 сати заредом, телесну температуру од најмање 40 степени“. То аутоматски доводи до значајног смањења броја случајева. Овај пад се приписује благотворним ефектима вакцине.

Да би се постигао ”Lockdown» и општа интервенција (власти), за подстицања већег страха и кажњавања одређеног подручја у којима је економија „превише отворена“, може се користити обрнута техника:

Циклуси ПЦР-тестова се морају променити тј. повећати на више, што доводи до великог броја позитивних резултата и „нових случајева“.

„Па, у месту том-и-том, морају да се обаве још најмање 100.000 вакцинација, у сваком од следећих жаришних тачака, где је број случајева изненада ескалирао. И морамо одмах да изолујемо ове области …“

Подразумева се само по себи, да ће се све озбиљне штете и смртни случајеви узроковани вакцином, приписати „овој пандемијској болести“.

То је то. Једноставно, брутално, криминално и под контролом, на савезном нивоу.

Још једна стратегија, која КОВИД-вакцину приказује ефикасном.

Вакцину приказати, као да је некакав шампион, за здравствене власти није тешко. Постоји низ стратегија. Наравно, ове лажне стратегије би биле озбиљна, кривична дела. Али када је ЦДЦ или СЗО то спречавало?

По неодређеном редоследу (како би то могло изгледати):

1: Дефиниција „случаја КОВИД“

Тренутно ЦДЦ ( Центар за контролу болести и превенцију, Centers for Disease Control and Prevention) апсурдно дозвољава лекарима да дијагностикују КОВИД особи која има кашаљ или дрхтавицу и грозницу и живи на подручју на којем се ти симптоми сматрају као ”случајеви”. Није потребан тест.

Дакле, они ће само променити ову праксу чим вакцина буде дозвољена. Тражиће тест као дијагнозу и објасниће, да само кашљање није довољно. Дрхтавица и грозница такође морају бити присутни. Поред тога, температура мора бити виша од 40 степени да би се дијагностиковао као Ковид-случај. Ове и друге измене аутоматски би смањиле број случајева. Пад броја био би приписиван вакцини. Ово „редуковање дефиниције” заиста је коришћено педесетих година прошлог века након увођења полио вакцине.

2: Како ће се спроводити ПЦР-дијагностички тест

Пракса увеличавања оригиналног узорка пацијента одражава се  у циклусима или скоковима. Што је већи број циклуса, већа је вероватноћа да ће тест резултирати дијагнозом КОВИД. Због тога одредите смањени број циклуса за све испитне лабораторије. Резултат? Мање дијагноза КОВИД-а. Мањи број ”случајева”. „Вакцина делује”.

3: Тренутна болничка пракса произвољног писања „КОВИД“ на досијеима пацијената који су били позитивни на тесту или су умрли, биће неприметно (од јавности)  ограничена

4: Сакупити и објавити лажне студије које показују да све више људи развија имунитет на вирус и то приписати вакцини.

5: Једна друга врста лажне студије – „пренос вируса са човека на човека успорава се захваљујући вакцини“.

6: Потврде о имунитету након вакцинације

„Људи се сада осећају сигурније. Све више предузећа се поново отвара … „

7: Новински медији дају објашњења да је вакцина „успела”.

8: Сакривање бројних случајева оштећења здравља и смрти због вакцине.

„Ако је потребно, тврдите у том случају да је узрок КОВИД.

Capto_Capture-2020-04-11_06-36-54_PM.png
92563254_934886143602125_803946109766677

9: Упозоравати да овај диван, од добијене вакцине настао имунитет, није трајан и да су потребне честе ре-вакцинације.

10: Ревизија дефиниције „имунитет стечен вакцинацијом“.

Чак и врло слабу реакцију антитела проузроковано вакцином, квалификовати као ”заштитни имунитет”.

11: Велики број људи са уобичајеним болестима сличним грипу, запаљење плућа и другим уобичајеним плућним инфекцијама, тренутно се означавају као ”Ковид”.

Променити ову праксу. Такве болести поново означити као „грип“, „упала плућа“ и тако даље. Број случајева КОВИД-а ће се смањити. Објашњење: Смањење је ефекат дејства вакцине.

12: Тренутно милиони такозваних ”случајева КОВИД-а” имају већ нека постојећа обољења. Ту се ради о тешким, већ постојећим, здравственим поремећајима, који су заправо стварни узроци болести и смрти. Ово се наравно негира. Али након увођења вакцине…

они ће ограничити ову праксу, да све ове болесне и преминуле пацијенте, рачунају као „КОВИД“. Број ”случајева” (како се називају позитивно тестирани) и смртних случајева ће се смањити. Разлог је вакцина.

13: Након увођења вакцине, за један краћи временски период, успорити тестирање

Ово аутоматски смањује стопу ново-оболелих. Пад стопе оболелих се приписује вакцини. Чињење ових злочина је за здравствене власти дечја игра. А званични пропагандисти, као и до сада, износе ове лажи у јавност и на тај начин утврђују наводни успех вакцине…

                                                                                         Џон Рапопорт

                                                                         Превод са немачког за „Борбу за веру“: Данијела Брунер

332.jpg
lidija-gajski-korona-spojka-735-735x400-

               ZNATE LI? Dr Lidija Gajski  dr. med. specijalista interne medicine:

Znate li da test kojim se utvrđuje zaraženost korona virusom može biti pozitivan a da niste zaraženi, i da nije jasno da uopšte dokazuje prisustvo korona virusa?

Znate li da gotovo svi koji se službeno vode da su umrli od korona virusa tokom ove godine, zapravo umrli zbog drugih svojih bolesti i starosti?

Znate li da je u svim državama regiona broj umrlih tokom ove godine jednak broju umrlih iz prethodnih godina i da je u tom smislu stanje stvari sasvim uobičajeno?

Znate li da se obdukcije od strane nadležnih institucija od početka obeshrabruju a rezultati onih koji su izvedeni se ne uklapaju u tipičnu sliku umrlih od virusnih bolesti?

Znate li da su na vrhuncu bolesti korona krize bolnice zjapile poluprazne?

Znate li da nema dokaza da maske za lice štite od zaraze korona virusom? Naprotiv, mogu biti štetne za zdravlje, psihu i društvenu interakciju. Naročito su pogubne za psihoemocionalni i socijalni razvoj dece.

 

Znate li da zbog brzine u proizvodnji i nabavci vakcina protiv korona virusa i nejasnoća o prirodi vakcina, građani od  Evropske komisije traže dodatne podatke?

 

Znate li da su zbog te vakcine olabavljeni evropski zakoni o GMO?

 

Znate li da širom sveta veliki broj ljudi i brojne skupine lekara i naučnika protestvuju protiv lažne epidemije i traže ukidanje mera koje ugrožavaju telesno i psihičko zdravlje, ekonomski i društveni život i individualna prava i slobode?

 

102907527_555856011987625_41202214293643

Ako sa ovim što je nabrojano niste upoznati, znači da se informišete isključivo putem televizije i dominantnih novina i portala i da ste potpuno dezinformisani jer vam se predstavlja samo jedno, jednoobrazno i šturo tumačenje ove vrlo složene teme. Stručnjacima različitih profila koji raspolažu podacima koji se razlikuju od službenih i imaju drugačiji pogled na korona krizu veliki mediji zabranjuju i uskraćuju pristup. Drugačije mišljenje je cenzurisano.

332.jpg

           ITALIJANSKI LEKARI I NJUJORŠKI PATOLOZI AUTOPSIJOM DOKAZALI: PACIJENTI UMRLI OD TZV. KORONE IMALI TROMBOZU – krvne ugruške u većini organa i krvnim sudovima – U PITANJU JE BAKTERIJSKA INFEKCIJA A NE VIRUS (dakle ne može biti korona jer se ista zvanično smatra virusom) - LEK ZA "KORONU", KONAČNO PRONAĐEN U ITALIJI, NIJE VIRUS, VEĆ BAKTERIJA !!!

Italijanski lekari nisu ispoštovali globalni protokol preporuka SZO o zdravstvu, koji ih poziva da ne obavljaju obdukciju umrlih od korona virusa. Otkrili su da to NIJE VIRUS, već BAKTERIJA koja uzrokuje smrt! Ona dovodi do stvaranja ugrušaka u krvi i smrti pacijenta.

 

Lekari su tokom obdukcije otvorili telo, tačnije ekstremitete  i ostale organe, utvrdivši da su se krvni sudovi proširili, da su sve vene i arterije bile pune krvnih ugrušaka koji su ometali normalan protok krvi. Krv je na taj način bila onemogućena da prenosi kiseonik do svih organa a naročito do srca i pluća što je prevashodno i dovodilo do smrti.

Ovim otkrićem Italija pobeđuje tzv. Covid-19, koji nije ništa drugo do “uobičajena intravaskularna koagulacija” (tromboza).

 

“Lečenje se sprovodi  antibioticima, protivupalnim lekovima i antikoagulansima. ” Pre svih  ASPIRINom…
 

Ovu senzacionalnu vest celom svetu priredili su italijanski lekari obdukcijom pacijenta koji je zvanično preminuo od  Covida-19. U Italiji je nakon ovog otkrića  započela promena protokola lečenja! Dakle lek je već bio poznat, ali SZO nije to prenela Kinezima koji su takođe teško pogođeni ovom bolešću. 

 

Izvor: Italijansko ministarstvo zdravlja!

cannabis-use-lead-thrombosis-1024x540.jp
images.jpg
download (3).jpg

Njujorškom autopsijom utvrđeno postojanje krvnih ugrušaka u organima pacijenata. U ranoj fazi lekari su zapazili veliki broj krvnih ugrušaka u raznim krvnim sudovima, kako većim tako i manjim. Iako su očekivani u plućima, ugrušci su pronađeni gotovo u svakom organu.

Takođe je utvrđeno prisustvo megakariocita odnosno velikih ćelija koštane srži tamo gde ih inače nema. One obično ne kruže van kostiju i pluća ali smo ih našli u srcu i bubrezima,  jetri i drugim organima. Megakarociti stvaraju trombocite koji učestvuju u zgrušavanju krvi.

332.jpg

             UZROK BOLESTI (KORONA) JE PRE BAKTERIJSKE NO VIRUSNE PRIRODE–POSLEDICA : TROMBOZA–STVARANJE KRVNIH UGRUŠAKA /// Navodim tri slučaja koji ukazuju na ovu činjenicu, sa početka izbijanju tzv. pandemije (mart 2020)

            

1 - Kineski i francuski lekari su ustvrdili  da je kombinacija hidroksihlorohina, kojim se leče oboleli od malarije, i antibiotika azitromicina, indikovanog za infekcije disajnih puteva i mekih tkiva, može u 100 odsto slučajeva da izleči inficirane.

 

Ugledni francuski i svetski infektolog sa univerziteta u Marselju, prof. Didje Raul istakao je da su njegova ispitivanja pokazala da se lek hlorohin pokazao delotvoran u lečenju korone. On je naveo da je kliničko ispitivanje leka „plakvenil“, čiji je glavni sastojak hlorohin, pokazalo da su od 24 bolesnika od koronavirusa koji su šest dana uzimali taj lek njih 18 bili sasvim izlečeni.

 

Zaključak: korišćen je antiobiotik za lečenje a kao što znamo antibiotik se koristi za lečenje bakterijskih a ne virusnih infekcija.

sddefault-34.jpg
download (4).jpg

2 – Američki praktičar naturopatije iz Kalifornije,  Dr Robert Jang je otkrio da Kovid nije povezan sa bilo kojim virusom već sa patološkom koagulacijom (zgrušavanjem) krvi usled toksičnosti. Neke od ovih toksičnosti se unose direktno u krvotok putem vakcina, ali postoje i mnoge druge vrste. On Kovidom smatra biohemijsko trovanje telesnih tečnosti koje izaziva ćelijski raspad i genetsku mutaciju. Simptomi Kovida su povezani sa problemima cirkulacije. Takođe povezuje Kovid sa nivoom, odnosom kiselosti/alkalnosti u telu. Efekat korona pokazuje deformisanost crvenih krvnih zrnaca koji ukazuju na nedostatak kiseonika i trovanje radijacijom.

Korona je latinska reč za krunu, pa ovaj termin Jang koristi za opis šiljaste prirode mikroorganizama, egzooma i sličnih čestica koje se stapaju sa ćelijama i odvajaju od njih. Smatra da Korona nema veze sa virusima.

332.jpg

           ,,KORONA VIRUS - NEMATE SE ČEGA PLAŠITI - STRAH JE TAJ KOJI JE SMRTONOSAN ! - Brus Lipton (Bruce Lipton), doktor molekularne biologije:

Svet je trenutno zaokupljen strahom od "zastrašujućeg" korona virusa. Prvo da razjasnimo jednu činjenicu: Ako ste ikada imali prehladu ili grip u životu, velika je šansa da je to bila posledica infekcije korona virusom. Tako da je odgovor: Da, korona virusi izazivaju prehladu.

Ali, mi se verovanjem, programiramo, da je ovaj određeni virus prehlade "smrtonosan". Tako da je strah ugasio koncerte, konferencije i velike javne događaje širom sveta. Strah je doveo do karantina i zatvaranja međunarodnih putovanja. To je čak dovelo i do velikog nedostatka toaletnog papira u Australiji jer su zabrinuti građani ispraznili police u iščekivanju, da će ih zbog ove infekcije, zatvoriti u njihove domove.

Prvo, koliko je smrtonosna ova verzija virusa? Da, zabeleženi su slučajevi smrti sa statističkim podacima koji sugerišu da umire ~ 2% populacije. Vau ! Taj broj je skoro 1% više smrtnih slučajeva nego što se pripisuje bilo kom konvencionalnom gripu koji je svet doživeo. Zbunjujući je strah da bi svi koji prenose ovaj virus mogli umreti od prehlade.


OVO JEDNOSTAVNO NIJE ISTINA !


Zdravlje skoro svih žrtava ovog korona virusa već je bilo životno ugroženo pre nego što su zaražene.

332.jpg
93929266_2969371513123139_72223554666621

              Većina ljudi po običaju ima kratko pamćenje, a to je upravo ta uspavana i hipnotisana većina zbog koje ispaštamo i svi mi ostali!  Pa da se prisetimo:

1 - Bil Gejts na početku korona PLANDEMIJE, napušta upravni odbor Mikrosofta (marta meseca 2020), da bi se kako je on rekao: fokusirao na humanitarni rad, globalno zdravlje i istraživanja, obrazovanje i borbu sa klimatskim promenama.

2 - Bil Gejts, zajedno sa ostalim eugeničarima je učesnik simulacije "EVENT 201", oktobra 2019.godine u kojoj je “predviđeno” (tačnije isplanirano) sve ono što nam se dešavalo i što nam se dešava tokom PLANDEMIJE - od proglašavanja epidemije za koju uopšte nije bilo osnova, preko podaničke saradnje vlada država (očito su u pitanju veoma dobro plaćeni pojedinci na ključnim pozicijama u vlasti) po pitanju zatvaranja granica, širenja panike, uvođenja antihumanih mera - maske, socijalna distanca, napadno objavljivanje broja preminulih od korone u koje su, dakako, ubrojali i one koji nisu  bili povezani sa ovom infekcijom, prisila, kazne...

3 - Bil Gejts se, potom,  prvi oglašava sa planovima sveobuhvatne vakcinacije svetskog stanovništva protiv tzv, korone, finansira farmaceutske korporacije, najavljuje čipovanje i korona zdravstvene pasoše....čovek spašava svet ;)  a da PRI TOME NEMA NI JEDNE JEDINE REČI O TRAGANJU ZA LEKOM....SAMO SE FORSIRA MASOVNA VAKCINACIJA a vi se zapitajte zašto!

i zato:

NE Korona diktaturi! NE prisilnoj vakcinaciji!!!! NE globalističkoj manipulaciji!
Budimo LJUDI, NE robovi satanista/globalista!

vakcina je nešto što nas konačno uvodi u mehanizam kontrole ... planirano decenijama unazad a evo danas je na rubu ostvarenja

93867869_1336165446591318_57865202486099

3 – Njujorški doktor koji radi u hitnoj pomoći na odeljenju intenzivne nege je napravio svoj video klip u kojem je kazao sledeće: “ Vidite, ovo nije Kovid 19, to nije ono što je rečeno. A rečeno nam je da tretiramo ljude koji imaju problema sa plućima, koji dođu kod nas i da ti ljudi imaju zaraznu bolest koja se naziva Kovid 19. Ali mi ne vidimo da je to tako. Nikada nisam video ovako nešto, u smislu onoga što vidim u plućima ovih ljudi, od čega oni pate i umiru. Njihova pluća izgledaju kao kod osobe koja leti u avionu na visini od 9 km, i kada nestane pritisak u kabini, nestane kiseonika, oni polako umiru usled nedostatka istog. Njihova pluća izgledaju kao nešto što bih očekivao kod osobe koju stavite na vrh Mont Everesta bez ikakve aklimatizacije i aparata za disanje. Ne znam šta je u pitanju ali ovo nije Kovid 19, nije zarazna bolest i nikada nisam video do sada ovako nešto.

video klip:   https://www.youtube.com/watch?v=KzM67khZ6GQ

images (3).jpg
fear-eyes-e1532348538946.jpg

Zdravi ljudi dobijaju simptome prehlade i gripe, dok oni koji su već bolesni i na vratima smrti mogu doživeti "Grim Reaper-a" kada ih zarazi virus. Ono što je Istina je da su bolesni ljudi ranjiviji na virus dok se ZDRAVI LJUDI ZAISTA NEMAJU ČEGA PLAŠITI!

Kao što sam objasnio u svojoj knjizi "Biologiji verovanja", stres je odgovoran za do 90% bolesti, uključujući srčane bolesti, rak i dijabetes. Kada je pojedinac u stresu, oslobađanje hormona stresa (npr. kortizola) isključuje imunI sistem da bi sačuvao energiju tela za "bežanje" od izazivača stresa, onog poslovičnog „sabljastog tigra“. Hormoni stresa su toliko efikasni u ugrožavanju imunog sistema, da lekari terapijski obezbeđuju primaocima transplantacija organa, stresne hormone, kako bi sprečili njihov imuni sistem da odbaci strani implantat.

Zaključak je jasan: STRAH OD KORONA VIRUSA JE SMRTONOSNIJI OD SAMOG VIRUSA !

 

Mediji, verovatno u dogovoru sa farmaceutskom industrijom, ugrožavaju zdravlje ljudi izazivajući strah !


To je rezultat negativnog razmišljanja ili nocebo efekat, koji je potpuna suprotnost placebo efektu, koji se manifestuje pozitivnim razmišljanjem ! Ako uložite napore da ostanete zdravi, uz dobru ishranu, vežbanje, uzimanje vitamina i suplemenata, i što je još važnije, izbegavanje stresa (npr. „strah“ od virusa), čak i ako se zarazite virusom, verovatno ćete završiti samo sa hladnom i ili laganom groznicom.

Ako ste neko sa oslabljenim imunim sistemom, korisno je da se okružite voljenom porodicom i prijateljima, prirodom i pozitivnim mislima, kao i hranom i vitaminima, koje možda već uzimate za svoje zdravlje i dobrobit. Ključno je da slušate svoju intuiciju o tome šta je najbolje za vas!

 

Poenta je u tome, da bez obzira, ko ste i kakvo je vaše zdravstveno stanje, možete samo imati koristi od oslobađanja od straha. Podržavajte sebe na bilo koji način, onaj koji vam najbolje odgovara.

 

Setite se istine iz kvantne fizike, koja je najtačnija od svih nauka na planeti: Svest stvara vaša životna iskustva! Da li ste svesni bolesti ... ili zdravlja?

 

Želim vam zdravlje, sreću i harmoniju.

Sa ljubavlju i svetlošću,
Bruce..."

download (1).jpg
0026.jpg

         PONAVLJANJE SCENARIJA HORORA ZA SLUĐENO STADO KOJE NIJE KADRO SHVATITI DA SE PO OBIČAJU IGRAJU NJIME  - tragikomedija! "Zahvaljujući Koroni, službena medicina konačno je iskoračila iz sivila svoje, te pokazala darovitost u drugoj struci - režiranju horora! Ovo što slušamo i gledamo nadmašilo je zajedno i Holivud i Diznilend. Dokaz da su uspeli su svakodnevna pojava: "Zvrnd. Zvrnd" "Halo?" "Doktore Sladoljev, da li je opasno, šta nam sledi, juče se neko zakašljao u kafiću, da li ću umreti itd..."

Draga struko, policajci, ministri, političari i ostale neznalice, Korona je uobičajni "influenza-like" ili gripi-sličan virus kakvi su Homo glupensa u zadnjih 70-tak godina posetili dvestotinak puta. Najpre je SVE bio "grip" (dijagnostifikovao se "odokativno"), zatim semikvalitativno testom za grip (ili jeste ili nije grip, dakle "gripu slična"). A sada je takva "gripu-slična" Korona dobila svoj "OIB" pa se može pratiti kvalitativnim testom. Uprkos neslušljivom i negledljivom ponašanju struke koja iskače baš iz svake "paštete", uprkos blokadi škola, kafića, saobraćajnica, pozorišta, sportskih borilišta, stavljanja u karantin čitavih kontinenata i minucioznom praćenju zaliha papirnih maski (koje su samo vizuelni utisak, a nikako fizička zaštita od virusa!!!), jasno je da se radi o uobičajeno neopasnoj epidemiji "gripu-sličnom" virusu koji uz blage simptome preboli 85% ljudi.

332.jpg

Virus je izrazito prijemčiv jer uz sve mere opreza "šverca" posvuda, dolazi "niotkuda". To je laiku možda zastrašujuće, ali inteligentnom lekaru sugeriše nešto drugo. Uopšte ne bi čudilo kada bi se serološkim testovima nakon svega ustanovilo da je na jednog zaraženog (sa izraženim simptomima!), dolazilo i deset (možda stotinu!) zaraženih bez simptoma! To su ti "niotkuda" po kruzerima koji u zatvorenom sistemu zaraze tek 10% putnika. Kao i kod famoznog "svinjskog gripa".

Scenario je sada znatno, znatno bolji. Kod "svinjskog gripa" pogrešili su kada su prebrzo istrčali sa vakcinom (napravili su je pre nego što je i izbila epidemija!), a sada su se istrčali sa specifičnom dijagnostikom za Korona virus. Koronu su dijagnostifikovali na prvom obolelom i to u Kini! Kada se epidemija i histerija zaustave, kada se 1,5 milijardi dolara koje je iz američkog budžeta zatražio predsednik Tramp realizuje u vakcinama (za šta su u 2019. g. dobijena patentna prava!), tada će se moći serološki dokazati da li sam bio u pravu ili ne.

Na kraju, da li znate da je u razdoblju u kom je "od Korone" umrlo 1000 ljudi, od malarije umrlo 50 PUTA više? Mirno spavajte. A "nezavisni kontrolori" neka rade svoj posao!"

                                                                                      Zagrebački imunolog Sladoljev Srećko

problemreactionsolutionfz0.jpg
008.jpg
332.jpg

            „КОВИД 19“ – ВЕЛИКИ РЕСЕТ И НОВА НОРМАЛНОСТ Свет се тренутно бори против инфодемије,  пропаганде која извире из корпоративних медија и званичних здравствених власти. Да, људи су болесни и умиру. Међутим, статистика јасно показује да «КОВИД-19»  једноставно не гарантује тотално гашење планете и даље уништавање економије. 

Без обзира на то, владе држава  широм света користе «КОВИД-19» као прилику да наметну већу контролу и већа овлашћења државних и полицијских органа, наметну присилно ношење маски, обавезну вакцинацију, убрзају ход ка потпуној дигитализацији , донесу таква решења која ће бити  погодна интересима корпоративних дивова и, генерално, наметну екстремну контролу и умешаност  у животе грађана. Величина операције «КОВИД-19» је неупоредива с многим сличним претходним. Последњи сличан  догађај у режији глобалиста јесте спектакуларан напад на Њујорк 11. септембра 2001. Као што је искористила тај напад, класа предатора користи и «КОВИД-19»  као изговор за реализацију својих умоболних планова чија је израда, дакако по обичају, претходила ширењу новог «коронавируса».

Иако је тако, операција «КОВИД-19» се не разликује од било којег другог догађаја у модерној историји, јер резултати овог догађаја утичу на људе сваке нације на планети и тај утицај ће се наставити годинама које су пред нама. Такође, за разлику од 11. септембра - који се одвијао током једног јутра - операција “КОВИД-19“ се одвија  месецима. Ефекти овог непрестаног бомбардовања са страхом и паником узимају данак у срцима и умовима слободних људи широм света. 

Једноставно, људи су спремни да се то заврши и учиниће готово све да би се ова ујдурма већ једном завршила. 

 

Управо у овaj простор страха и неизвесности, класа предатора је почела да се убацује, спремна да представи „решење“ за наше болести.

332.jpg

             ELEMENTI ZVERSKE GLOBALIZACIJE KROZ SIMULACIJE PANDEMIJE - Simulacija “LOCK STEP”  - Scenario za budućnost tehnologije i međunarodni razvoj (2010.) Scenario razvijen od strane :  Rokfelerove fondacije u saradnji sa mrežom globalnog biznisa – simulacija po kojoj izbija pandemija. Pandemija virusa (poput korone) koja postaje okidač za uvođenje policijske države  - apsolutna kontrola ljudi i njihovog kretanja, mogućnost da im se daju vakcine prisilno gde god se zateknu, ograničenje proizvodnje hrane itd…dakle sve ono što je već planirano Agendom UN 21 i Agendom 2030. Uvođenje vanrednog stanja ili ratnog stanja, ukidanje zakona, uvođenje novih pravila, policijskog časa.

Prema ovom scenariju, pandemija izbija 2012. godine. U njemu stoji sledeće: Izuzetno virulentan i smrtonosan soj gripa koji potiče od dviljih gusaka, baca svet na kolena, inficira 20% svetske populacije i ubija 8 miliona ljudi u roku od sedam meseci, među kojima je većina zdravih, mladih i odraslih. Virus razara globalnu ekonomiju i u strahovitom naletu ruši međunarodnu trgovinu. Ali nisu  svi podjednako pogođeni. Zemlje jugoistočne Azije, Afrike i Centralne Amerike trpe najgore posledice  jer ne poseduju zvanične protokole o zadržavanju virusa. Dakle, to su prostori koji odavno predstavljaju žarišnu tačku u fokusu eugeničara ali i zapadne demokratije plaćaju cenu. U pitanju je stvaranje globalnog okidača koji će omogućiti veliko globalno zatvaranje u skladu sa kojim će ljudi izgubiti sve slobode, slobodu kretanja, proizvodnje hrane i ostalih dobara i tako redom. U početnom stadijumu vlada SAD treba da obeshrabri ljude da putuju avionima jer se tako lako prenosi virus. 

 

Težnja je da se ukinu prava pojedinaca i da se život nastavi po pravilima koje su zamislili globalisti. Rokfeler u tom dokumentu kaže: Najbolje će u pandemiji proći Kina jer je kineska vlada sposobna da brzo nametne i sprovede obavezni karantin za sve građane kao i da trenutno i hermetički zatvori sve granice što je spasilo milione života zaustavivši širenje virusa daleko ranije od drugih država omogućivši brži oporavak nakon pandemije. Preporučuje se biometrijska identifikacija ljudi (kao u Kini gde je do danas uspešno razvijen system prepoznavanja lica na osnovu dostupnosti biometrijskih podataka građana – dakle huaweI kamere, 5G mreža i mogućnost prepoznavanja i kontrole stanovništva). Potpuno nametanje novih pravila zahvaljujući kreiranoj pandemiji. Obavezno zatvaranje granica gde se planira da se ljudi naviknu na novi način života tokom jedne decenije i gde će im se ovakav svet predstaviti kao jedini mogući od svih svetova.

hqdefault.jpg
Koronavirus-Kina.jpg

Knjige Stivena Kinga i ostalih koje su filmovane su izvršile prediktivno programiranje populacije. Ovakvi scenariji su već prikazani putem filmske, pre svega holivudske industrije i smatrani su fantastikom ili hororom. Gro video igara imaju scenario kojim je potrebno pobiti milione zombija bez trunke etike i empatije.

                            Biljana Đorović u emisiji Radio Serbone - Hibridni rat    https://youtu.be/Hw_D5ukaoso

332.jpg
119.jpg