top of page

Rotšildi

332.jpg

oktobar 2019

„Ми производимо разређени ваздух и контролишемо читаву планету“ Ја сам на челу једне династије, која непоколебљиво вековима и у потпуној тајности планира стећи тоталну доминацију над човечанством.

Ја сам на челу Билдеберговог клуба који је 1953. године, заједно са још шест магната и пет краљевских породица осмислио стварање Европске уније да контролише народе Европе и коначно их укине креирањем и контролисањем ваших политичара у свакој политичкој странци-без обзира на идеологије.

 

Неки нас повезују са слободним зидарима (масонима), илуминатима и другим тајним и моћним организацијама… Они и не знају да су све те организације еволуционе везе на нашем путу ка суверенитету над човечанством. Ми контролишемо новац тако што влада доноси законе који нам дају искључиво право на штампање новца.

Скоро свака централна банка у свету је наше власништво и успели смо их уверити да су под контролом њихових влада.

rotsildi.jpg
376 – kopija.jpg

Ми стварамо све: редак ваздух (који дишете) штампамо смарт картице, штампамо новац, то је новац који се обрће, а затим га преносимо вама у виду кредита, кредитирамо ваше компаније, фирме и ваше владе. Нас не интересује даље како и шта радите за ваше владе које вас опорезују да би исплатиле нама.

Вашим владама стварамо ратове, а затим обема зараћеним странама позајмљујемо разређен ваздух и тако чинимо у сваком рату још од времена Наполеона… на овај начин смо прикупили сво злато планете.

Финансирамо све политичке организације и идеологије док нам служе на подели ваших народа подстичући страх, ривалство, нетрпељивост, фанатизам.

Јавности је довољно скренута пажња на проблеме и симптоме нашег деловања, али тек толико да не буде откривен наш план освајања и доминације који  примењујемо.

Хитлер и Мусолини, Маркс и Лењин прихватили су наш новац да би промовисали своје идеје, контролу тржишта и тако смо стекли могућност коме ћемо додељивати богатсво…

Контролисањем банака поробили смо вас, док штампањем ваздуха проверавамо рејтинг агенција и тиме уништавамо ваше земље и ваше пословање истовремено протежирајући наше мултинационалне компаније.

Пошто контролишемо све мултинационалне и глобалне компаније у могућности смо стога да под своју контролу ставимо већину светских влада, скоро све масовне светске медије… ви тако верујете да на миру радите и завршавате своје обавезе, а ми проверавамо међународне организације, Светске банке и ММФ, као УН и УНИЦЕФ ове се организације усмеравју уништењу човечанства (које ће се десетковати), будући да је потребно да доминирамо, осим тога ћемо преживети на рачун губитка милијарди људи.

Веома смо близу остварењу свог циља, када ћемо прогласити Глобалну валуту и Светску владу, онда отворено постајемо и владари планете…

Све што треба да урадите је да заборавите на демократију, слободу и људска права. Навикните да наравно, будете наши робови које ћемо вас таквим и учинити, што је наш успех, јер смо успели да сматрате да сте имали демократију и да сте били слободни, а у ствари, постали сте зависници и таоци материје и богатства које сада контролишемо, јер богатство ваших народа, ваша земља и ви, прелазе у наше руке, јер сте нам „дужни“ и „кредит“ нам никада нећете бити у стању „отплатити“…

Учинићемо да ако ипак и успете исплатити, да вас истребимо законодавством које смо осмислили и репресијом оружаних снага која ће се почети спроводити и неће вам дозволити да подигнете главу, чак ће ваша храна и твоја вода ускоро бити под нашом апсолутном контролом, па тако без нас нећете бити у стању да преживите.

ROTHSCHILD-IMF-World-Bank-800x450.jpg

П. С.

Време је да се представим!

Ја сам Лорд Јакоб Ротшилд.

Једина ствар која нас плаши је да се не пренете из овог „сна“ и можда напустите игру коју смо вам одредили да играте, па одлучите да нам се супротставите, тако што нећете признавати више наш новац, владу, партију и идеологију коју смо вам наметнули и решите да свој живот узмете у своје руке!

Међутим, то је практично немогуће, јер смо успели да већину од вас преобратимо у антропоморфну масу без савести, без знања, без размишљања, без достојанства, без вере, без храбрости, већ сте мртви, и ми вас контролишемо.

И тако, то је готово немогуће, јер да бисте побегли од нас морате прво постати људи!

И коначно, погледајте како је моја породица започела причу, што ће рећи, да се не скрива, али срећом, ви се ипак нећете излагати никаквој жртви захваљујући утопијском животу који већ живите…

332.jpg

oktobar 2019

POZNATA ISTORIJA POČETKA USPONA DINASTIJE ROTŠILD - elementarne činjenice 

Majer Amšel Rotšild (Mayer Amschel Rothschild) - (1743–1812) rođen je u Frankfurtu na Majni, u Nemačkoj, od oca Mozesa Amšela Bauera (Moses Amschel Bauer) koji je radio kao finansijer i zlatar.

Ime Rotšild potiče od crvenog štita koji je visio iznad ulaza u njihovu radnju. Crveni štit bio je simbol radikalnih Jevreja u istočnoj Evropi.

Nakon očeve smrti Majer Amšel Rotšild je nekoliko godina radio kao službenik u banci u Hanoveru koja je u to vreme bila u vlasništvu porodice Openhajmer koja je njome i upravljala.

305.jpg
Mayer_Amschel_Rothschild.jpg

Postao je mlađi partner u banci koju je osnovao njegov otac 1750. godine, te je napustio banku Hanover kako bi preuzeo taj posao. Bavio se kupoprodajom retkih novčića, a kasnije je postao veoma uspešan u preuzimanju brojnih drugih radnji za trgovinu starim novčićima.

Majer Amšel Rotšild je 1769. godine postao predstavnik dvora princa Vilhelma IX od Hesen-Kasela. Princ Vilhelm je bio unuk Džordža II i rođak Džordža III, nećak kralja Danske i zet kralja Švedske. Za veoma kratko vreme Majer Amšel Rotšild je postao posrednik najvećih bankara iz Frankfurta, kao što su braća Betman i Rupel i Harnije. Rotšild je razvijao svoj posao, počeo da se bavi antikvitetima i vinima, postao je uvoznik robe proizvedene u Engleskoj. Od tog vremena porodica Rotšild je počela da stiče svoje neverovatno bogatstvo.

Porodica Rotšild - majstori manipulacije novcem - Mnogi veruju da su glasine o tome kako je porodica Rotšild deo veće zavereničke organizacije iluminata zapravo činjenica iako je to nemoguće dokazati. Čini se da postoji globalno udruženje čije članove čine međunarodni finansijeri i bankari iz celog sveta. Imajući u vidu nasledstvo porodice Rotšild, čini se da bi organizacija kao što je ova sigurno morala da ima Rotšildove kao članove. 

Elitisti za koje se veruje da su članovi ovog tajnog udruženja svakako bi bili ubrojani pod modus operandi carstva Rotšild. Princ Vilhelm je nasledio bogatstvo nakon smrti svoga oca 1785. godine, a procenjuje se da je ovo bogatstvo bilo najveće bogatstvo u čitavoj ondašnjoj Evropi. Veći deo ovog bogatstva poticao je iz Velike Britanije. Tokom američkog Rata za nezavisnost Velika Britanija je poslala novac za oko 17.000 vojnika kako bi se zaustavila revolucija. Ovaj novac nikada nije stigao do vojnika u Americi.

Rotšildovi su iz senke davali zajmove danskoj vladi 1804. godine kao predstavnici princa Vilhelma. Princ Vilhelm je 1806. godine bio primoran da pobegne u Dansku u trenutku kad su se Napoleonove trupe probijale kroz Nemačku. Princ Vilhelm je ostavio svoje bogatstvo u rukama Majera Rotšilda. 

Istorija beleži da je Rotšild u tajnosti zakopao kompletnu dokumentaciju koja se odnosila na bogatstvo princa Vilhelma. Ova dokumentacija je sadržala spiskove svih dužnika i iznose kamata koje su dužnici morali da plate. Procenjuje se da je ukupna vrednost potraživanja iznosila 600.000 funti ili 3 miliona dolara. Rotšild je to uradio kako bi onemogućio Napoleona da konfiskuje sredstva.

Buderus fon Karlhauzen (Karl Buderus) bio je zvanični predstavnik državne blagajne i starao se o Vilhelmovim finansijskim interesima. S obzirom na to da je imao punomoć, postarao se da Rotšild postane primarni bankar. Tako je Rotšild preuzeo odgovornost za naplatu kamate na sve kraljevske zajmove.

download.png

Napoleonov neuspeh - Rotšildov uspon - Napoleon je naredio da sva plaćanja po osnovu dugovanja princu Vilhelmu moraju biti prosleđena u francusku državnu blagajnu. Nuđena je čak i provizija od 25% na sva dugovanja koja Napoleon naplati. Ali Rotšild je odbio da postupi po nalogu.

Novonastala situacija je uskoro otvorila vrata Rotšildovima da smisle plan koji bi im obezbedio potpunu kontrolu nad evropskim finansijama, uz ambicije da kontrolišu čitav svet. Plan je počeo da se razvija nakon bitke kod Vaterloa, koja se odigrala u mestu La Bel Alijans, 12 kilometara južno od Vaterloa, na periferiji Brisela, u Belgiji. Na početku bitke činilo se da Napoleonove snage pobeđuju, a prvi tajni izveštaji koji su pristigli u London potvrđivali su da je to istina. Međutim, na krajnji ishod bitke uticala su pojačanja iz Pruske predvođena Gebhardom Bliherom, koja su osigurale Velingtonovu pobedu. U nedelju, 18. juna 1815. godine, Rotvort, izaslanik Nejtana Rotšilda koji je bio na čelu londonskog ogranka porodice, prisustvovao je bici kod Vaterloa. Nakon što je Rotvort utvrdio da su Napoleonove snage poražene, zajahao je konja i zaputio se u Ostende. Potom je jednom mornaru platio 2.000 franaka da ga preveze u Englesku preko nemirnog mora.

Kad je Nejtan Rotšild 20. juna 1815. godine primio vest, podelio ju je sa predstavnicima Vlade koji nisu poverovali u primljene informacije. S obzirom na to da su svi verovali da je Velington poražen, Rotšild je odmah počeo da prodaje svoje akcije na britanskoj berzi. Ostali su se poveli njegovim primerom i takođe su počeli da prodaju, što je dovelo do toga da je cena akcija pala u bescenje. U poslednjem trenutku njegovi predstavnici su tajno počeli da kupuju akcije po najnižim mogućim cenama.

Velingtonov izaslanik major Henri Persi se 21. juna, u 11 časova, pojavio na vratima Ratne službe sa vestima da je Napoleon pobeđen u teškoj osmočasovnoj bici, u kojoj je izgubio trećinu svoje vojske. 

 

Tako je porodica Rotšild dobila punu kontrolu nad britanskom ekonomijom, nakon čega su primorali Englesku da osnuje novu banku Engleske koju je Nejtan Rotšild kontrolisao.

rotsild-vaterlo.jpg

Ovo nije bio jedini pristup koji je porodica Rotšild koristila kako bi izvukla korist iz bitke kod Vaterloa. Majer Amšel Rotšild je deo novca princa Vilhelma poslao svome sinu Nejtanu u London gde ga je Nejtan uložio u zlato iz Istočnoindijske kompanije u vrednosti od osamsto hiljada funti. Znao je da će novac biti neophodan za finansiranje Velingtonove kampanje na poluostrvu.

Iz ovog poduhvata izvukao je četvorostruku zaradu.

Prvo je zaradio kada je prodao Velingtonove akcije (koje je kupio upola cene).

Drugi put je zaradio kada je prodao zlato Velingtonu.

Treći put je zaradio kada je otkupio zlato od Velingtona.

Četvrti put je zaradio kada je otpremio zlato u Portugaliju.

Tako je nastalo enormno bogatstvo porodice Rotšild.

13.png

Nakon Napoleonovog poraza princ Vilhelm se vratio na vlast. Buderus je dobio titulu barona, a porodica Rotšild je postala najbogatija porodica bankara u čitavoj Evropi.

Francuska je u pokušaju da povrati vlast nad državom 1817. godine uzela zajam od francuske banke iz Ouvrarda, kao i od braće Bering iz Londona.

Porodica Rotšild je u ovome prepoznala priliku da uspostavi kontrolu nad francuskom ekonomijom.

U oktobru 1818. godine Rotšildovi predstavnici su počeli da kupuju neverovatno velik broj francuskih državnih obveznica. Tako je vrednost francuskih državnih obveznica iznenada naglo skočila. U novembru petina ovih obveznica našla se u slobodnoj prodaji na berzi. To je dovelo do finansijske katastrofe jer je vrednost obveznica odmah naglo opala. Tako je Rotšild preuzeo kontrolu nad Francuskom.

Majer Rotšild osnovao je banke u Engleskoj, Francuskoj i Nemačkoj!

Njegovi sinovi su dobili titule barona Austrijskog carstva i zadatak da nastave i prošire rad svog oca.

0002.jpg
Nathan_Rothschild.jpg
james_rothschild.jpg

Amšel Majer Rotšild (Amschel Mayer Rothschild) (1773–1855) 1883. godine je izjavio:

„Dajte mi da kontrolišem novčane tokove u nekoj zemlji i nije me briga ko donosi zakone.”

Ovaj Rotšild upravljao je ogrankom banke u Frankfurtu. Banka je nosila naziv „M. A. Rotšild i sinovi” sve do njenog zatvaranja 1901. godine, nakon smrti Majera Karla i njegovog brata Vilhelma Karla, sinova Karla Majera Rotšilda.

Salomon Majer Rotšild (Salomon Mayer Rothschild) (1774–1855) upravljao je bankom u Beču. Ogranak je nosio naziv „S. M. Rotšild i sinovi”. Banka je zatvorena za vreme nacističke okupacije tokom Drugog svetskog rata.

Nejtan Majer Rotšild (Nathan Mayer Rothschild) (1777–1836) upravljao je bankom u Londonu, u Engleskoj. Banka je nosila naziv „N. M. Rotšild i sinovi” i imala je sedište na istoj lokaciji od 1809. godine, na adresi Nju Kort br. 2 u londonskom Sent Svitins Lejnu. Nalazila se nedaleko od Banke Engleske i Londonske berze.

„Ne zanima me koja je marioneta postavljena na engleski presto da vlada carstvom u kojem sunce nikada ne zalazi. Čovek koji ima kontrolu nad tokovima novca u Britaniji ima kontrolu nad Britanskim carstvom, a kontrolu nad tokovima novca u Britaniji imam ja.” N. M. Rotšild

 

Karl Majer Rotšild (Karl Mayer Rothschild) (1788–1868) upravljao je bankom u Napulju, u Italiji, koja je zatvorena 1861. godine.

 

Džejms Majer Rotšild (James Mayer Rothschild) (1792–1868) upravljao je bankom u Parizu, u Francuskoj. Sve do 1967. godine banka je nosila naziv „Messieurs de Rothschild freres”, kada je naziv promenjen u „Banka Rotšild”.

Ovim je osnovana „Kuća Rotšild” koja je upravljala bogatstvom vrednosti više od trista miliona dolara.

Salomon_Rothschild.jpg
mayercarlvonrothschild.jpg

Rotšildovi su počeli da ulažu u železnicu širom Evrope, te su finansirali rudarsku i metalnu industriju. Preuzimanje Sueckog kanala takođe su finansirali Rotšildovi posredstvom svojih ulaganja u naftne bušotine u Rusiji i pustinji Sahara.

Porodica je finansirala ruske careve. Podržali su Sesila Roudza i njegov dijamantski monopol. Takođe su podržali Francusku u njenim naporima da oformi Afričko carstvo.

Rotšildovi su takođe finansirali Habzburšku monarhiju, čak je i Vatikan jednom prilikom spašen od bankrota Rotšildovim novcem.

Preko zastupnika iz Amerike i Evrope porodica Rotšild je u Sjedinjenim Državama takođe finansirala Rokefelerovu kompaniju „Standard Oil”, kompaniju „Carnegie Steel” i Herimanovu železnicu.

DALJI RAZVOJ CARSTVA ROTŠILDOVIH - Za Rotšildovo carstvo se kaže da je osnovano 1820. godine, a opšti zaključak je bio da postoji „samo jedna sila u Evropi, a to je Rotšild”.  Procenjuje se da je Rotšildovo bogatstvo 1913. godine vredelo više od dve milijarde dolara. Kada je Majer Rotšild preminuo 19. septembra 1812. godine, ostavio je veoma jasna uputstva za svoje naslednike:

·Sve ključne pozicije moraju da drže članovi porodice. Takođe je naložio da samo muški članovi porodice mogu da budu uvedeni u porodični posao. Najstariji sin najstarijeg sina treba da postane glava porodice, osim ukoliko se ostatak porodice ne dogovori drugačije. Takva je situacija vladala 1812. godine kada je Nejtan izabran za glavu porodice.

Od članova porodice se očekivalo da se venčavaju sa svojim rođacima i rođakama prvog i drugog kolena. Time je bilo zagarantovano da će bogatstvo ostati u porodici. Na taj način se takođe odavao utisak jedinstvenog ekonomskog kraljevstva. Kao primer, Majerov sin Džejms (Jakob) Majer oženio se ćerkom drugog sina Salomona Majera. Buduće generacije smatrale su ovo pravilo manje bitnim, pa su tako promenile porodične ciljeve i zaključivali brakove sa osobama izvan porodice kako bi se spojila bogatstva dveju porodica.

rothschilds-family-tree.jpg

Majer Rotšild izdao je nalog kojim je izričito zabranjivao:

„svaki javni popis moje imovine koji bi sačinio sud ili bilo ko drugi… Takođe zabranjujem svako pravno delovanje i svako objavljivanje vrednosti nasledstva.”

Obaveštajne službe iz Amerike i Britanije raspolažu dokumentima kojima se dokazuje da su predstavnici „Kuće Rotšild”, kao i drugi međunarodni finansijeri, pružali finansijsku podršku obema stranama u svakom ratu koji je vođen, počevši od Američke revolucije.

Finansijski investitor Hejm Salomon, koji je tokom čitave Američke revolucije pružao podršku patriotama, kasnije je odobravao zajmove Džejmsu Medisonu, Tomasu Džefersonu i Džejmsu Monrou. Hejm Salomon je takođe bio predstavnik porodice Rotšild.

Tokom napoleonovih ratova jedan ogranak porodice je finansirao Napoleona, dok je drugi finansirao Veliku Britaniju i Nemačku, između ostalog.

KORPORACIJA LONDONSKI SITI - SEDIŠTE DINASTIJE ROTŠILD - Porodica Rotšild upravlja iz oblasti u samom srcu Londona, u Engleskoj, iz finansijskog okruga poznatog kao „Siti” (City) ili „Kvadratna milja” (Square Mile).

Sedišta svih najbitnijih britanskih banaka nalaze se u „Sitiju”. Čak 385 stranih banaka su ovde otvorile svoja predstavništva, od čega je 70 američkih banaka.

Baš tu, u „Sitiju”, nalazi se sedište Banke Engleske, berza, Lojd iz Londona, Baltička berza (ugovori o distribuciji), Ulica Flit (dom izdavaštva i novinarstva), Londonska robna berza (za trgovanje kafom, kaučukom, šećerom i vunom), kao i Londonska berza metala.

aebedc1e191c7a254d5bf2b5ec2a4c95.jpg

Smešten na severnoj obali reke Temze, „Siti” je u suštini finansijski centar sveta. Zauzima prostor od oko 677 jutara zemlje ili oko jedne kvadratne milje. Može biti da je to najbogatija kvadratna milja na planeti. Na ovoj teritoriji vladaju posebne privilegije kao što su posebna prava i slobode koje su dale priliku za sticanje očiglednog stepena nezavisnosti od 1911. godine.

Kralj Džon je 1215. godine dao stanovnicima „Sitija” povelju kojom im se obezbeđuje pravo da svake godine biraju gradonačelnika (poznatog kao lord gradonačelnik). Ova institucija postoji i dan-danas.

Mnogi veruju da je „Siti” zapravo suverena država slična Vatikanu i Vašingtonu, Okrug Kolumbija. Od osnivanja Banke Engleske 1694. godine „Siti” stiče realnu vlast nad svim britanskim nacionalnim pitanjima. Premijer, kabinet i Parlament zapravo su samo fasada koja krije pravu vlast u Britaniji.

Priča se da je engleska kraljica dužna da poštuje pravila lorda gradonačelnika tokom posete „Sitiju”. Lord gradonačelnik nalazi se na čelu komisije koja broji od dvanaest do četrnaest članova koji zajedno čine komisiju poznatiju kao „Kruna”.

„Kruna je korporacija u privatnom vlasništvu i za svoj rad ne odgovara ni kraljici ni Parlamentu.”

332.jpg

oktobar 2019

ROTŠILDI SU :

- finansirali rane jevrejske doseljenike u Palestinu


- pomogli da se najpre stvore a kasnije da se finansiraju nacisti i Hitler u drugom svetskom ratu te da se stvore uslovi za užasan tretman Jevreja, cigana, komunista i drugih u monstruoznim konclogorima smrti!


- iskoristili posleratnu novonastalu, razumljivu simpatiju prema Jevrejima kako bi ostvarili svoju pređašnju zamisao o krađi palestinske teritorije i stvaranju svoje privatne države Izrael - dakle ubistvo s predumišljajem jevrejskog naroda kojem tobože i oni pripadaju!


- osnovali i finansirali "jevrejske" terorističke grupe u Palestini koje su svojim bombaškim, ubilačkim i terorističkim akcijama potpomogli nastanak države Izrael a medju članovima tih grupa bili su i Ben Gurion, Šamir, Begin i Rabin. U pitanju su ljudi koji će nakon osnivanja države Izrael do kraja svojih sitnih života osuđivati terorističke akcije Palestinaca i drugih sa neviđenim licemerjem.
 

75.jpg

Lord Viktor Rotšild i drugi članovi tzv. Vavilonskog bratstva su ti koji su sakrili i potisli činjenicu, inače potvrđenu i od jevrejskih istoričara da velika većina "jevrejskog" naroda u stvari genetski potiče iz oblasti Kavkaskih planina a ne iz zemlje koju su okupirali kao svoju domovinu.

Jevrejski narod je žrtvovan na oltaru pohlepe i želje za moći dinastije Rotšild na putu ostvarenja Programa Bratstva - zavođenja totalitarnog antihumanog Novog svetskog poretka, Orvelove najveće noćne more.


Postoje organizacije otrodoksnih Jevreja koji su svesni manipulacija jevrejskim narodom od strane ovih manipulatora i koji se bore protiv postojanja veštačke Rotšildove tvorevine Izrael! Borbe za istinu nikada neće i ne smeju prestati!
 

Rotšildovi su davali zajmove državama, učestvovali u industrijalizaciji Evrope, izgradnji železničkih sistema, Sueckog kanala... zbog čega ih smatraju važnim kreatorima istorije poslednja dva veka, uključujući navodne zasluge za pobedu Britanaca u Prvom svetskom ratu, ulogu u nastanku Sovjetskog Saveza, stvaranju izraelske države.

 

Poznati nemački pisac Tomas Man, je tvrdio da su Rotšildi podržavali nacističku politiku u Nemačkoj, vodeći Evropu u Drugi svetski rat, kako bi nagnali bankare da ulože kapital u Ameriku i tako pomognu izlazak iz krize tridesetih godina, pošto su prethodno pokupovali sve propale banke i berze u Americi:

- Po završetku rata finansirali su obnovu u razrušenoj Evropi, što im je omogućilo da podignu kamate i još jednom zarade, ne ulažući ništa - zaključuje Man.

85.jpg

Od kraja 19. veka, porodica je mnogo diskretnije prisutna u javnosti. Donirala je deo od više desetina svojih imanja i nekretnina, umetničkih dela, zbog čega neki procenjuju da su im poslovi smanjeni. Ipak, pojedini istraživači ukazuju na to da komplikovane finansijske strukture Rotšildovih koje se protežu od bankarstva, preko konsultantskih poslova, do hotelijerstva i vinarija širom zemaljske kugle, samo zbog poslovične porodične diskrecije stvaraju iluziju manjeg prisustva. Usredsređeni na savetodavne poslove korporacijama, koje uključuju strategije finansija i menadžmenta prilikom kupovine, prodaje ili spajanja kompanija, Rotšildovi su danas, ipak, prisutni u više od 40 zemalja.

Procenjuje se da su "teški" oko 500 biliona dolara, što je više od polovine ukupnog svetskog imetka.

Pored mnogih luksuznih dobara, porodični posed podrazumeva učešće u vodećim medijskim kućama, kontrolu naftne kompanije Rojal Dač šel, tokova novca u evropskim centrima, pozicioniranje u Aziji. Upitan o jevrejskom poreklu, švajcarski baron Bendžamin Rotšild pre dve godine je prokomentarisao:

- Mi vodimo poslove sa različitim zemljama, uključujući arapske... Moja najstarija kćerka ima dečka Saudijca. On je sjajan momak i ako želi da se uda za njega, može - rekao je.

332.jpg

oktobar 2019

- Majer Amšel (Mozes Bauer) Rotšild je rodonačelnik dinastije Rotšild koja danas upravlja EU a zašto ne reći uskoro i celom Evropom ... Marksizam, globalizam, mondijalizam, novi svetski poredak, liberalizam...sve su to eufemizmi za pojam koji predstavlja nevidljiva imperija familije Rotšild.

 

- Rotšild (crveni štit) su poreklom iz Frankfurta ne slučajno najvećeg finansijskog centra EU u kojem se nalazi danas Centralna Evropska Banka kao i sedišta svih moćnijih evropskih i američkih banaka. Pet sinova Majera Rotšilda su se krajem 18.veka razmileli po Evropi poput hobotnice koju i danas drže u svom zagrljaju! Grb Frankfurta na slici ima rot šild za osnovu...slučajno?

imgbin-frankfurt-rothschild-family-coat-
332.jpg

oktobar 2019

RAZBIJEŠ, POBIJEŠ, OTKUPIŠ ZA SITNE PARE A ONDA OPET GRADIŠ ZNOJEM ROBOVA...tako to rade majstori prevare oduvek! „Rotšildska hobotnica koju bi u prevodu mogli nazvati Atlantistički blok, nas prakično na ovim prostorima gazi, mogli bi reći vekovima. Glavni eksponent dinastije Rotšild u Istočnoj Evropi pa i na našim prostorima je Đerđ Soroš. Zapadne strukture moći su praktično nevidljive, zahvaljujući blagodetima tzv. „demokratije“. Ono što mi vidimo to su predsednik, stranke, vlada, premijer, ministri... nevidljivi ostaju pravi „igrači“, bankarske dinastije među kojima je svakako najmoćnija Rotšild.

Iniquitous_Reprobates_—_The_Rothschild_C

Jugoslavija se nije raspala ona je RAZBIJENA. Razbijena upravo od strukture koju možemo nazvati Atlantistički blok (globalistička vlastela), koja uporno i dalje govori kako smo u stvari mi sa svojim nacionalizmima koje smo podsticali, doveli do haosa i rata itd...i da upravo zbog toga moramo da plaćamo skupu cenu...Naravno, prava slika je potpuno drugačija. Raspad Sovjetskog Saveza, Istočnog bloka, Jugoslavije je zapravo bio deo njihovog velikog plana koji je inače u svom delu „Velika šahovska tabla“ detaljno razjasnio Zbignjev Bžežinski, inače ideolog tog Atlantističkog talasa koji pokriva celu Evropu. I kada već govorimo o Evropi, govorimo o Zapadu i Evropi, Zapadu koji je okupirao Evropu. Taj Zapad upravo oličavaju Atlantističke sile, talasokratija/gospodari mora (Velika Britanija i SAD). U tom smislu upravo Rotšildi predstavljaju vrh te upravljačke strukture (NATO, EU...). One preko NATO i ostalih  svojih instrumenata su aktivno radile na razbijanju Jugoslavije. Posledice tog razbijanja možemo i sami videti kasnije i dan danas... Ono što je porušeno samim tim postaje jeftinije i pristupačnije“.

                                                         publicista Vlada Sinđelić

Jedan od upečatljivijih pljačkaških pohoda globalističke vlastele/međunarodnih bankara na čelu sa Rotšildima i Vatikanom/jezuitima je krađa srpske teritorije Kosova i Metohije. Nije Kosmet albanski, kako se mase širom sveta ubeđuju da prihvate, znaju to Albanci na Kosmetu kada ih pitate, Kosmet pripada onima koji su, da bi ga oteli, bacali tolike uranijumske bombe po Srbiji. Istražujte i razmislite, naići ćete na mnogobrojne privatne firme u vlasništvu, upravo kasapina poput Olbrajtove Klarka, Kušnera... ali i nadređenih im, dinastije Rotšild.  Nadam se da niste toliko naivni da pomislite da  se ovi kriminalci zalažu za boljitak ljudi koji na Kosmetu žive. Toliki osiromašeni uranijum bačen bombama i to najviše na Kosmetu, odnosi i dan danas tolike žrtve karcinoma. Upravo je ta pošast ključni poklon naivnom svetu koji misli da ih ovi satanisti vole.  

 

Sa druge strane razmislite kojoj od ružnih glava globalističke aždaje ide u prilog rušenje onolikog broja pravoslavnih crkava i proterivanje Srba sa tog područja. 

 

Poslednja Rotšild-Vatikan misija na ovim prostorima je u toku - u pitanju je rasrbljavanje Crne Gore i Crngoraca - komunistički projekat koji se odvijao nakon II svetskog rata a nastavio nedavnim odvajanjem Crne Gore od Srbije. Da podsetim - crveni virus je nastao u vatikansko-jezuitskim lagumima. Razbijanje carske Rusije i širenje ovog virusa pre svega među pravoslavnim narodima je toliko očigledna činjenica koja samo naivnom svetu nije jasna. Isti virus su koristili za međusobno istrebljivanje Srba u građanskom ratu koji je paralelno trajao sa II svetskim ratom na ovim prostorima. 

332.jpg
119.jpg
bottom of page