lažna demokratija - oruđe vladavine globalista

"Istorija zapadne demokratije - to je neprekidni zločin protiv čovečanstva" - Vinston Čerčil

"Demokratija je vlast šljama" - Alfred Nobel

332.jpg

             NARODNA POLICIJA?Časni policajci ne bi trebalo da se ljute zbog narednih rečenica koje će pročitati, naprotiv, trebaju biti svesni da su instrumentalizovani od strane najgorih  ovog posrnulog sistema. Nadajmo se da će ih ta činjenica podstaći da se potrude i nađu načina da poredak postojećih stvari izmene na bolje, koliko je to god moguće.

 

Naime, svakom racionalnom čoveku koji misli svojom glavom, jasno je da globalistička mafija te njeni poltroni u liku domaćih političara,  svesrdno koriste represivni aparat, pre svega policiju a potom i vojsku, kada je njihov poredak, dakle podvučeno, njihov poredak (jer od takvog kakav je, imaju najviše koristi i benefita) ugrožen na bilo koji način. Pošteni policajci su uvereni da rade u korist građanstva ali zapravo na kraju ipak bivaju debelo iskorišćeni od strane vladajuće kaste za očuvanje njenih, uglavnom prljavih interesa.

 

Floskule tipa ...demokratija je vladavina naroda, vlast mora slušati narod, vlast je potekla iz naroda, policija i vojska su narodne , narod plaća političare, vojsku i policiju te isti njemu trebaju služiti i odgovarati, itd, su samo umirujuće fraze za naivne!

 

Očito je da represivni organi, a tako se i nazivaju, jesu represivni ali baš protiv tog istog naroda u šta smo se toliko puta uverili, ili tačnije protiv onog dela naroda koji je svestan laži i obmana na kojima počiva ovaj sistem! Odzvanja i dalje ona stara: Ne po glavi druže plavi!

161895684_4156221531088497_7619807136162
332.jpg

             KUPIŠ POLITIČARE DA TI DONESU ZAKONE KOJI ĆE TVOJE PREVARE I ZLOČINE UČINITI LEGALNIM - "Postoji više jednostavnih   načina  da se dokaže  postojanje  tajne  vlade. Na primer, pogledajte sledeću  analizu koja to dokazuje  u svega nekoliko  reči. Washington D. C. je prepun think tankova i lobista i nije tajna da oni finansiraju  političare  (oni ih plaćaju da izglasaju i sprovedu neki  zakon)  i određuju  njihovo  političko  usmerenje.  To znači  da onaj ko ponudi  najveći mito/isplatu  može navesti Vašington (vladu)  da deluje po njegovim željama: onaj koji ponudi najveći mito/isplatu  može navesti političare na izradu i izglasavanje nekih zakona, a mogu stvoriti i think tankove koji će diktirati različita politička usmerenja ili zakone. Dakle, to znači da Vašington kontrolišu  oni koji imaju najviše novca na svetu a to su, dakako, korporatisti.

 

221.jpg

To znači  da vladu SAD-a ne kontrolišu glasači  već nevidljive (tajne) sile koje plaćaju i određuju politička usmerenja političara u Vašingtonu. To je dokaz da Vašington kontrolišu korporatisti, a ne glasači. To je, dakle, ujedno dokaz da postoji tajna grupa - tajna vlada - koja kontroliše vladu SAD-a.

Zaista je lako dokazati da postoji tajna vlada."

 

Džefri Grup – Korporatizam

Gde god postoji tzv. demokratija, ovakav pristup na putu ostvarivanja interesa najimućnijih, a to su banke i korporacije, je REALNOST, surova ali 100% istinita! Zato se nemojte čuditi što poslanici izglasaše zakon po kojem se, na primer, mora vršiti obavezna vakcinacija dece, ili  zakon o Zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti koji predviđa kao jednu od mogućnosti i obaveznu vakcinaciju celokupnog stanovnštva jedne države, protiv već koje, pre toga kreirane zaraze (farmako industrija ih obilato nagrađuje jer su time obezbeđeni njeni višemilijarderski profiti). Ovakvih primera je isuviše.

 

Još jedan u nizu je i izglasani zakon o javnim izvršiteljima, 2000.godine nakon izvojevane "slobode" i zavođenja "vrednosti" zapadne demokratije, po kojem se čovek tretira kao istrošena krpa dok se izbacuje iz svog doma a banke zadovoljno trljaju svoje " čiste i poštene" ruke. Pomenimo i zakone koji omogućuju nesmetanu proizvodnju i promet GMO hrane. Pogađate li ko u tom slučaju  nagrađuje "zastupnike narodne volje"? Ko je omogućio bahatim a imućnim pojedincima povezanim sa vladajućom garniturom da upakuju planinske reke i potoke u cevi, ubivši sav živi svet u njima, samo da bi gramzivi i pohlepni dobili još koju dozu zelenih novčanica, poput narkomana koji žude za još kojom dozom heroina? Primera na pretek.

 

Samo hipnotisani i zavedeni sistemskim bajkama, iluzijama, lažima i prevarama još uvek veruju da im stubovi septičkog sistema žele dobro i da postoje zbog njih i za njih, jer su ih "birali" i "izabrali" na "poštenim i fer" izborima. A oni će, eto, donositi zakone koji će omogućiti svetlu budućnost narodu. 

332.jpg

             NAJOPASNIJI NEPRIJATELJ / NEVIDLJIVI NEPRIJATELJ – vlasnici demoNkratije - Nevidljivo vladanje je najbolja poznata tehnika vlasti od kada je ljudi i ljudske zajednice na zemlji. Baš kao i u ratu - najopasniji je neprijatelj koji puca i ubija, a niko ne zna odakle. Preko strogo kontrolisnaih medija narod zapravo vidi samo sitne masonske "pilićare" koje naziva tajkunima i nasmejane političare za koje veruje da su njegovi jedini pljakačkaši i vlastodršci. Ipak, oni su samo prizemni deo (pioni ili lauferi i topovi)  piramidalne hijerarhije globalističke vlastele. (bankari/korporatisti/cionisti/evropsko crno plemstvo/Vatikan).

43.jpg

I dok vas ovdašnje sluge onih sa vrha globalističke piramide najpre zavode predizbornim bajkama, svakodnevno umiruju ružičastim obećanjima, potom cirkusima tipa "gladju do izbora", rialiti emisijama nebili vas još više utukli, zatupili i skrenuli vam misli sa sumorne svakodnevice, famoznim drugim dnevnikom, narod skapava, osipa se, kopni u blagostanju darovanom nam od sprege bankarskih dinastija sa Volstrita/City of London i Vatikana!

 

Danas obezglavljenim srpskim narodom (mada i svim ostalim evropskim narodima) vlada nevidljiva globalistička vlastela, koja i na globalnom planu veoma vešto eksploatiše milijarde svojih podanika (robova) koji uopšte i ne znaju da su robovi i da postoji nekakva globalna vlastela. Naprotiv, demokratija kao jedini vidljiv sistem društvenog uređenja, ostavlja ih u uverenju da sami vladaju svojom sudbinom, sami ulaze u ratove protiv drugih naroda i država, sami su nesposobni da stvore bogato i prosperitetno društvo, sami su krivi za svoje siromaštvo i rasturanje svojih država. Pravog krivca koji ih konstantno potkrada i eksploatiše i zavađa nikada ne vide.

186.jpg
332.jpg

          ILUZIJA PRAVA, PORETKA I VLASTI - Za mnoge od nas poštovanje slova zakona je moralna obaveza. Ali korupcija i politički skandali dokazuju da je zakon - prilično gipka stvar. Posebno za one koji imaju mišiće da ga saviju.

Brutalnost policije i zločini koje ona radi, realnost su ne samo u Ukrajini i Rusiji, već i u Sjedinjenim Američkim Državama i mnogim evropskim zemljama. Sudovi su uvek bili na strani bogatih. A sada se čak ne možemo zaštiti ni od upada državnog oka u naš lični život.

I sva ta nemoralnost, Vlada raznih zemalja na ovaj ili onaj način dovodi do ubistva i uništavanja čitavih naroda i kultura. Društveni red to je iluzija. On postoji samo zato što ste vi zakono-poslušni građani, poslušni i saglasni sa svim. 

 

Šta je država? To je grupa lica, koji primoravaju druge da im se potčinjavaju pod pretnjom sile. Država to je banda koja je dobila monopol nad nasiljem. Istorija nas uči ponovo i ponovo: državne institucije su neophodne samo da ugnjetavaju, kontrolišu i pljačkaju druge ljude. Bilo koja tzv vlast obavezno se ispostavi da je lažljiva, licemerna i nepravedna.

Nema nikakvog prava, nikakvog reda i nikakve pravde. Sve su to samo brojni atributi vlasti, koji su neophodni da se sakrije istina. Istina je da svetski poredak počiva na kontroli ljudi, i borbi sa neistomišljenicima.

302.jpg

ILUZIJA SLOBODE IZBORA - Nama se čini, da imamo izbor kako da živimo. A u stvari, nudi nam se samo ograničen broj opcija, a svaka od njih je loša. Koju god odluku u vezi svog života da izaberete, uvek ćete biti u ropstvu pravnog i poreskog sistema svoje države. A očuvanje tih sistema, će se produžavati uz pomoć monopolskog prava nad nasiljem.

Pogledajte lažne institucije moderne demokratije. I shvatićete da rezultati izbora zavise samo od toga koja politička snaga vam uspešnije zamagli mozak. Iluzija slobode izbora je moćni tiranin, jer budale su robovi, koji misle da su slobodni. Ne hranite se iluzijom, vi ste ipak na uzici.

 

                                                                                                                                            Beba Mur
 

249.jpg
332.jpg

        "Kad smo ubacili u državni mehanizam otrov liberalizma..., države su se razbolele od smrtonosne bolesti - raspadanja krvi. Ostaje nam da očekujemo kraj njihove agonije. 
Liberalizam je rodio ustavne države koje su zamenile  za Goje spasonosnu autokratiju a ustavna država... nije ništa drugo do škola razdora, rasprave, nesuglasica, prepirke, besplodnih partijskih agitacija, partijskih tendencija - jednom rečju - škola svega onoga što čini bezličnom delatnost države..."

 

(Protokol 20 Sionskih mudraca – većina  istraživača se slaže da iza njih ustvari stoje Iluminati i da su stari najmanje jedan vek – iz njih možemo najjasnije uvideti manipulacije mondijalista)

Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana da 'pobedi'; Familija  pobedi.

         Ista ta korporativno-bankarska mafija u svojim "demoNkratskim" kandžama drži vlade regiona baš kao i mnoge druge širom sveta...Otuda je jasno i providno ponašanje ovdašnjih "lidera" - horski pevaju o obaveznom ulasku u EU (megakorporaciju globalističke mafije), ulazak u NATO (privatnu vojsku globalističke mafije), sprovođenje tranzicionih mera (MMF program ekonomske, socijalne i bilo koje druge okupacije unesrećenog naroda koji to dobro oseća na svojoj koži), apsolutna poslušnost centrima moći globalističke mafije (Londonskom sitiju, njujorškom Volstritu i naravno Vatikanu)...šta reći...izvršena je potpuna okupacija teritorija negdašnje SFRJ, odnosno Balkana...i kada god požele a oni to i planiraju, opet će rasplamsati talase mržnje među nekada državljanima iste zemlje kada im zatreba ostvariti još koji svoj prljavi interes! Sa Zapada ništa novo.

332.jpg
40.jpg
19.jpg

           NACIONALNE DRŽAVE ODAVNO NE POSTOJE - "Ali stvarna politička karta sveta odavno više ne poznaje nacionalne države. Ko god od državnika ističe demokratiju kao političku vrednost, taj je agent masonerije ili budala. Demokratija je uvek bila farsa, a nacionala politika iluzija. Postoje samo međunarodni trgovci, njihove oligarhije i njihovi karteli. I oni su odavno već napravili (podelili) svet tako da svi moraju međusobno na planeti da trguju i niko ne može biti sebi dovoljan. Zapad ima tehnologiju i hranu (posebno žitarice i meso), a istok sirovine, energente i voće i povrće. I sva razmena ide preko međunarodnih trgovaca i njihovih mafijaških kartela. Najmoćniji takav kartel danas ima sedište u Londonu."

                                                                                                                  Ivona Živković

332.jpg
332.jpg

          U lažnoj demokratiji kao što je ova, novac korporativnobankarske oligarhije je taj koji postavlja svoje miljenike, poltrone na vlast u državama širom sveta. Zato je politička stranka koja dospe na vlast, interesna grupa koja ispunjava volju onih koji je finansiraju a ne onih koji je tobože biraju! Otuda se na vlasti smenjuju prozapadni neoliberali koji državu guraju u ruke onih koji su ih i doveli na vlast, uprkos većinskoj volji naroda. A šta je to no tiha diktatura - otvaranje širom vrata za robovlasničko neoliberalno, korporativno iživljavanje nad čovekom.

 

"Ukoliko želiš da porobiš čoveka – pusti ga da veruje da je već slobodan.

 

Zapamtite, iza scene, postoji samo Jedna Partija. Naša Partija. 'Demokratija' je iluzija stvorena da bi podržala vaše ropstvo. Koja god strana da 'pobedi'; Familija  pobedi."

97.jpg
332.jpg

              "Demokratija" bolje rečeno demonkratija koja nam je došla sa Zapada, nema baš nikakve veze sa voljom naroda...ustvari, kreirana je po volji korporativnobankarskog miljea u Britaniji a potom  SAD, državama pod neposrednom kontrolom globalističke mafije. Odatle je mačem, dugom i ucenama širena po svetu. U tzv. demokratiji, na izborima uvek pobeđuje NOVAC korporativnobankarske oligarhije, kojoj, danas smo svedoci, smetaju nacionalne države i granice rušeći ih i brišući stvaranjem megakorporacija poput EU! Cilj je objedinjavanje čitavog sveta pod njihovom vladavinom.

41.jpg
191.jpg

               U školama nas uče da je demokratija najbolji politički sistem ikada  jer doprinosi uspostavljanju društvenog konsenzusa i očuvanju stabilnosti društva te da je i najgori sistem bolji od anarhije, bezvlašća. U ovoj tvrdnji verovatno  postoji trunka  istine, ali stoprocentna istina  je da današnju demokratiju globalističke oligarhijske strukture koriste za sprovođenje svoje neometane tihe diktature – narodu zabava, izbori i uverenje da “bira i vlada” kako bi ostao poslušan sistemu, a oligarsima istinsko vladanje tim narodima i državama  preko domaćih poltrona, političara i tajkuna. 

332.jpg

Svi konji u izbornoj trci su njihovi i uvek ostaju na vlasti ma koga narod “izabrao”.  Ne zaboravimo, današnji novac (bez pokrića...sistem centralnih banaka, privatno vlasništvo nad FED-om i kontrola nad ostalim “međunarodnim “finansijskim institucijama kao i moćno oruđe DUG) je njihovo najbolje sredstvo manipulacije i kontrole. Političari,  njih 99%, bave se poltikom da bi dobar deo tog novca završio u njihovim džepovima ( setite se, kada ih god pitaju o izvorima finansiranja stranaka uvek mudro ćute i nikada se od njih ne dobija iskren odgovor)  a ne zarad dobrobiti države i naroda. Verujem da većina nas (99%) to dobro oseća na sopstvenoj koži).   

131.jpg
130.jpg

               Demokratija, u današnjem obliku kakvu je poznajemo, je sve pre no prava vladavina naroda što bi trebala biti! Ona je na žalost , od kada postoji u novijoj istoriji, postala moćno perfidno sredstvo manipulisanja običnim čovekom. Stranke, izbori, vlada ... služe uskom krugu ljudi da dođu do moći, novca... Sa vlasti i na vlast u svim "demokratskim" državama se smenjuju uglavnom iste garniture političara koji se tobože stranački razlikuju a uistinu imaju istog nalogodavca za kojeg događaje i sve nas zajedno pokreću u njemu željenom smeru! Kako na državnom tako i na globalnom nivou demokratija služi uspostavljanju vladavine “Velikog brata”! 

332.jpg
19.jpg

              Za sve nas koji živimo u tobožnjim 'demokratijama' od vitalne je važnosti da shvatimo kako zapravo živimo u jednostranačkoj državi. Kada ove činjenice postanemo svesni prestaćemo tražiti od političara da nam kažu šta da radimo i počećemo sami misliti i delovati. Prestaćemo verovati da glasanjem za drugu stranku u vreme izbora možemo bilo šta važno promeniti. Političari ili bilo koja stranka neće promeniti svet zato što su oni samo pijuni onih koji vladaju svetom.  Svi mi moramo preuzeti tu odgovornost i prestati je prepuštati «njima»,  političarima, ekonomistima i svima koji je žele. Iluzija da možemo 'birati' ko će nama upravljati nastavljaće nas uveravati da predajemo našu odgovornost drugima. Na taj način neće se ništa promeniti, što i sami možemo uvideti.

332.jpg
66.jpg
117.jpg
218.jpg

              'Демократија не само да уклања националну елиту већ је и замењује најлошијим појединцима из народа. Демократија бира људе који немају скрупула нити морала; бира оне које ће више да плати, дакле оне који су у бољој могућности да подмитe; бира мађионичаре, шарлатане, демагоге који ће се истицати у својим занимањима током изборне кампање.


Између њих може да се провуче само пар добронамерних политичара, али они ће бити само марионете претходних. Права елита те нације биће поражена јер одбија таква средства борбе; она ће се повући и остаће скривена.


Ево онда узрока свих других несрећа: неморал, корупција и похлепа широм државе; лоповлук и пљачкање државног богатства; немилосрдно искоришћавање народа; беда и сиромаштво; недостатак осећаја дужности у свим професијама; неред и дезорганизованост унутар државе; инвазија богатих странаца са свих страна који су дошли да покупују пропале фирме које се продају у бесцење. Држава је на лицитацији: „Ко плати више“. Све у свему, до тога ће нас довести демократија.''

332.jpg

Корнелије Кодреану

              „Tobožnja demokratija", osmišljena je na način da stvara privid „moći naroda", a da istovremeno ustrojavajava sistem koji će vođenje igre omogućiti nekolicini. Manipulišući događajima i izborima preko direktnog uplitanja, korupcije ili moći medija, “elita” je mogla biti poprilično sigurna da će osobe po njihovom izboru postati predsednici, premijeri i vodeća imena u vladama. Ljudi se pitaju zašto su oni koji se, širom sveta, popnu do političkog vrha, često korumpirani ili nesposobni. Eto, sada znate zašto. Tako je unapred određeno. Uostalom, tako je teže podsticati ljude da se pobune protiv tiranije tobožnjih demokratija jer su programirani da veruju kako žive u pravoj demokratiji ( pa narod bira na izborima, zar ne?).  Tokom revolucija u režiji Iluminata, s padom moći monarhija, jedan oblik diktature zamenjen je drugim, ali to je primetio mali broj ljudi!

332.jpg
332.jpg

             ...kažu, narod je doveo ovakve ili onakve na vlast – pobogu, kakve veze ima narod sa vlašću u sistemu koji nije kreiran da služi narodnim masama (to valjda svaki iole racionalan čovek može i sam zaključiti) već interesima onih koji su ga stvorili takvog.  Narod  je odgovoran jedino zbog toga što ne misli svojom glavom i što je dopustio da bude izmanipulisan od strane kreatora sebičnog i antihumanog sistema:

građani gladni života dostojnog čoveka izloženi su opštoj sistemskoj manipulaciji - trulom obrazovanju, zaglupljujućim medijima, opštem siromaštvu i socijalnim mega problemima, konstantim zastrašivanjem, političkoj bezobraznoj manipulaciji , pravnoj degradaciji...i nisu građani doveli na vlast pohlepne i sebične političare, isti su na vlast došli zahvaljujući polugama postojećeg sistema čiji je glavni stub lažna demokratija uz ključni instrument, tzv. Izbore. 

Lažnu demokratiju sigurno nisu ustoličili da bi tom narodu bilo dobro, već pre svega i iznad svega da njima sve bude potaman, kako bi apsolutnom moći, koju  imaju, psihopatski manipulisali i iživljavali se nad njim. Takav isprogramirani narod sigurno ne bira išta (glasa za već unapred odabrane konje u trci) niti upravlja svojom sudbinom dok se politikom  bave očito samo oportunisti koji u njoj vide mogućnost lične koristi, dok je narod samo nemi  posmatrač koji očekuje od takvog ološa blagostanje – kakav vic.

171.jpg

Iluzija da postoji izbor, je ono što većina programiranih zombija jednostavno nije niti će biti svesna - ko god da pobedi, familija pobedi (stoji u njihovim protokolima napisanim pre više od 100 godina). 

85.jpg
7.jpg
028.png

               Postojeća demokratija je tiha/nevidljiva diktatura globalne oligarhije – “Zveri” , zato je svesni ljudi širom sveta opravdano nazivaju lažnom demokratijom (demoNkratijom). S vremena na vreme širom sveta održavani su masovni protesti putem kojih je traženo uvođenje prave ili stvarne demokratije (ma šta to bilo), mada bezuspešno, jer ustoličeni sistem je sposoban da lukavo i moćno isfiltrira i istrpi svaku akciju uperenu protiv njegovog postojanja i opstanka. 

332.jpg

I u svojim protokolima pisanim pre više od 100 godina, manipulanti otvoreno obaveštavaju javnost (bar one malobrojne koji znaju videti i čuti) - bilo ko da pobedi (na izborima) - familija pobeđuje! Ili u prevodu....njihova moć i kontrola svih finansijskih tokova (štampanje novca bez pokrića i globalni sistem centralnih banaka) im već dugi niz decenija omogućuje da putem lažne demokratije vladaju svetom. 

Obzirom da je nekoliko švajcarskih novinara istraživača, nakon niza godina istraživanja, došlo do rezultata da svetskom ekonomijom (piramidalna struktura) vlada 147 najvećih kompanija od kojih je 100 banaka, sve gore navedeno, racionalnom i otvorenom umu i te kako pije vodu...

152.jpg
193.jpg

             “Izbori”. Narod odlučuje, narod bira... ali, šta? Svoje vladare? Političare?

332.jpg

Zna li narod uopšte šta je to državna politika? Kako odlučuje 6 , 10 ili 200 milona ljudi od kojih je većina prosečno inteligentna, prosečno ili ispod proseka obrazovana, ogroman broj je potpuno nepismen, a ima i umno poremećenih i još više glupih? Dobro obrazovanih i inteligentnih je uvek mali procenat i to je odlika svake društvene zajednice. Ali svi imaju pravo glasa.

Ako znamo da se ljudi po prirodi dele na one sposobne da vode (kojih je uvek daleko manje) i one, u ogromnoj većini, koji nisu u stanju da funkcionišu bez vođe (lidera), onda dobijamo nelogičnu konstrukciju: NESPOSOBNA I MANJE INTELIGENTNA VEĆINA BIRA TJ. PROCENJUJE KO JE SPOSOBAN I INTELIGENTAN.

326.jpg

Psiholozi će, naravno, naći veliki broj faktora koji kod običnog čoveka u tome presuđuju, ali to neće biti ni znanje ni logičko razmišljanje. Ta nelogičnost se zove - DEMOKRATIJA.” 

Ivona Živković

006.jpg

              Postojeća tzv. demokratija (demonkratija) je samo tiha diktatura novca, odnosno diktatura onih koji upravljaju finansijskim tokovima, planetarno gledano...političke stranke, političari , izbori su samo jedno veliko pozorište, cirkus u kojem glavnu ulogu uvek imaju miljenici planetarnih moćnika/globalističke vlastele koja ih svojim novcem i ostalim uslugama podupire preko domaće tajkunske vlastele (koju su, bar kod nas,  formirali u mutnim vremenima tzv. tranzicije)...u takvoj demokratiji iskreni borci za opštu narodnu stvar nemaju šansi..povremeno se pokažu ali brzo se i ugase i predstavljaju izuzetke od pravila....dakle političari i tajkuni u svim demonkratijama su samo produženi pipci globalističke hobotnice.

332.jpg
307.jpg

             DemoNkratija, postojeća zapadna, nije ništa drugo no vladavina novca međunarodne bankarske i korporativne mafije! Sistem koji su oni stvarali i na našu štetu stvorili tokom proteklih 200 i više godina, je korumpiran, nepravičan i defektan jer služi isključivo ostvarenju interesa globalističke vlastele.

332.jpg

Stranke se finansiraju uglavnom iz nepoznatih izvora, čije adrese nećemo nikada saznati i u sprezi su sa isturenim "poslovnicama" međunarodnih bankara na domaćem terenu - svakojakim poznatim i nepoznatim tajkunima. Posle stupanja na vlast, već koje opcije (koja god da je, sve su njihove), osećamo dobro na svojoj koži godinama unazad, perfidno i temeljno se pred očima naroda ostvaruju interesi manipulanata koje plaćeni glumci, tj. političari, iluzionistički, preko isto tako plaćenih medija predstavljaju naivnom svetu kao interese od nacionalnog značaja, a ovaj sve to poslušno pa čak i zadivljeno guta.

44.jpg

I tako iz godine u godinu se smenjuju na vlasti garniture glumaca dok narod i država kopne a međunarodni bankari trljaju zadovoljno ruke, što zbog ostvarenog profita (uspešne pljačke) što zbog toga što putem demoNkratije ostvaruju svoju tihu i nevidljivu diktaturu.

          OD DEMOKRATIJE KA DIKTATURI - Iza korumpiranih političara stoji ceo represivni aparat, zakon po meri i tehnologija špijuniranja kakvu ni Orvel nije sanjao.
Bogati vlasnici, njihovi rođaci, naslednici, kao i jači kriminalci ili izabrani političari kojima se sitne duše udvaraju i ližu cipele ne bi li dobili malo milosti i koju kintu.
Iako je  
malobrojna, mafija zvana elita je jaka ko zemlja i o svemu odlučuje. Ponekada oni na kruna-pismo igraju život i smrt svojih podanika pa i celih država. 
Njih niko nikada ne pita kako su  zaradili svoju prvu milijardu, kao što niko nije pitao revolucionare od pre dva veka kako su postali nova buržoazija. Odakle im sve to što danas imaju.
Statistika kaže da na svetu ima oko 10 miliona bogataša i za koje su stvoreni svi luksuzni hoteli, jahte i skupi automobili ili luksuzan nakit i prva klasa u avionima.
Za to vreme najbedniji umiru od gladi u opštoj ravnodušnosti.  San o socijalnoj pravdi se pretvara u košmar o svima jednako bednim i potpuno nepotrebnim beskičmenjacima.

332.jpg

Svet se podešava odozdole i sve ide ka jednom dvoklasnom društvu robovlasničkog tipa u kome 0,5% stanovništva vlada ostatkom sveta. Mnogi su to uvideli odavno, drugima je sve jasnije, ali niko i ne pomišljaj na neku akciju, jer se ljudi plaše da izgube i ono malo što im je ostalo. U Evropi još uvek ne postoje potrebni uslovi za socijalnu borbu ili neki ustanak prezrenih. Socijala je svuda propala, pa više ne pomažu ni sindikati. Oni koji treba da brane radnike sada pristaju na "fleksibino radno vreme" na masovna otpuštanja i druge delokalizacije fabrika.
Iza korumpiranih političara stoji ceo represivni aparat, zakon po meri i tehnologija špijuniranja kakvu ni Orvel nije sanjao. A narod ko narod, više veruje u sladak kolač na trpezi nego u slatke reči na tribini. 

Mile Urošević – Dopisnik iz Pariza lista Tabloid

592.jpg
593.jpg

                    "Način na koji američki nacionalni „izbori“ deluju je sledeći:
Uz pomoć novca i kontrolisanih medija nekoliko ultrabogatih korporatista koje je pažljivo izabrala tajna vlada (globalistička/iz senke) ističu se kao kandidati. Oni su uglavnom marionete obučene u Savetu za spoljne poslove (CFR) / (takođe ponekad su to holivudski glumci kao što je bio slučaj sa Reganom i Švarcenegerom). Mediji se fokusiraju na kandidate koji su lično izabrani od strane tajne vlade, a ostale ignorišu ili im posvećuju malo pažnje. Amerikancima se potom napadno saopštava da su upravo oni kandidati koji dobijaju najviše medijske pažnje ti za koje su ankete pokazale da imaju najviše šansi za pobedu. Održavaju se izbori koji su potpuno prožeti prevarom i korupcijom, ali je uobičajeno da ništa od toga nikada ne dospeva u  nacionalne medije, pa tako Amerikanci uopšte nemaju pojma šta se zaista dešava i pogrešno veruju da je izbor pošten i precizan."  

332.jpg

Džefri Grup – knjiga Korporatizam

Slično je, tačnije identično i na političkim scenama manjih država,  u mini razmerama...ishod je uvek isti...ko ima više novca pobeđuje na izborima - sve poluge društvene moći u njihovim su rukama - rukama globalističke mafije koja piramidalnom strukturom globalne moći upravlja onima na lokalu.... 

               Naivni veruju da je demokratija SAD najsavršeniji sistem društvenog uredjenja koju oni tobože dušebrižnički šire po celom svetu, dok se ispod te brige kriju interesi bankarskih dinastija! U SAD postoje dve partije koje se medjusobno smenjuju na vlasti i bez obzira koja je na tronu njom upravlja ista glava. Dakle izbori su najobičnija farsa, zabava za narod da ljudi imaju privid da učestvuju u vlasti - jer tobože demokratija je vladavina naroda.
Ako mislite da demokratija postoji u Srbiji ili bilo gde na svetu i vi ste naivni! Istina je da i takvi demokratski sistemi omogućuju kakav takav društveni konsenzus i mir u državi ali svakako nije istina da je demokratija vladavina naroda! Kao u SAD ili na širem globalnom nivou i kod nas je situacija ista. Koga god da izaberete i verujete u njegove predizborne lagarije konce uvek vuku oni iza paravana. A ti istinski vladari plaćaju sve najvažnije igrače na politčkoj sceni. Kada to većini ljudi na celom svetu postane već jednom jasno, biće šansi za boljitak!

332.jpg
559.jpg
543.jpg
549.jpg
64.jpg
145.jpg

               "Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana’. Ili tako barem kaže prvi član Ustava Republike Srbije. Samim time bi i policija trebala služiti građanima, kao i državna birokratija. Naoružani represivni aparati, zatvori, restriktivni zakoni i visoki porezi to opovrgavaju. Policija je postala alatka vlasti protiv naroda, referendum je gotovo onemogućen, porezi idu uz ‘dlaku’ krupnom kapitalu, a građani iz dana u dan gube poslove i plaćaju sve veće namete.  

 

Uloga Vlade bi morala biti zaštita države, a kako državu čine njeni građani sve bi trebalo da funkcioniše po jednostavnom postulatu – nikome ne čini ništa nažao. 

332.jpg
96.jpg

Na taj način bi se poštovale građanske slobode, ne bi bilo korupcije i svi koji bi od toga odstupili bili bi rigorozno kažnjeni. Nažalost, kada odmah odmahnemo rukom na ovo i sve smatramo utopijom, jasno je da trenutna situacija ne budi nadu u optimizam.

             U situaciji kada je očigledno da se cela politička scena pokušava polarizovati na svega dve opcije, jasno je da već godinama ne postoje ‘levi’ ili ‘desni’. Čak je i klasični duh liberalizma i konzervativizma odavno nestao što vidimo kod problematike kanabisa, raspravama bez pravih argumenata o zdravstvenom vaspitanju, GMO-u i sličnim kontroverzama.

332.jpg

Kod nas je frapantan konsenzus oko ključnih pitanja poput ulaska u EU, prodaje Kosmeta Šiptarima gde samo retki pojedinci izražavaju drugačije mišljenje, i to zbog populističkih ili pred (post) izbornih stvari. Nesposobnost i korupcija obeshrabruju građane da u skladu sa Ustavom uzmu stvar u svoje ruke. 

 

Kod nas je frapantan konsenzus oko ključnih pitanja poput ulaska u EU, prodaje Kosmeta Šiptarima gde samo retki pojedinci izražavaju drugačije mišljenje, i to zbog populističkih ili pred (post) izbornih stvari. Nesposobnost i korupcija obeshrabruju građane da u skladu sa Ustavom uzmu stvar u svoje ruke, a sve češće vidimo i policijsku represiju kao alat vlasti.

58.jpg
6.jpg
309.jpg

            Država je instrument koji služi za odbranu privatnog vlasništva i privilegija bogatih i vladajućih. Dakle, “zaštita privatnog vlasništva” je osnovni cilj, a tek nakon toga dolazi “zaštita ličnosti” jer je većina institucija i državnih zakona upućena na zaštitu vlasništva. Ona je doslovno u privatnom vlasništvu bogate klase a ne naroda. 

332.jpg

Iste bogataške klase koje upravljaju državama vekovima, daju lažno uverenje ljudima da sami biraju svoje predsednike i vladu putem izbora. Njen ideološki predznak (socijalna, socijalistička, demokratska, pravna) ne čini nikakvu razliku za radnika. Svaki put kada su se radnici borili za svoja prava došli su u sukob s državom koja je s policijom, zakonima, zatvorima i sudovima uvek nastojala održavati postojeće stanje. Šta vam to govori o državi?
     Država opstaje održavajući monopol nasilja nad određenim teritorijalnim područjem, nasiljem koje ima profesionalnu, institucionalnu prirodu, putem hijerarhije (koja je takođe u njenoj prirodi), putem birokratskih aparata i centralizacijom moći.
Sve je to u rukama nekolicine. No, nasilje sprovodi i nad civilima kada je potrebno zaštiti interese bogatih političkih elita.

            Politika je prostitutka zar ne? Ma koliko vam se sviđala ova ili ona strana, stranka, ipak treba ostati otvorenog uma i biti spreman na činjenicu da postoji i ona opcija koja vam se čini najmanje moguća! Manipulatori i žele da cementiraju umove i sa jedne i sa druge strane jer su im potrebni sukobi, nasilje i haos iz kojih ONI uvek izlaze kao pobednici. Prošlost je to i pokazala....iza obeju zaraćenih strana stoji jedan te isti manipulator.

332.jpg
116.jpg

                Politika nema ništa zajedničko s moralom. Vladar koji se ravna prema
moralu apolitičan je, a njegov presto nije čvrst. Onaj ko želi vladati mora se koristiti
lukavstvom i licemerstvom. Veliki narodni kvaliteti - otvorenost i čestitost u politici su
poroci, jer oni s prestolja svrgavaju brže i sigurnije nego ijedan drugi neprijatelj. Ti kvaliteti trebaju biti atributi gojskih carstava , oni ne trebaju nama biti smernice. 

332.jpg

PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA

039.jpg

              Politika je moćno oruđe u rukama imućnih - bankara/korporatista (cionista) - Vatikana (jezuita) - crnog evropskog plemstva (Vindzora) - za bezumno pokoravanje čovečanstva u njihovoj psihopatskoj želji služenja zlu.

Vlade država su u njihovim rukama - svet je šahovska tabla na kojoj figure pokreću ONI a stradaju ljudi širom sveta ubeđeni (ispranih umova) da njihove vođe (koje su "izabrali" na "slobodnim" izborima, tekovini "demokratije") tobože znaju šta je najbolje za njihovo dobro pa čak i da je u pitanju "pravedni" rat u kojem rado daju svoje živote za "slobodu" - tragikomedija!

332.jpg
252.jpg

              “Elitu jednog društva čine oni ljudi za koje su moralne i kulturne vrednosti iznad materijalnih, a čovečanski, narodni interesi iznad privatnih i ličnih interesa; ljudi koji imaju ideale i spremni su da se za njih ako treba i žrtvuju. Političkim jezikom govoreći, eliti pripadaju oni ljudi za koje je otadžbinsko načelo iznad partijskog, a opšti interes uvek iznad - ličnog". 

Prof. Dr. Dragan Nedeljković

332.jpg
048.jpg

              “Ljudski mozak je kao testo. Možeta ga uobličavati u hleb, perece, kore za pitu ili samo rezance. Od čoveka tako možete napraviti genijalnog izumitelja ili običnog "majmuna". Ovo nisu otkrili psiholozi bihevioristi u 19. veku, kako se uči u školama, već drevni vladari koji su razmišljali kako je najbolje narod držati u podaničkom položaju. Kao što majmunu treba drvo i banana, narodu treba vera i ubeđenje. Ljudi su duhovna, a ne instiktivna bića. Zato su prvi vladari bili istovremeno u sveštenici. I danas se ljudima upravlja na isti način, samo se pored profesionalnih sveštenika za to koriste i informativne agencije, mediji, obaveštajne službe,  agenti uticaja, političari, ideologije, novac, i naravno policija i vojska. Ako uspete da imate kontrolu nad svim ovim, vi možete biti APOSLUTNI VLADAR SVIH LJUDI NA PLANETI. Naravno, prvo što ćete uraditi je da sve ostale ljude na Planeti pretvorite u upotrebljive «majmune». Da li se Zemlja polako pretvara u «PLANETU MAJMUNA», procenite sami.”

332.jpg

Ivona Živković

4.jpg

              "Ako imate vladarskog duha, naučićete ih da rade za vas. Nema veće sile na Planeti od organizovane ljudske zajednice. To znaju pravi vladari. Ova zajednica može za vas raditi sve – proizvoditi hranu, odeću, snabdevati vas energentima, mogu vam praviti kuće, automobile, brodove, puteve, kopati zlato, naftu, ostale metale itd. Mogu vas fizički čuvati kao vojska ili policija. Naravno, možete ih naučiti da kradu i ubijaju za vas.

332.jpg

Vremenom će ova zajednica sama naučiti da se održava i usavršava radeći uvek na istom principu - stvarajući materijalna dobra ili ih pljačkati i opslužujući Vas. Vremenom će se razmnožavati, a svoja znanja (koja ste im vi dali) prenosiće novim pokolenjima. Što je veća ovakva organizovana ljudska zajednica (ili lopovska) , onaj koji je na njenom čelu je moćniji. Oni će umesto vas ići u ratove, osvajaće vam tuđe teritorije, boriće se da nadjača druge gospodare koji su shvatili isto što i vi i organizovali svoje društvene zajednice.

86.jpg

Verovali ili ne preko devedeset devet posto ljudske populacije traži da bude deo zajednice. I mafija je zajednica. Samo mali procenat (jedan do dva posto) ima istinske vladarske gene. Jedini vaš posao je (ako ste sa vladarskim genima) da svoje ljude organizujete i da ih u toj organizaciji održavate.

Nikako ne smete dopustiti da se vaša društvena zajednica raspadne, odnosno da počne da radi na način koji vam nije od koristi i koji vam ne donosi materijalne vrednosti i moć. Jer samo ono što radom stvara ova zajednica su istinske vrednosti. Ništa ne može sagraditi kuću ili napraviti automibil osim ljudskog uma i rada. Novac ne može da stvara jer je to samo običan farbani papir. Bacite pet milijardi evra u reku i neće vam nići most. Bacite tonu zlata, ali mosta neće biti. Ali, zato svaki most, svaki put, svaka kuća može nastati bez i jedne pare. Dakle, samo ljudski rad stvara prave vrednosti i samo su ljudi nosioci energije stvaranja. Novac to nije, i takozvane strane investicije su čista iluzija (obmana).               Mislite o ovome.

Ali, da bi ste ovakvu zajednicu koja stvara (ili potkrada druge) držali pod kontrolom, posebno ako je veoma brojna sa preko milion ili čak milijardu jedinki,  morate uvek održavati njihovu potrebu da rade (za vas) čak i kada vam ništa više nije potrebno. Kao i auto koji mora stalno da se vozi, ili konj koji se mora izjahivati da se ne ulenji. Takođe, ne smete nipošto dozvoliti da se društvo organizuje na neki drugi način i to takav da se okrenu protiv vas. Ako mislite da ostanete njihov vladar večito. Najbolje je zato da i ne znaju da rade za vas. Neka misle da rade za sebe.

Ivona Živković

404.jpg

              Narodi nemaju veze sa ratovima, tačnije svi narodi su samo plastelinska masa za modelovanje u rukama zločinaca ... psihopate ih tako programiraju da se oni međusobno krve, uvereni da imaju neki viši cilj a uistinu ostvaruju interese globalističke mafije koja stoji iza obe zaraćene strane - sve po unapred skrojenom planu i programu! Tako je danas u Ukrajini, Siriji, Iraku... već decenijama u Palestini,  na svim svetskim meridijanima - najviše ginu nevini civili, deca, žene, starci...Najgore u celoj ovoj matrix/priči je što se mase širom sveta tako olako i naivno njišu u ritmu dirigentske palice pomenutih manipulatora ... i tako oduvek!

332.jpg
69.jpg
27.jpg
334.jpg
332.jpg
119.jpg