top of page

lažna demokratija - oruđe vladavine globalista

"Istorija zapadne demokratije - to je neprekidni zločin protiv čovečanstva" - Vinston Čerčil

"Demokratija je vlast šljama" - Alfred Nobel

332.jpg

maj 2024

KRIZA ZAPADNJAČKE DEMOKRATIJE KROZ PLIŠANI TOTALITARIZAM GLOBALISTA - "DRŽAVA BLAGOSTANJA" I SREĆA ZA SVE JE PRESKUP PROJEKAT ZA KABALA BANKARSKO-KORPORATIVNU OLIGARHIJU - izvod iz teksta "Vimerovo predskazanje i manifest o američkoj Evropi" Milorada Vukašinovića o uglednom nemačkom diplomati i političaru Vilu Vilmeru koji se javno usprotivio nemačkim vlastima devedestih godina XX veka zbog njenog podaničkog sprovođenja globalističkih planova kroz zatiranje demokratije i amerikanizacije Evrope,  uništavanjem međunarodnog prava i evropske socijalno-tržišne privrede

Vili Vimer je kao vrsni poznavalac evropske politike ukazivao na proces unutrašnje transformacije Evropske unije, koja je počela da se urušava 1999. godine ratom protiv Jugoslavije. Naime, EU je uvek sebe doživljavala kao zajednicu vrednosti što, između ostalog, podrazumeva i poštovanje međunarodnog prava. Otuda su, po rečima Vimera, „bombe na Beograd bile prvorodni greh Evropske unije”.

U pogledu demokratije, evropske zemlje se sve više udaljavaju od načela „više demokratije” u korist novog političkog i društvenog modela „manje demokratije” (videti opširnije u: Samjuel Hantington, Kriza demokratije, 1976). Kao lek za „krizu demokratije” preporučeno je njeno „obuzdavanje” što je u unutrašnjem društvenom praksisu prouzrokovalo ogromne promene, uz napomenu da je „država blagostanja” proglašena za skup eksperiment. Uz to, pod uticajem interesa krupnog kapitala, osmišljen je model „kraja ideologija”, posle čega su npr. levičarske stranke napustile svoju klasnu ideološku poziciju (zaštitu radništva, studenata, seljaštva) i počele da zastupaju interese raznih manjinskih grupa (nacionalne, rasne, seksualne manjine), ne dovodeći u pitanje osnovne premise na kojima počiva kapitalizam. Tako smo došli do jednog obrasca planetarne demokratije u kojem jednostavno nema mesta za narod.

the-machine-of-the-world.jpg
photo_2023-02-28_21-44-51.jpg
0000001.jpg

Nemačka je ovih dana izvanredan primer „novog plišanog totalitarizma” – u okviru kojeg je moguće da se, u ime očuvanja demokratije, birači, uz novčane podsticaje, sele u one nemačke pokrajine u kojima preti pobeda opozicione Alternative za Nemačku (AfD) – čiji je program očuvanja nemačkog suvereniteta proglašen za novi fašizam, dok je podrška ukrajinskim nacistima u ratu protiv Rusije označena kao nemačko egzistencijalno i demokratsko pitanje. Uostalom, nije li pre ministarka Analena Berbok otvoreno izjavila da je stav nemačkih birača oko angažovanja ove države u ratu u Ukrajini uopšte ne zanima? Baš zato Vimer upozorava da u Nemačkoj vlada utisak da se političari iz glavnih partija više određuju po načelima „demokratije odozgo”, gde vodeću ulogu imaju finansijski krugovi „s one strane Atlantika”. Tako je čist američki kapitalizam još od sredine 1990-ih godina prošlog veka razbio evropsku socijalno-tržišnu privredu.

Kao dobar primer navedenih društvenih trendova, nemački diplomata navodi i odnos nemačkog sudstva prema sve češćem angažovanju nemačkih trupa u inostranstvu, iako za to postoje određena pravna ograničenja nametnuta ishodom Drugog svetskog rata. Reč je o tužbi koja je 2007. godine upućena Saveznom ustavnom sudu, a povodom angažovanja nemačkih aviona u Avganistanu. Umesto da se ovaj sud izjasni u skladu s nemačkim pravnim propisima i zabrani ovu vrstu angažmana, on je pronašao način da slanje ubilačke mašinerije u korist američkih interesa opravda globalnom transformacijom NATO iz defanzivne u ofanzivnu vojnu organizaciju.

Ova sramna odluka obrazložena je stavom da je Nemačka dužna da određene vojne kontigente ustupi kao članica „Kolektivnog sistema bezbednosti”, prema kojem Bundesver ima obavezu da podrži NATO. Na taj način – u ime kolektivnog sistema bezbednosti – SAD su još na početku rata u Ukrajini 2022. godine, najavile rušenje grandioznog gasnog projekta „Severni tok 2” koji Nemačku ne samo da lišava jeftinog ruskog gasa, nego i njenu privredu čini nekonkuretnom na svetskom nivou.

Da zaključimo. Kao što je proces „tranzicije” na nekadašnjem istoku Evrope tekao bez velikih društvenih potresa (sami uzroci ovog istorijskog fenomena su veoma složeni – prim. autora), tako je i proces „tranzicije liberalnog u postdemokratski Zapad” takođe izveden bez velikih unutrašnjih otpora. Američki teoretičar Stokvel je ove promene još 1991. godine definisao „kao završnu fazu Reganove cinične revolucije”, ali i kao nesposobnost samog kapitalističkog sistema da se transformiše u skladu sa izazovima vremena. 

On navodi da je osnovni problem u nedostatku unutrašnje kohezije zapadnih društava koja nisu u stanju da zbog prirode „neoliberalnog sistema” artikulišu bilo kakav grupni, klasni, nacionalni ili drugi interes.

Po svemu sudeći, ono što se najpre dogodilo u Americi, danas je karakteristika društvenog praksisa u Evropi, gde su pokušaji bilo kakvog političkog ili socijalnog osmišljavanja otpora „postdemokratizmu” doživeli ubrzan krah, pre svega zbog podela unutar takvih grupacija, ali i žestokog odgovora aparata sile koji je praktično u funkciji zaštite interesa „apsolutnog kapitalizma” (izraz italijanskog filozofa D. Fuzara). Nema sumnje da se baš zbog toga savremena zapadna društva nalaze na istorijskoj prekretnici. Vili Vimer je na primeru agresije na našu zemlju 1999. godine među prvima uočio ovaj problem.

Vimerovo predskazanje i manifest o američkoj Evropi - https://standard.rs/2024/05/15/vimerovo-predskazanje-i-manifest-o-americkoj-evropi/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2E0unHgFCfOWrS0oFfjYb77yxzCGXMDuskR0BCz-7if-BvLL4VXr-mWck_aem_AUO1RhO97b7U0sz2vYgaHdTMWKSMiiUUWUrsNIDjG5Q3uH-DtOYn2DPnvkiOeK0sTdYAMpVKYEOdI9hvuGeLqxrc

332.jpg

mart 2024

"SEKTA BOGATAŠA" JE UNIŠTILA POSLEDNJE TRAGOVE DEMOKRATIJE I ZAVELA SVOJU DIKTATURU - Izvod iz teksta Igora Ivanovića Srbija protiv "sekte bogataša" - „Sekta bogataša” je preuzela upravljanje tradicionalnim zapadnim državama, istorijski modeliranim na principu „nacija – država”. U mnogim segmentima tradicionalni istorijski interesi zapadnih sila su se podudarili sa interesima „sekte bogataša” – naročito kada je reč o brutalnom neokolonijalnom statusu država „Trećeg sveta”. U takvim procesima moćne zapadne države poput Velike Britanije, SAD ili Francuske, postale su platforma za ostvarenje interesa „sekte bogataša”, ostvarujući paralelno i sopstvenu državnu korist.

Na onim poljima gde nije bilo zajedničkog interesa, „sekta bogataša” je uspevala da putem infiltiranja sopstvenih kadrova u vrhove zapadnih država, ostvari separatne interese suprotstavljene interesima tih država. Najbolji primer u tekućem vremenu je sukob u Ukrajini – gde skoro svi evropski lideri podržavaju finansijske interese vojnih i energetskih kompanija u vlasništvu „sekte bogataša” – umesto da podržavaju interese matičnih država. Kupovinom preskupih energenata iz SAD umesto nabavke istih iz Rusije (koji su mnogo pouzdaniji, jeftiniji i kvalitetniji), kao i kupovinom oružja za Ukrajinu koje je takođe proizvedeno u SAD i čija cena se utrostručila u međuvremenu – briselska politička oligarhija iz EU samo potvrđuje lojalnost „sekti bogataša”.

329591448_1571635663315125_5394836266169432066_n.jpg
325460332_577464000464106_4233424972875484320_n.jpg

Proces zauzimanja zapadnih državnih vrhova od strane kadrova lojalnih „sekti bogataša”, vršen je planski i po „trockističkom” modelu zavereničke infiltracije. „Sekta bogataša” je oduvek kontrolisala bankarske tokove zapadne civilizacije, samim tim putem kreditnih linija i proizvodno-uslužne procese, dok je u poslednjim decenijama prošlog veka praktično preuzela čitav medijski prostor. Najveći izazov je bio privatizacija političkog prostora. Za ovu operaciju, tokom dugog niza decenija i godina, odgajane su dve osnovne kategorije budućih političkih lidera.

  • Prvi su prolazili obavezne kurseve u Davosu, kojima je rukovodio ekonomski prvosveštenik Klaus Švab. Setifikat iz Davosa značio je automatsku prohodnost i sve globalne (zapadne) finansijske institucije. Preko ove školice – slične nekadašnjoj Kumrovačkoj školici za mlade partijce u Brozovoj Jugoslaviji – prošli su mnogi budući državnici, a u isto vreme i činovnici „sekte bogataša”, kao što su Emanuel Makron, Mario Dragi ili Džastin Trudo.

  • Drugi su prolazili kroz ideološku glazuru Džordža Soroša, koji je postao najveći svetski finansijer budućih pravnika u sudstvu i u tužilaštvu, a zajedno sa Bil Gejtsom i sponzor skoro svih „zelenih” pokreta po svetu.

Vremenom su ovi kadrovi – poput Analene Berbok i Kaje Kalas – iskovani između čekića Džordža Soroša i nakovanja Klausa Švaba, dolazili u vrhove vodećih zapadnih političkih partija. „Sekta bogataša” nije strateški zauzimala stranu između „desnih” (konzervativnih i narodnjačkih) i „levih” (socijal-demokrata ili zelenih liberala) stranaka, njima je bilo jedino važno da pokrije oba politička pola sopstvenim činovnicima. Tokom političke karijere, „sekta bogataša” im je zdušno pomagala medijima, uticajem i finansijama. Tako su skoro svi izbori postali pobednički za „sektu bogataša”, jer bi se na pobedničko postolje u oba slučaja popeo „njihov čovek”. Vremenom  je „sekta bogataša” tradiocionalne interese zapadnih država podredila sopstvenim interesima.

Poseban status ima vojno-industrijski kompleks, u kome je „sekta bogataša” sporije i teže ostvarila sopstveni inters, nego u civilnim proizvodnim oblastima. Istorijska nauka nas uči da su očevi osnivači „sekte bogataša” iz porodice Rotšild, Rokfeler, Morgan i drugih, od samog početka podsticali ratove, da bi zatim finansirali obe zaraćene strane. Slično je i danas, s tim što u vojnim vrhovima postoji za nijansu veći autoritet sopstvenog odlučivanja, nego što je to u ostatku zapadnih društava. Zbog svega ovoga, kontrola NATO pakta je od vitalnog značaja za egzistenciju „sekte bogataša”. Preko ovog lažnog mirotvornog vojnog saveza, „sekta bogataša” ostvaruje sopstvene invazione planove.

Zbog toga je NATO paktu u zapadnim društvima dodeljena vrednosna uloga, gde mu je pripisana ideološko-civilizacijska komponenta. Oni danas se u medijima otvoreno govori o „NATO vrednostima”, opravdavajući česte agresije ove alijanse misionarskim poduhvatima. Pre nekoliko dana otvorena je u Kučovu (Albanija) prva vojna baza u vlasništvu NATO pakta (u svim ostalim slučajevima vojne baze su u vlasništvu matične države na čijoj teritoriji se nalazi vojna baza), čime ova predatorska alijansa po prvi put – preko teritorije u vlasništvu – dobija i državne atribute. Stiče se utisak da naše pokoljenje postaje svedok rađanja militarističkog Vatikana.

Kompletan tekst na : https://standard.rs/2024/03/12/srbija-protiv-sekte-bogatasa/

332.jpg

februar 2024

POSLEDNJA ASANŽOVA ŽALBA SUDU PRVE DEMOnKRATIJE SVETA - SUDIJE SUDA SU SLUGE VLADAJUĆE KLASE A NE PRAVDE! 

Osnivač Vikiliksa ostaje u pravnom vrtlogu nakon što je britanski sud odložio njegovu žalbu protiv ekstradicije u Ameriku (20. i 21. februar 2024.)

Odluka Visokog suda Velike Britanije da odloži presudu po poslednjoj žalbi na izručenje osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža dokazuje da je vladajuća klasa „puna sra**a“, rekao je frontmen Pink Flojda Rodžer Voters.

Posle dva dana usmenih rasprava, sud je u sredu prekinuo zasedanje, a da nije odobrio ili odbio Asanžu novu žalbu protiv njegovog izručenja SAD. Ministarstvo unutrašnjih poslova Ujedinjenog Kraljevstva odobrilo je njegovo prebacivanje u američki pritvor 2022. godine, ali bivši šef Vikiliksa – sada lošeg zdravlja nakon skoro pet godina samice u londonskom zatvoru Belmarš – uložio je više žalbi, od kojih nijedna nije bila uspešna.

LYNXNPEG1M02Z.jpg
_methode_times_prod_web_bin_5f8cdd46-8dc2-11e9-845f-5fdba6fd3f52.jpg

„Nijedno od ovih saslušanja ne bi trebalo da traje duže od pet minuta“, rekao je Voters u subotu. „Trebalo bi da uđu i kažu ‘očigledno da nije kriv ni za kakav zločin, pustite zatvorenika’ i to će biti kraj.

„Ovi ljudi ne veruju u vladavinu zakona“, nastavio je legendarni roker, misleći na više sudije Viktoriju Šarp i Džeremija Džonsona, koji će na kraju odlučiti da li će Asanžu odobriti još jednu žalbu.

„Oni veruju u vladajuću klasu i veruju da su sluge vladajuće klase. I oni će učiniti sve što im se kaže“, izjavio je on. „Nama, ljudima, postaje sve transparentnije… da su puni sr**a.

U SAD, Asanž se suočava sa 17 optužbi po Zakonu o špijunaži i potencijalnom zatvorskom kaznom od 175 godina.

Optužbe proizilaze iz njegovog objavljivanja poverljivog materijala do kojeg su došli uzbunjivači, uključujući dokumente Pentagona u kojima se detaljno opisuju navodne američke ratne zločine u Iraku i Avganistanu.

Zakon o špijunaži nikada ranije nije korišćen za krivično gonjenje nekoga poput Asanža, koji je objavio – ali nije ukrao – poverljivi materijal. Bivši američki predsednik Barak Obama je upravo iz tog razloga odbio da podnese tužbu protiv australijskog novinara, uz obrazloženje da je Asanžova aktivnost zaštićena Prvim amandmanom Ustava SAD.

Da se podsetimo šta je to Asanžov "zločin"?

 

Gotovo 15-godišnji progon Džulijana Asanža , koji je uzeo težak danak na njegovo fizičko i psihičko zdravlje, vrši se u ime izručenja u SAD gdje bi mu se sudilo za navodno kršenje 17 tačaka Zakona o špijunaži iz 1917. sa potencijalnom kaznom od 170 godina.

Džulijanov “zločin” je to što je 2010. godine objavio poverljive dokumente, interne poruke, izveštaje i video zapise američke vlade i američke vojske , koje je dostavila zviždač američke vojske Čelzi Mening (Chelsea Manning). Ova ogromna gomila materijala otkrila je masakre civila, mučenja , atentate , spisak zatočenika u Guantanamu i uslove kojima su bili podvrgnuti, kao i Pravila borbe u Iraku. Oni koji su počinili ove zločine - uključujući pilote američkih helikoptera koji su ubili dvojicu Rojtersovih novinara i 10 drugih civila i teško ranili dvoje dece, a svi su snimljeni na snimku kolateralnog ubistva - nikada nisu procesuirani.

Džulijan je razotkrio ono što američko carstvo želi da izbaci iz istorije - otuda nepravično i zversko mučenje ovog čoveka kako bi se drugima dalo do znanja kako će završiti ako se suprostave ili razotkriju zločine ZVERI! 

332.jpg

januar 2024

DEMOKRATIJA – TOPUZ U RUKAMA HULJA -  Hilari Klinton se zapitala: „Zašto tog momka ne bismo jednostavno ‘dronovali’?” DEMONKRATSKI, NEMA ŠTA  - Izvod iz teksta Džona Pildžera "Utišavanje jaganjaca. Kako deluje propaganda" objavljenog 08.septembra 2022.godine

Tokom nekoliko poslednjih godina neki od najboljih novinara su izbačeni iz mejnstrim medija. Izraz koji se za to koristi je da su „fedenestrirani”. Prostori koji su ranije bili otvoreni za slobodnjake među njima, za novinare koji su išli protiv struje, za one koji su govorili istinu, sada su zatvoreni.

Slučaj Džulijana Asanža je najšokantniji. Dok su Džulijan i njegov „Vikiliks” za Gardijan osvajali i čitaoce i nagrade – Njujork tajms i druge samozadovoljne „važne novine” nisu prestajale da ih slave. Kada je mračna duboka država počela da protestuje i zahteva da njegovi hard diskovi budu uništeni, a da ličnost samog Džulijana bude javno osramoćena i uništena, on je postao državni neprijatelj broj jedan. Predsednik Bajden ga je svojevremeno nazvao „haj-tek teroristom”. Hilari Klinton se zapitala: „Zašto tog momka ne bismo jednostavno ‘dronovali’?”

030.jpg
000011111122121.jpg

Usledila je kampanja zlostavljanja i klevetanja Džulijana Asanža – specijalni izvestilac UN za torturu to je nazvao „mobingom” – koja je liberalnu štampu spustila na najniži nivo. Znamo ko su oni. O njima mislim kao o kolaborantima: kao višijevskim novinarima.

Kada će pravo novinarstvo da se uspravi? Inspirativni „samizdati” već uveliko postoje na internetu: Consortium News koji je osnovao veliki reporter Robert Peri,  Grayzone Maksa  Blumentala, Mint Press News, Media  Lens,  Declassified UK,  Alborada,  Electronic 

Intifada, WSWS, ZNet, ICH, Counter Punch, Independent Australia. Za sve to zaslužni su Kris Hedžis, Patrik Lorens, Džonatan Kuk, Dajana Džonston, Ketlin Džonston i mnogi drugi koje molim da mi oproste što ih ovde nisam pomenuo.

A kada će i pisci da ustanu, kao što su ustali protiv uspona fašizma tokom 1930-ih? Kada će i filmski stvaraoci da se usprave, kao što su se uspravili protiv Hladnog rata krajem 1940-ih? Kada će se satiričari dići, kao što su generaciju ranije? Posle osam decenija uljuljkivanja u iluziji o sopstvenoj pravednosti – izvedenoj iz zvanične verzije poslednjeg svetskog rata – zar nije došlo vreme da oni koji bi trebalo da čuvaju istinu proglase svoju nezavisnost i dekodiraju vladajuću propagandu? Hitnja je veća nego ikad.

Novi Standard :https://standard.rs/2024/01/11/odlazak-poslednjeg-heroja-prosle-epohe-novinarstva/?fbclid=IwAR1ZPkSn1qaoDXACXF4oX4Wv72KLa3nxPdIBtDd_dBJmqc9JOwDa8H1lMAI

332.jpg

maj 2022

ОТВОРЕНА ДЕМОНСТРАЦИЈА ФАШИЗМА И ДИКТАТУРЕ ПОД ПЛАШТОМ ТЗВ. ДЕМОКРАТИЈЕ - Макс Иган - извод из интервјуа недељнику Печат од 15.12.2015.године - Коришћење правних средстава која су нам на располагању унутар система, још увек би могло да буде делотворно. Подизање масовне тужбе против криминалне кабале која контролише бројне владе у свету за злочине против човечности, могла је да им знатно отежа позицију бар за одређено време. То је још увек могуће урадити у САД, Енглеској, па и у Аустралији, док у Европи то више није тако лако извести због „избегличке“ ситуације којом је преплављена.

Остајемо без времена. Плима све брже надолази. Све је више закона који забрањују људима да делују преко платформи социјалних мрежа какве су Фејсбук или Твитер. Службе за високотехнолошки криминал хапсе и затварају људе због ставова које износе – под формулацијом да се ради о антивладиним екстремистима.То је нови термин – скован на Западу за оне који испитују и критикују активност владе. Има ли то било какве везе са демократијом, слободом, грађанским и људским правима? Никакве. Ради се о отвореној декларацији фашизма, отвореној декларацији диктатуре и тиме нам власт поручује: уколико критикујете било шта што ми радимо – ви сте терориста а полиција има дозволу да убија терористе. То се догађа у земљама Запада и тиме су ствари подигнуте на виши ниво затварања о коме говоримо.

Маршеви и протести не дају резултате. Управо смо видели шта се догодило у Паризу поводом COP21, скупа кабале посвећеном тзв. климатским променама које служе као један од централних митова за увођење глобалне светске владе и тираније. 

245369755_4413720035379636_8258719984358980628_n.jpg
0248.jpg

Полиција је била веома насилна, ударала је мирне протестанте палицама по глави, ударала старије људе пендрецима по глави у клечећем положају без икаквог повода, како би ескалирала и нормализовала насиље над људима. Неопходна је солидарност и координација на глобалном нивоу која ће почети од локалних заједница, чиме ће људи показати да се не слажу са системом и да неће више да саучествују у сопственом уништењу. Престанимо да финансирамо систем и плаћамо таксе и рачуне који служе систему. Замислимо да сви људи на свету остану у својим кућама само током једног дана у коме ће одбити да потроше иједан цент. Тај један дан би био огроман шок за систем. То говорим још од 2008. године када сам направио филм Победити Нови светски поредак. Ми то можемо да урадимо.

april 2022

332.jpg

DEMOKRATIJA – VOLJA NARODA PO RECEPTU GLOBALNE VLASTELETajna društva Bratstva kovala su zavere za uništenje evropskih monarhija, želeći ih zameniti republikama ili, ređe, lišiti vladare vlasti i ostaviti ih kao čisto simbolične poglavare. Moćne vladare nisu dirali ako su ovi podržavali planove Iluminata/Elite za uspostavljanje Novog Svetskog  Poretka. Ali ako to ne bi činili, ili ako bi odbijali da njima bude manipulisano u  smeru ostvarenja pomenutog cilja, predstavljalo bi to veliku prepreku odvijanju njihovog plana. Manipulatori su ih mogli smaknuti u nadi da će njihova zamena plesati kako oni sviraju, ali nisu to mogli činiti beskrajno. Mnogo je bilo bolje, iz ugla posmatranja Bratstva, zameniti monarhije izabranim predstavnicima naroda koji bi se mogli menjati svakih nekoliko godina. Kontrolišete li novac i medije, tada u velikoj meri možete kontrolisati (a) ko će dospeti do čelnih položaja u političkim strankama i (b) koga će narod izabrati u organe vlasti.

743.jpg

Osobu po svom izboru manipulacijama možete dovesti do vrha ako finansijski pomažete sve političke stranke i prekrijete ih mrežom tajnih društava; pokrenućete svoje (kontrolisane) medije u svrhu jačanja popularnosti onoga koga želite videti kao pobednika izbora, kao i u svrhu potkopavanja njegovog protivnika. Privid koji se s podsmehom naziva demokratija izvanredno je oruđe Iluminata/Svetske Elite. Ona je njihova kreacija, a od demokratskog nema ni ,,d".

 

Nije li ovo genijalan plan? Nakon I svetskog rata pala su čak 4 carstva i tolike kraljevine! Zavladala je pomama za uspostavljanjem tzv. demokratskih društava u kojima je “zavladao narod“ – predstavnička demokratija a u stvari privid demokratije – mase uspešno zavarane i smirene. Otuda toliko požrtvovanje prve “demokratije” sveta US administracije (koja je od osnivanja SAD pod potpunom kontrolom Globalne elite) da po svetu šire “ljudska prava” i zavode demokratije! Poslednje u nizu su bile pored arapskih država, SR Jugoslavija, tj Srbija, pre njih SFRJ, Ukrajina od 2004. i tzv. narandžaste revolucije, sećate se, nadam se, jer se sve brzo zaboravi pošto medijski cirkus brzo donosi nove teme za široke narodne mase!

I vi sada nastavite da glasate za ovu ili onu stranku, da birate svoje predstavnike da se igrate demokratije dok se stranački lideri zadovoljno smeju jer su pobedili ili ne već dobili tolike finansijske inekcije od svojih obično narodu nepoznatih sponzora, fondova, privrednih subjekata, tajkuna ili već. Politika je biznis, političari su pilićarski biznismeni, čine sve ono što pošten čovek nikada ne bi mogao jer ima obraza, ima časti.

0011.jpg
0013.jpg

Političari (oni u vrhu, primećeni od vlastele) su veoma dobro plaćeni ili im je dozvoljeno pokrasti nekažnjeno narod, kojim tobože vladaju nakon što su “izabrani” putem  “demokratskih izbora”. Pare i ucene pokvarenih od strane najpokvarenijih, vrte i vladaju! Zna se ko ima novaca i moći najviše – Globalna vlastela/globalistička mafija i samo od njene volje zavisi hoće li ko imati njenu podršku da joj bude verni poltron, poslušnik, vazal, prostitutka a preko njega zadobiti potpunu pokornost naroda kojim vlada.

april 2022

332.jpg

VLADAVINA ZAKONA JE MILJENICA VLADAJUĆIH I POŠAST NARODA - „Počinjem od pretpostavke da je svet okrenut naglavačke. Pogrešni ljudi su u zatvoru, a pogrešni ljudi izvan njega. Pogrešni ljudi su na vlasti, a pogrešni ljudi nemaju moć. Bogatstvo u ovoj zemlji, ali i u ostatku sveta, raspoređeno je tako da ne zahteva malu reformu već drastičnu preraspodelu.

Počinjem od pretpostavke da o ovoj temi ne treba mnogo pričati jer dovoljno je da razmislimo o stanju stvari kako bismo shvatili da su izokrenute. Ako ne razmišljate i slušate ono što se govori na TV-u, počinjete da uviđate da stvari nisu toliko loše ili da su problem neke sitnice. Međutim, morate se na trenutak odvojiti od svega i vratiti unazad, kako biste na pravi način sagledali svet i užasnuli se njime.

93721529_3001359229909896_8150202684750692352_n.jpg

Građanska neposlušnost nije naš problem. Naš problem je građanska poslušnost. Naš problem su ljudi širom sveta koji su poslušno prihvatali naredbe vladajućih i kretali u ratove, a milioni ljudi su poginuli zbog ove poslušnosti.

To smo videli u Nemačkoj pod nacistima. Znamo da je problem u tom slučaju bila poslušnost. Ljudi su poslušali Hitlera. To je bilo pogrešno. Trebalo je da mu se odupru. Čak i u Rusiji, za vreme vladavine Staljina, ljudi su bili poslušni. Kao u krdu. Sećate li se dana kada su ljudi dopustili da ih feudalisti izrabljuju? Sve je bilo očajno u to vreme.

Danas imamo zapadnu civilizaciju. Vladavinu zakona. Vladavina zakona uredila je i povećala nepravdu koja je vladala pre vladavine zakona. To je ono što je učinila vladavina zakona. U svim zemljama sveta, vladavina zakona je miljenica vladajućih i pošast naroda. To bi trebalo da prepoznamo.

255604124_10227020495124031_5381009338751868424_n.jpg

Moramo prevazići te nacionalne granice u našem razmišljanju. Nikson i Brežnjev imaju više dodirnih tačaka nego mi i Nikson. Džej Edgar Huver imaju više zajedničkog sa šefom ruske tajne policije nego s nama. Međunarodna predanost zakonu i redu ono je što spaja svetske vođe. Zato smo uvek iznenađeni kada se sastaju, smeju se, rukuju i puše cigare. U stvarnosti se vole, nezavisno od toga šta govore.

Ono što pokušavamo da učinimo, pretpostavljam, je da se vratimo principima i duhu Deklaracije nezavisnosti. Taj duh je pružanje otpora nelegitimnoj vlasti i silama koje ljudima oduzimaju pravo na život, slobodu i potragu za srećom. Pod tim uslovima, Deklaracija ljudima daje pravo da ukinu takav oblik vladavine.

I da, naglasak je bio na ukidanju.

Da bismo to učinili, moraćemo izaći izvan okvira zakona. Prestati da poštujemo zakone koji od nas traže ubijanje, ovakvu raspodelu bogatstva i zatvaranje ljudi zbog sitnica dok u isto vreme počinioce teških zločina drže izvan zatvora.

 

Nadam se da će ovakvo razmišljanje zavladati ne samo u mojoj zemlji već i u ostatku sveta jer nam je svima potrebno. Ljudima u ostalim zemljama je potreban duh neposlušnosti. To nije stvar metafizike već stvar sile i bogatstva, a nama treba Deklaraciju međusobne zavisnosti među ljudima svih zemalja koje teže istom cilju.“

 

Istoričar i aktivista Hauard Zin 

april 2022

332.jpg

Najmudrija ratna politika je ona koja neprijatelja tako izmanipuliše da on na kraju samog sebe uništi, prethodno još iskopajući sopstveni grob. Odavno se već na ovaj način manipuliše celim narodima, pa oni zbog uspelih prevara sami sebe uništavaju i to sa izuzetnim žarom, posebnim samopožrtvovanjem i, da čovek ne poveruje, još i o sopstvenom trošku."

 

Nemački novinar i analitičar Gerhard Višnjevski

0002.jpg

...jedan od ključnih razloga nefunkcionalnosti i nepravičnosti onoga što nazivamo demokratijom jeste taj što na površinu izbacuje najnesposobnije poltrone, glumce koji igraju po scenarijima upravo onih koji su uništili istinsku elitu i nametnuli tzv. "vladavinu naroda" , tj. svoju vladavinu, vladavinu međunarodnih lihvara i manipulatora koju nazivaju upravo demokratijom.

..ništa nije bilo niti je niti će biti onako kako vam to stubovi sistema predstavljaju da jeste...ako im verujete postajete "ovca" ... vi možda nikada nećete shvatiti da ste hipnotisani blejač ali sistem dobro zna da jeste njegov poslušni rob jer vas je namagarčio... da jeste prevareni jasno zapaža i  ono malo svesnih i probuđenih ... ali, njih ta hipnotisana gomila naziva "teoretičarima zavere", terminom koji im je podario isti taj sistem....

...zavadite, naoružavate, sebi napunite džepove, izazovete rat, ostvarite svoje inetrese a potom razrušenim zemljama "podarite" zelenaške kredite i zauvek njima vladate...receptura koja je oduvek aktuelna....udruženi rad političara, biznismena i nazovi novinara će učiniti da njihove zločine relativizujete i nenormalno prihvatite kao nešto podrazumevajuće, novo normalno....

 

Ako smo se uverili da je postojeća "demokratija" najobičnija prevara putem koje globalistička mafija vlada državama koje je imaju (a koje je nemaju bivaju mačem na nju osuđene), trebamo tragati i boriti se za neke druge načine upravljanja sobom, poput na primer, referendumske ili direktne demokratije ili pak nekog drugog načina dobrog za nas a koji nije po volji vlasnika ovog sistema u kojem nas eksploatišu. Sistem je problem...ima efikasne mehanizme da nas ubedi kako je baš on najbolji...druge opcije koje mu nisu popularne se ne razmatraju ili spretno potiskuju...postojeći SISTEM je naš neprijatelj i njega treba menjati a ne poltrone globalističke mafije na vlasti.

januar 2022

332.jpg

NEOLIBERALNA POLARIZACIJA DRUŠTVA NA VLADAJUĆU MANJINU I ROBOVSKU VEĆINU POSTAJE SVE VIDLJIVIJA   Najuticajniji publicista britanskog liberalizma iz XIX veka aristokrata Walter Lippmann je dao američkim čitaocima definiciju tog klasnog društva koja i danas izgleda moderno. Društvo mora, tvrdio je Lippmann, biti podeljeno na ogromnu primitivnu većinu uglavnom neupućene „javnosti“ kojom upravlja elita ili „poseban sloj“, koji je Lippmann nazvao „odgovornim ljudima“, koji će određivati uslove onoga što će se nazvati „nacionalnim interesom“. Ta elita bi postala posvećena birokratija koja bi služila interesima privatne moći i privatnog bogatstva, ali istina o njihovoj povezanosti s moći privatnog bogatstva ne sme nikada biti otkrivena širokoj neupućenoj javnosti. „Oni ne bi razumeli“.

Široke mase moraju imati iluziju, tvrdio je Lippmann, da one ustvari imaju „demokratsku“ vlast. Tu iluziju mora oblikovati elitino telo „odgovornih ljudi“ u ono što se zove „proizvođenjem saglasnosti“

 

Vilijam Engdal – knjiga Stoleće rata   

580.jpg

...veoma često vlastelinske perjanice otkrivaju mehanizme svog uspešnog zauzdavanja masa a da to iste mase nikada ne primete zauzete pristajanjem na agendu programiranja umova tipa „hleba i igara“! Pa tako šef globalističko-satanističkog kluba Svetskog ekonomskog foruma Klaus Švab u svojim knjigama ističe: "... ekonomija “vrlog novog sveta” mora biti centralizovano upravljana gigantskim monopolima." A svakom racionalnom čoveku je jasno ko stoji i ko upravlja tim monopolima! 

„Za svaku vlast najopasniji je onaj čovek koji je u stanju samostalno zaključivati i ne obazirati se na raširene predrasude i tabue. On gotovo neizostavno dolazi do zaključka da je vlast pod kojom živi nepoštena, bezumna i nepodnošljiva“.

 

H.L. Mencken

332.jpg

januar 2022

338.png

VLADIMIR MAJAKOVSKI (1893-1930) je ovo napisao sa 16 godina, 1909-e, i proveo 10 meseci na robiji... DA LI SE NEŠTO PROMENILO? - I posle cara ostade NEPRAVDA!

1. Revolucija počinje - kada ljudi više ne prihvataju nezadovoljstvo kao normalno stanje, a vi ćutite, građanke i građani!
2. Revolucija počinje - kada se bes gladnih ne može kupiti novcem sitih, a vi ste gladni, građanke i građani!
3. Revolucija počinje - kad radnici odbiju da budu robovi i otmu ono što im pripada, a vi ćutite, građanke i građani!
4. Revolucija počinje - kad moralni zakon ne postoji, a pisani zakoni se primenjuju samo na sirotinji, a vi ste sirotinja, građanke i građani!
5. Revolucija počinje - kad država ponižava stare, a hapsi ili proteruje mlade, a vi ćutite, građanke i građani!

 

6. Revolucija počinje - kad narod služi vlastima, a ne vlast narodu, a vi služite, građanke i građani!
7. Revolucija počinje - kad umetnici prestanu da budu kukavice i progovore na sav glas, dok vi ćutite, građanke i građani!
8. Revolucija počinje - kad su zabranjeni slobodna reč i slobodna misao, a vi ste zabranjeni, građanke i građani!
9. Revolucija počinje - kad posla i hleba ima samo za one koji cara slave i hvale, a vi ćutite, građanke i građani!
10. Revolucija počinje - kad policija, vojska i službe bezbednosti nisu čuvari slobode, već okupatori sopstvenog naroda, a vi ste okupirani građanke i građani!

332.jpg

januar 2022

0009.jpg

ЈЕДАН ОД НАЈУПЕЧАТЉИВИЈИХ ПРИКАЗА ОНОГА ШТО НАЗИВАМО ПОЛИТКОМ - УМЕЋЕ ВАРАЊА - ПОЛИТИЧАРИ СУ НАЈБОЉИ ГЛУМЦИ НА ОВОМЕ СВЕТУ - ВАРАЛИЦЕ

О политици и Јеврејима

Један Рус, јеврејског порекла, добио је дозволу да емигрира у Израел.
На аеродрому у Москви, при контроли пртљага, руски цариник међу стварима угледа Лењинову бисту па га упита:
- Шта је ово?
Јеврејин:
- Питање "шта је ово" је погрешно, друже.
Требали сте питати: Ко је ово? Ово је друг Лењин. Он је поставио основе социјализма, донео Русима просперитет. Ја га носим као успомену на те славне дане!

Руски цариник постиђен каже, изволите прођите.

На аеродрому у Тел Авиву, поново цариник пита за бисту:
- Шта је ово?
Јеврејин:
- "Шта је ово" је погрешно питање, господине. Треба да питате: Ко је ово?
Ово је Лењин. Зликовац због кога сам ја, као Јеврејин, морао напустити Русију. Носим ову бисту како бих га сваки дан проклињао. Израелски цариник ће на то:
- Ох, извините! Прођите.

Када је стигао кући, Јеврејин је бисту ставио на сто.
Позвао је родбину на вечеру. Један рођак га упита:
- Ко је ово?
- Драги мој, "ко је ово" је погрешно питање. Требао си питати шта је ово?

Ово је десет килограма 24-каратног злата, без царине и пореза.

ПОУКА:
Политика је, о истој ствари, зависно од публике, причати на различит начин. Резултат неће изостати!

332.jpg

maj 2021

NARODNA POLICIJA? - Časni policajci ne bi trebalo da se ljute zbog narednih rečenica koje će pročitati, naprotiv, trebaju biti svesni da su instrumentalizovani od strane najgorih  ovog posrnulog sistema. Nadajmo se da će ih ta činjenica podstaći da se potrude i nađu načina da poredak postojećih stvari izmene na bolje, koliko je to god moguće.

 

Naime, svakom racionalnom čoveku koji misli svojom glavom, jasno je da globalistička mafija te njeni poltroni u liku domaćih političara,  svesrdno koriste represivni aparat, pre svega policiju a potom i vojsku, kada je njihov poredak, dakle podvučeno, njihov poredak (jer od takvog kakav je, imaju najviše koristi i benefita) ugrožen na bilo koji način. Pošteni policajci su uvereni da rade u korist građanstva ali zapravo na kraju ipak bivaju debelo iskorišćeni od strane vladajuće kaste za očuvanje njenih, uglavnom prljavih interesa.

 

Floskule tipa ...demokratija je vladavina naroda, vlast mora slušati narod, vlast je potekla iz naroda, policija i vojska su narodne , narod plaća političare, vojsku i policiju te isti njemu trebaju služiti i odgovarati, itd, su samo umirujuće fraze za naivne!

 

Očito je da represivni organi, a tako se i nazivaju, jesu represivni ali baš protiv tog istog naroda u šta smo se toliko puta uverili, ili tačnije protiv onog dela naroda koji je svestan laži i obmana na kojima počiva ovaj sistem! Odzvanja i dalje ona stara: Ne po glavi druže plavi!

161895684_4156221531088497_7619807136162
332.jpg

decembar 2020

KUPIŠ POLITIČARE DA TI DONESU ZAKONE KOJI ĆE TVOJE PREVARE I ZLOČINE UČINITI LEGALNIM - "Postoji više jednostavnih   načina  da se dokaže  postojanje  tajne  vlade. Na primer, pogledajte sledeću  analizu koja to dokazuje  u svega nekoliko  reči. Washington D. C. je prepun think tankova i lobista i nije tajna da oni finansiraju  političare  (oni ih plaćaju da izglasaju i sprovedu neki  zakon)  i određuju  njihovo  političko  usmerenje.  To znači  da onaj ko ponudi  najveći mito/isplatu  može navesti Vašington (vladu)  da deluje po njegovim željama: onaj koji ponudi najveći mito/isplatu  može navesti političare na izradu i izglasavanje nekih zakona, a mogu stvoriti i think tankove koji će diktirati različita politička usmerenja ili zakone. Dakle, to znači da Vašington kontrolišu  oni koji imaju najviše novca na svetu a to su, dakako, korporatisti.

 

221.jpg

To znači  da vladu SAD-a ne kontrolišu glasači  već nevidljive (tajne) sile koje plaćaju i određuju politička usmerenja političara u Vašingtonu. To je dokaz da Vašington kontrolišu korporatisti, a ne glasači. To je, dakle, ujedno dokaz da postoji tajna grupa - tajna vlada - koja kontroliše vladu SAD-a.

Zaista je lako dokazati da postoji tajna vlada."

 

Džefri Grup – Korporatizam

Gde god postoji tzv. demokratija, ovakav pristup na putu ostvarivanja interesa najimućnijih, a to su banke i korporacije, je REALNOST, surova ali 100% istinita! Zato se nemojte čuditi što poslanici izglasaše zakon po kojem se, na primer, mora vršiti obavezna vakcinacija dece, ili  zakon o Zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti koji predviđa kao jednu od mogućnosti i obaveznu vakcinaciju celokupnog stanovnštva jedne države, protiv već koje, pre toga kreirane zaraze (farmako industrija ih obilato nagrađuje jer su time obezbeđeni njeni višemilijarderski profiti). Ovakvih primera je isuviše.

 

Još jedan u nizu je i izglasani zakon o javnim izvršiteljima, 2000.godine nakon izvojevane "slobode" i zavođenja "vrednosti" zapadne demokratije, po kojem se čovek tretira kao istrošena krpa dok se izbacuje iz svog doma a banke zadovoljno trljaju svoje " čiste i poštene" ruke. Pomenimo i zakone koji omogućuju nesmetanu proizvodnju i promet GMO hrane. Pogađate li ko u tom slučaju  nagrađuje "zastupnike narodne volje"? Ko je omogućio bahatim a imućnim pojedincima povezanim sa vladajućom garniturom da upakuju planinske reke i potoke u cevi, ubivši sav živi svet u njima, samo da bi gramzivi i pohlepni dobili još koju dozu zelenih novčanica, poput narkomana koji žude za još kojom dozom heroina? Primera na pretek.

 

Samo hipnotisani i zavedeni sistemskim bajkama, iluzijama, lažima i prevarama još uvek veruju da im stubovi septičkog sistema žele dobro i da postoje zbog njih i za njih, jer su ih "birali" i "izabrali" na "poštenim i fer" izborima. A oni će, eto, donositi zakone koji će omogućiti svetlu budućnost narodu. 

332.jpg

mart 2020

NAJOPASNIJI NEPRIJATELJ / NEVIDLJIVI NEPRIJATELJ – vlasnici demoNkratije - Nevidljivo vladanje je najbolja poznata tehnika vlasti od kada je ljudi i ljudske zajednice na zemlji. Baš kao i u ratu - najopasniji je neprijatelj koji puca i ubija, a niko ne zna odakle. Preko strogo kontrolisnaih medija narod zapravo vidi samo sitne masonske "pilićare" koje naziva tajkunima i nasmejane političare za koje veruje da su njegovi jedini pljakačkaši i vlastodršci. Ipak, oni su samo prizemni deo (pioni ili lauferi i topovi)  piramidalne hijerarhije globalističke vlastele. (bankari/korporatisti/cionisti/evropsko crno plemstvo/Vatikan).

43.jpg

I dok vas ovdašnje sluge onih sa vrha globalističke piramide najpre zavode predizbornim bajkama, svakodnevno umiruju ružičastim obećanjima, potom cirkusima tipa "gladju do izbora", rialiti emisijama nebili vas još više utukli, zatupili i skrenuli vam misli sa sumorne svakodnevice, famoznim drugim dnevnikom, narod skapava, osipa se, kopni u blagostanju darovanom nam od sprege bankarskih dinastija sa Volstrita/City of London i Vatikana!

 

Danas obezglavljenim srpskim narodom (mada i svim ostalim evropskim narodima) vlada nevidljiva globalistička vlastela, koja i na globalnom planu veoma vešto eksploatiše milijarde svojih podanika (robova) koji uopšte i ne znaju da su robovi i da postoji nekakva globalna vlastela. Naprotiv, demokratija kao jedini vidljiv sistem društvenog uređenja, ostavlja ih u uverenju da sami vladaju svojom sudbinom, sami ulaze u ratove protiv drugih naroda i država, sami su nesposobni da stvore bogato i prosperitetno društvo, sami su krivi za svoje siromaštvo i rasturanje svojih država. Pravog krivca koji ih konstantno potkrada i eksploatiše i zavađa nikada ne vide.

332.jpg

februar 2020

186.jpg

ILUZIJA PRAVA, PORETKA I VLASTI - Za mnoge od nas poštovanje slova zakona je moralna obaveza. Ali korupcija i politički skandali dokazuju da je zakon - prilično gipka stvar. Posebno za one koji imaju mišiće da ga saviju.

Brutalnost policije i zločini koje ona radi, realnost su ne samo u Ukrajini i Rusiji, već i u Sjedinjenim Američkim Državama i mnogim evropskim zemljama. Sudovi su uvek bili na strani bogatih. A sada se čak ne možemo zaštiti ni od upada državnog oka u naš lični život.

I sva ta nemoralnost, Vlada raznih zemalja na ovaj ili onaj način dovodi do ubistva i uništavanja čitavih naroda i kultura. Društveni red to je iluzija. On postoji samo zato što ste vi zakono-poslušni građani, poslušni i saglasni sa svim. 

 

Šta je država? To je grupa lica, koji primoravaju druge da im se potčinjavaju pod pretnjom sile. Država to je banda koja je dobila monopol nad nasiljem. Istorija nas uči ponovo i ponovo: državne institucije su neophodne samo da ugnjetavaju, kontrolišu i pljačkaju druge ljude. Bilo koja tzv vlast obavezno se ispostavi da je lažljiva, licemerna i nepravedna.

Nema nikakvog prava, nikakvog reda i nikakve pravde. Sve su to samo brojni atributi vlasti, koji su neophodni da se sakrije istina. Istina je da svetski poredak počiva na kontroli ljudi, i borbi sa neistomišljenicima.

302.jpg

ILUZIJA SLOBODE IZBORA - Nama se čini, da imamo izbor kako da živimo. A u stvari, nudi nam se samo ograničen broj opcija, a svaka od njih je loša. Koju god odluku u vezi svog života da izaberete, uvek ćete biti u ropstvu pravnog i poreskog sistema svoje države. A očuvanje tih sistema, će se produžavati uz pomoć monopolskog prava nad nasiljem.

Pogledajte lažne institucije moderne demokratije. I shvatićete da rezultati izbora zavise samo od toga koja politička snaga vam uspešnije zamagli mozak. Iluzija slobode izbora je moćni tiranin, jer budale su robovi, koji misle da su slobodni. Ne hranite se iluzijom, vi ste ipak na uzici.

 

                                                                        Beba Mur
 

332.jpg

februar 2020

249.jpg

"Kad smo ubacili u državni mehanizam otrov liberalizma..., države su se razbolele od smrtonosne bolesti - raspadanja krvi. Ostaje nam da očekujemo kraj njihove agonije. 
Liberalizam je rodio ustavne države koje su zamenile  za Goje spasonosnu autokratiju a ustavna država... nije ništa drugo do škola razdora, rasprave, nesuglasica, prepirke, besplodnih partijskih agitacija, partijskih tendencija - jednom rečju - škola svega onoga što čini bezličnom delatnost države..."

 

(Protokol 20 Sionskih mudraca – većina  istraživača se slaže da iza njih ustvari stoje Iluminati i da su stari najmanje jedan vek – iz njih možemo najjasnije uvideti manipulacije mondijalista)

Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana da 'pobedi'; Familija  pobedi.

332.jpg

februar 2020

Ista ta korporativno-bankarska mafija u svojim "demoNkratskim" kandžama drži vlade regiona baš kao i mnoge druge širom sveta...Otuda je jasno i providno ponašanje ovdašnjih "lidera" - horski pevaju o obaveznom ulasku u EU (megakorporaciju globalističke mafije), ulazak u NATO (privatnu vojsku globalističke mafije), sprovođenje tranzicionih mera (MMF program ekonomske, socijalne i bilo koje druge okupacije unesrećenog naroda koji to dobro oseća na svojoj koži), apsolutna poslušnost centrima moći globalističke mafije (Londonskom sitiju, njujorškom Volstritu i naravno Vatikanu)...šta reći...izvršena je potpuna okupacija teritorija negdašnje SFRJ, odnosno Balkana...i kada god požele a oni to i planiraju, opet će rasplamsati talase mržnje među nekada državljanima iste zemlje kada im zatreba ostvariti još koji svoj prljavi interes! Sa Zapada ništa novo.

332.jpg

oktobar 2019

40.jpg
19.jpg

NACIONALNE DRŽAVE ODAVNO NE POSTOJE - "Ali stvarna politička karta sveta odavno više ne poznaje nacionalne države. Ko god od državnika ističe demokratiju kao političku vrednost, taj je agent masonerije ili budala. Demokratija je uvek bila farsa, a nacionala politika iluzija. Postoje samo međunarodni trgovci, njihove oligarhije i njihovi karteli. I oni su odavno već napravili (podelili) svet tako da svi moraju međusobno na planeti da trguju i niko ne može biti sebi dovoljan. Zapad ima tehnologiju i hranu (posebno žitarice i meso), a istok sirovine, energente i voće i povrće. I sva razmena ide preko međunarodnih trgovaca i njihovih mafijaških kartela. Najmoćniji takav kartel danas ima sedište u Londonu."

                                                                             Ivona Živković

332.jpg

oktobar 2019

U lažnoj demokratiji kao što je ova, novac korporativnobankarske oligarhije je taj koji postavlja svoje miljenike, poltrone na vlast u državama širom sveta. Zato je politička stranka koja dospe na vlast, interesna grupa koja ispunjava volju onih koji je finansiraju a ne onih koji je tobože biraju! Otuda se na vlasti smenjuju prozapadni neoliberali koji državu guraju u ruke onih koji su ih i doveli na vlast, uprkos većinskoj volji naroda. A šta je to no tiha diktatura - otvaranje širom vrata za robovlasničko neoliberalno, korporativno iživljavanje nad čovekom.

 

"Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

 

Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana da 'pobedi'; Familija  pobedi."

97.jpg
332.jpg

oktobar 2019

"Demokratija" bolje rečeno demonkratija koja nam je došla sa Zapada, nema baš nikakve veze sa voljom naroda...ustvari, kreirana je po volji korporativnobankarskog miljea u Britaniji a potom  SAD, državama pod neposrednom kontrolom globalističke mafije. Odatle je mačem, dugom i ucenama širena po svetu. U tzv. demokratiji, na izborima uvek pobeđuje NOVAC korporativnobankarske oligarhije, kojoj, danas smo svedoci, smetaju nacionalne države i granice rušeći ih i brišući stvaranjem megakorporacija poput EU! Cilj je objedinjavanje čitavog sveta pod njihovom vladavinom.

332.jpg

oktobar 2019

41.jpg
191.jpg

U školama nas uče da je demokratija najbolji politički sistem ikada  jer doprinosi uspostavljanju društvenog konsenzusa i očuvanju stabilnosti društva te da je i najgori sistem bolji od anarhije, bezvlašća. U ovoj tvrdnji verovatno postoji trunka  istine, ali stoprocentna istina  je da današnju demokratiju globalističke oligarhijske strukture koriste za sprovođenje svoje neometane tihe diktature – narodu zabava, izbori i uverenje da “bira i vlada” kako bi ostao poslušan sistemu, a oligarsima istinsko vladanje tim narodima i državama  preko domaćih poltrona, političara i tajkuna. 

Svi konji u izbornoj trci su njihovi i uvek ostaju na vlasti ma koga narod “izabrao”.  Ne zaboravimo, današnji novac (bez pokrića...sistem centralnih banaka, privatno vlasništvo nad FED-om i kontrola nad ostalim “međunarodnim “finansijskim institucijama kao i moćno oruđe DUG) je njihovo najbolje sredstvo manipulacije i kontrole. Političari,  njih 99%, bave se poltikom da bi dobar deo tog novca završio u njihovim džepovima ( setite se, kada ih god pitaju o izvorima finansiranja stranaka uvek mudro ćute i nikada se od njih ne dobija iskren odgovor)  a ne zarad dobrobiti države i naroda. Verujem da većina nas (99%) to dobro oseća na sopstvenoj koži).   

131.jpg
130.jpg
332.jpg

oktobar 2019

Demokratija, u današnjem obliku kakvu je poznajemo, je sve pre no prava vladavina naroda što bi trebala biti! Ona je na žalost , od kada postoji u novijoj istoriji, postala moćno perfidno sredstvo manipulisanja običnim čovekom. Stranke, izbori, vlada ... služe uskom krugu ljudi da dođu do moći, novca... Sa vlasti i na vlast u svim "demokratskim" državama se smenjuju uglavnom iste garniture političara koji se tobože stranački razlikuju a uistinu imaju istog nalogodavca za kojeg događaje i sve nas zajedno pokreću u njemu željenom smeru! Kako na državnom tako i na globalnom nivou demokratija služi uspostavljanju vladavine “Velikog brata”! 

19.jpg
332.jpg

oktobar 2019

Za sve nas koji živimo u tobožnjim 'demokratijama' od vitalne je važnosti da shvatimo kako zapravo živimo u jednostranačkoj državi. Kada ove činjenice postanemo svesni prestaćemo tražiti od političara da nam kažu šta da radimo i počećemo sami misliti i delovati. Prestaćemo verovati da glasanjem za drugu stranku u vreme izbora možemo bilo šta važno promeniti. Političari ili bilo koja stranka neće promeniti svet zato što su oni samo pijuni onih koji vladaju svetom.  Svi mi moramo preuzeti tu odgovornost i prestati je prepuštati «njima»,  političarima, ekonomistima i svima koji je žele. Iluzija da možemo 'birati' ko će nama upravljati nastavljaće nas uveravati da predajemo našu odgovornost drugima. Na taj način neće se ništa promeniti, što i sami možemo uvideti.

332.jpg

oktobar 2019

66.jpg
117.jpg
218.jpg

"Демократија не само да уклања националну елиту већ је и замењује најлошијим појединцима из народа. Демократија бира људе који немају скрупула нити морала; бира оне које ће више да плати, дакле оне који су у бољој могућности да подмитe; бира мађионичаре, шарлатане, демагоге који ће се истицати у својим занимањима током изборне кампање.


Између њих може да се провуче само пар добронамерних политичара, али они ће бити само марионете претходних. Права елита те нације биће поражена јер одбија таква средства борбе; она ће се повући и остаће скривена.


Ево онда узрока свих других несрећа: неморал, корупција и похлепа широм државе; лоповлук и пљачкање државног богатства; немилосрдно искоришћавање народа; беда и сиромаштво; недостатак осећаја дужности у свим професијама; неред и дезорганизованост унутар државе; инвазија богатих странаца са свих страна који су дошли да покупују пропале фирме које се продају у бесцење. Држава је на лицитацији: „Ко плати више“. Све у свему, до тога ће нас довести демократија.''

Корнелије Кодреану

332.jpg

oktobar 2019

„Tobožnja demokratija", osmišljena je na način da stvara privid „moći naroda", a da istovremeno ustrojavajava sistem koji će vođenje igre omogućiti nekolicini. Manipulišući događajima i izborima preko direktnog uplitanja, korupcije ili moći medija, “elita” je mogla biti poprilično sigurna da će osobe po njihovom izboru postati predsednici, premijeri i vodeća imena u vladama. Ljudi se pitaju zašto su oni koji se, širom sveta, popnu do političkog vrha, često korumpirani ili nesposobni. Eto, sada znate zašto. Tako je unapred određeno. Uostalom, tako je teže podsticati ljude da se pobune protiv tiranije tobožnjih demokratija jer su programirani da veruju kako žive u pravoj demokratiji ( pa narod bira na izborima, zar ne?).  Tokom revolucija u režiji Iluminata, s padom moći monarhija, jedan oblik diktature zamenjen je drugim, ali to je primetio mali broj ljudi!

332.jpg

oktobar 2019

...kažu, narod je doveo ovakve ili onakve na vlast – pobogu, kakve veze ima narod sa vlašću u sistemu koji nije kreiran da služi narodnim masama (to valjda svaki iole racionalan čovek može i sam zaključiti) već interesima onih koji su ga stvorili takvog.  Narod  je odgovoran jedino zbog toga što ne misli svojom glavom i što je dopustio da bude izmanipulisan od strane kreatora sebičnog i antihumanog sistema:

građani gladni života dostojnog čoveka izloženi su opštoj sistemskoj manipulaciji - trulom obrazovanju, zaglupljujućim medijima, opštem siromaštvu i socijalnim mega problemima, konstantim zastrašivanjem, političkoj bezobraznoj manipulaciji , pravnoj degradaciji...i nisu građani doveli na vlast pohlepne i sebične političare, isti su na vlast došli zahvaljujući polugama postojećeg sistema čiji je glavni stub lažna demokratija uz ključni instrument, tzv. Izbore. 

Lažnu demokratiju sigurno nisu ustoličili da bi tom narodu bilo dobro, već pre svega i iznad svega da njima sve bude potaman, kako bi apsolutnom moći, koju  imaju, psihopatski manipulisali i iživljavali se nad njim. Takav isprogramirani narod sigurno ne bira išta (glasa za već unapred odabrane konje u trci) niti upravlja svojom sudbinom dok se politikom  bave očito samo oportunisti koji u njoj vide mogućnost lične koristi, dok je narod samo nemi  posmatrač koji očekuje od takvog ološa blagostanje – kakav vic.

171.jpg

Iluzija da postoji izbor, je ono što većina programiranih zombija jednostavno nije niti će biti svesna - ko god da pobedi, familija pobedi (stoji u njihovim protokolima napisanim pre više od 100 godina). 

332.jpg

oktobar 2019

85.jpg
7.jpg
028.png

Postojeća demokratija je tiha/nevidljiva diktatura globalne oligarhije – “Zveri” , zato je svesni ljudi širom sveta opravdano nazivaju lažnom demokratijom (demoNkratijom). S vremena na vreme širom sveta održavani su masovni protesti putem kojih je traženo uvođenje prave ili stvarne demokratije (ma šta to bilo), mada bezuspešno, jer ustoličeni sistem je sposoban da lukavo i moćno isfiltrira i istrpi svaku akciju uperenu protiv njegovog postojanja i opstanka. 

I u svojim protokolima pisanim pre više od 100 godina, manipulanti otvoreno obaveštavaju javnost (bar one malobrojne koji znaju videti i čuti) - bilo ko da pobedi (na izborima) - familija pobeđuje! Ili u prevodu....njihova moć i kontrola svih finansijskih tokova (štampanje novca bez pokrića i globalni sistem centralnih banaka) im već dugi niz decenija omogućuje da putem lažne demokratije vladaju svetom. 

Obzirom da je nekoliko švajcarskih novinara istraživača, nakon niza godina istraživanja, došlo do rezultata da svetskom ekonomijom (piramidalna struktura) vlada 147 najvećih kompanija od kojih je 100 banaka, sve gore navedeno, racionalnom i otvorenom umu i te kako pije vodu...

152.jpg
332.jpg

oktobar 2019

193.jpg

“Izbori”. Narod odlučuje, narod bira... ali, šta? Svoje vladare? Političare? Zna li narod uopšte šta je to državna politika? Kako odlučuje 6 , 10 ili 200 milona ljudi od kojih je većina prosečno inteligentna, prosečno ili ispod proseka obrazovana, ogroman broj je potpuno nepismen, a ima i umno poremećenih i još više glupih? Dobro obrazovanih i inteligentnih je uvek mali procenat i to je odlika svake društvene zajednice. Ali svi imaju pravo glasa.

Ako znamo da se ljudi po prirodi dele na one sposobne da vode (kojih je uvek daleko manje) i one, u ogromnoj većini, koji nisu u stanju da funkcionišu bez vođe (lidera), onda dobijamo nelogičnu konstrukciju: NESPOSOBNA I MANJE INTELIGENTNA VEĆINA BIRA TJ. PROCENJUJE KO JE SPOSOBAN I INTELIGENTAN.

326.jpg

Psiholozi će, naravno, naći veliki broj faktora koji kod običnog čoveka u tome presuđuju, ali to neće biti ni znanje ni logičko razmišljanje. Ta nelogičnost se zove - DEMOKRATIJA.” 

Ivona Živković

332.jpg

oktobar 2019

006.jpg

Postojeća tzv. demokratija (demonkratija) je samo tiha diktatura novca, odnosno diktatura onih koji upravljaju finansijskim tokovima, planetarno gledano...političke stranke, političari , izbori su samo jedno veliko pozorište, cirkus u kojem glavnu ulogu uvek imaju miljenici planetarnih moćnika/globalističke vlastele koja ih svojim novcem i ostalim uslugama podupire preko domaće tajkunske vlastele (koju su, bar kod nas,  formirali u mutnim vremenima tzv. tranzicije)...u takvoj demokratiji iskreni borci za opštu narodnu stvar nemaju šansi..povremeno se pokažu ali brzo se i ugase i predstavljaju izuzetke od pravila....dakle političari i tajkuni u svim demonkratijama su samo produženi pipci globalističke hobotnice.

307.jpg
332.jpg

oktobar 2019

DemoNkratija, postojeća zapadna, nije ništa drugo no vladavina novca međunarodne bankarske i korporativne mafije! Sistem koji su oni stvarali i na našu štetu stvorili tokom proteklih 200 i više godina, je korumpiran, nepravičan i defektan jer služi isključivo ostvarenju interesa globalističke vlastele.

Stranke se finansiraju uglavnom iz nepoznatih izvora, čije adrese nećemo nikada saznati i u sprezi su sa isturenim "poslovnicama" međunarodnih bankara na domaćem terenu - svakojakim poznatim i nepoznatim tajkunima. Posle stupanja na vlast, već koje opcije (koja god da je, sve su njihove), osećamo dobro na svojoj koži godinama unazad, perfidno i temeljno se pred očima naroda ostvaruju interesi manipulanata koje plaćeni glumci, tj. političari, iluzionistički, preko isto tako plaćenih medija predstavljaju naivnom svetu kao interese od nacionalnog značaja, a ovaj sve to poslušno pa čak i zadivljeno guta.

I tako iz godine u godinu se smenjuju na vlasti garniture glumaca dok narod i država kopne a međunarodni bankari trljaju zadovoljno ruke, što zbog ostvarenog profita (uspešne pljačke) što zbog toga što putem demoNkratije ostvaruju svoju tihu i nevidljivu diktaturu.

332.jpg

oktobar 2019

OD DEMOKRATIJE KA DIKTATURI - Iza korumpiranih političara stoji ceo represivni aparat, zakon po meri i tehnologija špijuniranja kakvu ni Orvel nije sanjao.
Bogati vlasnici, njihovi rođaci, naslednici, kao i jači kriminalci ili izabrani političari kojima se sitne duše udvaraju i ližu cipele ne bi li dobili malo milosti i koju kintu.
Iako je  malobrojna, mafija zvana elita je jaka ko zemlja i o svemu odlučuje. Ponekada oni na kruna-pismo igraju život i smrt svojih podanika pa i celih država.

 
Njih niko nikada ne pita kako su  zaradili svoju prvu milijardu, kao što niko nije pitao revolucionare od pre dva veka kako su postali nova buržoazija. Odakle im sve to što danas imaju.


Statistika kaže da na svetu ima oko 10 miliona bogataša i za koje su stvoreni svi luksuzni hoteli, jahte i skupi automobili ili luksuzan nakit i prva klasa u avionima.
Za to vreme najbedniji umiru od gladi u opštoj ravnodušnosti.  San o socijalnoj pravdi se pretvara u košmar o svima jednako bednim i potpuno nepotrebnim beskičmenjacima.

Svet se podešava odozdole i sve ide ka jednom dvoklasnom društvu robovlasničkog tipa u kome 0,5% stanovništva vlada ostatkom sveta. Mnogi su to uvideli odavno, drugima je sve jasnije, ali niko i ne pomišljaj na neku akciju, jer se ljudi plaše da izgube i ono malo što im je ostalo. U Evropi još uvek ne postoje potrebni uslovi za socijalnu borbu ili neki ustanak prezrenih. Socijala je svuda propala, pa više ne pomažu ni sindikati. Oni koji treba da brane radnike sada pristaju na "fleksibino radno vreme" na masovna otpuštanja i druge delokalizacije fabrika.Iza korumpiranih političara stoji ceo represivni aparat, zakon po meri i tehnologija špijuniranja kakvu ni Orvel nije sanjao. A narod ko narod, više veruje u sladak kolač na trpezi nego u slatke reči na tribini. 

Mile Urošević – Dopisnik iz Pariza lista Tabloid

332.jpg

oktobar 2019

44.jpg
559.jpg
543.jpg
592.jpg
593.jpg

"Način na koji američki nacionalni „izbori“ deluju je sledeći:
Uz pomoć novca i kontrolisanih medija nekoliko ultrabogatih korporatista koje je pažljivo izabrala tajna vlada (globalistička/iz senke) ističu se kao kandidati. Oni su uglavnom marionete obučene u Savetu za spoljne poslove (CFR) / (takođe ponekad su to holivudski glumci kao što je bio slučaj sa Reganom i Švarcenegerom). Mediji se fokusiraju na kandidate koji su lično izabrani od strane tajne vlade, a ostale ignorišu ili im posvećuju malo pažnje. Amerikancima se potom napadno saopštava da su upravo oni kandidati koji dobijaju najviše medijske pažnje ti za koje su ankete pokazale da imaju najviše šansi za pobedu. Održavaju se izbori koji su potpuno prožeti prevarom i korupcijom, ali je uobičajeno da ništa od toga nikada ne dospeva u  nacionalne medije, pa tako Amerikanci uopšte nemaju pojma šta se zaista dešava i pogrešno veruju da je izbor pošten i precizan."  

549.jpg

Džefri Grup – knjiga Korporatizam

Slično je, tačnije identično i na političkim scenama manjih država,  u mini razmerama...ishod je uvek isti...ko ima više novca pobeđuje na izborima - sve poluge društvene moći u njihovim su rukama - rukama globalističke mafije koja piramidalnom strukturom globalne moći upravlja onima na lokalu.... 

332.jpg

oktobar 2019

Naivni veruju da je demokratija SAD najsavršeniji sistem društvenog uredjenja koju oni tobože dušebrižnički šire po celom svetu, dok se ispod te brige kriju interesi bankarskih dinastija! U SAD postoje dve partije koje se medjusobno smenjuju na vlasti i bez obzira koja je na tronu njom upravlja ista glava. Dakle izbori su najobičnija farsa, zabava za narod da ljudi imaju privid da učestvuju u vlasti - jer tobože demokratija je vladavina naroda.
Ako mislite da demokratija postoji u Srbiji ili bilo gde na svetu i vi ste naivni! Istina je da i takvi demokratski sistemi omogućuju kakav takav društveni konsenzus i mir u državi ali svakako nije istina da je demokratija vladavina naroda! Kao u SAD ili na širem globalnom nivou i kod nas je situacija ista. Koga god da izaberete i verujete u njegove predizborne lagarije konce uvek vuku oni iza paravana. A ti istinski vladari plaćaju sve najvažnije igrače na politčkoj sceni. Kada to većini ljudi na celom svetu postane već jednom jasno, biće šansi za boljitak!

64.jpg
332.jpg

oktobar 2019

145.jpg

"Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana’. Ili tako barem kaže prvi član Ustava Republike Srbije. Samim time bi i policija trebala služiti građanima, kao i državna birokratija. Naoružani represivni aparati, zatvori, restriktivni zakoni i visoki porezi to opovrgavaju. Policija je postala alatka vlasti protiv naroda, referendum je gotovo onemogućen, porezi idu uz ‘dlaku’ krupnom kapitalu, a građani iz dana u dan gube poslove i plaćaju sve veće namete.  

 

Uloga Vlade bi morala biti zaštita države, a kako državu čine njeni građani sve bi trebalo da funkcioniše po jednostavnom postulatu – nikome ne čini ništa nažao. 

96.jpg

Na taj način bi se poštovale građanske slobode, ne bi bilo korupcije i svi koji bi od toga odstupili bili bi rigorozno kažnjeni. Nažalost, kada odmah odmahnemo rukom na ovo i sve smatramo utopijom, jasno je da trenutna situacija ne budi nadu u optimizam.

332.jpg

oktobar 2019

U situaciji kada je očigledno da se cela politička scena pokušava polarizovati na svega dve opcije, jasno je da već godinama ne postoje ‘levi’ ili ‘desni’. Čak je i klasični duh liberalizma i konzervativizma odavno nestao što vidimo kod problematike kanabisa, raspravama bez pravih argumenata o zdravstvenom vaspitanju, GMO-u i sličnim kontroverzama.

Kod nas je frapantan konsenzus oko ključnih pitanja poput ulaska u EU, prodaje Kosmeta Šiptarima gde samo retki pojedinci izražavaju drugačije mišljenje, i to zbog populističkih ili pred (post) izbornih stvari. Nesposobnost i korupcija obeshrabruju građane da u skladu sa Ustavom uzmu stvar u svoje ruke, a sve češće vidimo i policijsku represiju kao alat vlasti.

58.jpg
6.jpg

oktobar 2019

Država je instrument koji služi za odbranu privatnog vlasništva i privilegija bogatih i vladajućih. Dakle, “zaštita privatnog vlasništva” je osnovni cilj, a tek nakon toga dolazi “zaštita ličnosti” jer je većina institucija i državnih zakona upućena na zaštitu vlasništva. Ona je doslovno u privatnom vlasništvu bogate klase a ne naroda. 

332.jpg

Iste bogataške klase koje upravljaju državama vekovima, daju lažno uverenje ljudima da sami biraju svoje predsednike i vladu putem izbora. Njen ideološki predznak (socijalna, socijalistička, demokratska, pravna) ne čini nikakvu razliku za radnika. Svaki put kada su se radnici borili za svoja prava došli su u sukob s državom koja je s policijom, zakonima, zatvorima i sudovima uvek nastojala održavati postojeće stanje. Šta vam to govori o državi?
     Država opstaje održavajući monopol nasilja nad određenim teritorijalnim područjem, nasiljem koje ima profesionalnu, institucionalnu prirodu, putem hijerarhije (koja je takođe u njenoj prirodi), putem birokratskih aparata i centralizacijom moći. Sve je to u rukama nekolicine. No, nasilje sprovodi i nad civilima kada je potrebno zaštiti interese bogatih političkih elita.

Politika je prostitutka zar ne? Ma koliko vam se sviđala ova ili ona strana, stranka, ipak treba ostati otvorenog uma i biti spreman na činjenicu da postoji i ona opcija koja vam se čini najmanje moguća! Manipulatori i žele da cementiraju umove i sa jedne i sa druge strane jer su im potrebni sukobi, nasilje i haos iz kojih ONI uvek izlaze kao pobednici. Prošlost je to i pokazala....iza obeju zaraćenih strana stoji jedan te isti manipulator.

332.jpg

Politika nema ništa zajedničko s moralom. Vladar koji se ravna prema
moralu apolitičan je, a njegov presto nije čvrst. Onaj ko želi vladati mora se koristiti
lukavstvom i licemerstvom. Veliki narodni kvaliteti - otvorenost i čestitost u politici su
poroci, jer oni s prestolja svrgavaju brže i sigurnije nego ijedan drugi neprijatelj. Ti kvaliteti trebaju biti atributi gojskih carstava , oni ne trebaju nama biti smernice. 

332.jpg

protokoli sionskih mudraca

309.jpg
116.jpg
039.jpg

oktobar 2019

Politika je moćno oruđe u rukama imućnih - bankara/korporatista (cionista) - Vatikana (jezuita) - crnog evropskog plemstva (Vindzora) - za bezumno pokoravanje čovečanstva u njihovoj psihopatskoj želji služenja zlu.

Vlade država su u njihovim rukama - svet je šahovska tabla na kojoj figure pokreću ONI a stradaju ljudi širom sveta ubeđeni (ispranih umova) da njihove vođe (koje su "izabrali" na "slobodnim" izborima, tekovini "demokratije") tobože znaju šta je najbolje za njihovo dobro pa čak i da je u pitanju "pravedni" rat u kojem rado daju svoje živote za "slobodu" - tragikomedija!

332.jpg

oktobar 2019

oktobar 2019

252.jpg

"Elitu jednog društva čine oni ljudi za koje su moralne i kulturne vrednosti iznad materijalnih, a čovečanski, narodni interesi iznad privatnih i ličnih interesa; ljudi koji imaju ideale i spremni su da se za njih ako treba i žrtvuju. Političkim jezikom govoreći, eliti pripadaju oni ljudi za koje je otadžbinsko načelo iznad partijskog, a opšti interes uvek iznad - ličnog". 

Prof. Dr. Dragan Nedeljković

332.jpg
048.jpg
332.jpg

oktobar 2019

oktobar 2019

“Ljudski mozak je kao testo. Možeta ga uobličavati u hleb, perece, kore za pitu ili samo rezance. Od čoveka tako možete napraviti genijalnog izumitelja ili običnog "majmuna". Ovo nisu otkrili psiholozi bihevioristi u 19. veku, kako se uči u školama, već drevni vladari koji su razmišljali kako je najbolje narod držati u podaničkom položaju. Kao što majmunu treba drvo i banana, narodu treba vera i ubeđenje. Ljudi su duhovna, a ne instiktivna bića. Zato su prvi vladari bili istovremeno u sveštenici. I danas se ljudima upravlja na isti način, samo se pored profesionalnih sveštenika za to koriste i informativne agencije, mediji, obaveštajne službe,  agenti uticaja, političari, ideologije, novac, i naravno policija i vojska. Ako uspete da imate kontrolu nad svim ovim, vi možete biti APOSLUTNI VLADAR SVIH LJUDI NA PLANETI. Naravno, prvo što ćete uraditi je da sve ostale ljude na Planeti pretvorite u upotrebljive «majmune». Da li se Zemlja polako pretvara u «PLANETU MAJMUNA», procenite sami.”

Ivona Živković

332.jpg

oktobar 2019

4.jpg

"Ako imate vladarskog duha, naučićete ih da rade za vas. Nema veće sile na Planeti od organizovane ljudske zajednice. To znaju pravi vladari. Ova zajednica može za vas raditi sve – proizvoditi hranu, odeću, snabdevati vas energentima, mogu vam praviti kuće, automobile, brodove, puteve, kopati zlato, naftu, ostale metale itd. Mogu vas fizički čuvati kao vojska ili policija. Naravno, možete ih naučiti da kradu i ubijaju za vas.

Vremenom će ova zajednica sama naučiti da se održava i usavršava radeći uvek na istom principu - stvarajući materijalna dobra ili ih pljačkati i opslužujući Vas. Vremenom će se razmnožavati, a svoja znanja (koja ste im vi dali) prenosiće novim pokolenjima. Što je veća ovakva organizovana ljudska zajednica (ili lopovska) , onaj koji je na njenom čelu je moćniji. Oni će umesto vas ići u ratove, osvajaće vam tuđe teritorije, boriće se da nadjača druge gospodare koji su shvatili isto što i vi i organizovali svoje društvene zajednice.

86.jpg

Verovali ili ne preko devedeset devet posto ljudske populacije traži da bude deo zajednice. I mafija je zajednica. Samo mali procenat (jedan do dva posto) ima istinske vladarske gene. Jedini vaš posao je (ako ste sa vladarskim genima) da svoje ljude organizujete i da ih u toj organizaciji održavate.

Nikako ne smete dopustiti da se vaša društvena zajednica raspadne, odnosno da počne da radi na način koji vam nije od koristi i koji vam ne donosi materijalne vrednosti i moć. Jer samo ono što radom stvara ova zajednica su istinske vrednosti. Ništa ne može sagraditi kuću ili napraviti automibil osim ljudskog uma i rada. Novac ne može da stvara jer je to samo običan farbani papir. Bacite pet milijardi evra u reku i neće vam nići most. Bacite tonu zlata, ali mosta neće biti. Ali, zato svaki most, svaki put, svaka kuća može nastati bez i jedne pare. Dakle, samo ljudski rad stvara prave vrednosti i samo su ljudi nosioci energije stvaranja. Novac to nije, i takozvane strane investicije su čista iluzija (obmana).               Mislite o ovome.

Ali, da bi ste ovakvu zajednicu koja stvara (ili potkrada druge) držali pod kontrolom, posebno ako je veoma brojna sa preko milion ili čak milijardu jedinki,  morate uvek održavati njihovu potrebu da rade (za vas) čak i kada vam ništa više nije potrebno. Kao i auto koji mora stalno da se vozi, ili konj koji se mora izjahivati da se ne ulenji. Takođe, ne smete nipošto dozvoliti da se društvo organizuje na neki drugi način i to takav da se okrenu protiv vas. Ako mislite da ostanete njihov vladar večito. Najbolje je zato da i ne znaju da rade za vas. Neka misle da rade za sebe.

Ivona Živković

332.jpg

oktobar 2019

404.jpg
69.jpg

Narodi nemaju veze sa ratovima, tačnije svi narodi su samo plastelinska masa za modelovanje u rukama zločinaca ... psihopate ih tako programiraju da se oni međusobno krve, uvereni da imaju neki viši cilj a uistinu ostvaruju interese globalističke mafije koja stoji iza obe zaraćene strane - sve po unapred skrojenom planu i programu! Tako je danas u Ukrajini, Siriji, Iraku... već decenijama u Palestini,  na svim svetskim meridijanima - najviše ginu nevini civili, deca, žene, starci...Najgore u celoj ovoj matrix/priči je što se mase širom sveta tako olako i naivno njišu u ritmu dirigentske palice pomenutih manipulatora ... i tako oduvek!

27.jpg
334.jpg
332.jpg
119.jpg
bottom of page